Det sker

Fandt 347 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 10. dec. 2019

 • Tir. 10. dec. 2019, kl. 16.30-17.30. Børnekoret (fra ca. 2. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Se mere på kirkens.
 • Tir. 10. dec. 2019, kl. 16.30-17.30. Spirekoret (fra 4 år).
  Spirekoret er for sangglade børn fra 4 år til ca. 2. klasse. Korleder Claudia Mørch. tlf. 3514 8206, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com Se mere på kirkens.
 • Tir. 10. dec. 2019, kl. 17-18.30. Workshop I Korsør: Online Rekruttering Af Frivillige.
  Hvordan bruger man frivilligjob.dk, og hvad betyder det, at der er kommet en lokal udgave?

  Hvordan bruger man frivilligjob.dk, og hvad betyder det, at der er kommet en lokal udgave? I forbindelse med lanceringen af det nye lokale frivilligjob- og eventmodul sætter vi i efteråret ekstra fokus på online rekruttering af frivillige

  Det gør vi gennem en workshop, hvor du og din forening kan lære, hvordan i kan bruge www.frivilligjob.dk, når i skal rekruttere frivillige til at hjælpe med opgaver af kortere eller længere varighed, møder og events.

  Workshoppen er henvendt til foreninger, netværksgrupper, kommunale institutioner mv. og giver dig en grundig introduktion i brugen af det nye lokale frivilligjob- og eventmodul. Under workshoppen får du derudover viden og gode råd om generel rekruttering, motiver bag frivillighed, typer af frivilligjobs, afgrænsning af opgaver, formulering af opslag mv.

  Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Workshoppen bliver afholdt i IT-lokalet på Korsør Bibliotek, og det er derfor ikke nødvendigt at medbringe egen pc
 • Tir. 10. dec. 2019, kl. 17.45-20. Pigekoret (fra 7. klasse og opefter).
  Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 10. dec. 2019, kl. 18-19. Menighedsrådsmøde i konfirmandstuen.
 • Tir. 10. dec. 2019, kl. 19. Vi synger julen ind.
  Nørrevangskirkens Pigekor synger julen ind sammen med publikum. Der vil både være nye og kendte julesange der kan lyttes til og synges med på. Efter koncerten serveres der glögg og æbleskiver. Gratis adgang.
 • Tir. 10. dec. 2019, kl. 19.30. Lions Julekoncert 2019 med Julie Berthelsen.
 • Ons. 11. dec. 2019, kl. 10.30. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 11. dec. 2019, kl. 13.30-16. Hyggeklubben.
  Julens sange og salmer - sangeftermiddag.
 • Ons. 11. dec. 2019, kl. 15. Tal Dansk Café.
  Sundhedstjenesten, Bibliotekerne og Bydelsmødrene i Slagelse har fundet sammen for at snakke. Og vi vil rigtig gerne invitere mange flere ind.

  Har du lyst til at møde andre, lære noget om andre kulturer, elller bare sidde i hyggelige omgivelser og tale dansk om alt, der måtte dukke op i din hverdag.

  Så mød op på Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 14, 4200 Slagelse hver onsdag mellem kl. 15.00 og 16.30.

  Vi sørger for lidt kaffe og et hyggeligt hjørne på biblioteket. Du bestemmer selv, hvad du vil tale om, og hvor længe du har lyst til at være der. Og du må meget gerne tage din nabo, ven eller familie med.

  Vi starter tiltaget den 12. juni, men det vil fremover blive afholdt hver onsdag kl. 15.00-16.30
 • Ons. 11. dec. 2019, kl. 17-20. Fællesspisning I 'vores Folkekøkken'.
  Kom og vær med! 'Vores folkekøkken' slår igen dørene op til endnu en hyggelig fællesspisning. Vi går denne gang all-in på julen, og derfor går turen selvfølgelig til julemandens eget land Grønland! Dagens menu:.

  Kom og vær med!

  'Vores folkekøkken' slår igen dørene op til endnu en hyggelig fællesspisning.

  Vi går denne gang all-in på julen, og derfor går turen selvfølgelig til julemandens eget land Grønland! .

  Dagens menu:

  En af julemandens favoritter - den endelige menu bliver fastlagt senere.

  Der serveres isvand til maden.

  Dørene åbnes kl. 17.00 - vi spiser sammen fra kl. 17.30.

  Alle er velkommen!
 • Ons. 11. dec. 2019, kl. 19-21. Voksenkor m/k.
  For sangglade M/K'er i alle aldre. Mød bare om eller kontakt korleder Claudia Mørch tlf. 5850 0909 eller mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 11. dec. 2019, kl. 19.30. Jule Opera 2019 - De Tre Kongelige Tenorer og en Sopran.
  For sjette år i træk, inviterer vi igen til Juleopera og det er igen i år De Tre Tenorer og en sopran fra Det Kgl. Teater der kommer på besøg.
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 11 & 13. Sejltur i Skjelskør V.
  Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 14. Biblio Bio i december.
  Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum. NB Arrangementet er rykket til anden dato pga. julen.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
  Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

  Et (jule)eventyr om kærlighed og Beatles sange.

