Det sker

Fandt 513 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 28. okt. 2020

 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 15 & 16. UhyggeLAB for børn.
  Workshop ca. 1 time for børn. Vil du være en heks, et skelet, en zombie, et græskar eller noget helt femte - valget er dit! Vi laver masker og toiletrullemonstre. Kom og slip dit indre kreative monster løs.

  Workshoppen foregår i telte, så tag passende overtøj på. OBS - der er begrænsede antal pladser. Vi holder god afstand, har fokus på ekstra rengøring mellem workshops. De er masser af sprit tilgængeligt.

  Arrangementet arrangeres af Business Slagelse i samarbejde med FriRUM LAB som en del af De Dødes Nat eventet
 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 15.30. Escape Room - Mysteriet om ånden - Fredag d. 30 oktober - 15.30 - 16.00.
  En fra gruppen er blevet fanget af ånden Balak. I skal befri jeres ven og sætte en stopper for ånden, før han kidnapper andre væsner for at overtage deres krop. Løs gåder og ophæv forbandelsen inden tiden er gået, ved at stjæle satans hjerte fra ånden.
 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 17, 17.45, 18.30 & 19.15. Escape Room - Mysteriet om ånden.
  En fra gruppen er blevet fanget af ånden Balak. I skal befri jeres ven og sætte en stopper for ånden, før han kidnapper andre væsner for at overtage deres krop. Løs gåder og ophæv forbandelsen inden tiden er gået, ved at stjæle satans hjerte fra ånden.
 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 18. Michael Dandanell and The Far Out Boys.
  Oplev Michael Dandanell and The Far Out Boys hos SommerlystSpisningen starter kl. 18.00 til 19.30Dørene åbnes til musikken kl. 19.30X-FACTOR 2020 MICHAEL DANDANELL.

  Dandanell and the Far out boys er et underholdende coverband som sætter en ære i at være klassens frække dreng, og ikke så polerede som mange andre coverbands.

  De sætter godt humør og livsglæde/spilleglæde i højsædet og elsker at få alle til at gynge og synge med
 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 19. Halloween Open Mic.


  Tiden hvor sløret til den mørke verden er tyndest er nær.
  Kender du en historie der kan skræmme folk helt gråhårede? Har du set noget du ikke kan forklare? Har du skrevet en mystisk sang eller et grufuldt digt? Del det med os.

  Husk at holde afstand, brug mundbind og vask/sprit hænder af.
  Skulle du have symptomer beder vi dig venligt om at blive hjemme
 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 20. En Nat i Rædselskælderen - en online gyserfortælling.
  Der sker underlige ting i Slagelse Biblioteks kælder. Bøger falder fra reolerne og klagekald lyder fra de mørke, tomme gange. Alt peger i retning af en ånd.

  Oven på alle de uforklarlige og uhyggelige hændelser har biblioteket derfor besluttet at hyre en gruppe spøgelsesjægere for at komme til bunds i sagen!

  Følg med hjemmefra, når biblioteket viser "En Nat i Rædselskælderen - en online gyserfortælling". Her kan du finde ud af, hvordan det går de gæve eksorcister og om de har held med at fordrive ånden?

  Fortællingen kan opleves på De Dødes Nats facebookside den 30. oktober kl. 20.00.

  https://www.facebook.com/dedoedesnat/
  • Sted: Online event, Slagelse
 • Fre. 4. sep. til fre. 30. okt. 2020, fre kl. 11-17 og lør kl. 10-17. Kunstudstilling på Bruuns Hjørne.
  Billedkunstner Fu Deng udstiller fra 4. september til 31. oktober i vores galleri, og ved den lejlighed inviterer vi til fernisering fredag d. 4 september fra kl 16 til 18. Vi byder på et glas og kunstneren vil være tilstede!

  udstilling fra 4 sep til 30 okt 2020

  Fu Deng er født i Kina og nu bosat i Næstved DK. Fu er uddannet billedkunstner på "The Department of Traditional Chinese Painting at Sichuan Fine Arts Institute." og har udstillet flere steder her i Danmark samt europa og i Beijing, blandt andet på "Royal Danish Embassy, Beijing, Kina.

  Med stor glæde ser vi frem til udstillingen, og vi byder hjertelig velkommen !
 • Lør. 31. okt. 2020, kl. 09.15. Vandretur Fodslaw Slagelse.


  Gå tur fra Skovhuset længde ca. 10 km.
  Vi går i et tempo på ca. 4.5 - 5 km/time. Alle er velkommen

  Kom og prøv os af, og mærke vores sammenhold. Når man vandrer sammen, møder man hinanden med alt, hvad man er, og det skaber en ganske særlig intimitet og fællesskab.
  Vores motto "Vi vandrer ikke for at blive yngre, men for at blive ældre"
  Kontakt oplysninger: Bjarne Svejstrup tlf. 40349132
  • Sted: Skovhuset, Skovvej 120, Korsør
  • Pris:Fri entré
 • Lør. 31. okt. 2020, kl. 10 & 12. Hyggeheksen Hilda og dyrevenner for de 3-5 årige.
  Mød Hyggeheksen Hilda - den skøre heks med de slimede orme - og alle de vilde dyrevenner!

