Det sker

Fandt 716 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 24. apr. 2019

 • Lør. 27. apr. 2019, kl. 19. Wacken Metal Battle.
  Headliner: Xenoblight.
 • Lør. 27. apr. 2019, kl. 21. Koncert med ABBAtizers.
 • Fre. 26. og lør. 27. apr. 2019, kl. 00. Weekend-bogsalg i Slagelse.
  Den sidste weekend i hver måned holder Slagelse Bibliotek bogsalg.

  Så kom og gør et godt kup blandt alle de kasserede materialer - Udbuddet vil løbende blive udskiftet.
  Der vil som altid være faste priser på materialerne:
  Voksenbøger: 10 kr.
  Børnebøger: 5 kr.
  Musik: 5 kr
 • Søn. 28. apr. 2019, kl. 10. Slagelses skove.
  En rigtig skovtur når skoven er ved at springe ud. Turen afvikles med 10 min. pause for hver times vandring. Hastighed: Normal. Tur: 21 km.

  Fra: Ved Arnehavehus, Skovvejen 85, 4200 Slagelse kl. 10.00. Til: Samme sted kl. 15.30. Leder: Knud Jørgensen, 21624085
 • Søn. 28. apr. 2019, kl. 10-15. Stort hobby- og kræmmermarked.
  Forårsmarked med omkring 30 stande med hobbyarbejder, nyt og brugt. Bliver du sulten eller tørstig, så besøg gymnastikforeningens lille Sportscafe.
 • Søn. 28. apr. 2019, kl. 13-16. Åbent hus: Til fremtiden med Gnisterne.
  De grønne pigespejdere i Slagelse inviterer til åbent hus; et gratis arrangement for de piger, der er fyldt seks år. Vi disker op med fire spændende og udfordrende aktiviteter, hvor vi sammen skal udforske fremtiden. Vi glæder os til at se jer!

  Gnisterne er tilbage! Gnisterne er en patrulje, som består af fire seje piger. Denne gang rejser vi sammen med Kat, Flora, Mille og Sofie til fremtiden. Så hvordan er det at være pigespejdere 100 år frem i tiden? Kan du og dine veninder forudsige, hvordan det er at være den grønne uniform om så mange år?

  Udover de fire aktiviteter, vil der også blive tid til en kort pause med en snack og lidt at drikke. Sørg derfor for at have spist frokost hjemmefra.
  Alle aktiviteter foregår udenfor, så medbring tøj efter vejret.

  Du må invitere veninder, kusiner, naboer og dit svømmehold med. Mor og far er velkommen til at blive til en kop te eller kaffe - der vil være spejderledere og forældre til stede, som har tid til at udveksle tanker og informationer om det at være pigespejder i Slagelse
 • Søn. 28. apr. 2019, kl. 14.30. Jubilæumsfejring for kor og organist.
 • Søn. 28. apr. 2019, kl. 15. Singh og Goldsmith verdensmusik.


  Duoen Anders Sigh Vesterdahl og Henrik Goldsmidt er ganske enestående i dansk musikliv. Besøtningen harmonika og obo, tilsat Goldsmidts vokal, er ganske speciel og meget inciterende. Repertoiret er jødisk (Klezmer) og arabisk musik sammen med klassiske værker, f.eks. Carl Nielsen, Balkan-musik og danske sange.

  Arrangør: Korsør Koncerterne
  • Sted: Kongegaarden, Algade 25, Korsør
  • Pris:(Entré: 150 Kr. Medlemspris 100 Kr.)
 • Søn. 28. apr. 2019, kl. 16. Modtage Inspiration.
  Lære hvordan man kan få svare fra Gud. Vi ved at det kan svært at finde ud af hvad du bør gøre i livet men Gud vil altid hjælper dig du er bare nødt til at finde ud af hvordan Gud vil snakke til dig.

  Vi er alle sammen her på jorden, vi har håber og drømer om hvad vi vil gerne gøre og blive men det kan være svært at nå dem alle. Gud har givet os mange redskaber hvor vi kan få inspiration fra Ham. Hvis vi lærer hvordan vi kan brug de her redskaber så kan vi modtage inspiration fra Gud.

  Så komme og samles med os i en time og lære hvordan du kan modtage inspiration fra Gud :)
 • Fre. 26. til søn. 28. apr. 2019, skiftende klokkeslæt. Maraton med nål, tråd og garn.
  Sy børnetøj og strik til fordel for udsatte børn i katastrofeområder i verden. Tilmeld dig og brug 3 timer til et stykke konkret hjælpearbejde.

  Målet er at få syet så mange stykker tøj og strikket så meget som muligt i løbet af de tre dage.

  Der kan deltages en eller flere dage:

  Fredag d. 26. april kl. 13 - 16.

  Lørdag d. 27. april kl. 11 - 14.

  Søndag d. 28. april kl. 10 - 13.

