Det sker

Fandt 92 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 1. jul. 2022

 • Fre. 1. jul. 2022, kl. 16.00 - 20.00. FREDAGSBAR.
  Sol, Sommer, Musik, Drinks, og Godt Selskab - Kan man ønske sig mere?! :):).

  Tag venner og familie under armen og besøg vores fredagsbar på plænen ved siden af bygningen.Der vil være mulighed for at købe lækre drinks, øl, vin og vand.
  Vi glæder os til at se jer
 • Fre. 1. jul. 2022, kl. 18.30-23.30. Slagelse Festuge Koncerter: The Boss & Queen Machine.
  Festen er tilbage på Nytorv med koncerter torsdag, fredag og lørdag. FED FREDAG d. 1. juli med to koncerter: The Boss/Tribute to Springsteen og Queen Machine. Early Bird billetter sælges indtil 1. april. Køb billetter via slagelsefestuge.dk.
 • Fre. 1. jul. 2022, kl. 20. Lars Lilholt Band - Sommerrock i Cirkusland.
  Lars Lilholt Band. Udendørs Sommerrock i Cirkusland i Slagelse den 1. juli kl. 20.00. Dørene åbner kl. 18.00. Succesen fra 2021 gentages, når Lars Lilholt Band atter giver koncert i Cirkusland.

  Nyd den danske sommeraften til tonerne fra Lars Lilholts enorme sangskat.

  Kendt som "De Lyse Nætters Orkester" er Lars Lilholt Band en institution på den danske live-scene. Det otte mand store orkester med Lars Lilholt i front er en altid meget solid velspillende maskine. Det er medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde en præcision, der altid skaber en fest af de store.

  I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2021 vil der så komme sange fra nye album Decameron samt fra Drømmefanger, sange som bla. At Være Tæt På Dig, Geddens Tænder Første Gang På Roskilde, i lunt selskab med de store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald Det Kærlighed Onkel Christian!

  Koncerten finder sted som et særskilt arrangement efter Cirkuslands normale åbningstid. Denne koncertbillet giver adgang til Cirkusland fra kl. 18.00, 2 timer før koncerten hvor det vil være muligt at købe mad drikke.

  Cirkusland - Årslevvej 6 - 4200 Slagelse. Telefon : 20281899
 • Lør. 2. jul. 2022, kl. 11-14. Six Foot Stompers.
  Sammen repræsenterer orkestret således en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver. Repertoiret er bredt, og indeholder, ud over kendte jazz- og swingnumre.
  • Sted: Solsikken, Havnevej 6, Skælskør
  • Pris:Fri entré
 • Lør. 2. jul. 2022, kl. 18.30-23.30. Slagelse Festuge koncerter: Djämes Brown & Dizzy Mizz Lizzy.
  Festen er tilbage på Nytorv med koncerter torsdag, fredag og lørdag. LÆKKER LØRDAG 2. juli med Djämes Brown/Vild Smith & Dizzy Mizz Lizzy. Early Bird Billetter sælges indtil 1. april. Køb billetter via slagelsefestuge.dk.
 • Lør. 2. jul. 2022, kl. 20:30. Zididada-koncert.
  Festen fortsætter i Tour de France-weekenden med koncert med Zididada, som sætter gang i folket efter en dag med cykelryttere tonsende forbi på landevejene. Kom og nyd den sprudlende musik, mens der nydes en kølig drink med udsigt over Storebælt.

  Efter en dag i (forhåbentligt) bagende sol med udsigt til knoklende cykelryttere i verdensklasse, kan du til aften indtage terrassen på Musholm. Her vil Zididada give koncert i skæret fra den begyndende solnedgang med udsigt over Storebælt.

  Inden koncerten har du mulighed for at booke bord til barbecue-grill i Restaurant Evald K. Bordreservation fra kl. 17.30 eller kl. 19.00. Der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer under koncerten.

