Det sker

Fandt 483 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 23. okt. 2019

 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 09.30 & 11.15. Vitello.
  Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 5 år. Varighed: 70 min uden pause.

  Tusindvis af børn har de seneste år lært Vitello at kende gennem Kim Fupz Aakesons bøger om drengen med det skøre navn. Bøgerne bruges flittigt i de første klasser i Folkeskolen - ligesom de er rigtig populære børnebøger på biblioteket og som højtlæsning hjemme.

  Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget - enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv. Som oftest falder hans (for ham) logiske udfald uheldigt ud til stor morskab for publikum

  Medvirkende: Asbjørn Agger, Camilla Lohmann, Rasmus Haxen, Anne Suppli

  Instruktør: Louise Schouw
  Koreograf: Katrine Engberg
  Scenograf: Kirsten Victoria Lind
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 10. Onsdagstræf.
  Lone Uldall Jørgsensen vil berette fra sin studieorlov.
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 10. Stine Michel & EventyrOrkestret.
  Gratis koncertoplevelse, helt udover det sædvanlige, med Stine Michel & EventryrOrkestret i Spil Dansk-ugen! Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes EventyrOrkester i Spil Dansk-ugen i Slagelse.

  Koncerten tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA-nominerede 'Mosekonen brygger' og dens efterfølgere 'Ønskeegen' og 'Himmelhøj'. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Sammen med orkestret bliver der mulighed for at:
  * plukke æbler fra Æbleolga
  * klappe nye rytmer med dværgene
  * synge med misteltenen Sylvia
  * skælde ud sammen med Kællingetjørnen
  * danse i takt med ildfruen Fauna

  Gratis Spil Dansk-børnekoncert i samarbejde med Slagelse Kommune
  Tilmelding til koncerten skal ske på mail til Susanne, sutha@slagelsemusikhus.dk. Husk at angive antal børn og voksne.

  Koncerten henvender sig især til de mindre institutionsbørn
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 10.30. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 14.30-16.30. Banko i Konfirmandstuen.
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 15. Tal Dansk Café.
  Sundhedstjenesten, Bibliotekerne og Bydelsmødrene i Slagelse har fundet sammen for at snakke. Og vi vil rigtig gerne invitere mange flere ind.

  Har du lyst til at møde andre, lære noget om andre kulturer, elller bare sidde i hyggelige omgivelser og tale dansk om alt, der måtte dukke op i din hverdag.

  Så mød op på Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 14, 4200 Slagelse hver onsdag mellem kl. 15.00 og 16.30.

  Vi sørger for lidt kaffe og et hyggeligt hjørne på biblioteket. Du bestemmer selv, hvad du vil tale om, og hvor længe du har lyst til at være der. Og du må meget gerne tage din nabo, ven eller familie med.

  Vi starter tiltaget den 12. juni, men det vil fremover blive afholdt hver onsdag kl. 15.00-16.30
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 16-19. Google Ads for virksomheder - opstart.
  Denne workshop giver en introduktion til Google Ads. Du får mulighed for at oprette din første annonce under kyndig step-by-step vejledning, så du kan komme godt i gang. Det er derfor et krav, at du har en Google-konto for at kunne deltage i workshoppen.

  Du får viden om:

  • Forskellige annoncetyper
  • Kampagnestruktur
  • Oprettelse af Google Ads konto
  • Oprettelse af søgeannonce+opkaldsannonce
  • Tracking


  og meget mere...

  Workshoppen ledes af iværksættere fra Vækstfabrikken Slagelse, der hver især har unikke kompetencer indenfor bl.a. digital marketing og kommunikation, og som følger den nyeste udvikling og trends indenfor digital tilstedeværelse. Gennem i alt ni workshops - som kan benyttes enkeltvis eller i sammenhæng - får du indblik i grundprincipperne bag Google Ads, SEO og ikke mindst hjemmesideopbygning, så du forstår hemmelighederne bag Googles mekanismer og bliver klædt bedre på til at forstå og målrette din online indsats.

  Husk at tage din egen pc med til workshoppen.
  • Sted: Digitypes, Sdr.Stationsvej 26, 1., Slagelse
  • Pris:(Fri entré)
  • Læs mere: Homepage
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 18. Syng, spis og snak med Margaret Lindhardt "Sameksistens og fællesskab".
  "Syng, spis og snak" med Margaret Lindhardt som sangvært over temaet "Sameksistens og fællesskab".

  Velkommen til fællesspisning og fællessang med Margaret Lindhardt som sangvært.

