Det sker

Fandt 180 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 25. feb. 2020

 • Tir. 25. feb. 2020 Die Herren kirkekoncert i Sct Povls Kirke.
  Danmarks bedste U2 kopiband, Die Herren, fyrer op under den ultimative kirkekoncert i samarbejde med organisationen Skyggebørn.Koncerten afholdes i glædens, fordybelsens og kærlighedens tegn med udgangspunkt i U2's legendariske sange, som bandet Die.

  Herren på smukkeste vis fremfører med lige dele power og indlevelse.Skyggebørn er en organisation som gennem samtalegrupper hjælper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Børn som måske har mistet en forælder eller andet familiemedlem, men alle typer af sorg og afsavn bearbejdes.Når du køber en billet til koncerten støtter du dermed Skyggebørns frivillige arbejde
 • Tor. 27. feb. 2020, kl. 19. Alberte Winding.
  Alberte Winding er kendt og elsket af flere generationer for sin udtryksfulde stemme, iørefaldende sange og vedkommende hverdagstekster, der henvender sig bredt til alle aldre Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i.

  Hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter. Koncerten koster kr. 50,00. Billetter skal købes på kirkekontoret fra d. 10. februar, så længe lager haves. Billetindtægten går ubeskåret til Sognets Sociale Arbejde
 • Fre. 28. feb. 2020, kl. 20. Tribute to Papa Bue.
  Liselund tilbyder lækker 2-retters men kl 18.00 inden koncerten for kr. 170 pr. person.

  Papa Bue Memorial Band

  Koncerterne i 2012 til minde om kapelmester Arne Bue Jensen, der afgik ved døden i november 2011, var en kæmpe succes med udsolgte huse, der sluttede med maner med to koncerter hinsidan i Malmø Koncerthus og Helsingborg Koncerthus.

  Oprindeligt skulle der kun have været arrangeret koncerter i 2012, men der har vist sig fortsat at være så stor interesse for mindekoncerter for Papa Bue i 2013, at det i samråd med Bente Bue er besluttet at hylde Danmarks populæreste jazzmusiker et år mere.

  Papa Bue Memorial Band ledes af Erik " Krølle" Andersen.
  Medvirkende: Jack Andersson, trompet og vokal - Erik Andersen, klarinet - Ole "Fessor" Lindgreen, basun - Per Jacobsen, piano og vokal, Jens Sølund, bas - Henrik Simonsen, trommer
 • Lør. 29. feb. 2020, kl. 20. Materia + support.
  Dørene åbner kl. 19.30.
 • Ons. 4. mar. 2020, kl. 18.30. Koncert.
 • Tor. 5. mar. 2020, kl. 19. Koncert med Svestar.
  Svestar opfører Anne Roed Refshauges "Kærligt hilset fra Ingenmandsland". Se mere på www.kongegaarden.dk.
  • Sted: Kongegaarden, Algade 25, Korsør
  • Pris:(Entré: 125 kr)
 • Tor. 5. mar. 2020, kl. 20. Poul Krebs - Små Sensationer, Jubilæumstour UDSOLGT.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Lør. 7. mar. 2020, kl. 19. Landdisko.
  Nu kan alle børn og unge fra 2. klasse og til 15 år komme til Landdisko.

  Nu kan alle børn og unge fra 2. klasse og til 15 år komme til Landdisko.

  Er du sådan et barn - så kom. Er du forældre til et - så send poden til et hyggeligt sodavandsdiskotek med DJ.

  Entre 30 kr
 • Søn. 8. mar. 2020, kl. 10. Radiant Arcadia.
  Kæmp ikke på tom mave på Kvindernes internationale kampdag. Tag veninder/kollegaer eller søster med til en hyggelig formiddag på Badeanstalten.
 • Søn. 8. mar. 2020, kl. 14. Sangeftermiddag med Frank E. Andersen på Liselund.
  Kommunaldirektør i Slagelse Kommune Frank E. Andersen står for dagens program. Der serveres kaffe/the med småkager samt vand. Tilmelding er ikke nødvendig. Alle er velkomne. Der betales ved indgangen.
 • Tir. 10. mar. 2020, kl. 19.30. Let It Rock.
  LET IT ROCK. Foråret 2020 står i The Beatles' tegn.

