Det sker

Fandt 528 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 28. jan. 2020

 • Tir. 28. jan. 2020, kl. 16.30-17.30. Børnekoret (fra ca. 2. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Se mere på kirkens.
 • Tir. 28. jan. 2020, kl. 16.30-17.30. Spirekoret (fra 4 år).
  Spirekoret er for sangglade børn fra 4 år til ca. 2. klasse. Korleder Claudia Mørch. tlf. 3514 8206, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com Se mere på kirkens.
 • Tir. 28. jan. 2020, kl. 17.45-20. Pigekoret (fra 7. klasse og opefter).
  Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 28. jan. 2020, kl. 19. Mennesket i ondskaben - foredrag med Hans Jørgen Bonnichsen.
  Kom og lyt med, når tidligere chefkriminalinspektør og operativ chef for PET Hans Jørgen Bonnichsen, under overskriften"Mennesket i ondskaben" deler ud af sine erfaringer fra 41 års politilivs møde med ondskaben.

  Billetter: købes ved at bankoverføre 125 kroner pr billet man ønsker til konto.: 0570-0000441147 seneste den 19. januar 2020. HUSK! HUSK! HUSK! at anføre navn på køber.

  Billetprisen inkluderer kaffe, te og kage.

  Der er mulighed for at købe øl og vand.

  Om foredraget:

  Hans Jørgen Bonnichsen vil på baggrund af personlige og professionelle erfaringer og oplevelser fortælle om den ondskab, han gennem tiden er stødt på.

  I foredraget vil han tage os med på en rejse, hvor vi først bliver ført fra de små danske byer, videre til New York og slutteligt til Guantánamo-lejren. Et af Hans Jørgens budskaber i foredraget er bl.a. at fortælle om, hvor vigtigt, men samtidig hvor svært, det er at se mennesket i al den ondskab, han har set.

  Hans Jørgen Bonnichsen har været chefkriminalinspektør ved politiet i mere end 40 år. I 20 år var han en del af Rejseholdet, hvor han beskæftigede sig med alt lige fra drab til bedrageri. Efterfølgende fungerede han som souschef for Rejseafdelingen og som operativ chef for Politiets Efterretningstjeneste
 • Tir. 28. jan. 2020, kl. 19.30-21.30. Sogneaften.
  Ved sognepræst Simon Buchwald: Fællessang.
 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 10. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 10.45. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 18.30. Teamaften om: Intimitet, samliv og alvorlig sygdom.
  Er du pårørende til en kræftramt eller selv ramt af kræft, kan du måske have glæde af at deltage i en temaaften for mennesker med kræft tæt inde på livet.

  I forbindelse med en alvorlig sygdom vil de fleste par opleve, at samlivet og intimiteten berøres. Du kan være træt og mangle overskud, og bivirkninger af medicin og behandlinger kan påvirke seksualitet og krop både fysisk og psykisk.

  Sygeplejerske og sexologisk counsellor, Rikke Thor, vil dele ud af sin faglige viden og komme med forslag til løsninger.

  Tilmelding

  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest den 22. januar.

  Du kan også tilmelde dig på tlf. 58 57 53 30 på hverdage kl. 8-12
 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 18.30-21.30. KURSUS Lær at håndtere oversvømmelser.
  Hvad gør man, når stormen kommer og vandet begynder at stige? Hvordan forbereder man sig og undgår de værste skader? "Bo Vandsikkert" er et tre timers kursus for dig, der bor i et område i Slagelse Kommune, hvor der er fare for oversvømmelser.

  Kurset består af to timers teori og derefter ca. en time udendørs undervisning med lidt praktik. Husk varmt tøj.

  Tilmelding

  Tilmeld dig direkte til underviser Marianne Kristiansen, frist 27/1

  • e-mail: maubkr@yahoo.com, tlf. 28 76 50 81.  Det er Slagelse Kommune og Beredskabsforbundets Slagelse Kreds der tilbyder kursuset "Bo Vandsikkert". Et gratis kursus med 2 timers teori og derefter praktisk gennemgang af forebyggende muligheder. Kurset tager udgangspunkt i, hvad man gør før vandet kommer, mens vandet stiger, og når vandet igen har trukket sig tilbage

 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 19-21. Voksenkor m/k.
  For sangglade M/K'er i alle aldre. Mød bare om eller kontakt korleder Claudia Mørch tlf. 5850 0909 eller mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 19.30. J O B - et enkelt menneske.
  Onsdag 29. januar 2020 kl. 19.30. J O B -et enkelt menneske - vinder af bedste kvindelige hovedrolle ved 'Årets Reumert 2018'. I en blanding af storytelling, musik og dramatisering spiller Ina-Miriam Rosenbaum samtlige roller i det store persongalleri.

