Det sker

Fandt 566 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 19. sep. 2020

 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19. Din Danske Sang - Kærlighed.
  Kom og syng med og lyt til kærlighedssange på tværs af musikverdenen, når Nørrevangskirkens Voksenkor åbner dørene i serien - Din Danske Sang. Efter arrangementet byder kirken på kaffe.
 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19. Sangarrangement.
  Kom til salmesangsaften hvor vi skal synge nogle af de kendte og mindre kendte salmer. Vore 3 dygtige kirkemusiker Tanja, Lars og Jacob vil spille til salmerne og synge for på dem.
 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19.30. Lasse og Mathilde Band.
  P.g.a covid-19 er koncerten flyttet fra 18.3.

  Billetter kan benyttes til den nye dato, men såfremt man ønsker refundering skal der senest 1.5. sendes en mail til servicecenter@ticketmaster.dk med oplysning om ordrenr. de sidste 4 cifre i det betalingskort der er benyttet til betaling.
  Såfremt billetterne er købt ved direkte udlevering i Slagelse Musikhus, refunderes billetterne ved henvendelse til sutha@slagelsemusikhus.dk
  refunderes ikke

  Incl. garderobe
 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19.30-22. Koncert i hejninge kirke.
  Aflysning af koncert med Duoen Siig-Lienhøft Mette Siig og Lars Lienhøft synger og spiller i stilen Toppen af poppen - ældre og nyere numre - danske og engelske. Der er gratis entré til koncerten. Alle er velkomne.
 • Tor. 24. sep. 2020, kl. 14. Biblio Bio 14.
  Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
  Arrangementet er gratis, men på grund af coronavirus/COVID-19 kræves tilmelding.
 • Tor. 24. sep. 2020, kl. 15. Foredrag v/Morten Dyssel: Pontoppidan og den højeste menneskelykke.
  Pontoppidans roman Lykke-Per rejser spørgsmålet om meningen med menneskelivet: Ligger lykken i selvhævdelsen eller snarere i selvets fornægtelse? Er enhver sin egen lykkes smed eller prisgivet en højere styrelse? Foredraget vil fokusere på romanens identi.
 • Tor. 24. sep. 2020, kl. 17. Koncert med Ravdal.
 • Tor. 24. sep. 2020, kl. 19.30. Livet er en gåde.
  Løsningen står på bagsiden.
 • Tor. 24. sep. 2020, kl. 20. Carl Emil Petersen Udsolgt.
  Koncerten er flyttet til Musikhuset - nabohuset, er ændret til en siddekoncert. Coronaforholdsregler er beskrevet på musikhusets hjemmeside.
 • Fre. 25. sep. 2020, kl. 11. Smag Lokalt-fødevaremarked: Slagelse.
  Nytorv i Slagelse danner ramme om Smag Lokalt-fødevaremarked. Torvet er byens naturlige centrum med gågade og Vestsjællandscentret som de helt store handelssteder. Nyd de mange egnsunikke produkter fra Destination Sjælland og gør en god handel.

  Smag Lokalt-fødevaremarked byder på atmosfære, hygge og autenticitet. Her kan I gå på opdagelse blandt egnsunikke produkter og lokale lækkerier.

  Fødevaremarkedet besøger en stribe byer i Destination Sjælland. De egnsunikke produkter kommer direkte fra producenter til markedet, der byder på sprøde grøntsager, saftige frugter, frisk æg, søde safter, is og et væld af andre delikatesser.

  Trænger I til en let, sund og spændende frokost, byder lokale spisesteder på lækre kulinariske fristelser - alt sammen lavet af de egnsunikke produkter.

  Glæd dig til en spændende frokost af det ypperste Destination Sjælland kan byde på.

  Fødevarermarked kan også opleves her:  Kalundborg
  Lørdag den 5. september kl. 09.30-15.30
  Holbæk
  Lørdag den 12. september kl. 9.30-15.30
  Sorø
  Lørdag den 19. september kl. 09.30-15.30
  Slagelse
  Fredag den 25. september kl. 11.00-19.00
  Nykøbing Sjælland
  Lørdag den 3. oktober kl. 09.30-15.30
 • Fre. 25. sep. 2020, kl. 19. The Sleeping Man Duo.
  To stjernemusikere udfolder deres store talenter på vores lille scene.

  The Sleeping Man Duo er sanger, guitarist Jakob Dahn og bassist Sara Saxild. En rå og nedtonet del af bandet The Sleeping Man Project som har udspring i Jakobs crooner indierock/pop sange og fra hans EP Sleeping Man, der udkom i 2018 til flotte anmeldelser i Danmark og Tyskland.

  To vokaler, guitar og bas i intime, intense og halvakustiske ballader og ørehængende rocksange hvor der er højt til himlen og masser af kærlighed.
  Kom og følg med os ad sjælfulde stier som Cohen, Nick Cave og The National kunne vælge, med en lidt lysere udsigt.

  Jakob har en baggrund i rockbands som Skywriter, og Sara var med i Under Byen og spiller bl.a. med Tobias Trier
 • Fre. 25. sep. 2020, kl. 20. Beatles Revival.
  Nu er der snart mulighed for et genhør med The Beatles eller rettere et kopiband fra Tjekkiet der i den grad forstår at få det til at lyde som originalerne fra Liverpool.

  Beatles Revival lyder og ser ud som Beatles og der venter publikum en helt unik musikoplevelse.

  Det sker 25. september når Swinging Paradise slår dørene for foreningens koncert i Korsør Kulturhus.

  Her midt i Coronatid er der foretaget en række foranstaltninger for koncertens gennemførelse og derfor er antallet af billetter også reduceret til 100 siddepladser, og det er desværre ikke muligt at få sig en svingom.

  Ved indgangen spiller og synger den populære Claus Nielsen fra flyglet og som opvarmning spiller foreningens husorkester Steamrollers.

  Billetter kan købes online via www.popklub.dk eller hos Aages Radio, Nygade i Korsør
 • Lør. 26. sep. 2020, kl. 09.30-15. Patchwork æsker med Lene Bjørn.
  Underviser: Lene Bjørn. Du vil få mulighed for at lære at sætte et gammelt møbel i stand.

  Vi starter helt fra bunden og du vil lære hvordan du fjerner det gamle stof og den gamle polstring og bygger møbler op igen med nye materialer, syr et nyt betræk, arbejder med snore, pyntesøm og andre former for udsmykning af møblet.

  Medbring det møbel du vil ompolstre (der er mulighed for at du kan have dit møbel stående under hele forløbet), godt humør og glæden over at skulle i gang med et fantastisk projekt
  Undervisningsdage: 20/9, 11/10, 1/11, 22/11, 13/12 2020
  10/1, 31/1, 21/2, 14/3, 11/4 2021

  Underviser: Møbelpolstrer Johnny Vemmelund, tlf. 2231 5125

  Sorø Munke Bjergby Børnehus, Veddevej 19, 4190 Munke Bjergby

  Hold: 26511
 • Lør. 26. sep. 2020, kl. 10. Fortællerbanko for hele familien.
  Har du hang til både banko og gode historier, så må du ikke gå glip af FortællerBanko!

  Tag familien med, når forfatter og lærer Jesper Manniche læser højt af den underholdende bog Samlede ækle æventyr af Rune T. Kidde. Mens du lytter til Jespers gode fortællerstemme, skal du, hver gang du hører et ord, der optræder på din bankoplade, krydse ordet af - indtil du (eller en af de andre heldige spillere) højt og klart råber BANKO! FortællerBanko er altså som almindelig banko, tallene er blot skiftet ud med ord.

  For at gøre alle helt parate til den store bankodyst, vil Jesper sørge for, at vi bliver varmet op før kampen, med en sjov historie!

  Vi spiller både rækker og hele pladen fuld, og der er fine præmier og sidegevinster, som traditionen foreskriver. Hele familien er velkommen - men vi anbefaler, at børnene minimum er fyldt 6 år.

  Der vil i løbet af formiddagen også være tid til en lille pause, hvor der kan nydes et velfortjent stykke bankokage.

  Billetter koster 20 kroner, inkl. bankoplader, kaffe/te, saftevand og kage
 • Lør. 26. sep. 2020, kl. 11.30-13.30. Detektorfund fra Slagelse Kommune.
  Arkæolog Kirsten Christensen fortæller om detektorfund fra lokalområdet.