  Sameksistens og fællesskab

  Margaret Lindhardt har i 36 år været en kendt stemme i radioen bl.a. som tilrettelægger og vært på mange forskellige musikprogrammer - ikke mindst det legendariske ønskeprogram Giro 413, som hun har stået for i sammenlagt næsten 20 år.

  Hun har desuden fortalt flere hundrede historier om Danmark og danskerne i programmet Danmark kort - og har i årenes løb lagt stemme til alle mulige slags udsendelser på stort set samtlige af DR's radio- og TV-kanaler.

  Hun har et mangeårigt nært og varmt forhold til Højskolesangbogen - og vil fra den vælge en række meget forskellige sange, som hun har et særligt forhold til.

  Det koster kr. 75,- for spisning og kaffe/the. Betales ved indgangen.

  Arrangementet er støttet af Nordea-fonden

  Alle er velkomne
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 19-21. Voksenkor m/k.
  For sangglade M/K'er i alle aldre. Mød bare om eller kontakt korleder Claudia Mørch tlf. 5850 0909 eller mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 19-21. Foredrag: Livet Med Sygdom - Intimitet, Krop Og Berøring Med Smerter.
  En foredragsaften med fokus på hvordan smerter, kronisk sygdom og behandlinger kan påvirke det intime, nære og måske seksuelle liv, samt forslag til løsninger.

  En række frivillige organisationer er gået sammen om en foredragsrække der strækker sig over tre aftener i efteråret 2019 omhandlende vigtige og inspirerende temaer med fokus på - "Livet med sygdom".

  Denne aften er overskriften:

  Intimitet, krop og berøring med smerter
  v/ Sygeplejerske og sexolog Rikke Thor

  En aften med fokus på hvordan smerter, kronisk sygdom og behandlinger kan påvirke det intime, nære og måske seksuelle liv, samt forslag til løsninger.
  Rikke Thor har lang erfaring med grupper og samtaler med borgere, hvor det intime liv er påvirket af smerter ved kronisk sygdom. Hun kommer med eksempler herfra samt fortæller facts og der vil være rig mulighed for dialog/spørgsmål undervejs, ligesom det selvfølgelig også er ok bare at komme for at lytte.

  Alle foredrag afholdes på Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse i den store sal fra kl. 19. Dørene åbnes allerede fra k. 18.30.

  Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet til hvert foredrag.

  Det er muligt at deltage i hele foredragsrækken eller i udvalgte foredrag.
  Foredragsrækken forløber således:
  Onsdag den 18. september - Livet med sygdom: Multisygdom og polyfarmaci - et voksende problem
  Onsdag den 30. oktober - Livet med sygdom: Intimitet, krop og berøring med smerter
  Onsdag den 27. november - Livet med sygdom: Patientrettigheder

  Arrangører: Diabetesforeningen Slagelse, Røde Kors Slagelse, SIND Slagelse, Arbejdsskadeforeningen AVS, FAKS Slagelse, Hjerteforeningen Slagelse, Gigtforeningen Vestsjælland, Lungeforeningen - lokalafdeling Slagelse Kommune og Kræftens Bekæmpelse Slagelse i samarbejde med Frivilligcenter Slagelse
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 19.30. Portvinssmagning.
  Kom og smag forskellige portvine fra Portvinsloftets import.
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 19.30. Foredrag.
  Sekretariatsleder på Vartov Joachim Juel Vædele fortæller om sin vandring på Caminoen i efteråret 2018.
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 19.30-20.30. Orgelkoncert - Mons Leidvin Takles: Dream of Today.
  Organist Henrik Kristensen spiller musik af den nulevende norske komponist Mons Leidvin Takle.
 • Ons. 30. okt. 2019, kl. 19.30-22. Spil dansk.
  Fællessang fra Højskolesangbogen Det er Spil Dansk uge, og som vi plejer, skal vi synge hele aftenen - kun afbrudt af en kaffepause midt på aftenen. I år skal vi desuden lytte til et par solo-indslag med kirkens nye sanger Hans-Henrik Raaholt.

  Der er gratis entré og kaffe - alle er velkomne
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 10. Vind et bryllup - VestsjællandsCentret søger brudepar.
  Drømmer I om et anderledes bryllup med handlende kunder som gæster, en helt masse opmærksomhed og en kæmpe oplevelse? Så er det lige jer vi søger!

  Den 8. marts 2020 afholder vi et bryllupsevent på Atriumtorvet, hvor der vil være udstillinger med alt fra mad og vin til tøj og gaver med håbet om at inspirere kommende brudepar til den store dag.

  Vi vil gerne give vores besøgende en ekstra oplevelse og derfor vie et par midt i vores shoppingcenter!

