Det sker

Fandt 610 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 24. sep. 2021

 • Fre. 24. sep. 2021, 10:00 - 22:00. Kulturnat i VestsjællandsCentret.
  Kulturnatten finder i år sted fredag den 24. september 2021, hvor VestsjællandsCentret holder åbent fra kl. 10-22. Butikkerne står klar hele dagen med de fedeste tilbud! Se de knaldgode tilbud i VSCS app'en.

  Kulturnatten finder i år sted fredag den 24. september 2021, hvor centret holder åbent fra kl. 10-22.

  Butikkerne står klar hele dagen med de fedeste tilbud! Se de knaldgode tilbud i VSCS app'en.

  Udover de mange tilbud fra butikkerne, vil der kl. 18-21 være walk around modeshow med modeller fra Danish Models som i løbet af aftenen vil bære tøj og smykker fra butikkerne - lad dig endelig inspirere!

  Kl. 18.00 kan du møde Hjemmeværnskompagni Storebælt, som har en stand bag Espresso House

  Du kan også besøge VSCS Lounge, hvor der i løbet af aftenen vil være en kunstudstilling. Sammen med DeArtos udstiller den lokale kunstner Tom Frandsen nogle af sine malerier.

  Pssst.. der vil i løbet af dagen være en konkurrence i Loungen
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 10-24. Sct. Michaels Nat / Kulturnat i Slagelse.
  Sct. Michaels Nat er en aften fyldt med traditioner. Byen summer af liv og stjernestunder for hele familien, og hvor hele byen åbner spændende kulturoplevelser for alle generationer og for enhver smag. Sct. Michaels Nat bliver i 2021 afholdt for 25. gang.
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 17. Slagelse Kunstforening efterårsudstilling Fernisering.
  Slagelse Kunstforening holder fernisering under kulturnatten fredag den 24.sep. kl.17. John Anderberg holder åbningstalen.

  Hver af kunstnerne har i forbindelse med kåringen fået et af deres værker fremstillet som kunsttryk i Det Gamle Trykkeri, og alle disse kunsttryk indgår i udstillingen. Men desuden viser de fleste af kunstnerne desuden 2-3 andre værker. Der er således tale om en udstilling, der viser hvilken herlig mangfoldighed af dygtige kunstnere der lever og arbejder på vores egn. Mange af kunstnerne vil være til stede ved åbningen
  • Sted: Røde Tårn, Træskogården, Sdr.Stationsvej 1-3, Slagelse
  • Pris:Fri entré
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 17-21;00. Sct Mikkels Nat - kom og lav en snydehat.
  EN FJER I HATTEN går tæt på Violas hatte. Lær om modistens håndværk og lav selv en sjov snydehat.

  Særudstillingen En fjer i hatten - modistens gerning viser Violas Nielsens hatte i Modesalon Wien. Viola var kendt for sine unika-kreationer, som hun syede til byens damer. Hun overtog som udlært modist butikken, hvor hun havde stået i lære i fire år. I 1940´erne kom faget på teknisk skole og blev et populært kvindefag.

  På kulturnatten giver vi hver hele time en kort fortælling om Violas hattehåndværk, og i vores farverige work-shop kan man selv designe en snyde-hat af papir. Her kan alle være med. Her er gratis adgang
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 18-19. Sct. Michaels Nat i Sct. Mikkels Kirke.
 • Fre. 24. sep. 2021, kl. 19.30. Forfatterbesøg af Ida Jessen.
  Ida Jessen er opvokset i Thyregod, der danner ramme om de to historiske romaner En ny tid (2014) og Doktor Bagges anagrammer (2017). Romanerne foregår i starten af 1900-tal¬let og forener hverdagslivet med den store historie.
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 09-12. Minikonfirmand.
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 09.30. Vandretur med Fodslaw Slagelse.
  Vandretur distance ca. 10 km. Vi går i et tempo på ca. 4.5 - 5 km/time.

