Det sker

Fandt 67 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 7. dec. 2019

 • Tor. 30. jan. 2020, kl. 20. Michael Learns To Rock.
 • Fre. 31. jan. 2020, kl. 20. Dixie For You Jazzband.
  Inden koncerten- kl 18.00 - kan du nyde Liselunds lækre 2-retters menu for kr. 170 pr. person.

  Lidt bandinfo:

  DFY har spillet på de fleste DK/SE jazzfestivaler, klubber og koncertscener.

  Stilen er melodisk, traditionel jazz med indslag af NewOrleans, dixieland og evergreens fra The American songbook. Bandet har en underholdende stil med melodispil, som varierer mellem sax og klarinet og mange sangnr.

  Medlemmerne i DIXIE FOR YOU er:

  Jeppe Zacho sax/sang (DK)

  Lasse Karlsson klarinet/sang (SE)

  Claes Rydbeck banjo/guitar/sang(SE)

  Lars M. Nielsen kontrabas/Kapelmester(DK)

  Henrik Holst Hansen trommer(DK)

  Afløsere kan forekomme
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 11. Koncert i Dalmosehallen.
  Hamdicappladser købes som almindelige pladser. Læs om arrangementet her.
 • Fre. 7. feb. 2020, kl. 20. Moonjam.
 • Lør. 8. feb. 2020, kl. 21. Bersærk - Ny Dato.
  Alle koncerter i efteråret er flyttet. Årsagen er at Bersærk skal i studiet indspille nyt album. Billetter med dato 13. september 2019 kan refunderes hos Ticketmaster frem til 30.5.19 eller bruges til koncerten 8.2.2020. Support: TBA.
 • Tor. 13. feb. 2020, kl. 20. The Doors Alive (UK).
 • Fre. 14. feb. 2020, kl. 19. Højsangen svøbt i klezmer.
  Koncert med kærlighedspoesi!Vi er altså til koncert med Kærlighedspoesi. En koncert, hvis tekst er HØJSANGEN. En tekst hentet fra Det gamle Testamente. Vitterlig gammel. Højsangen består af 8 vers, disse reciteres og svøbes, et efter et, i klezmermusik.

  Det er som om teksten beder om musik. Der opstår en sammenhæng mellem ord og krop. Ordene bliver krop, og det mærkes at musikken har dybe religiøse rødder. Ordenes østerlandske pragt standser undervejs op-, og hviler ud på vejen. Musikken bliver regelmæssige oaser, hvor der tankes op. En musik, der for længst har suget digtets stemning til sig. En musik der med fodfæste i traditionens magiske virkemidler, og med sit absolutte nærvær, gør STEMMERNE bag Højsangen nærværende. Ordet klezmer er hebraisk og betyder ordret " stemmens instrument". Den reciterende stemme(Nis) og stemmens instrument (klezmermusik) rivaliserer kærligt om kærlighedens genstand. Med risiko for at vække den. HØJSANGEN, Sangen over alle Sange, er skrevet længe før vor tidsregning. Skrevet af Kong Salomo - eller til Kong Salomo. Det er uvist. Den bliver ofte omtalt som Bibelens mest populære bog. Ingen anden bog har været genstand for så mange forskellige fortolkninger som Højsangen. Den allegoriske fortolkning har været fremherskende, dvs. bogen blev opfattet som billedtale, der beskriver en åndelig virkelighed. Den er blevet opfattet som fremstilling af det jødiske folks historie fra overgangen over det Røde Hav til Messias` I middelalderen var det et billede på forholdet mellem Kristus og Jomfru Maria. Den mest livsstærke er den mytiske, kærlighedsforholdet som forholdet mellem Kristus og Israel, eller Kristus og kirken. Og endelig, den realistiske, at bogen ganske enkelt handler om et erotisk forhold mellem to mennesker. MUSIKKEN: musikken er klezmermusikken. Den var jødernes musik og trøst i østeuropa før 2.verdenskrig og som sådan skæbneforbundet med jødernes historie. Den fandt fodfæste og grobund på amerikansk grund efter krigen, og er i dag udbredt over hele verden. Koncertens to musikere tager udgangspunkt i den gamle opfordring: at gøre musikken til en ordløs sang, en musik der har gjort sig fri af ordene, og som blot jubler (og græder). Klezmermusikken er en fusion, der udover de typiske jødiske/orientalske elementer også har spor af russisk, ungarsk og endelig amerikansk underholdningsmusik. Nogen har sagt, at klezmermusikerens instrument er en højtaler for den "indre" stemme, den der synger i enhvers sjæl!
 • Tor. 20. feb. 2020, kl. 20. Lars Lilholt Storyteller.
  Nummererede siddeplaser. Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Fre. 21. feb. 2020, kl. 19.30. Stig Rossen hylder John Mogensen.
  Fredag 21. februar 2020 kl. 19.30. Stig Rossen hylder John Mogensen - ægte og ærligt. Velkommen til en aft en i selskab med John Mogensen og hans sange!

