Det sker

Fandt 529 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 1. okt. 2020

 • Tor. 1. okt. 2020, kl. 10.30. Børneteaterforestillingen Nattergalen - for de 3-9årige.
  I teaterstykket Nattergalen bliver børnene inviteret til Kina til den kinesiske Kejsers slot. Det er den poetiske historie om "skønheden i det enkelte", som bliver fortalt musikalsk og eventyrligt.

  En lille Nattergal bliver udvist af kejserriget, da kejseren syntes mere om en kunstig Nattergal, som er lavet af guld, med rubiner og diamanter.
  Desværre har kejseren ikke tænkt på, at alt som er kunstigt, på et eller andet tidspunkt er opbrugt, og kan gå i stykker. Og sådan sker det også for kunstfuglen. Kejseren bliver så ked af det, at han næsten dør. Heldigvis kommer den levende nattergal i sidste øjeblik og synger så smukt at sorgen forsvinder fra kejserens slot. Historien ender i en stor fest hvor flere hundrede farverige sommerfugle bliver sluppet løs i teateret. Andersens Kuffertteater bruger H. C. Andersens Eventyr som midtpunkt i stykket. Det vigtige er dog ikke historien om nattegalen, men børnene og deres muligheder for at være med til at fortælle historien og at have indflydelse på forløbet og handlingen
 • Tor. 1. okt. 2020, kl. 17.30-19.15. Ser du månen, Daniel 1.
  Foredrag med Daniel Rye.

  Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

  En hudløst ærlig, levende og sjælden beretning om et 13 måneder langt mareridt, der for Daniel heldigvis endte med frigivelse. Daniels oplevelser skildres også i Puk Damsgaards bog Ser du månen Daniel (udgivet oktober 2015)
 • Tor. 1. okt. 2020, kl. 19. Biblio Bio 19.
  Den første torsdag i hver måned vises der film kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
  Arrangementet er gratis, men på grund af coronavirus/COVID-19 kræves tilmelding.
 • Tor. 1. okt. 2020, kl. 20. Signe Svendsen med band.
 • Tor. 1. okt. 2020, kl. 20-21. Debatmøde: Danmark efter Brexit.
  Storbritannien er ude af EU. Hvad kommer det til at betyde for Danmark? Og hvad sker der i EU, når Storbritannien ikke længere er der til at hive i bremsen på Unionstoget?

  Debatten indledes af Folkebevægelsen mod EU's landssekretær Ditte Marie Gyldenberg Ovesen Der vises også en kort film "Efter Brexit: Hvor er EU på vej hen?"
 • Tor. 1. okt. 2020, kl. 20.30-22.15. Ser du månen, Daniel 2.
  Foredrag med Daniel Rye.

  Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

  En hudløst ærlig, levende og sjælden beretning om et 13 måneder langt mareridt, der for Daniel heldigvis endte med frigivelse. Daniels oplevelser skildres også i Puk Damsgaards bog Ser du månen Daniel (udgivet oktober 2015)
 • Lør. 8. aug. til tor. 1. okt. 2020, kl. 10-17,30. Vil du se min Frimærkesamling.
  Se den store udstilling af frimærker, frit fortolket, udført i keramik af Finn M. Værkerne kan ses sammen med de øvrige 35 kunstnere fra hele landet.
  • Sted: MØLLER i mejeriet, Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge, Slagelse
  • Pris:(Fri entré)
 • Fre. 2. okt. 2020, kl. 19. Månedens kunstner - Artist Talk.
  Maja Linde Christensen er en Københavnerbaseret maler, skulptør, dukkemager og musiker.

  Hun voksede op i en kunstnerisk familie - hendes far er musiker og hendes mor er klovn- og hun begyndte at tegne allerede som toårig. Hun færdiggjorde dukkemageruddannelsen i 1998 og arbejdede efterfølgende som dukkemager, dukkespiller og musiker på flere forskellige teatre. Siden 2013 har hun fordybet sig i maleriet og skulpturerne. Hendes motiver og hovedinspirationskilde er dyr og hun bruger dem til at udtrykke bizarre situationer og sindsstemninger.Hendes værker er fulde af humor og de fortæller lige så mange forskellige historier som der er beskuere. Som hun selv udtrykker det: Der er intet rigtigt og forkert, der er kun er.

  Husk at holde afstand, brug mundbind og vask/sprit hænder af.
  Skulle du have symptomer beder vi dig venligt om at blive hjemme
 • Fre. 2. okt. 2020, kl. 19.30. Close To You.
 • Fre. 2. okt. 2020, kl. 20. Pligten Kalder - Kun For Pengenes Skyld - Tour.
  P.g.a. Covid-19 er koncerten er flyttet fra 17. april til 2. oktober, hvortil allerede købte billetter er gyldige. Skulle du være forhindret den nye dato, vil vi sætte stor pris på at du forærer billetten væk.

  Ønsker du billetten refunderet skal du følge anvisningerne som udsendes fra Ticketmaster. Refundering kan finde sted frem til 20. maj.. refunderes ikke.

  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 10. Støt Brysterne Motionsløb - start kl. 10.
  Deltag i hyggeligt motionsløb med start på Nytorv og støt op om Slagelses indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet går ubeskåret til Støt Brysterne indsamlingen.