  Kom og prøv os af, de første 3 turer er gratis og mærk vores sammenhold. Når man vandrer sammen, møder man hinanden med alt, hvad man er, og det skaber en ganske særlig intimitet og fællesskab.
  Vores motto "Vi vandrer ikke for at blive yngre, men for at blive ældre"
  Kontakt oplysninger: Bjarne Svejstrup tlf. 40349132
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 10-15. Stort Hobby- og Kræmmermarked.
  Som tidligere afholdes efter en pause Stort Hobby- og Kræmmermarked i Boeslunde, så kom og besøg os.
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 16. Midland east '21.
  Midland EAST er et 1-dags arrangement med traditionel country og country-rock. Det afholdes en gang om året øst for Storebælt. Deraf navnet ????. I 2021 afholdes Midland EAST d. 25. sep. indendørs i Multihuset på Storebælt Camping & Feriecenter.

  Lokalet er opvarmet, og vi generes hverken af regn eller blæst.

  Programmet er:
  Johnny Cash Musik Foredrag (DK)
  Hillbilly Approved (DK)
  Railwaymen (DK)
  Ramblin' Boots (NL)

  Det er et stærkt program hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

  Som noget nyt vil der i pausen være workshop i TwoStep countrydance ved Anette og Jørgen Pedersen fra Ørslev
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 19. Christian Fuhlendorff - Det Sjovt.
  Flyttet fra d. 20-03-2021 til d. 25-09-2021. Refunderingsfrist d. 27-03-2021. Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt!

  Den røde tråd er klippet over budskab den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

  Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90'erne. Hvilket det ikke er - Jeg synes bare, det er sjovt!

  Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person én mikrofon - gribe aftenen bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden.

  Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu så godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal så ha' komik, tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv hør, jeg er fra Amager har en lunken 10. klasses eksamen - hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! "Ikke at have et budskab, er så et budskab". Fuck off!

  "Det sjovt" har premiere den 4. februar i Amager Bio, jep vi starter lokalt kan derefter opleves rundt i landet. Hele tourplanen links til billetter kan findes på min hjemmeside: christianfuhlendorff.dk

  Dørene åbner ? time før showstart.


  christianfuhlendorff.dk
 • Lør. 25. sep. 2021, kl. 19.30. Esben Just.
  Koncerten er flyttet fra 20. marts til 25. september 2021. Incl. garderobe.
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 10. Høstfrokost og koncert.
  Traditionen tro holder vi høstgudstjeneste med efterfølgende høstfrokost. I år sluttes dagen af med en halv times koncert med strygekvartetten "Absalon Quartet".

  Sognepræst Thomas Olsson, Kirkens Voksenkor, samt strygekvartetten medvirker ved gudstjenesten. Frokosten koster kr. 60.00 inkl. drikkevarer. Tilmelding og betaling skal ske til kirkekontoret senest mandag den 20. september kl. 13.00. Betaling kan ske med MobilePay 65459
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 10-11. Sognedag.
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 11-15. Bryllupsevent i VestsjællandsCentret.
  Søndag den 26. september kl. 11-15 afholder VestsjællandsCentret et bryllupsevent på Atriumtorvet. Vi har samlet alt, hvad et bryllup kunne indebære af vielsesringe, smykker, brudekjoler og meget mere.

  Kom til bryllupsevent i VSCS og få en masse inspiration til jeres helt store dag!

  Søndag den 26. september kl. 11-15 afholder VestsjællandsCentret et bryllupsevent på Atriumtorvet. Vi har samlet alt, hvad et bryllup kunne indebære af vielsesringe, smykker, brudekjoler, tøj til gommen, catering, teltudlejning, limousine, kager og meget mere. Alt til den helt store dag kan nemlig findes lokalt her i Slagelse.

  Vores butikker vil være klar til at tilbyde deres hjælp, når de kan hjælpe med at finde tøj, vielsesringe, smykker, cateringmuligheder, idéer til ønskeliste og eksempler til håropsætning.