  Stig Rossen fortolker et stort antal af John Mogensens sange, som rigtig mange kender og kan synge med på. Der kan nævnes: Så Længe Jeg Lever, Nina Kære Nina, To Mennesker På En Strandfor ikke at tale om Giro 413 klassikeren Man Skal Aldrig Sige Aldrig. Undervejs fortæller Stig Rossen frække, sjove og varme anekdoter om John Mogensen. Stig Rossen er vild med Mogensen, og det skinner klart igennem. Publikum kan slet ikke lade væremed at synge med. Og de er meget velkomne til at gøre det. Stig Rossen er tro mod John Mogensen og hans sange. Ægte og ærligt! Varighed: 1 time og 50 min. inkl. pause. Genre: Musik. Producent: Christopher Intertainment. Medvirkende: Stig Rossen akkompagneret af en trio
 • Tir. 25. feb. 2020 Die Herren kirkekoncert i Sct Povls Kirke.
  Danmarks bedste U2 kopiband, Die Herren, fyrer op under den ultimative kirkekoncert i samarbejde med organisationen Skyggebørn.Koncerten afholdes i glædens, fordybelsens og kærlighedens tegn med udgangspunkt i U2's legendariske sange, som bandet Die.

  Herren på smukkeste vis fremfører med lige dele power og indlevelse.Skyggebørn er en organisation som gennem samtalegrupper hjælper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Børn som måske har mistet en forælder eller andet familiemedlem, men alle typer af sorg og afsavn bearbejdes.Når du køber en billet til koncerten støtter du dermed Skyggebørns frivillige arbejde
 • Fre. 28. feb. 2020, kl. 20. Tribute to Papa Bue.
  Liselund tilbyder lækker 2-retters men kl 18.00 inden koncerten for kr. 170 pr. person.

  Papa Bue Memorial Band

  Koncerterne i 2012 til minde om kapelmester Arne Bue Jensen, der afgik ved døden i november 2011, var en kæmpe succes med udsolgte huse, der sluttede med maner med to koncerter hinsidan i Malmø Koncerthus og Helsingborg Koncerthus.

  Oprindeligt skulle der kun have været arrangeret koncerter i 2012, men der har vist sig fortsat at være så stor interesse for mindekoncerter for Papa Bue i 2013, at det i samråd med Bente Bue er besluttet at hylde Danmarks populæreste jazzmusiker et år mere.

  Papa Bue Memorial Band ledes af Erik " Krølle" Andersen.
  Medvirkende: Jack Andersson, trompet og vokal - Erik Andersen, klarinet - Ole "Fessor" Lindgreen, basun - Per Jacobsen, piano og vokal, Jens Sølund, bas - Henrik Simonsen, trommer
 • Ons. 4. mar. 2020, kl. 18.30. Koncert.
 • Tor. 5. mar. 2020, kl. 20. Poul Krebs - Små Sensationer, Jubilæumstour UDSOLGT.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Søn. 8. mar. 2020, kl. 10. Radiant Arcadia.
  Kæmp ikke på tom mave på Kvindernes internationale kampdag. Tag veninder/kollegaer eller søster med til en hyggelig formiddag på Badeanstalten.
 • Tir. 10. mar. 2020, kl. 19.30. Let It Rock.
  LET IT ROCK. Foråret 2020 står i The Beatles' tegn.

  I dette forår er det præcis 50 år siden,at gruppen udgav deres ikoniske og sidste album, Let It Be.LET IT ROCK er en forrygende hyldest med over 40 uimodståelige evergreens og klassiske Beatles hits i en musikalsk fortælling om, hvad derskete dengang i 1970, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning. Oplev og syng med på de største rocknumre fra både Beatles tiden oghøjdepunkter fra de fi res solokarrierer, bl.a. 'Get Back', 'Hey Jude', 'Live And Let Die', 'Come Together', 'Imagine', 'Here Comes The Sun', 'Give Peace A Chance', 'Let It Be' og mange flere. Glæd jer til en uforglemmelig tur ned ad Memory Lane. Varighed: 2 timer inkl. pause. Genre: Teaterkoncert. Producent: MusicalDanmark. Tekst og musik: Lennon & McCartney, George Harrison. Medvirkende: Jonas Rasmussen, Lucas Hoang, Morten Bytofte og Jonas Fjelsted + musikerne
 • Tir. 10. mar. 2020, kl. 19.30. Inger Christensens "Sommerfugledalen" som vokalt værk med Carl Erik Lundgaard og Charlotte Støjberg.
  "Sommerfugledalen - et requiem", Inger Christensens berømte sonetkrans, opføres som vokalt og instrumentalt værk af Carl Erik Lundgaard (vocal og harmonika) og Charlotte Støjberg (piano).
 • Ons. 11. mar. 2020, kl. 19. Slagelse Rotaryklubbernes forårskoncert 2020.
  De 2 Rotaryklubber i Slagelse afholder festlig forårskoncert i Musikhuset i Slagelse. Koncerten er en velgørenhedskoncert hvor klubberne indsamler midler til uddeling til velgørende formål i Slagelse.
 • Tor. 12. mar. 2020, kl. 20. Medina Akustisk.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Lør. 14. mar. 2020, kl. 20. Everybody's Talking.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Søn. 15. mar. 2020, kl. 14.30. Selandia Brass Band og gæstesopran Tatiana Kisselova.
  Det bliver et brag af en koncert når Selandia Brass Band igen i år spiller op til Forårskoncert i Marmorsalen med gæste-sopran Tatiana Kissellova.