  I dette forår er det præcis 50 år siden,at gruppen udgav deres ikoniske og sidste album, Let It Be.LET IT ROCK er en forrygende hyldest med over 40 uimodståelige evergreens og klassiske Beatles hits i en musikalsk fortælling om, hvad derskete dengang i 1970, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning. Oplev og syng med på de største rocknumre fra både Beatles tiden oghøjdepunkter fra de fi res solokarrierer, bl.a. 'Get Back', 'Hey Jude', 'Live And Let Die', 'Come Together', 'Imagine', 'Here Comes The Sun', 'Give Peace A Chance', 'Let It Be' og mange flere. Glæd jer til en uforglemmelig tur ned ad Memory Lane. Varighed: 2 timer inkl. pause. Genre: Teaterkoncert. Producent: MusicalDanmark. Tekst og musik: Lennon & McCartney, George Harrison. Medvirkende: Jonas Rasmussen, Lucas Hoang, Morten Bytofte og Jonas Fjelsted + musikerne
 • Tir. 10. mar. 2020, kl. 19.30. Inger Christensens "Sommerfugledalen" som vokalt værk med Carl Erik Lundgaard og Charlotte Støjberg.
  "Sommerfugledalen - et requiem", Inger Christensens berømte sonetkrans, opføres som vokalt og instrumentalt værk af Carl Erik Lundgaard (vocal og harmonika) og Charlotte Støjberg (piano).
 • Tir. 10. mar. 2020, kl. 19.30. Koncert med Anne Eltard Duo.
  Foreningen Norden Korsør invitere til koncert med Anne Eltard Duo.
 • Ons. 11. mar. 2020, kl. 19.30. Koncert med Ditte Lykke Hansen.
  Ditte er studerende på det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og vil denne aften underholde os med sit accordeon.

  Ditte er 21 år og har allerede vundet flere talentpriser, og vil til koncerten blandt andet spille nogle af de stykker, hun skal spille til sin bacheloreksamen til juni
 • Tor. 12. mar. 2020, kl. 20. Medina Akustisk.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Fre. 13. mar. 2020, kl. 17. Copenhagen Phil og Sigurd Berrett.
  Copenhagen Phil og børn fra Flakkebjerg Skoles Symfoniorkester tager hele familien med på en musikalsk tidsrejse med Sigurd Barrett som fortæller.
 • Fre. 13. mar. 2020, kl. 19. Introduktion til industriel musik.
  Jan Hanzen giver os en introduktion til genrer "Industrial Music".

  Introduktion til Industriel musik - foredrag om musikgenren "Industrial Music" i Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage, fredag 13. Marts 2020. Kl. 19.00.

  Introduktion af Industriel musik fortalt af billedkunstner og passioneret industri-hoved Jan Hanzen.

  Punken sagde "Fuck til samfundet"! Industrial bevægelsen går skridtet videre, og sagde "Død over Alt"

  En ung Depeche Mode fan står foran en læderbeklædt dør med rustne metalbeslag og et katteøje. Selv samme dør, som Martin Gore er gået ind af et par år tidligere.
  Inde bag døren høres lyden af boremaskiner og dunkende trykluftbor. Det unge lyttehoved kigger igennem katteøjet og åbner døren. Herefter er ingenting som før (..)

  Det fortælles at produceren Gareth Jones introducerer de vest-berlinske støj anarkister i "Einstürzende Neubauten" til sampleren (keyboard, man kan optage reallyde med). Efter samarbejdet med Neubauten, tager han sampleren med deres lyde, under armen og går hen til Depeche Mode og bruger den ved indspilningen af pladerne "Construction Time Again" og "Some Great Reward" i Hansa studiet i Berlin.

  Hvorfor en fortælling om Industrial Music?
  Begrebet "Industrial Music" er skabt af den engelske koncept gruppe Throbbing Gristle tilbage i midt 70`erne. De grundlagde pladeselskabet "Industrial Records" og lavede sloganet "Industriel musik for industrielle mennesker"

  "Industrial Music" er elektronisk collage musik, en paraply betegnelse, en hybrid af flere sammenflettede undergenrer, som avantgarde, elektronisk og eksperimentel musik, synth-pop, cyberpunk, industrial metal, neofolk og technorock.
  Genren har altid været et undergrundsfænomen, og stort set ukendt i Danmark. Men havde sin "alternative storhedsperiode" i Europa og USA i 80`erne og 90`erne.

  Genren har sin berettigelse som fornyer af rockmusikken ved brug af sampleren. U2`s "Achtung Baby", Depeche Mode, Prodigy, Marilyn Manson og Rammstein har aldrig haft det maskinelle udtryk, hvis det ikke har været for "Industrial" genren.