  Medbring selv symaskine med tilbehør eller strikkepinde str. 3 - 5

  Kontakt Lisa Medici 29875458
 • Fre. 5. til søn. 28. apr. 2019, Tirsdag-søn 11-16. "Natur".
  Anne Berit Brogaard udstiller sine malerier med motiver fra både den åbne natur og fra egen have.
 • Tir. 30. apr. 2019, kl. 11-12. Babysalmesang.
 • Tir. 30. apr. 2019, kl. 16-17. Børnekoret (fra 1. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Tir. 30. apr. 2019, kl. 17.15-19.30. Pigekoret (fra 7. klasse og opefter).
  Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 30. apr. 2019, kl. 19. Musical - PLAY that funky musical.
  Handlingen i "Play that funky musical" er henlagt til 70'ernes New York. Billetter købes og reserveres i samarbejde med Korsør Kulturhus; https://www.place2book.com/da/list/EM1609.

  Handlingen i "Play that funky musical" er henlagt til 70'ernes New York. En fremmed prins på studierejse bliver pludselig involveret i en dramatisk kamp. Han lærer en gruppe vidt forskellige musikinteresserede unge at kende, der kæmper for at bevare deres faste tilholdssted og omdrejningspunkt i tilværelsen "Charlies Bar". Byens narkobaron vil nemlig overtage styringen af stedet og lave det om til et fashionabel og narkogennemsyret natklub. Med byens spidser og rigeste som kundepotentiale, ser han en fremtidssikker pengemaskine. Der er altså lagt op til et moderne eventyr af den gammeldags dramatiske slags. De gode mod de onde
 • Tir. 30. apr. 2019, kl. 19. Sang- og stemmetræning.
  Vil du gerne blive bedre til at synge? Blive bedre til at ramme tonerne, komme højere op og dybere ned, få større stemme? Møde andre sangglade og udvikle sangen sammen? Så er dette noget for dig! Vi synger sammen.

  Laver noget stemmetræning, bevidsthed om stemme, vejrtrækning mm. Der vil være en del bevægelse også. Vi kan synge små ting, som kan udvikles til flerstemmig, nye salmer, salmer fra salmebogen. Følge årets gang poetisk og i egen lyd. Sangaftener holdes hver tirsdag i Flakkebjerg kirke fra 19-20. Underviser er vores dygtige kirkesanger Sidsel Munch
 • Tir. 30. apr. 2019, kl. 19.30. Mød mig på Cassiopeia.
  Romantik, komik og evergreens med bl.a. Amalie Dollerup, Lone Hertz, Asger Reher og Troels Malling. I den kendte og elskede operette-komedie 'Mød mig på Cassiopeia' vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og.

  Stjernestøv. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone, teatrets primadonna, på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse. Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til 'Mød mig på Cassiopeia': Mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har det sværere end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal. 'Mød mig på Cassiopeia' klinger af hit efter hit. Genre: Folkelig oprette-komedie. Producent: Folketeatret. Medvirkende: Amalie Dollerup, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen, Rasmus Faartoft m.fl. (i alt 15-17 medvirkende). Tekst: Flemming Lynge og Børge Müller. Musik: Kai Normann Andersen. Instruktion: Kasper Wilton. Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz. Kapelmester: Jens Krøyer - sidder på scenen. Varighed: Se teaterkreds.dk. EKSTRAFORESTILLING TIRSDAG 30. APRIL 2019 KL. 19.30 (ikke annonceret i sæsonprogrammet)
 • Tir. 30. apr. 2019, kl. 19.30-20.30. Koncert med Ars Nova Slagelse.
  "Romantikken i ord og toner" koncert-foredrag med koret Ars Nova Slagelse under ledelse af Solveig Bjergkvist. Mellem sangene fortælles om romantikken som åndelig strømning, dens forfattere og komponister. Efter koncerten serveres et glas vin.
 • Fre. 5. til tir. 30. apr. 2019, Onsdag-søn 11-16. Keramikmakkerne.
  De to keramikere Cecilie Dige og Gitte Nurup viser deres keramik i Kongegaardens "Blå Rum".
 • Fre. 1. mar. til tir. 30. apr. 2019, kl. 11. Udstilling af billedvæver Mette Lise Rössing.
  Mette Lise Rössing er vores gæstekunstner i marts og april. Kom ind og se hendes vævede værker i butikkens åbningstider. Se vores åbningstider på www.koebmandsgården.dk.

  Mette Lise Rössing har lavet mange store opgaver. Hun har vævet 5 store billedtæpper til rådhuset i Nuuk, Grønland og indgik i arbejdet med udførelsen af den billedevævede udsmykning af Stortinget i Oslo.

  Kunstneren har sammen med sin mand, Ulrich Rössing udført opgaver med tekstiler til en lang række kirker i Danmark.

  Mette Lise Rössings værker er fyldt med inspirationer som sten, muslingeskaller, etniske tekstiler og skitser, hvis strukturer og farver udforskes. I det hele taget har kunstneren haft en lang, spændende og mangfoldig karriere. Hun blev uddannet som billed- og skaftevæver i Oslo i 1965