  I den sydlige del af Slagelse kommune er - endnu engang - dukket resterne af et sølvfund op. Det er ca. 70 stk. sølv fra et af de sjældne sølvfund fra ældre germansk jernalder (ca. år 375 - 550). Der er stykker af skåle med store knopper på ydersiden, sølvbarrer, mindre tråde og sølvklumper. En enkelt romersk mønt med et kejserportræt på den ene side og en sejrsgudinde på den anden viser, at en del af sølvet stammer fra Romerriget. Kirsten Christensen er ledsaget af to lokale detektorførere, som viser flere af deres fund fra andre lokaliteter fra yngre jernalder, vikingetid og middelalder (ca. år 500 til ca. 1350). Det er f.eks. fibler (smukt udformede sikkerhedsnåle til at holde dragten sammen), vægtlodder, mønter og afklip af mønter
 • Lør. 26. sep. 2020, kl. 15. Den Lille Prins.
 • Lør. 26. sep. 2020, kl. 20. Wendy Mcneill (ca/se).
 • Ons. 23. til lør. 26. sep. 2020 Sejltur på Skælskør Fjord.
  Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.

  Sejltur på Skælskør Fjord

  Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.

  OBS! Fra Lørdag den 22. august skal der bæres mundbind ombord. Såfrem du ikke har eget mundbind med vil du få udleveret et ved båden.

  Fjordsejladsen varer halvanden time, hvor du undervejs kan betragte den gamle købstad fra søsiden og nyde den smukke natur langs fjorden, mens mandskabet fortæller livlige og spændende historier om området.

  Praktisk information:
  Drikkevarer kan købes på båden
  Der må ikke medbringes drikkevarer
  Vi tager MobilePay og Dankort
  Sejlturen varer ca. 1.5 timer
  Billetter købes kun online

  Har du spørgsmål til turen bedes du kontakte Skælskør Bykontor på:

  Tlf: 3036 3066
  Mail: info@bykontoret.dk
  Åbningstider

  Chartre Skjelskør V til større selskaber
 • Søn. 27. sep. 2020, kl. 10.30. Korsør Nor og Skov.
  Først langs Korsør Nor med udsigt til Tårnborg Kirke. Herefter gennem Korsør Lystskov og op på første top(27m) og kort efter næste top (21m). Videre langs dige til langdyssen, med skåltegn. Turen fortsætter langs stranden. Sværhedsgrad: Blå/4-5/12.

  Tur: 12 km. Fra: Casper Brandt plads v busstop, 4200 Korsør kl. 10.30. Til: Samme sted kl. 14.30. Leder: Lars Hansen, 2386 0064
 • Søn. 27. sep. 2020, kl. 14. Solisterier: Musical favoritter.
  I samarbejde med Dansk Solistforbund har Slagelse Musikhus gennem en årrække præsenteret mange af landets skønne solister ved en hyggelig og gratis eftermiddagskoncert.

  Søndag d. 27. september præsenteres to af dansk musicalteaters helt store stemmer, Xenia Lach-Nielsen og Pernille Petersson, optræder med deres yndlingssange i en hyggelig intimkoncert, med Mikkel Rønnow på klaver. Xenia og Pernille fører publikum igennem et alsidigt og velkendt musical-repertoire, med hits fra elskede musicals som Chess, Les Misérables, Atlantis, Cabaret, Chicago, Sunset Boulevard, Den Skaldede Frisør og mange flere. Det bliver storslået, dramatisk, rørende - og helt nede på jorden - hyggeligt!

  XENIA LACH-NIELSEN har spillet Florence i Chess, som indbragte hende en Reumertnominering og en pris for Årets Sanger hos CPH Culture. Hun havde titelrollen i den nyskrevne musical Leonora med Odense Symfoniorkester og portrætterede Dronning Elisabeth i Den Evige Ild på Bellevue teatret.

  Senest spillede Xenia hovedrollen i musicalen Den Skaldede Frisør på Falconer Teatret.

  PERNILLE PETERSSON debuterede som prinsesse Adalena i musicalen Atlantis på Østre Gasværk Teater, hvor hun også spillede hovedrollen i Miss Saigon. Hun modtog en Reumert for bedste musikforestilling med Lulu - sometimes in dreams, og har desuden medvirket i store succeser som Gasolin, Mamma Mia, Chess og Jordens Søjler.

  MIKKEL RØNNOW er musical kapelmester og har dirigeret orkestrene ved musicals som Chess, Les Misérables, My Fair Lady, Candide, Sweeeny Todd og mange flere. Har desuden udgivet musical cd'er med blandt andre Stig Rossen, Louise Fribo og Maris Lucia.

  COVID-19 Information: Grundet COVID-19 restriktioner har vi valgt at flytte Solisterier til Musikhusets store sal med siddepladser dette efterår. Vi anbefaler vores gæster at komme i god tid, så vi kan få 'seatet' jer godt i salen. Der vil være ét sæde mellem alle gæster, medmindre man ankommer som en gruppe