Det sker

Fandt 621 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 23. sep. 2021

 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 16. Midland east '21.
  Midland EAST er et 1-dags arrangement med traditionel country og country-rock. Det afholdes en gang om året øst for Storebælt. Deraf navnet ????. I 2021 afholdes Midland EAST d. 25. sep. indendørs i Multihuset på Storebælt Camping & Feriecenter.

  Lokalet er opvarmet, og vi generes hverken af regn eller blæst.

  Programmet er:
  Johnny Cash Musik Foredrag (DK)
  Hillbilly Approved (DK)
  Railwaymen (DK)
  Ramblin' Boots (NL)

  Det er et stærkt program hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

  Som noget nyt vil der i pausen være workshop i TwoStep countrydance ved Anette og Jørgen Pedersen fra Ørslev
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 19. Christian Fuhlendorff - Det Sjovt.
  Flyttet fra d. 20-03-2021 til d. 25-09-2021. Refunderingsfrist d. 27-03-2021. Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt!

  Den røde tråd er klippet over budskab den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

  Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90'erne. Hvilket det ikke er - Jeg synes bare, det er sjovt!

  Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person én mikrofon - gribe aftenen bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden.

  Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu så godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal så ha' komik, tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv hør, jeg er fra Amager har en lunken 10. klasses eksamen - hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! "Ikke at have et budskab, er så et budskab". Fuck off!

  "Det sjovt" har premiere den 4. februar i Amager Bio, jep vi starter lokalt kan derefter opleves rundt i landet. Hele tourplanen links til billetter kan findes på min hjemmeside: christianfuhlendorff.dk

  Dørene åbner ? time før showstart.


  christianfuhlendorff.dk
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 19.30. Esben Just.
  Koncerten er flyttet fra 20. marts til 25. september 2021. Incl. garderobe.
 • Søn. 26. sep. 2021, 11:00 - 15.00 . Bryllupsevent i VestsjællandsCentret.
  Søndag den 26. september kl. 11-15 afholder VestsjællandsCentret et bryllupsevent på Atriumtorvet. Vi har samlet alt, hvad et bryllup kunne indebære af vielsesringe, smykker, brudekjoler og meget mere.

  Kom til bryllupsevent i VSCS og få en masse inspiration til jeres helt store dag!

  Søndag den 26. september kl. 11-15 afholder VestsjællandsCentret et bryllupsevent på Atriumtorvet. Vi har samlet alt, hvad et bryllup kunne indebære af vielsesringe, smykker, brudekjoler, tøj til gommen, catering, teltudlejning, limousine, kager og meget mere. Alt til den helt store dag kan nemlig findes lokalt her i Slagelse.

  Vores butikker vil være klar til at tilbyde deres hjælp, når de kan hjælpe med at finde tøj, vielsesringe, smykker, cateringmuligheder, idéer til ønskeliste og eksempler til håropsætning.

  Der er også inspiration at hente udefra centret, da flere lokale virksomheder er med til bryllupseventet.

  Uanset om du skal holde den helt store fest eller det lille hyggegilde, så kan du finde inspiration og blive fristet til vores bryllupsevent på torvet.

  Følgende virksomheder vil have stande på Atriumtorvet denne dag:

  Guldfuglen
  Plaza
  Kok Amok
  Smartos Telte - Din lokale festudlejer
  Slagelse Limousine
  Bryllupsfoto Flere Smil v. Anders Heegaard
  Ivalos Bryllup - Brudekjoler
  Poplic Service - Musik

  Der vil i løbet af dagen være live koncert med Poplic Service klokken 12.15, 13.15 og 14.15.

  Derudover vil der være inspiration til bryllupsoutfittet til gæster ved giner på torvet og i centrets butikker.

  Kig forbi og hør nærmere. Vi glæder os til en inspirerende dag i VSCS
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 10. Høstfrokost og koncert.
  Traditionen tro holder vi høstgudstjeneste med efterfølgende høstfrokost. I år sluttes dagen af med en halv times koncert med strygekvartetten "Absalon Quartet".