  Einstürzende Neubauten har 40 års jubilæum i år. De har bevæget sig fra koncerter i besatte huse til kunstmusseer og finkulturelle koncertsale rundt om i verden.

  Foredraget tager udgangspunkt i disse nedslag:
  Det engelsk samfund i slut 70'erne og start 80'erne.
  Introduktion til musikgenren "Industrial".
  Throbbing Gristle & Industrial Records
  Hvad er Industrial bevægelse inspireret af?
  Definition på engelsk/ europæisk Industrial
  Definition på amerikansk Industrial
  Gennemgang af genrens væsentligste grupper og udgivelser.

  Undervejs stifter vi også bekendtskab med bands som Throbbing Gristle, Suicide Einstürzende Neubauten, Cabaret Voltaire, D.A.F. The Young Gods, Foetus, Laibach, Kliche, Boyd Rice/ NON, Z`ev, Ministry, Skinny Puppy, Test Dept. Chris & Cosey, Youth Code og Johnny Cash.

  Jan Hanzen har tidligere holdt foredrag i det kulturelle væksthus Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage om billedkunst, fotografi, musikvideoer, David Bowie, Sort Sol, Punk, Kraftwerk, musikgenren Grunge, om talehandicappet stammen og senest Depeche Mode.

  Foredraget om Industriel musik er det andet af tre foredrag med hovedoverskriften: "På rejse i moderne musik - Fra techno pop til LYD/KUNST". Første foredrag var om Depeche Mode (10.01). Sidste foredrag er "Avantgarde for begyndere" (Fredag 22. Maj)

  Find latex dragten og dine gamle Doc. Martens støvler frem. Dit centralnervesystem bliver sat på prøve! Det bliver farligt! Men Jan skal nok bringe dig ligeså trygt og sikkert igennem aftenens soniske excesser, som Vergil bragte Dante igennem helvede.

  Du kan som altid købe kaffe og kiksekage. Leje et glas til min. 25 kr. og hermed støtte Salonen og nyd dine medbragte drikkevarer.

  Arrangementet afholdes i Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage, Algade 26, 4230 Skælskør fredag 13. marts 2020 kl. 19.00
 • Lør. 14. mar. 2020, kl. 18. Vilde Vestsjælland.
  Vi fejrer for anden gang vestsjællandsk musik og kultur med en kæmpe fest i Det Røde Pakhus i Skælskør.

  På scenen står de bedste af de lokale musikere klar, lige fra de helt unge, upcoming rockmusikere med egne numre til de ældre og mere erfarne kræfter og Vestsjællands største rytmiske kor.

  Den musikalske underholdning bindes sammen af små, sjove syng-med indslag, kollektiv sangskrivning med publikum og meget andet.

  Vi synger, griner og græder imens vi fejrer livet på det Vilde Vestsjælland!

  Nyt: I år er der mulighed for at tilkøbe ægte vestsjællandsk street food, som vi spiser i arrangementets første time fra kl 18,30 - 19,30. Dørene åbner kl. 18. Maden er lavet af ingen ringere end Skælskørs kokke - legende, Gunnar Hansen.

  Program (ret til ændringer forbeholdes):

  L'ØSTER - ungt fremadstormende rockband

  Antonia Barisic - fantastisk sangerinde

  Skælskør Rytmiske Kor - Vestsjællands største rytmiske kor

  Jakob Holm & Tommy Sloth

  Lars Kristian Sørensen - aftenens spillende konferencier

  Jens Køie og Ole Lindegaard - lounge jazz under spisningen

  m.fl.

  Følg med i programmet på Vilde Vestsjællands facebook - side.

  Vilde Vestsjælland er et non-profit arrangement, udført og arrangeret af de medvirkende kunstnere og foreningen Skælskør Rytmiske Kor
  • Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, Skælskør
  • Pris:(Entré: Billet med mad 200 kr + gebyr. Billet uden mad 110 kr + gebyr. Billetter kan købes på Billetto.dk og Købmandsgården i Skælskør)
  • Læs mere: Homepage
 • Lør. 14. mar. 2020, kl. 20. Everybody's Talking.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Søn. 15. mar. 2020, kl. 14.30. Selandia Brass Band og gæstesopran Tatiana Kisselova.
  Det bliver et brag af en koncert når Selandia Brass Band igen i år spiller op til Forårskoncert i Marmorsalen med gæste-sopran Tatiana Kissellova.