  I går kendte alle The Beatles. I dag er det kun Jack, der kan huske deres sange, og med denne sangskat begiver han sig ud på en lang og snirklet rejse mod sit livs kærlighed.

  Jack, tidligere skolelærer, nu en håbefuld, men ikke særlig succesfuld sanger og sangskriver i en lille engelsk kystby, hvis drømme om berømmelse er på hastig retur. Dette på trods af ukuelig støtte fra hans barndoms bedste ven, Ellie. Og så - efter en busulykke under en mystisk, verdensomspændende blackout - vågner Jack og opdager, at The Beatles aldrig har eksisteret, og han er den eneste der kender deres sange. Det giver ham en verden af muligheder og en masse problemer. Med en smule hjælp fra en kendt musiker, sin nye amerikanske agent, Debra, og sin søde, men vildt upålidelige roadie, Rocky, eksploderer Jacks berømmelse fra den ene dag til den anden. Men mens hans berømmelse vokser, risikerer Jack at miste Ellie, det eneste menneske, der altid har troet på ham. Døren mellem hans gamle og hans nye tilværelse er ved at lukke sig, og Jack blive nødt til at vende tilbage til det sted, hvor han engang hørte hjemme, og bevise, at alt vi har brug for er kærlighed.

  Filmen er et samarbejde mellem instruktøren Danny Boyle og manuskriptforfatteren Richard Curtis der i filmen leger med tanken om en verden, hvor The Beatles ikke har eksisteret. Skuespilleren Himesh Patel spiller den håbefulde sanger Jack, der som den eneste alligevel kan huske deres sange. I andre ledende roller møder man skuespillerne Lily James (Ellie), Kate McKinnon (Debra), Joel Fry (Rocky) samt sangeren Ed Sheeran (som sig selv). Nå ja, og så har den romantiske komedie selvfølgelig et soundtrack med nogle ret kendte sange.
  Instruktør Danny Boyle
  Storbritannien, 2019
  Spilletid ca. 120 minutter
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 17.30-20. Idéworkshop om udvikling af Halsskov Færgehavn i Korsør.
  Deltag i idéworkshop om udviklingen af vandsportscentret i Halsskov Færgehavn torsdag den 12. december 2019.

  Gravemaskinerne og dykkerne er lige nu i fuld gang med at færdiggøre renoveringen af de gamle færgelejer. Det indbefatter, at færgelejerne tørlægges og fyldes op med grus, hvilket giver nye muligheder for aktiviteter både på vandet og landsiden.

  Sommerens mange aktiviteter har allerede vist, at Halsskov Færgehavn har stort potentiale for at kunne skabe værdi for rigtig mange mennesker. Slagelse Kommune og vores samarbejdspartnere vil gerne samle alle de gode kræfter til en udveksling af idéer og erfaringer.

  Er du en af de aktive brugere, er du nabo, medlem af en forening eller bare nysgerrig på, hvad der sker i området? Du kan være med til at præge udviklingen af Halsskov Færgehavn.

  Tilmelding skal ske senest mandag den 9. december kl. 12.00. Skriv en mail med dit navn angiv gerne, hvis du repræsenterer en forening til: faergehavn@slagelse.dk
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 18-20. Fællesspisning i december.
  Vi skal smage Fatmes lækreste libanesiske, vegetariske retter.

  85kr for medlemmer, 95kr for ikke-medlemmer, 60kr for børn under 12, gratis for børn under 3 år.

  Billetter kan købes via linket i dette opslag.
  Husk!!! Tilmelding slutter tirsdag d. 10. 12. kl. 18:00

  Medbring selv tallerken, bestik og evt. alkohol. Lej et glas til 25kr af Salonen. Der vil være gratis vand på bordene og der kan købes te/kaffe/chai/kakao/ sodavand.

  Kom gerne i god tid så du er sikker på, at få den plads du godt kan lide.
  Om du hurtigt spiser en bid mad og er på vej videre eller bliver, hænger ud og drikker en kop aftenkaffe sammen med os bestemmer du helt selv
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 18-22. Fællesspisning i Tjæreby Forsamlingshus.
  Hvem kunne ikke bruge en aften med god julemad og musikalsk underholdning fra Skælskør Rytmiske Kor.

  Har man lyst til at deltage skal man skrive til Connie på mail: elmegaarden@petersen.mail.dk
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 19.30-21.30. Vi synger julen ind.
  "Vi synger julen ind", med juleknas og godter.
 • Fre. 13. dec. 2019, kl. 14-16. Fredagstræf.
  Traditionen tro mødes vi i Magleby Præstegård til æbleskiver, gløgg og adventshygge.