  "Du ved sikkert godt hvem de er, og hvad de står for - men alligevel.

  ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bl.a. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse.

  Uanset om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nordsjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab.

  De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere, fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend. I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand.

  ZIDIDADA har løbende udgivet albums og er i skrivende stund på vej med det 8. album. Med producer Carsten Mintman Mortensen ved roret, er bandet nu for første gang på vej med et dansk album! Forsanger Jimmy Bacoll (før Colding), udtaler: "Lysten til at skrive danske sange har altid været tilstede, men vi har aldrig rigtig følt os rustet til et udelukkende dansk album. Men med Mintman og lidt hjælp udefra på lyrikken, mener vi bestemt, at vi har et par stærke bud på glad og ubekymret "lige udaf posen" ZIDIDADA-sange".

  Drengene har efter singlen Prinsesse, der udkom i 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed. Foreløbig er de ude med singlerne Lå Lå Lå, Sommersang og Pir I Byen.

  Stilmæssigt er der ingen love og regler i ZIDIDADA, men reggae har altid stået bandets hjerte nær. Samtidig har festen altid været det centrale omdrejningspunkt, og den fortsætter langt ud i fremtiden".

  Priser:
  Entré / Zididada: 100 kr.
  Alle spisende gæster i Restaurant Evald K.: Gratis
  Børn under 12 år (i følge med en voksen): Gratis
  Barbecue-grill: 195 kr. (halv pris for børn under 12 år)

  Bestilling af billetter til koncerten og/eller booking af bord til barbecue-grill foretages på mail til musholm@musholm.dk, hvor navn og antal ønskede billetter oplyses
 • Tir. 5. jul. 2022, 18:30-20:30. Picnickoncert med Broken Silence.
  Udendørs koncert, hvor man selv medbringer picnicstol, tæppe evt. bord. Der er en pølsevogn og der sælges drikkevarer til favorable priser. Koncerten er gratis og alle er velkomne!
 • Ons. 6. jul. 2022, 18:30 til 20:30. Picnickoncert i Slagelse lystanlæg.
  Crosswind vender tilbage, bedre end nogensinde.
 • Tor. 7. jul. 2022, kl. 19:00. The Shiny Moonlit Boys.
  Hollandsk Bluegrass-trio.

  I sommeren 2017 mødtes bluegrassfanatikerne Sebastiaan Lit og Gijsbert Diteweg på Europa's største bluegrass festival "La Roche Bluegrass"-festivalen i Frankrig. Efter de vendte tilbage til Holland, dannede de et bluegrassband med musikere fra Irland, USA og Holland og dermed opstod "The Shiny Moonlit Boys". Deres passion for traditionel bluegrass og deres store spilleglæde skinner igennem hele deres repertoire.

  Sebastiaan Lit - vokal og guitar

  Jean Paul Joosten - mandolin og vokal

  Gijsbert Diteweg - dobro

  Bandet er på plakaten på den svenske Nääsville Bluegrass Festival, og vejen dertil går lige forbi Salonen4xk torsdag d. 7 juli kl. 19.00, hvor de som trio vil gøre et ophold og underholde os med god håndholdt akustisk musik.

  Billetter:
  Medlem: kr. 150
  Ikke-medlem: kr. 200
  Ung medlem: kr. 75
  Ung ikke-medlem: kr. 125

  Billetkøb via www.salonen4xk.dk

  Ved køb af medlemsbilletter (uanset medlemskabets type f.eks. normalmedlem, ung-medlem eller guldmedlem) skal medlemskort vises i døren. Vær derfor opmærksom på, om du har et gyldigt medlemskort, inden du køber medlemsbilletter. Husk medlemsskab i Salonen er personligt og er gyldigt fra maj til maj. Er du ikke medlem? Send en e-mail til medlem@salonen4xk.dk eller henvend dig i Salonen
 • Tor. 7. jul. 2022, kl. 20. Sommerkoncert.
  Under planlægning.
 • Fre. 8. jul. 2022, kl. 16.00 - 20.00. FREDAGSBAR.
  Sol, Sommer, Musik, Drinks, og Godt Selskab - Kan man ønske sig mere?! :):).

  Tag venner og familie under armen og besøg vores fredagsbar på plænen ved siden af bygningen.Der vil være mulighed for at købe lækre drinks, øl, vin og vand.
  Vi glæder os til at se jer
 • Lør. 9. jul. 2022, kl. 11-14. Doc Houlind Revival All Stars.
  Repertoiret bunder dybt i New Orleanstraditionen, Alle orkestermedlemmer er dybt passionerede inden for stilen, og er alle eksperter på hver deres instrument. De spiller seriøse ragtimekompositioner, blues, gospel og gode gamle amerikanske popmelodier.
  • Sted: Solsikken, Havnevej 6, Skælskør
  • Pris:Fri entré
 • Lør. 9. jul. 2022, kl. 16. Birthe Kjær & Feel Good Band - Sommerrock i Cirkusland.
  Birthe Kjær & Feel Good Band. Udendørs Sommerrock i Cirkusland i Slagelse den 9. juli kl. 16.00. Oplev koncerter hele dagen fra kl. 10 som optakt til Birthe Kjær & Feel Good Band.

  Hør bl.a. Svend Nicolajsens 14 mands orkester, De Vestsjællandske Spillemænd m.fl.

  Præsenteres i samarbejde med Rotary.

  Med en uimodståelig charme smittende glæde indtager Birthe & Feel Good Band Cirkuslands scene. Glæd dig til en hyggelig festlig dag med holdet, som nok er det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

  Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", "Pas på den knaldrøde gummibåd", "Sommer sol", "Tennessee Waltz" - alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de så byen rød. Det hele bliver blandet med sange fra nyere albums swingende evergreens fra Birthes album "Smile", som hun udgav i 2011, med sange som "Such A Night" "Slow Boat To China".

  Koncert-. Svend Nicolajsens 14 mands orkester, Cellist Monika Tønning De Vestsjællandske Spillemænd underholder i løbet af dagen.

  Cirkusland - Årslevvej 6 - 4200 Slagelse. Telefon : 20281899
 • Tir. 12. jul. 2022, 18:30-20:30. Picnickoncert med Medley.
  Udendørs koncert, hvor man selv medbringer picnicstol, tæppe evt. bord. Der er en pølsevogn og der sælges drikkevarer til favorable priser. Koncerten er gratis og alle er velkomne!
 • Ons. 13. jul. 2022, 18:30 til 20:30. Picnickoncert i Slagelse lystanlæg.
  Payaz kommer for første gang til picnickoncert i Slagelse.
 • Tor. 14. jul. 2022, kl. 20. Sommerkoncert.
  Under planlægning.
 • Fre. 15. jul. 2022, 18:30 - 20:30. Koncert m. Albert Madsen og Per Larsen.
  Albert og Per kommer med musiske fortællinger, hvor de spiller, synger og fortæller (om) sange, I helt sikkert har hørt før og gerne må synge med på. Kom og nyd en dejlig aften i deres selskab i Restaurant Evald K. på Musholm Ferie - Sport - Konference.

  Om Musiske Fortællinger:

  "Vi bor i et lille land og derfor har vi et "lille" sprog.

  På det sprog har vi alligevel skabt verdens største sangskat, hvor snart sagt enhver forening, loge eller sammenslutning har sin egen sangbog: Spejdere, arbejderbevægelse, idrætsorganisationer, højskoler, pensionister, mm.

  Vi rammer dagen ind med morgensange og aftensange. Når vi i fællesskab sætter melodi til poesien, er det ofte de stærkeste kræfter i tilværelsen, vi står sammen om: kærlighed og venskab, frihed, demokrati og fællesskab, tro og mening, glæde, forskellighed og solidaritet...

  Sange og poesi er kærlighedens, håbets og frihedens sprog. I 60'erne formulerede Benny Holst: "Det er lettest at holde et folk i skak, som ingen sange har". Men vi vil ikke holdes i skak. Vi vil være aktive deltagere i vores demokratiske land. Måske er det derfor, at sangen fylder så meget".

  Ideen til musiske fortællinger kommer fra Per Larsen, én af grundlæggerne til Den Rytmiske Højskole i Odsherred og efterfølgende forstander i en lang årrække. I de seneste år har han arbejdet for Muskelsvindfonden, hvor han bl.a. har haft ansvaret for den store frivillighed. Musikken har altid været et omdrejningspunkt i såvel arbejdslivet som i privatlivet. I privatlivet primært som aktiv amatørmusiker i forskellige sammenhænge. Med sig denne aften har han Albert Madsen. Albert har spillet akustisk ragtimeblues-guitar i snart 45 år og har altid skrevet hele sit materiale selv. Han hører til blandt de fineste sangskrivere og troubadourer, blandt andet fordi hans iørefaldende melodier og ærlige, personlige, følsomme og sjove sange, ofte rammer plet hos publikum"
 • Fre. 15. jul. 2022, kl. 15.30. Koncert.
  Harpe og fløje i Skælskør kirke Fredag den 15. juli kl. 15.30-16.30 Helen Davies, keltisk harpe, "den himmelske harpe" Poul Høxbro, fløjter og slagtøj "den trommende fløjtespiller" I samarbejde med "Middelalderdage & marked i Skælskør" har kirken.

  Arrangeret denne koncert, hvor de to kendte musikere spiller musik fra 1200-tallets England. Musikken fra England er ganske anderledes end den samtidige musik fra Centraleuropa, det er langt blødere harmonier, og melodierne er enkle, smukke, tidløse. Endvidere benyttes traditionelle keltiske folkemelodier, der ingen grænser kender. Disse toner blandes og præsenteres side om side, de klassiske engelske middelaldermelodier og de traditionelle keltiske, i det, der kaldes: Middelalderlige evergreens fra De Britiske Øer, Woodland Musik Plays
 • Fre. 15. jul. 2022, kl. 19. Low-Fi Concert: Intimkoncert med Henrik Johannessen i Slagelse.
  'Best acoustical performance of the year 2019' - Vinder v. Texas Sounds International Country Music Awards, USA.

  Få en intim musikoplevelse, når Henrik Johannessen gæster Slotsalléen i Slagelse, og sender publikum direkte til Nashville!

  Med eminent fingerspil, komplicerede guitarsolos, sprød vokal og alsidige tekster, er Johannessen inspireret af den moderne amerikanske country-sound. Han er netop aktuel med debutalbummet 'Farm Sessions', og har fået flotte ord med på vejen af anmelderne.
  Johannessen påbegyndte solokarrieren i 2019 og siden er det gået stærkt! Den garvede musiker har de seneste tre år spillet næsten 100 koncerter i både ind- og udland. Han er desuden erfaren rock-guitarist, med ophav i bands som Den Danske Mafia, Royal Hunt, Merzy, Hillbilly Bones og Bad Monday.

  Obs: Drikkevarer købes på stedet
 • Fre. 15. jul. 2022, kl. 20. Mads Langer - Sommerrock i Cirkusland.
  Mads Langer. Udendørs Sommerrock i Cirkusland i Slagelse den 15. juli kl. 20.00. Dørene åbner kl. 18.00.

  Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Lightning, der så herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2021.

  Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende dedikerede kunstnere. "Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved, fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været, så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet".

  Koncerten finder sted som et særskilt arrangement efter Cirkuslands normale åbningstid. Denne koncertbillet giver adgang til Cirkusland fra kl. 18.00, 2 timer før koncerten hvor det vil være muligt at købe mad drikke.

  Cirkusland - Årslevvej 6 - 4200 Slagelse. Telefon : 20281899