Det sker

Fandt 67 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 7. dec. 2019

 • Ons. 18. mar. 2020, kl. 19.30. Lasse og Mathilde Band.
  Incl. garderobe.
 • Tor. 19. mar. 2020, kl. 20. Carl Emil Petersen.
  Incl. garderobe.
 • Lør. 21. mar. 2020, kl. 19.30. Esben Just Solo.
  Soloshow med historier musik. Incl. garderobe.
 • Lør. 21. mar. 2020, kl. 21. Artigeardit.
 • Søn. 22. mar. 2020, kl. 19.30-21.30. Istedløven - en foredragskoncert.
  Med Ars Nova Copenhagen, Søren Kinch Hansen og Jørgen Carlsen.
 • Tor. 26. mar. 2020, kl. 20. Burhan G - akustisk tour 2020.
  Nærmere info.
 • Fre. 27. mar. 2020, kl. 20. The Consolation koncert.
  Er du til country rock og et strejf af blues,ja så er her en koncert, du ikke skal snyde sig selv for.
 • Lør. 28. mar. 2020, kl. 20. Pink Floyd Project "The Wall".
  Nærmere info.
 • Søn. 29. mar. 2020, kl. 16. Skatteøen.
  Søndag 29. marts 2020 kl. 16.00. Skatteøen - alletiders musical for hele familien. Årets store familieforestilling! Nu sender Folketeatret igen Skatteøen på turné med et helt nyt cast.

  Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på Det caribiske Hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, hvor Jim finder et skattekort i en hemmelig kiste. Kaptajn Flints skat skal findes, og Jim tager afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse. Vi får et genhør med Fuld af nattens stjerner, Ostesangen, Hispaniolaog alle de andre ørehængere. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med de skønne sange, når Folketeatret tager jer med på togt til Skatteøen. Varighed: Kendes endnu ikke. Genre: Familieforestilling. Producent: Folketeatret. Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jakob Spang Olsen/Alfred Kahn, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft , Søren. Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar, Simon Nøiers, Maria Corydon, Martin Gæbe m.fl
 • Tir. 31. mar. 2020, kl. 18. Skatteøen.
  Søndag 29. marts 2020 kl. 16.00 + ekstraforestilling tirsdag 31. marts 2020 kl. 18.00. Skatteøen - alletiders musical for hele familien Årets store familieforestilling! Nu sender Folketeatret igen Skatteøen på turné med et helt nyt cast.

  Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på Det caribiske Hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, hvor Jim finder et skattekort i en hemmelig kiste. Kaptajn Flints skat skal findes, og Jim tager afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse. Vi får et genhør med Fuld af nattens stjerner, Ostesangen, Hispaniola og alle de andre ørehængere. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med de skønne sange, når Folketeatret tager jer med på togt til Skatteøen. Varighed: Kendes endnu ikke. Genre: Familieforestilling. Producent: Folketeatret. Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jakob Spang Olsen/Alfred Kahn, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft , Søren Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar, Simon Nøiers, Maria Corydon, Martin Gæbe m.fl
 • Lør. 4. apr. 2020, kl. 14. Slag-Town Slays.
  Metal-festival: 8 bands. Dørene åbner kl. 13.00.
 • Man. 13. apr. 2020, kl. 15. Påskens musik for sopran og orgel.
  Susse Lillesøe, sopran og Hans Ole Thers, orgel. Påskens dramaer bliver her på 2. påskedag demonstreret i musik af Bach, Wagner, Verdi, Thers m. fl.
 • Fre. 17. apr. 2020, kl. 20. Pligten Kalder - Kun For Pengenes Skyld - Tour.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Lør. 18. apr. 2020, kl. 13. Mias Musikalske Univers "Kongen, der ikke kunne sove.".
  Børnekoncert cd-release med Mia Engsager - Mias Musikalske Univers.
 • Fre. 24. apr. 2020, kl. 20. Dodo & The Dodos.
 • Lør. 2. maj 2020, kl. 21. Partiet (S).
  Svensk partyreggae ska-beat.
 • Tir. 5. maj 2020, kl. 20. Rasmus Nøhr m. band.
  Det er med stor glæde at vi kan præsentere Rasmus Nøhr,. der gennem sin karriere slået sit navn fast som en af de mest interessante musikalske historiefortællere.
 • Fre. 8. maj 2020, kl. 20. Eight Days A Week - en akustisk hyldest til The Beatles.
  8. maj er det 50 år siden Let It Be udkom.
 • Lør. 16. maj 2020, kl. 15. Mathias Heise og Basic Big Band.
  Jazz.
 • Lør. 18. jul. 2020, kl. 20. Visens Skibs sommertogt og 20 års jubilæumsturné.
  Oplev nærvær, hygge og stemning i den blå time, når besætningen indgår i svingende modspil og samspil med hinanden og ikke mindst med tilhørerne, som synger og klapper med på velkendte sange og omkvæd. Medbring evt. noget at sidde på, paraply og tæpper.

  Sommertogtet med Visens Skib er det morsomst tænkelige og samtidig mest overbevisende kulturfremstød for dansk sangglæde. Besætningen på Visens Skib sejler hver dag under sommertogtet til en ny havn for at underholde gratis med danske sange og viser som en protestaktion mod mediernes mangel på kulturpolitisk ansvar for god dansksproget sangpoesi og de sangskrivere, som forsøger at leve af eller nærmere overleve at skrive sange på dansk.

  God sangpoesi på dansk; veldrejede tekster med indhold og kant, der fremføres med engagement og indlevelse, forsvinder mere og mere fra kulturevents og fra mediernes programflader til fordel for indholdsløs masseproduceret engelsksproget pop og rock. Hermed forsvinder incitamentet for de mere talentfulde sangskrivere til at bruge vores eget sprog - og det er nu en gang mest autentisk at udtrykke sig på det sprog, man selv tænker og drømmer på.

  Visens Skib er organiseret som en frivillig forening, der har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat. Niels Skouby alias Kaptain Høiben, som ejer SY Ellinor af Ebeltoft, tog i 2000 initiativ til den sejlende viseturné. Båden Ellinor af Ebeltoft stilles gratis til rådighed af Niels og ingen af de vekslende dygtige amatører, semiprofessionelle eller professionelle solister og musikere ombord profiterer af koncerterne