  Hun modtog i juni 2018 ÅRETS REUMERT for bedste kvindelige hovedrolle for denne skuespilpræstation. Mendel Singer, den fattige jødiske lærer forlader Rusland for at bosætte sig på Manhattan, New York. I omplantningen mister han alt, selv sin tro. Som J O B i det gamle testamente raser han mod Gud, der ikke viser barmhjertighed. Og ligesom J O B oplever han et mirakel. Denne historie fortælles med humor, indlevelse, smerte og fryd. Den rammer lige ned i det allermest presserende dilemma, vi står overfor i vores verden nu; hvordan håndterer det enkelte menneske mødet med et nyt sprog, en ny kultur, en ny verden. En medrivende forestilling hvor man må overgive sig til grin, gråd og et hav af tanker og refleksioner. Varighed: 1 time og 25 minutter uden pause. Genre: Drama. Producent: Off Off/Production v/Ina-Miriam Rosenbaum. Medvirkende: Ina-Miriam Rosenbaum, Henrik Goldschmidt og Anders Singh Vesterdahl
 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 19.30. Foredrag.
  Kurt L. Frederiksen: Island rundt på traktor.
 • Tor. 30. jan. 2020, kl. 20. Michael Learns To Rock.
 • Fre. 31. jan. 2020, kl. 20. Dixie For You Jazzband.
  Inden koncerten- kl 18.00 - kan du nyde Liselunds lækre 2-retters menu for kr. 170 pr. person.

  Lidt bandinfo:

  DFY har spillet på de fleste DK/SE jazzfestivaler, klubber og koncertscener.

  Stilen er melodisk, traditionel jazz med indslag af NewOrleans, dixieland og evergreens fra The American songbook. Bandet har en underholdende stil med melodispil, som varierer mellem sax og klarinet og mange sangnr.

  Medlemmerne i DIXIE FOR YOU er:

  Jeppe Zacho sax/sang (DK)

  Lasse Karlsson klarinet/sang (SE)

  Claes Rydbeck banjo/guitar/sang(SE)

  Lars M. Nielsen kontrabas/Kapelmester(DK)

  Henrik Holst Hansen trommer(DK)

  Afløsere kan forekomme
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 10-11. Musikalsk Legestue (ca. 1-4 år).
  Mød bare op i kirken eller kontakt organist Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 11. Koncert i Dalmosehallen.
  Hamdicappladser købes som almindelige pladser. Læs om arrangementet her.
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 13-16. Urban-art Fernisering Valentina Djurhuus-Andersen.
  Vi har en bred smag! Har du. Se en farverig og spændende udstilling af Valentina Djurhuus fantastiske Urban-art. Kunstneren er tilstede under ferniseringen, hvor galleriet er vært med et glas vin. Se øvrige værker af MØLLER i mejeriet´s 35 andre kunstnere.
  • Sted: MØLLER i mejeriet, Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge, Slagelse
  • Pris:(Fri entré)
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 13-16. KURSUS Lær at håndtere oversvømmelser.
  Hvad gør man, når stormen kommer og vandet begynder at stige? Hvordan forbereder man sig og undgår de værste skader? "Bo Vandsikkert" er et tre timers kursus for dig, der bor i et område i Slagelse Kommune, hvor der er fare for oversvømmelser.

  Kurset består af to timers teori og derefter ca. en time udendørs undervisning med lidt praktik. Husk varmt tøj.

  Tilmelding

  Tilmeld dig direkte til underviser Marianne Kristiansen, frist 29/1

  • e-mail: maubkr@yahoo.com, tlf. 28 76 50 81.  Det er Slagelse Kommune og Beredskabsforbundets Slagelse Kreds der tilbyder kursuset "Bo Vandsikkert". Et gratis kursus med 2 timers teori og derefter praktisk gennemgang af forebyggende muligheder.
  Kurset tager udgangspunkt i, hvad man gør før vandet kommer, mens vandet stiger, og når vandet igen har trukket sig tilbage

 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 16. Det' lunt i Nat.
  Lørdag 1. februar 2020 kl. 16.00. operetteperler - med sangere og musikere af højeste kaliber. OperetteKompagniet kaster sig i denne sæson over vores egen så populære sangskat.

  Et repertoire som en hel generation er vokset op med - og kan hver en glose af. Det var i en gylden epoke -og den dag i dag minder den os om, hvor vi kommer fra, og hvad de romantiske toner stadig kan gøre ved os. De er der allesammen: Livets Glæder, Musens Sang, Alene Med En Yndig Pige, Alle Går Rundt Og Forelsker Sig, Lille Du, Du Gamle Måne, Stemningsmelodien, Glemmer Du?, Farinelliog Lumbyes Champagnegalop, som du aldrig har hørt den før - udsat for klavertrio og slagtøj. DET' LUNT I NAT er et indtagende scenisk rum -med de smukkeste kostumer og rekvisitter -dansetrin en masse -musik, sang og lystigt spil fra nogle af de fineste kunstnere, vi har herhjemme lige nu. Varighed: 2 timer og 15 minutter inkl. pause. Genre: Operette. Producent: OperetteKompagniet. Medvirkende: OperetteKompagniets ensemble
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 20. Opera I Provinsen.
  SPRUDLENDE NYTÅRS-OPERA-COCKTAIL All inclusive: Elskov, raseri, sorg, jubel, flirt og fjol, ensomhed, fællessang. Dirigent: Jonas Viggo Pedersen Tenor: Per Jellum.

  Velkommen til operaens spændende verden! Med en guidet rundtur i øjenhøjde med danske uddrag fra en god håndfuld kendte operaer - vises den følelsesmæssige spændvidde, der er i sangens teater.

  Det er en særlig nytårsgave, at vi denne gang kan præsentere den charmerende tenor Per Jellum