  Sognepræst Thomas Olsson, Kirkens Voksenkor, samt strygekvartetten medvirker ved gudstjenesten. Frokosten koster kr. 60.00 inkl. drikkevarer. Tilmelding og betaling skal ske til kirkekontoret senest mandag den 20. september kl. 13.00. Betaling kan ske med MobilePay 65459
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 10-11. Sognedag.
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 13. Hesteshow og mini Cirkus.
  Vemmelev Rideclub præsentere i sammarbejde med Slots og Kulturstyrelsen: "Cirkus og Hesteshow".

  Hesteshow med Charmaine Berdino.

  Charmaine er hestetræner og har specialiseret sig i frihedsdressur og tricks, samt ridning helt uden udstyr. Charmaine vil lave en demo hvor hun viser hvordan hun træner sine spanske showheste til at udføre forskellige øvelser og tricks. Det hele sluttes af med et showindslag.

  pladsen åbner 1 time før show start hvor der kan købes popcorn, candy floss osv.

  Billetter købes online eller på dagen i døren. ( ved køb i døren er prisen hhv. 75 kr. for børn og 100 kr. for voksne.)

  Der er begrænsede siddepladser, så det er efter først til mølle princip. Børn må sidde i forreste række (medbring evt. pude.

  Cirkus Show

  Kom og oplev en mini cirkus forestilling med søde hunde, Danmarks klogeste gris, og trylleri i børnehøjde sammen med Suzanne Berdino og Brian Behrendt
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 14. Thomas, Carl og rytmerne.
  Inde på Rytmevæsenet er der normalt styr på rytmerne. Men det er ikke så nemt når rytmerne bliver sat fri.

  De små frække rytmevæsner slipper løs, og pludselig swinger det hele, så ingen ikke kan sidde stille...Bevæbnet med blyant, trommestikker, computertek. Arrangementet er henvendt til de 3-10 årige og deres voksne.

  Læs mere om de to musikere på deres hjemmeside (nyt vindue)

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

  Arrangementet har modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 10.30. Fælleslæsning.
  Har du lyst til at komme i gang med at læse og samtidig tale med nogen om historierne, så er fælleslæsning en god mulighed. Vi mødes seks gange og får en historie, måske også et digt læst højt.

  Det kræver ingen forberedelse eller forhåndsviden at deltage, blot du har lyst til at lytte og dele dine tanker med de andre i gruppen. Der betyder at der ikke er nogen bog, du skal læse mellem hver mødegang.

  Mødedatoer:
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 27. september kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 4. oktober kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 11. oktober kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 25. oktober kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 1. november kl. 10.30-11.15

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Du tilmelder dig automatisk til alle mødegange
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 14. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes, drikkes kaffe m.m. Alle er velkomne.
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 17.30. Bålfortællinger - overtro og skumfiduser.
  Det har været jævndøgn og natten er nu længere end dagen - og hvad er hyggeligere end at sidde i mørket ved flammernes skær og høre fortællinger om ellefolk, hekse, trolde og andre mystiske væsener som i overtroen befolker den danske natur? Det hele forsø.

  Arrangementet er henvendt til de 8-15 årige og deres voksne.

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 18.15-19.15. Træning med riffel og pistol.
  Når man møder i klubben og henvender sig ved disken. hvor vagten. instruerer og vejleder. Arrangeret af Korsør Skytteforening.
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 18.30-20. Sabel - Fællestræning / teknik lektioner 8-18 år.
  Vi er glade for, at du overvejer at give fægtning en chance. Fægtning er en eksplosiv og strategisk sportsgren. Det kræve god fysik og gode reaktionsevner, noget vi træner hver gang.

  Du vil opdage at det også kræver gode taktiske evner, men de første gange skal det bare være sjovt. Fægtning er en sjov sportsgren med masser action. Kampe er korte, så der er god tid til det sociale mellem kampene.

