Det sker

Fandt 716 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 24. apr. 2019

 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 10. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 10-11. Kor 'Gospel4All.
 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 10.45. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 16.30-17.30. Spirekoret (fra 5 år).
  Spirekoret er for sangglade børn fra 5 år til og med 3. klasse. Korleder Claudia Mørch. tlf. 3514 8206, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 17.30-20. Åbning Af 'vores Folkekøkken' - 1. Fællesspisning.
  Kom og vær med til den første fællesspisning i 'Vores folkekøkken'. Dagens menu: Lasagne, salat og brød. Der serveres isvand til maden. Alle er velkommen!

  Kom og vær med til den første fællesspisning i 'Vores folkekøkken'.

  Dagens menu: Lasagne, salat og brød. Der serveres isvand til maden.

  Dørene åbnes kl. 17.00 - vi spiser sammen fra kl. 17.30.

  Alle er velkommen!
 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 19. Menighedsrådsmøde.
 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 19-21. Voksenkor m/k.
  For sangglade M/K'er i alle aldre. Mød bare om eller kontakt korleder Claudia Mørch tlf. 5850 0909 eller mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 24. apr. 2019, kl. 19:00. Sangaften med moderne salmer v/ organist Theis Lyng Reinvang.
  • Sted: Sogneladen, Herrestræde 1 C, Slagelse
  • Pris:(Fri entré)
 • Tor. 25. apr. 2019, kl. 14. Biblio Bio.
  Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
  Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

  Film derhjemme
  Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån
 • Tor. 25. apr. 2019, kl. 14-16.30. Hygge & Horisont.
  Sæsonafslutning på Cafe Bæltstedet. Fælles buskørsel fra kirken kl. 14.00. Tilmelding på hjemmesiden eller på kirkekontoret.
 • Tor. 25. apr. 2019, kl. 16. Min vej (Fyraftensmøde).
  Kom og hør 43-årige Trine Petersen fortælle om et liv med borderline og rå selvskade, og om hvordan psykisk sygdom kan ende i kriminalitet. Efter foredraget er der mulighed for spørgsmål, og for at købe hendes to bøger.

  Samtalen ledes af Elizabeth Knox-Seith. Der vil være kaffe og kage. Vel mødt til et lærerigt fyraftensmøde!
 • Tor. 25. apr. 2019, kl. 18-19. Menighedsrådsmøde i Præstegården.
 • Tor. 25. apr. 2019, kl. 20. Uffe Holm: InstaChamp.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Fre. 26. apr. 2019, kl. 14. OplevelsesTorvet - med naturen i fokus: Forskningens døgn.
  Der er fokus på naturen og forskellige typer af naturoplevelser, når Forskningens Døgn rykker ind i Vestsjællandscentret fredag den 26. april.

  Du kan her besøge "OplevelsesTorvet - med naturen i fokus" på Atriumtorvet kl. 14.00-18.00. OplevelsesTorvet er bygget op som en markedsplads, hvor du kan blive klogere på naturen og deltage i forskellige kreative workshops, som forskere og studerende fra Slagelses videregående uddannelser står bag.

  De besøgende på OplevelsesTorvet kan blandt andet:
  • Besøge Danmarks Naturfredningsforenings stand, hvor man kan bygge sit eget insekthotel og høre om natur og naturoplevelser.
  • Besøge "SpireLab", hvor man kan lave små drivhuse af genbrug, spirepotter med spiselige planter og kreative planteskilte.
  • Besøge Zealands stand, hvor man kan høre om forskning i bier og deres vigtighed for naturen -og i den forbindelse se bistader og smage forskellige slags honning.
  • Besøge Absalons stand, hvor der vil være naturoplevelser med sansekasser og smagsprøver på dyremad samt en workshop, hvor man bygge levesteder og fodersteder til forskellige dyr.
  • Besøge pædagog og biavler Susanne Bays stand, hvor man kan lave lys af bivoks.
  • Besøge vandreforeningen Fodslaws stand, hvor man kan høre om de vandreture de tilrettelægger i den danske natur.


  OplevelsesTorvet byder desuden på andre sjove aktiviteter - Så kom og vær med! Du vil få en masse inspiration til, hvordan du kan bruge naturen og dens materialer - og lære hvorfor det er så vigtigt, at vi passer på naturen.

  Arrangementet afsluttes med et spændende kokasse-show, hvor biolog og dyreentusiast Vicky Knudsen vil underholde børn og barnlige sjæle.

  Vicky Knudsen er naturformidler i Fuglemandssnak.dk, tidligere kåret til Danmarks bedste naturformidler og er en af eksperterne i TV2-programmet "1 døgn, 2 hold, 3 dyr".

  Vicky Knudsen har kokasser med på scenen og under showet fortæller hun om hvor helt igennem fantastiske livet i kokasser er! For hvor meget natur er der egentlig i en kokasse? Helt ufattelig meget! Der er garanti for en humørfyldt oplevelse, som man kun kan gå gladere og klogere fra - Det bliver sjovt, lærerigt og lidt ulækkert.

