Det sker

Fandt 474 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 2. jun. 2020

 • Lør. 20. mar. 2021, kl. 19. Christian Fuhlendorff - Det Sjovt.
  Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over budskab den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov.

  Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

  Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90'erne. Hvilket det ikke er - Jeg synes bare, det er sjovt!

  Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person én mikrofon - gribe aftenen bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden.

  Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu så godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal så ha' komik, tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv hør, jeg er fra Amager har en lunken 10. klasses eksamen - hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! "Ikke at have et budskab, er så et budskab". Fuck off!

  "Det sjovt" har premiere den 4. februar i Amager Bio, jep vi starter lokalt kan derefter opleves rundt i landet. Hele tourplanen links til billetter kan findes på min hjemmeside: christianfuhlendorff.dk

  Dørene åbner ? time før showstart.


  christianfuhlendorff.dk
 • Lør. 20. mar. 2021, kl. 19.30. Esben Just.
  P.g.a. Covid-19 er koncerten flyttet til 20. marts 2021, hvortil allerede købte billetter er gyldige. Skulle du være forhindret den nye dato, vil vi sætte stor pris på at du forærer billetten væk. Så er du med til at holde gang i kulturen i Danmark.

  Ønsker du billetten refunderet skal du følge anvisningerne som fremsendes fra Ticketmaster - refundering kan finde sted frem til 1.5.2020
  refunderes ikke.
  Soloshow med historier musik.

  Incl. garderobe
 • Søn. 21. mar. 2021, kl. 09. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne. Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51.
 • Fre. 26. mar. 2021, kl. 19.30. Sommer i Tyrol.
  Halløj på tyroler-hotellet.
 • Lør. 27. mar. 2021, kl. 16. Sommer i Tyrol.
  Halløj på tyroler-hotellet.
 • Søn. 28. mar. 2021, kl. 09. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne. Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51.
 • Man. 5. apr. 2021, kl. 14-16. Klub Kontakt.
 • Ons. 7. apr. 2021, kl. 19.30. Et tysk liv.
 • Tor. 8. apr. 2021, kl. 09.30 & 11.15. Vitello.
  Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 5 år. Varighed: 70 min uden pause.

  Tusindvis af børn har de seneste år lært Vitello at kende gennem Kim Fupz Aakesons bøger om drengen med det skøre navn. Bøgerne bruges flittigt i de første klasser i Folkeskolen - ligesom de er rigtig populære børnebøger på biblioteket og som højtlæsning hjemme.

  Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget - enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv. Som oftest falder hans (for ham) logiske udfald uheldigt ud til stor morskab for publikum

  Medvirkende: Asbjørn Agger, Camilla Lohmann, Rasmus Haxen, Marianne Bøgelund

  Instruktør: Louise Schouw
  Koreograf: Katrine Engberg
  Scenograf: Kirsten Victoria Lind
 • Lør. 10. apr. 2021, kl. 14. Sigurd fortæller om de græske guder.
 • Tor. 15. apr. 2021, kl. 14.30-16.30. Hygge & Horisont.
 • Man. 3. maj 2021, kl. 14-16. Klub Kontakt.
 • Fre. 7. maj 2021, kl. 20. Jubilæumskoncert 25 år - POPlic Service Giant All Stars.
  P.g.a. Covid-19 er koncerten er flyttet fra 7. maj 2020 til 7. maj 2021. hvortil allerede købte billetter er gyldige. Skulle du være forhindret den nye dato, vil vi sætte stor pris på at du forærer billetten væk.

  Ønsker du billetten refunderet skal du følge anvisningerne som udsendes fra Ticketmaster. Refundering kan finde sted frem til 20. maj.. refunderes ikke.
  Slagelse Musikhus fejrer 25 års jubilæum med et brag af en koncert med Poplic Service - 9 mand på scenen, solister: Sys Bjerre, Szhirley, Lars Lilholt, James Braun, Chief 1
 • Tor. 20. maj 2021, kl. 12. Sjællandsfestivalen 2021.
  Vær opmærksom på at Ticketmaster så har fysiske salgssteder i Danmark se. Ved større grupper henviser vi til Ticketmaster Gruppeservice på tlf nr. 70256585.

  En festival med sjæl for udviklingshæmmede - en festival med musik for enhver smag Festivalen er en lukket festival som afholdes under åben himmel i højt humør..

  For at få et overblik over antal gæster i kørestole ift. pladsen andet, vil vi bede jer om at registrerer om I er kørestolsbruger. Dette er dog ikke et krav, men bliver brugt som et statistisk overblik, for at festivalen kan lave så gode optimale forhold for alle gæster