  Når du besøger os, skal du henvende dig til en af de voksne der står klar til at tage imod. Du skal medbringe: Lange træningsbukser, t-shirt (det bliver varmt under jakken) og indesko. Resten har vi.

  Alle kan lære at fægte og alle kan have det sjovt med fægtning.
  Vi gælder os til at se dig i Slagelse Fægteklub.

  Arrangeret af Slagelse Fægteklub
 • Tir. 28. sep. 2021, kl. 09.30 & 11.15. Villads fra Valby - Sikker i trafikken.
  Musikteater for børn. Aldersgruppe: Fra 4 år. Varighed: 65 min uden pause.

  Tag med Villads en tur ud i trafikken og lær en masse på en sjov og underholdende måde.
  En dag beslutter Villads at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads' mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.
  Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed - bl.a. i bogen "Sikker i trafikken"

  Medvirkende: Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg, Allan Helge Jensen

  Instruktør: Louise Schouw
  Koreograf: Toniah Pedersen
  Scenograf: Niels Secher
 • Tir. 28. sep. 2021, kl. 10-12. Sangformiddage i Sogneladen.
  Gratis, ingen tilmelding.
 • Tir. 28. sep. 2021, kl. 10.30. Morgensang i Nørrevang.
  Morgensang i kirken :-D Vi starter med en kort opvarmning efterfulgt af ca. ½ times sang fra den nye Højskolesangbog. Ønsk dig din yndlingssang på dagen - og syng med.
 • Tir. 28. sep. 2021, kl. 16.30. Børnekor (fra ca. 8 år).
  Nørrevangskirkens Børnekors korprøve. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 Pt øver vi udendørs i tidsrummet 16.30-17.15. Husk derfor varmt tøj. Det er for alle sangglade børn fra ca. 8 år. Korleder Signe Bech Schnedler.

  Tlf. 6011 6328 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com
 • Tir. 28. sep. 2021, kl. 16.30. Spirekor (fra ca. 4 år).
  Spirekor er for alle sangglade børn fra ca. 4 års- alderen til og med 2. klasse. Man må gerne have en voksen i hånden - vi synger, hygger og lærer om noder og har det altid sjovt.
 • Tir. 28. sep. 2021, kl. 17.45. Pigekor (fra ca. 12 år og opefter).
  Nørrevangskirkens Pigekors korprøve. Hver tirsdag kl. 17.45-20.00 Pt øver vi udendørs i tidsrummet 17.45-18.45. Husk derfor varmt tøj. Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.

  Kontakt venligst korleder inden opstart
 • Tir. 28. sep. 2021, kl. 19. Koncert m. Leo Adolph.
  Kom og hør koncert på Restaurant Evald K. Leo Adolph er spillemand af folket, og han optræder bl.a. med egne sange og covers fra John Mogensens store repertoire. Genremæssigt bevæger han sig mellem dansk-top, country og rock'n roll.

  Kom og nyd livemusik i Restaurant Evald K. eller - hvis vejret er godt - på terrassen.

  Der er gratis adgang, men krav om at booke bord på forhånd hos receptionen på musholm@musholm.dk eller 7013 7700.

  Oplev en brændende veloplagt entertainer, der altid giver sig selv 100% i musikkens navn. Du kender måske Leo som forsanger i Karl Herman's Trio (1990-2011). Bandet optrådte mere end 1500 gange i hele Danmark med John Mogensens og egne sange. I sommeren 2013 gik Leo solo med sin guitar.

  Repertoiret er siden blevet udvidet. Genren er dansk-top, country, rock'n roll suppleret med egne sange.

  Der er mulighed for at nyde en middag i restauranten inden koncerten, og det er muligt at købe forfriskninger i baren under koncerten.

  Det er nødvendigt med fremvisning af gyldigt Coronapas ved ankomst, så længe Coronapas er et krav fra sundhedsmyndighedernes side