  Du kan starte din deltagelse mellem kl. 10 - 11. For at undgå kø ved start og målstreg har vi indført tre forskellige starttider. Vi beder dig starte inden for den valgte time
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 10. Lyserød Lørdag på Nytorv.
  Kom og støt indsamlingen til "Støt Brysterne. Her vil være kinesisk lotteri, udstilling af biler fra Bilbyen og stand fra Kræftens Bekæmpelse. OBS: den store auktion kl. 12 er flyttet til Musikhuset.

  Lyserød Lørdag kl. 10 - 13 på Nytorv.

  Kl. 12 i Slagelse Musikhus:

  Stor auktion i samarbejde med Musikhuset styret af Jan Pedersen. Her kan du byde på spændende gaver doneret af butikker og virksomheder i Slagelse
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 10-16.30. DM i enkeltstart Skælskør.
  Kom til cykelfest i Skælskør.

  Kom og se de allerstørste cykelstjerner på ruten eller i byen, mens de varmer op eller ved mål området på havnen.

  Butikkerne har åbent til kl. 15.00. Find den originale Dannebrogstrøje i ét af vinduerne og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500,-

  Du kan bestille Mad-to-go her:

  Restaurant Solsikken

  Restaurant Corner

  Skælskør Fiskehus

  Cafe 45

  What do you want to do ?New mailCopy

  What do you want to do ?New mailCopy

  What do you want to do ?New mailCopy

  • Sted: Skælskør Havn, Havnekontor: Havnevej 6, Skælskør
  • Pris:(Fri entré)
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 11. Støt Brysterne Motionsløb - start kl. 11.
  Deltag i hyggeligt motionsløb med start på Nytorv og støt op om Slagelses indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet går ubeskåret til Støt Brysterne indsamlingen.

  Du skal starte din deltagelse mellem kl. 11 - 12. For at undgå kø ved start og målstreg har vi indført tre forskellige starttider. Vi beder dig starte inden for den valgte time
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 12. Støt Brysterne Motionsløb - start kl. 12.
  Deltag i hyggeligt motionsløb med start på Nytorv og støt op om Slagelses indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet (minus gebyr) går ubeskåret til Støt Brysterne indsamlingen.

  Du skal starte din deltagelse mellem kl. 12 - 13. For at undgå kø ved start og målstreg har vi indført tre forskellige starttider. Vi beder dig starte inden for den valgte time
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 20. Copenhagen Drummers - The Grand Tour.
  FLYTTET TIL SLAGELSE TEATER. På baggrund af myndighedernes tiltag omkring Covid-19 har vi været nødsaget til at flytte showet fra Slagelse Musikhus til Slagelse Teater.

  Det gør vi naturligvis for at få plads til alle, der har købt en billet, samtidig kunne overholde gældende afstandskrav.

  Dine billetter er stadigvæk gyldige til showet på den oprindelige dato tidspunkt.

  Showet vil af hensyn til myndighedernes retningslinjer være med unummererede siddepladser, hvilket betyder, at den nummererede siddeplads du har købt billet til, er konverteret til en unummereret siddeplads i teatersalen.
  Du bedes medbringe dine nuværende billetter, der giver adgang til showet. Når du/I ankommer til Slagelse Teater, vil personalet fordele pladserne efter bedste evne.

  Copenhagen Drummers - THE GRAND TOUR

  I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, i den forbindelse er de erfarne københavnske
  trommeslagere klar med et nyt skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

  30.000 mennesker har de seneste år købt billetter til deres shows, som både anmeldere publikum har
  taget fantastisk godt imod med ord som 'energifyldt, medrivende, overraskende, fabelagtigt
  imponerende'.

  Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, med deres nyeste
  show THE GRAND TOUR, er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages
  med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for
  musik koreografi.
  Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt unikt trommespil krydret med visuelle
  effekter som ild vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab humor.
  Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers' THE GRAND TOUR rammer
  Slagelse Musikhus.

  Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for 10 år siden vandt TALENT 2010
  på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- udland, i 2013
  kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

  Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige
  Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner historie, en firkantet hverdag fyldt
  med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen
  Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer tanker omkring, hvordan trommespil så kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent lysten til at udforske alle facetter
  trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

  Gennem de seneste 5 år har drengene turneret Danmark tyndt med deres 2 shows ELEMENTS TOUR LIGHTS ON. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR's
  Store Juleshow, Hjertegalla senest HKH Kronpris Frederiks's 50 års fødselsdag, som fandt sted i et
  fyldt Royal Arena.

  Det er tydeligt, at Copenhagen Drummers siden begyndelsen kun har haft én ting for øje, nemlig at gøre oplevelsen endnu mere fascinerende spændende for deres publikum!

  http://http://www.copenhagendrummers.dk/
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 21. Chief 1 m/band.
 • Søn. 4. okt. 2020, kl. 13. Fodboldkamp 2. division /21 Pulje 2 - Slagelse B&I mod Næstved.
 • Søn. 4. okt. 2020, kl. 14.30. Selandia Brass Band og gæstesopran Tatiana Kisselova.
  Det bliver et brag af en koncert når Selandia Brass Band igen i år spiller op til Forårskoncert i Marmorsalen med gæste-sopran Tatiana Kissellova.
 • Søn. 4. okt. 2020, kl. 16-17. Koncert i Stillinge Kirke.
  Koncert med Sorø Drengekor under ledelse af Merethe Lammert Køhl. Der er gratis entré. Alle er velkomne.