  Hyggeheksen Hilda bor i skoven med sine vilde dyrevenner - Hornuglen Utilia, Ræven Rix, Milla Mus og mange flere. De fortæller hyggelige og spændende historier fra Hugin-Munin skoven.

  Sammen med børnene laver Hilda magiske trylledrikke, siger trylleremser og leger tryllelege. Det bliver hyggeligt!

  Alle børn mellem 3-5 år er velkomne sammen med en voksen
 • Man. 26. til lør. 31. okt. 2020, kl. 00. Hvem skræmte Andreas ihjel?
  Der er sket noget ganske forfærdeligt! Vores søde børnebibliotekar Andreas er fundet død af skræk i børnebiblioteket lige ved siden af gys og gru bøgerne! Kan du hjælpe os med at løse mysteriet om, hvilket monster skræmte Andreas ihjel?

  Andreas blev fundet tidligt om morgenen lørdag d. 24. oktober - en uge før Halloween. Rengøringshjælpen der fandt ham, udtalte: "Staklen var stivnet af skræk. Aldrig har jeg set noget så angstprovokerende som hans (ellers smukke) fordrejede ansigt! Jeg får mareridt ved tanken om, hvad der kan have skræmt ham - helt bogstaveligt - fra vid og sans!"

  Politiet har naturligvis været på sagen, og deres UU-afdeling (for ekstraordinært uhyggelige og uforklarlige sager) er kommet frem til følgende: Biblioteket har, natten til lørdag, været besøgt af en vampyr, en zombie, en heks, et spøgelse og en varulv.

  Hjælp os med at finde ud af hvilket skrækkeligt monster, der har skræmt vores gode Andreas ihjel!

  Følg sporene, skriv dit svar på sedlen, som du finder på børnebiblioteket og læg den i glasmontren hos børnebibliotekaren.

  Tre heldige detektiver får som tak for hjælp til opklaringen (u)hyggeligt gode bøger!

  Tusind tak!
 • Lør. 24. til lør. 31. okt. 2020, kl. 00. Lav monsterfede monsterbøger.
  Er du vild med monstre OG bøger? Så se lige her - du kan nemlig lave den vildeste monsterbog til din bogreol!

  I hele uge 44 kan du hente et gratis Monsterbogs-kit på Slagelse Bibliotek. Kittet indeholder alle de ting, som du skal bruge til at lave din egen mega seje monsterbog. Få hjælp af dine forældre eller kast dig ud i de kreative sysler selv. Når du har lavet din monsterbog er du velkommen til at få den udstillet på biblioteket. Du kan også beholde den derhjemme. Det bestemmer du helt selv. God fornøjelse!
 • Lør. 24. til lør. 31. okt. 2020, kl. 00. Gyserruten - Bæstet under biblioteket.
  Et mørke har lagt sig over Slagelse. En ondskab der var glemt, er atter vækket til dåd. Den huserer i mørket, mellem virkelighed og mareridt. Den efterlader et vådt, rødt spor igennem byens brostensbelagt gader. Hvis der ikke bliver gjort noget, er det ud.

  Slagelse Bibliotek kalder alle monsterjagere! I perioden den 24. oktober til den 31. oktober kan du opleve "Gyserruten - Bæstet under Biblioteket". Her kan du tage på en dropdryppende og faretruende færd igennem Slagelse By. Gyserforfatter Jonas Dinesen fra Read.Die.Repeat har skrevet en historie i 6 bider, der vil løbe dig koldt ned af ryggen.

  Jagten starter på Slagelse Bibliotek og forsætter igennem 6 poster rundt i byen. På posterne vil historien om bæstet gradvist blive fortalt. Desuden er der en række gåder og opgaver man skal løse for at få has på monsteret.

  Det eneste du behøver er en telefon, geocaching-appen og et par rene underbukser!

  Har du hvad, der skal til for at redde Slagelse for død og ødelæggelse? Så tag på Gyserruten og find ud af, hvordan vi stopper bæstet.

  Hvis du tør...

