Det sker

Fandt 105 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 23. sep. 2020

 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19. Din Danske Sang - Kærlighed.
  Kom og syng med og lyt til kærlighedssange på tværs af musikverdenen, når Nørrevangskirkens Voksenkor åbner dørene i serien - Din Danske Sang. Efter arrangementet byder kirken på kaffe.
 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19. Sangarrangement.
  Kom til salmesangsaften hvor vi skal synge nogle af de kendte og mindre kendte salmer. Vore 3 dygtige kirkemusiker Tanja, Lars og Jacob vil spille til salmerne og synge for på dem.
 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19.30. Lasse og Mathilde Band.
  P.g.a covid-19 er koncerten flyttet fra 18.3.

  Billetter kan benyttes til den nye dato, men såfremt man ønsker refundering skal der senest 1.5. sendes en mail til servicecenter@ticketmaster.dk med oplysning om ordrenr. de sidste 4 cifre i det betalingskort der er benyttet til betaling.
  Såfremt billetterne er købt ved direkte udlevering i Slagelse Musikhus, refunderes billetterne ved henvendelse til sutha@slagelsemusikhus.dk
  refunderes ikke

  Incl. garderobe
 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19.30-22. Koncert i hejninge kirke.
  Aflysning af koncert med Duoen Siig-Lienhøft Mette Siig og Lars Lienhøft synger og spiller i stilen Toppen af poppen - ældre og nyere numre - danske og engelske. Der er gratis entré til koncerten. Alle er velkomne.
 • Tor. 24. sep. 2020, kl. 17. Koncert med Ravdal.
 • Tor. 24. sep. 2020, kl. 20. Carl Emil Petersen Udsolgt.
  Koncerten er flyttet til Musikhuset - nabohuset, er ændret til en siddekoncert. Coronaforholdsregler er beskrevet på musikhusets hjemmeside.
 • Fre. 25. sep. 2020, kl. 19. The Sleeping Man Duo.
  To stjernemusikere udfolder deres store talenter på vores lille scene.

  The Sleeping Man Duo er sanger, guitarist Jakob Dahn og bassist Sara Saxild. En rå og nedtonet del af bandet The Sleeping Man Project som har udspring i Jakobs crooner indierock/pop sange og fra hans EP Sleeping Man, der udkom i 2018 til flotte anmeldelser i Danmark og Tyskland.

  To vokaler, guitar og bas i intime, intense og halvakustiske ballader og ørehængende rocksange hvor der er højt til himlen og masser af kærlighed.
  Kom og følg med os ad sjælfulde stier som Cohen, Nick Cave og The National kunne vælge, med en lidt lysere udsigt.

  Jakob har en baggrund i rockbands som Skywriter, og Sara var med i Under Byen og spiller bl.a. med Tobias Trier
 • Fre. 25. sep. 2020, kl. 20. Beatles Revival.
  Nu er der snart mulighed for et genhør med The Beatles eller rettere et kopiband fra Tjekkiet der i den grad forstår at få det til at lyde som originalerne fra Liverpool.

  Beatles Revival lyder og ser ud som Beatles og der venter publikum en helt unik musikoplevelse.

  Det sker 25. september når Swinging Paradise slår dørene for foreningens koncert i Korsør Kulturhus.

  Her midt i Coronatid er der foretaget en række foranstaltninger for koncertens gennemførelse og derfor er antallet af billetter også reduceret til 100 siddepladser, og det er desværre ikke muligt at få sig en svingom.

  Ved indgangen spiller og synger den populære Claus Nielsen fra flyglet og som opvarmning spiller foreningens husorkester Steamrollers.

  Billetter kan købes online via www.popklub.dk eller hos Aages Radio, Nygade i Korsør
 • Lør. 26. sep. 2020, kl. 15. Efterårskoncert.
  Covid-19 På grund af de gældende restriktioner, er der begrænset antal tilhørerpladser, hvorfor reservation forud er nødvendig. Ved hver koncert er der et link til reservationssystemet. Der kan højst reserveres 2 pladser.

  Reservationsmuligheden stopper, når der ikke længere er billetter ledige. Ensemble Barocca dyrker - som ensemblets navn hentyder til - repertoiret fra barokken, dvs. fra ca. 1600-1750, en periode hvor nogle af den klassiske musiks største komponister virkede, en tid hvor der blev komponeret herlig musik med masser af saft og kraft. Ensemblet blev etableret i 2014 i forbindelse med studier i tidlig musik på Det kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ensemblets medlemmer har en bred kammermusikalsk erfaring og ynder med særlig passion barokmusikken spillet på originalinstrumenter. Ensemblet er dermed en del af den musikbevægelse, der søger den autentiske/historiske opførelsespraksis i forhold til bl.a. stemning, spilletempi, buestrøg og frasering. Ensemble Barocca har med en aktiv koncertvirksomhed etableret sig som et af Danmarks førende barokencembler og spiller koncerter med et begejstret nærvær både internt og i formidlingen til publikum. Ensemblet og dets medlemmer, der er en væsentlig drivkraft bag Odense Barokfestival, består af følgende medlemmer. Christina Nonbo Andersen, sopran Tinna Albrechtsen, barokviolin Maria Rosenkilde Qvist, klarinetBabett Hartmann, cembalo Ved koncerten i Eggeslevmagle Kirke bydes der på værker af Barbara Strozzi, Elisabeth de la Guerre, Johan Rosenmüller og Antonio Vivaldi. Ensemblet fortæller om musikken undervejs. Reservation her fra fredag den 18.9 Pladserne i kirken vil blive tilrettelagt i henhold til de i de aktuelle perioder gældende regler
 • Søn. 27. sep. 2020, kl. 14. Solisterier: Musical favoritter.
  I samarbejde med Dansk Solistforbund har Slagelse Musikhus gennem en årrække præsenteret mange af landets skønne solister ved en hyggelig og gratis eftermiddagskoncert.