  Et bryllup i centrets sfære

  Vores brudepar får ikke blot oplevelsen af at blive viet* blandt shoppeglade mennesker, men også muligheden for at fejre den store dag hele to gange!

  Udover vielsen i VestsjællandsCentret, vinder brudeparret nemlig også et bryllup** med bl.a. en brudekjole fra Ivalos Bryllup, en bryllupskage fra Sweet Cake, mad fra Kok Amok, bryllupsfotograferne Emma Müller & Anders Heegaard, limousine kørsel fra Slagelse Limousine Service og vin fra Slagelse Vinkompagni.

  Eneste krav er, at man siger ja til hinanden i VestsjællandsCentret og at brylluppet afholdes enten lørdag den 28. marts eller lørdag den 18. april.

  Vores event bliver unikt og det vil vi gerne dokumentere - fra start til slut.

  Vi er med til forberedelserne, hvor vi vil dokumentere disse med billeder og video, som til sidst kan fortælle en historie om jer og jeres bryllup.

  Vi vil give vores kunder et indblik i alle forberedelserne, så de bare MÅ opleve jeres særlige vielse midt på Atriumtorvet! Selvom vi gerne vil dele forberedelserne med vores kunder, så vil vi dog holde jeres identitet hemmelig indtil vielsen finder sted i centret den 8. marts.

  Tør I sige ja midt på torvet?

  Kig hinanden dybt i øjnene og se om I tør at springe ud i at blive gift midt i et shoppingcenter.

  Send en kort ansøgning samt et vellignende billede til info@vscs.dk senest den 31. oktober 2019 hvor I fortæller lidt om jer selv og om hvorfor I ønsker at sige ja til hinanden med lyden af rulletrapper, rødglødende dankort og god kundeservice i baggrunden.

  * Vielsen på Atriumtorvet kan foretages af et byrådsmedlem eller en præst. Ivalos Bryllup står for en smuk brudekjole og en af vores herretøjsbutikker sørger for tøj til gommen. Slagelse Limousine Service sørger for lidt alternativ transport rundt i VestsjællandsCentret. Der vil være en lille bryllupskage fra Sweet Cake og et glas bobler fra Slagelse Vinkompagniet. Derudover vil der efterfølgende være en lille reception for brudeparret og deres gæster i Kok Amok. Dagen bliver foreviget af Bryllupsfotograferne Emma Müller & Anders Heegaard.

  **Brylluppet der skal afholdes på en af de nævnte datoer, indeholder følgende:

  Brudekjolen fra vielsen fra Ivalos Bryllup.

  Hele bryllupspakken fra Slagelse Limousine Kørsel med afhentning af bruden og ledsager, pyntning af limousine, champagne og kransekage til turen fra vielsen og meget mere.

  Stemningsbilleder leveret som filer samt smukke udendørs bryllupsbilleder, hvor 10 af disse redigeres fra Bryllupsfotograferne Emma Müller & Anders Heegaard.

  En bryllupskage til 30 personer fra Sweet Cake.

  Et gavekort til mad fra Kok Amok på 2000 kr.

  Et gavekort til vin fra Slagelse Vinkompagni på 1000 kr.

  Præmien har en samlet værdi af cirka 30.000 kr
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 12. Babysalmesang i kirken.
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 15. Halloween-workshop for børn.
  Mia holder workshop for alle børn og forældre, der elsker halloween og at klippe og klistre. Senere kommer der en (u-)hyggelig oplæser og læser højt af nogle rigtige gyserhistorier. Workshoppen er for børn mellem 5-12 år.
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 16. Spil Dansk Dag.
  Igen i år fejrer vi Spil Dansk Ugen med en dag med fokus på dansk musik i samarbejde med Slagelse Musikskole.

  Lærere og elever fra musikskolen kommer og spiller et varieret repertoire af musikstykker. Se det endelige program på biblioteket eller bibliotekets hjemmeside, når dagen nærmer sig
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 16. Spil Dansk Dag.
  Igen i år fejrer vi Spil Dansk Ugen med en dag med fokus på dansk musik i samarbejde med Slagelse Musikskole.

  Lærere og elever fra musikskolen kommer og spiller et varieret repertoire af musikstykker. Se det endelige program på biblioteket eller bibliotekets hjemmeside, når dagen nærmer sig
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 16. Spil Dansk Dag.
  Igen i år fejrer vi Spil Dansk Ugen med en dag med fokus på dansk musik i samarbejde med Slagelse Musikskole.

  Lærere og elever fra musikskolen kommer og spiller et varieret repertoire af musikstykker. Se det endelige program på biblioteket eller bibliotekets hjemmeside, når dagen nærmer sig