  Arrangementet afholdes i regi af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, og er et samarbejde mellem SDU, Zealand, Professionshøjskolen Absalon, Slagelse Kommune og samarbejdspartnerne: VestsjællandsCentret, Frirum Lab, Danmarks Naturfredningsforening vandreforeningen Fodslaw og De grønne pigespejdere
 • Fre. 26. apr. 2019, kl. 16. Blid yoga.
  Underviser: Gitte Mechlenburg. Vi laver fysiske yogaøvelser fra mindfull hatha, yin og restorativ yoga. Der er primært tale om liggende og siddende øvelser, som blødgør og afstresser krop og sind, så ugens travlhed kan lægges bag os.

  Der afsluttes med guidet afspænding. Medbring tæppe og stort håndklæde eller yogamåtte. Hold 19s124
 • Fre. 26. apr. 2019, kl. 19. Brætspilsaften.
  Kom til en medrivende og super hyggelig brætspils-aften i Salonen.

  Vi gør det igen.

  Denne gang bliver det de lidt mere komplekse, nørdede spil for den voksne, øvede spiller.

  Kom gerne i god tid før eventet starter og medbring evt din mad, samt egne drikkevarer.
  Glas lejer du i Salonen til en minimumspris på 25 kr.

  Vi glæder os til at se dig
 • Lør. 27. apr. 2019, kl. 10-14. Sæbekassebils Grand Prix Vni 2019.
  Velkommen til Vestermoses Spektakulære Sæbekassebils Grand Prix 2019. Et løb fyldt med ekstrem intensitet, masser af adrenalin, spænding, imponerende og farverige biler samt masser af hygge!

  Velkommen til Vestermoses Spektakulære Sæbekassebils Grand Prix 2019.

  Et løb fyldt med ekstrem intensitet, masser af adrenalin, spænding, imponerende og farverige biler samt masser af hygge!

 • Lør. 27. apr. 2019, kl. 11. Oplev Skovtårnet - Camp Adventure.
  Underviser: Karina Vincentz Andersen. Kom med på en guidet tur og hør om projektet med Skovtårnet og Camp Adventure. Besøg Camp Adventures flotte og prisbelønnede nye udsigtstårn TÅRNET i Gisselfelds skov ved Rønnede.

  Du får historien bag og inviteres med på en guidet tur - vi kommer selvfølgelig også op i TÅRNET i den smukkeste årstid - lige når skoven er sprunget ud. Det nye vartegn og turismetårn er "vokset" op midt i skoven. TÅRNET rejser sig over trækronerne og er på toppen 135 meter over havets overflade og det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Fra toppen af tårnet vil du kunne opleve en helt unik udsigt over landskabet i hele Sydsjælland. I klart vejr vil man kunne se mere end 25 km. ud over den smukke sydsjællandske natur, Øresundsbroen, Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline - herunder bl.a. Bella Sky og Ørsted Værket. Prisen er incl. foredrag og guidet rundvisning samt billet til TÅRNET. OBS. Der er mulighed for at købe mad og drikke på Camp Adventure. Der skal påregnes p-afgift for biler på 50 kr. Mødested: Camp Adventure, Hovedhuset v/informationen kl. 11.00. Hold 19s005
 • Lør. 27. apr. 2019, kl. 13. Søndersjællandsk Kagebord.
  Det "Søndersjællandske Kagebord" kommer til Salonen 4xk.

  I samarbejde med dygtige lokale kagebagere har vi ladet os inspirere af det velkendte Sønderjydske Kagebord, og disker op med et overdådigt ta' selv kagebord.

  Billetprisen for alle herlighederne er bare 75 kr (barn/voksen).
  I cafeen kan du købe øko kaffe, kakao, te eller sodavand til en flad 25 krone.

  Klik på linket, og bestil dine billetter med det samme.
  Der er begrænsede pladser.

  Afholdes ved minimum 10 tilmeldte.

  Den sønderjyske tradition med et overdådigt kagebord opstod i 1800-tallet og har siden været et af landsdelens sødeste kendetegn.

  Oprindeligt består et kagebord af 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde
  kager. Af de gammeldags kager, var det ofte med kringle, kløben, rugbrødslagkage, gl. dags æblekage, kiksekage, frugttærter og småkager.
  Fra det bløde til det hårde, fra det fede og fugtige
  til det tørre og magre.

  Det blev i øvrigt anset for uhøfligt at sige "nej tak" til at smage alle kagerne, så der er ingen undskyldning for ikke at gå ombord og tage en bid af kagehimlen
 • Lør. 27. apr. 2019, kl. 15-16. Nordisk kormusik.
  Det svenske kor Hässleholms Kirkes Vocalensemble gæster Sankt Mikkels Kirke.