  Søndag d. 27. september præsenteres to af dansk musicalteaters helt store stemmer, Xenia Lach-Nielsen og Pernille Petersson, optræder med deres yndlingssange i en hyggelig intimkoncert, med Mikkel Rønnow på klaver. Xenia og Pernille fører publikum igennem et alsidigt og velkendt musical-repertoire, med hits fra elskede musicals som Chess, Les Misérables, Atlantis, Cabaret, Chicago, Sunset Boulevard, Den Skaldede Frisør og mange flere. Det bliver storslået, dramatisk, rørende - og helt nede på jorden - hyggeligt!

  XENIA LACH-NIELSEN har spillet Florence i Chess, som indbragte hende en Reumertnominering og en pris for Årets Sanger hos CPH Culture. Hun havde titelrollen i den nyskrevne musical Leonora med Odense Symfoniorkester og portrætterede Dronning Elisabeth i Den Evige Ild på Bellevue teatret.

  Senest spillede Xenia hovedrollen i musicalen Den Skaldede Frisør på Falconer Teatret.

  PERNILLE PETERSSON debuterede som prinsesse Adalena i musicalen Atlantis på Østre Gasværk Teater, hvor hun også spillede hovedrollen i Miss Saigon. Hun modtog en Reumert for bedste musikforestilling med Lulu - sometimes in dreams, og har desuden medvirket i store succeser som Gasolin, Mamma Mia, Chess og Jordens Søjler.

  MIKKEL RØNNOW er musical kapelmester og har dirigeret orkestrene ved musicals som Chess, Les Misérables, My Fair Lady, Candide, Sweeeny Todd og mange flere. Har desuden udgivet musical cd'er med blandt andre Stig Rossen, Louise Fribo og Maris Lucia.

  COVID-19 Information: Grundet COVID-19 restriktioner har vi valgt at flytte Solisterier til Musikhusets store sal med siddepladser dette efterår. Vi anbefaler vores gæster at komme i god tid, så vi kan få 'seatet' jer godt i salen. Der vil være ét sæde mellem alle gæster, medmindre man ankommer som en gruppe
 • Tir. 29. sep. 2020, kl. 16.30. Børnekor (fra ca. 8 år).
  Nørrevangskirkens Børnekors korprøve. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 Det er for alle sangglade børn fra ca. 8 år. Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Tir. 29. sep. 2020, kl. 17.45. Pigekor (fra ca. 12 år og opefter).
  Nørrevangskirkens Pigekors korprøve. Hver tirsdag kl. 17.45-20.00 Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Ons. 30. sep. 2020, kl. 19. Koncert med Linda Andrews.
  Linda vandt i 2009 alles hjerter da hun sang sig til tops i DR's underholdningsprogram X-Factor, og har sidenhen solgt dobbelt platin og indspillet 4 solo albums.

  Tempoet skal helt ned, og repertoiret til denne koncert består af smukke klassikere såsom Hallelujah af Leonard Cohen, Make you feel my love af Bob Dylan og Fix You af Coldplay, blandet med Lindas egne smukke kompositioner. Måske sniger der sig også 1 eller 2 sange ind på Lindas modersmål færøsk. Til koncerten bliver Linda akkompagneret af sin guitarist. Koncerten er gratis og støttet af Kulturministeriet Følg Linda på: https://www.facebook.com/linda... og https://www.instagram.com/lind
 • Ons. 30. sep. 2020, kl. 20. Søren Sko & Benjamin Koppel - On Cole - Balkonbillet.
 • Tor. 1. okt. 2020, kl. 20. Signe Svendsen med band.
 • Fre. 2. okt. 2020, kl. 20. Pligten Kalder - Kun For Pengenes Skyld - Tour.
  P.g.a. Covid-19 er koncerten er flyttet fra 17. april til 2. oktober, hvortil allerede købte billetter er gyldige. Skulle du være forhindret den nye dato, vil vi sætte stor pris på at du forærer billetten væk.

  Ønsker du billetten refunderet skal du følge anvisningerne som udsendes fra Ticketmaster. Refundering kan finde sted frem til 20. maj.. refunderes ikke.

  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 21. Chief 1 m/band.
 • Søn. 4. okt. 2020, kl. 14.30. Selandia Brass Band og gæstesopran Tatiana Kisselova.
  Det bliver et brag af en koncert når Selandia Brass Band igen i år spiller op til Forårskoncert i Marmorsalen med gæste-sopran Tatiana Kissellova.
 • Søn. 4. okt. 2020, kl. 16-17. Koncert i Stillinge Kirke.
  Koncert med Sorø Drengekor under ledelse af Merethe Lammert Køhl. Der er gratis entré. Alle er velkomne.
 • Tir. 6. okt. 2020, kl. 16.30. Børnekor (fra ca. 8 år).
  Nørrevangskirkens Børnekors korprøve. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 Det er for alle sangglade børn fra ca. 8 år. Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.