  Der er også inspiration at hente udefra centret, da flere lokale virksomheder er med til bryllupseventet.

  Uanset om du skal holde den helt store fest eller det lille hyggegilde, så kan du finde inspiration og blive fristet til vores bryllupsevent på torvet.

  Følgende virksomheder vil have stande på Atriumtorvet denne dag:

  Guldfuglen
  Plaza
  Kok Amok
  Smartos Telte - Din lokale festudlejer
  Slagelse Limousine
  Bryllupsfoto Flere Smil v. Anders Heegaard
  Ivalos Bryllup - Brudekjoler
  Poplic Service - Musik

  Der vil i løbet af dagen være live koncert med Poplic Service klokken 12.15, 13.15 og 14.15.

  Derudover vil der være inspiration til bryllupsoutfittet til gæster ved giner på torvet og i centrets butikker.

  Kig forbi og hør nærmere. Vi glæder os til en inspirerende dag i VSCS
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 13. Hesteshow og mini Cirkus.
  Vemmelev Rideclub præsentere i sammarbejde med Slots og Kulturstyrelsen: "Cirkus og Hesteshow".

  Hesteshow med Charmaine Berdino.

  Charmaine er hestetræner og har specialiseret sig i frihedsdressur og tricks, samt ridning helt uden udstyr. Charmaine vil lave en demo hvor hun viser hvordan hun træner sine spanske showheste til at udføre forskellige øvelser og tricks. Det hele sluttes af med et showindslag.

  pladsen åbner 1 time før show start hvor der kan købes popcorn, candy floss osv.

  Billetter købes online eller på dagen i døren. ( ved køb i døren er prisen hhv. 75 kr. for børn og 100 kr. for voksne.)

  Der er begrænsede siddepladser, så det er efter først til mølle princip. Børn må sidde i forreste række (medbring evt. pude.

  Cirkus Show

  Kom og oplev en mini cirkus forestilling med søde hunde, Danmarks klogeste gris, og trylleri i børnehøjde sammen med Suzanne Berdino og Brian Behrendt
 • Søn. 26. sep. 2021, kl. 14. Thomas, Carl og rytmerne.
  Inde på Rytmevæsenet er der normalt styr på rytmerne. Men det er ikke så nemt når rytmerne bliver sat fri.

  De små frække rytmevæsner slipper løs, og pludselig swinger det hele, så ingen ikke kan sidde stille...Bevæbnet med blyant, trommestikker, computertek. Arrangementet er henvendt til de 3-10 årige og deres voksne.

  Læs mere om de to musikere på deres hjemmeside (nyt vindue)

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

  Arrangementet har modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 10.30. Fælleslæsning.
  Har du lyst til at komme i gang med at læse og samtidig tale med nogen om historierne, så er fælleslæsning en god mulighed. Vi mødes seks gange og får en historie, måske også et digt læst højt.

  Det kræver ingen forberedelse eller forhåndsviden at deltage, blot du har lyst til at lytte og dele dine tanker med de andre i gruppen. Der betyder at der ikke er nogen bog, du skal læse mellem hver mødegang.

  Mødedatoer:
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 27. september kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 4. oktober kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 11. oktober kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 25. oktober kl. 10.30-11.15
  Slagelse Bibliotek, Havestuen d. 1. november kl. 10.30-11.15

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Du tilmelder dig automatisk til alle mødegange
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 14. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes, drikkes kaffe m.m. Alle er velkomne.
 • Man. 27. sep. 2021, kl. 17.30. Bålfortællinger - overtro og skumfiduser.
  Det har været jævndøgn og natten er nu længere end dagen - og hvad er hyggeligere end at sidde i mørket ved flammernes skær og høre fortællinger om ellefolk, hekse, trolde og andre mystiske væsener som i overtroen befolker den danske natur? Det hele forsø.

  Arrangementet er henvendt til de 8-15 årige og deres voksne.

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding