Det sker

Fandt 716 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 24. apr. 2019

 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 19.30. Portvinssmagning.
  Kom og smag forskellige portvine fra Portvinsloftets import.
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 19. Syng sammen.
  Syng sammen med hygge, sang, tema og kaffe.
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 19.30. Uhørt - Hørselv/Mechlenburg.
  Genre: Digte satirisk pop.
 • Fre. 1. nov. 2019, kl. 19.30. Dødsdansen.
 • Fre. 1. nov. 2019, kl. 20. Turn on Tina - et show og koncert i absolut TOPklasse.
  Et Tina Turner Show og Koncert i absolut TOPklasse.
 • Man. 4. nov. 2019, kl. 14-16. Klub Kontakt.
 • Tir. 26. mar. til man. 4. nov. 2019, I museets alm. åbningstid. Særudstilling - De skider vi på.
  En udstilling om lokummer og etagevask før wellness-baderummet blev standard.

  Udstillingen handler om personlig hygiejne, dengang badeværelser med indlagt vand og vandskyllende toiletter ikke var alment udbredt.

  Det er en udstilling uden berøringsangst. Vi viser, at der også stod natpotter i stuen og i soveværelset, og vi fortæller i tekst, fotos og med originale genstande om dengang, da toiletbesøg og personlig hygiejne ikke var en privat foreteelse bag lukket og låset dør, som det er nu på de flestes private badeværelser og offentlige toiletter.

  Det var dengang, da wellness var et ugentligt bad i zinkbadekarret på køkkengulvet, og dengang da hårvask foregik i håndvasken. Den daglige vask indbefattede vand i hovedet og vask af arme op til albuen. Tandbørsten var til deling mellem flere i familien. Håndvask efter toiletbesøg var ikke almindeligt, og mange steder var det slet ikke muligt.

  Manglende kloakering og etablering af vandværker i byer og landdistrikter betød, at rindende vand slet ikke var givet, som det er i dag. I nogle landdistrikts-områder i Danmark blev vandværker først etableret i slutningen af 1960'erne.

  Udstillingen henvender sig til alle, der vil vide mere om, hvordan vores forfædre, for ikke så mange år siden, opfattede personlig renlighed, og hvad de havde af muligheder for personlig hygiejne
 • Ons. 6. nov. 2019, kl. 09. Kom og leg for dagplejebørn.
  Biblioteket er et herligt sted for både børn og voksne, og har man som dagplejemor nogle helt små børn, har vi også mange gode tilbud til den aldersgruppe.

  Der er helt lette bøger både om barnets dagligdag, dyrene, tallene og bogstaverne men også små. For netop at sætte fokus på alle disse gode tilbud, som alle absolut er et besøg værd, laver vi i efteråret 3 små seancer for dagplejemødrene og deres børn.

  Vi læser, fortæller og leger små bevægelseslege.

  Arrangementet er gratis, men husk tilmelding
 • Ons. 6. nov. 2019, kl. 19. Typisk Jonatan Spang.
  Www.jonatanspang.dk. Nummererede siddeplaser. Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Ons. 6. nov. 2019, kl. 19.30-21.30. Sangaften.
 • Ons. 6. nov. 2019, kl. 21.30. Typisk Jonatan Spang Xtra.
  Www.jonatanspang.dk. Nummererede siddeplaser. Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Tor. 7. nov. 2019, kl. 19.30. Jordens indre.
  Om Danmarks ukendte verdensstjerne Inge Lehmann.
 • Lør. 9. nov. 2019, kl. 18.30. Guidet ravtur med garanti for rav.
  Ravjagt med ravlygter i mørket.
 • Lør. 9. nov. 2019, kl. 20. DR Big Band & Sinne Eeg.
  Nærmere info.
 • Søn. 10. nov. 2019, kl. 15. Til minde om Svend Asmussen.
  Jazzviolinisten Mads Tolling's kvartet med Jacob Fischer.

  Kvartetten omfatter Mads Tolling, violin, Jacob Fischer, guitar, Kasper Tagel, bas og Snorre Kirk, trommer. Den i San Fransisco baserede dansk/amerikanske violinist Mads Tolling, ven og elev af Svend Asmussen, er gået sammen med guitaristen Jacob Fischer, som i mange år var et skattet medlem af Svend Asmussens orkester, for at hylde mindet om Danmarks internationalt berømte violinist
  • Sted: Korsør Koncerterne, Kongegaarden, Algade 25, Korsør
  • Pris:(Entré: 150 Kr. , 100 Kr. for medlemmer)
 • Søn. 10. nov. 2019, kl. 18. Mortens Aften.
  Lækker saftig andesteg til Mortens Aften m/havudsigt og hyggelig stemning. Billetsalget er allerede i gang her: www.storebaeltmultihus.dk.
 • Tir. 10. sep. til tir. 12. nov. 2019, 9 kursusdage kl. 10. Keramik på mange måder.
  Har du hovedet fuldt af keramiske ideer, kan Cecilie Dige hjælpe dig med at realisere dem. Har du bare lyst til at undersøge lerets muligheder, kanhun også hjælpe med det. Der kan modelleres, drejes, bygges, dekoreres og glaseres.

  Vi arbejder primært med stentøj - stort, småt, fint og groft. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Undervisningen foregåri Cecilie Digesprofessionelle værksted med plads til maks. 5 kursister ad gangen. Ler mm.købes på kurset og udgifter til brænding og glasering kommer oveni i kursusprisen. Hold 192540
 • Tir. 10. sep. til tir. 12. nov. 2019, 9 kursusdage kl. 14. Keramik på mange måder.
  Har du hovedet fuldt af keramiske ideer, kan Cecilie Dige hjælpe dig med at realisere dem. Har du bare lyst til at undersøge lerets muligheder, kanhun også hjælpe med det. Der kan modelleres, drejes, bygges, dekoreres og glaseres.

  Vi arbejder primært med stentøj - stort, småt, fint og groft. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Undervisningen foregåri Cecilie Digesprofessionelle værksted med plads til maks. 5 kursister ad gangen. Ler mm.købes på kurset og udgifter til brænding og glasering kommer oveni i kursusprisen. Hold 192541
 • Tir. 10. sep. til tir. 12. nov. 2019, 9 kursusdage kl. 19. Keramik på mange måder.
  Har du hovedet fuldt af keramiske ideer, kan Cecilie Dige hjælpe dig med at realisere dem. Har du bare lyst til at undersøge lerets muligheder, kanhun også hjælpe med det. Der kan modelleres, drejes, bygges, dekoreres og glaseres.

  Vi arbejder primært med stentøj - stort, småt, fint og groft. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Undervisningen foregåri Cecilie Digesprofessionelle værksted med plads til maks. 5 kursister ad gangen. Ler mm.købes på kurset og udgifter til brænding og glasering kommer oveni i kursusprisen. Hold 192542
 • Ons. 13. nov. 2019, kl. 19-21. Søster min.
  Underviser: Helle Vincentz. Søster min. Superaktuel med månedens bog. Foredragsholder: Helle Vincentz, journalist, forfatter.

  Helle Vincentz har en smittende energi og begejstring. Hun er vidende, underholdende og skarp, og man går fra foredraget med hende fyldt med glæde. Hun griber bolden fra publikum, har humor og et glimt i øjet og får publikum til at føle sig godt tilpas
  Helle giver et åbent og ærligt indblik i hendes arbejdsmetoder og liv som forfatter, samt de mange overvejelser i skiftet fra fast job til en anderledes karriere som krimiforfatter.
  Der vil være debat og dialog efter foredraget.

  Skynd dig at tilmelde dig til dette arrangement i de hyggelige omgivelser i Bøgelund Forsamlingshus hvor der også bydes på kaffe og hjemmebag.
  Der vil være mulighed for at købe Helle Vincentz bøger denne aften da Bog & Ide også møder op

  Hold: 24050