  Anbefales for børn fra 11 år og opefter
 • Tor. 1. til lør. 31. okt. 2020, kl. 10. 2 års Fødselsdagsudstilling.
  Nu skal det fejres at MØLLER i mejeriet har eksisteret i 2 år. Det gør vi med en stor udstilling af Torben Kaas. Torben er abstrakt naturalist, som henter sin inspiration i området omkring Bisserup. Se også de 40 andre kunstnere.
 • Søn. 1. nov. 2020, kl. 13. Fodboldkamp 2. division /21 Pulje 2 - Slagelse B&I mod HIK.
 • Lør. 31. okt. og søn. 1. nov. 2020, kl. 11-16. De Dødes Nat på Slagelse Museum - død og begravelse i 1850-1950.
  I forbindelse med De Dødes Nat i Slagelse fremviser Slagelse Museum pop-up udstillingen DØD OG BEGRAVELSE I GAMLE DAGE.

  Meget tyder på, at mennesket altid har forholdt sig til døden. Vi har taget varsler af dyrs færden, vejrets arten og gennemført særlige ritualer for at hjælpe de døde til dødsriget - og sørge for at de blev der. Vi begraver, brænder, holder nede, hjælper op, pynter og bygger, vi synger, læser og lyser for de døde.

  Se pop-op udstillingen DØD OG BEGRAVELSE I GAMLE DAGE, som handler om de gamle traditioner og skikke, der blev iværksat, når et menneske døde. Meget blev sat ind på at den døde kom ordenligt ud af huset og ikke kunne finde hjem igen.

  I tidsrummet kl. 11.00 - 13.00 og kl. 13.00 - 15.00 er der mini-fortælling om de gamle traditioner og skikke.

  Udstillingen er ledsaget af et væld af mini-gravminder, som er udført af elever fra fra Antvorskov Skole. Eleverne har i forbindelse med De Dødes Nat haft et undervisningsforløb på Slagelse Museum om død og begravelse.

  Pris: fremvisningen med mini-fortællinger er inkluderet i den alm. entre til museet og billetter skal købes i tidsintervallerne på BilletExpressen.

  BEMÆRK: Museum Vestsjælland følger myndighedernes retningslinjer omkring covid-19 og antallet af forsamlede i et lokale. Det er derfor nødvendigt at bestille entrebillet på forhånd, hvis man vil være sikker på at kunne deltage. Der kan dog forekomme ventetid til fremvisningen.

  Slagelse Museum har åbent fra kl. 11.00 - 16.00 og der er fri adgang til at se resten af museet i løbet af dagen
 • Fre. 9. okt. til søn. 1. nov. 2020, kl. 10. Drageudstilling i VestsjællandsCentret.
  Der er kommet levende drager til Slagelse! Tag hele familien med til den fascinerende drageudstilling i VestsjællandsCentret i efterårsferien. Der vil være flere frygtindgydende drager der både bevæger sig og udsender røg!

  Fra fredag den 9. oktober til og med søndag den 1. november, kan du opleve en spændende drageudstilling i VestsjællandsCentret.

  Tag hele familien med og se den fascinerende udstilling af seje drager fra hele verden. Alle dragerne bevæger sig - nogle drager vil endda lyse op og andre vil udsende røg. Hele familien kan komme helt tæt på en "rigtig" drage! Vi garanterer jer for en imponerende oplevelse i det vilde drageunivers
 • Man. 2. nov. 2020, kl. 14. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes, drikkes kaffe m.m.Alle er velkomne.
 • Man. 2. nov. 2020, kl. 16. Fællessang og kaffe.
  Syng og kom i godt humør, når Slagelse Biblioteker og Borgerservice samler byernes sanglystne mennesker til fællessang.

  Vi har fundet ud af, at fællessang skaber sammenhørighed, giver bedre vejrtrækning og øver livskvaliteten. Det lyder jo rigtig godt i vores ører, og derfor byder vi igen til fællessang på vores tre biblioteker her til efteråret.

  Alle er velkomne, og det kræver ingen tilmelding. Bare kom som du er og syng med
 • Man. 2. nov. 2020, kl. 18.15-19.15. Træning med riffel og pistol.
  Når man møder i klubben og henvender sig ved disken. hvor vagten. instruerer og vejleder. Arrangeret af Korsør Skytteforening.
 • Man. 2. nov. 2020, kl. 18.30-20. Sabel - Fællestræning / teknik lektioner 8-18 år.
  Vi er glade for, at du overvejer at give fægtning en chance. Fægtning er en eksplosiv og strategisk sportsgren.

  Det kræve god fysik og gode reaktionsevner, noget vi træner hver gang. Du vil opdage at det også kræver gode taktiske evner, men de første gange skal det bare være sjovt. Fægtning er en sjov sportsgren med masser action. Kampe er korte, så der er god tid til det sociale mellem kampene.

  Når du besøger os, skal du henvende dig til en af de voksne der står klar til at tage imod. Du skal medbringe: Lange træningsbukser, t-shirt (det bliver varmt under jakken) og indesko. Resten har vi.

  Alle kan lære at fægte og alle kan have det sjovt med fægtning.
  Vi gælder os til at se dig i Slagelse Fægteklub.

  Arrangeret af Slagelse Fægteklub