Det sker

Fandt 509 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 26. jan. 2020

 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 10-11. Musikalsk Legestue (ca. 1-4 år).
  Mød bare op i kirken eller kontakt organist Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 11. Koncert i Dalmosehallen.
  Hamdicappladser købes som almindelige pladser. Læs om arrangementet her.
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 13-16. Urban-art Fernisering Valentina Djurhuus-Andersen.
  Vi har en bred smag! Har du. Se en farverig og spændende udstilling af Valentina Djurhuus fantastiske Urban-art. Kunstneren er tilstede under ferniseringen, hvor galleriet er vært med et glas vin. Se øvrige værker af MØLLER i mejeriet´s 35 andre kunstnere.
  • Sted: MØLLER i mejeriet, Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge, Slagelse
  • Pris:(Fri entré)
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 13-16. KURSUS Lær at håndtere oversvømmelser.
  Hvad gør man, når stormen kommer og vandet begynder at stige? Hvordan forbereder man sig og undgår de værste skader? "Bo Vandsikkert" er et tre timers kursus for dig, der bor i et område i Slagelse Kommune, hvor der er fare for oversvømmelser.

  Kurset består af to timers teori og derefter ca. en time udendørs undervisning med lidt praktik. Husk varmt tøj.

  Tilmelding

  Tilmeld dig direkte til underviser Marianne Kristiansen, frist 29/1

  • e-mail: maubkr@yahoo.com, tlf. 28 76 50 81.  Det er Slagelse Kommune og Beredskabsforbundets Slagelse Kreds der tilbyder kursuset "Bo Vandsikkert". Et gratis kursus med 2 timers teori og derefter praktisk gennemgang af forebyggende muligheder.
  Kurset tager udgangspunkt i, hvad man gør før vandet kommer, mens vandet stiger, og når vandet igen har trukket sig tilbage

 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 16. Det' lunt i Nat.
  Lørdag 1. februar 2020 kl. 16.00. operetteperler - med sangere og musikere af højeste kaliber. OperetteKompagniet kaster sig i denne sæson over vores egen så populære sangskat.

  Et repertoire som en hel generation er vokset op med - og kan hver en glose af. Det var i en gylden epoke -og den dag i dag minder den os om, hvor vi kommer fra, og hvad de romantiske toner stadig kan gøre ved os. De er der allesammen: Livets Glæder, Musens Sang, Alene Med En Yndig Pige, Alle Går Rundt Og Forelsker Sig, Lille Du, Du Gamle Måne, Stemningsmelodien, Glemmer Du?, Farinelliog Lumbyes Champagnegalop, som du aldrig har hørt den før - udsat for klavertrio og slagtøj. DET' LUNT I NAT er et indtagende scenisk rum -med de smukkeste kostumer og rekvisitter -dansetrin en masse -musik, sang og lystigt spil fra nogle af de fineste kunstnere, vi har herhjemme lige nu. Varighed: 2 timer og 15 minutter inkl. pause. Genre: Operette. Producent: OperetteKompagniet. Medvirkende: OperetteKompagniets ensemble
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 20. Opera I Provinsen.
  SPRUDLENDE NYTÅRS-OPERA-COCKTAIL All inclusive: Elskov, raseri, sorg, jubel, flirt og fjol, ensomhed, fællessang. Dirigent: Jonas Viggo Pedersen Tenor: Per Jellum.

  Velkommen til operaens spændende verden! Med en guidet rundtur i øjenhøjde med danske uddrag fra en god håndfuld kendte operaer - vises den følelsesmæssige spændvidde, der er i sangens teater.

  Det er en særlig nytårsgave, at vi denne gang kan præsentere den charmerende tenor Per Jellum
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 8 -12. Vinterfuglekursus Skælskør 2019/ 2020.
  Fugle, fællesskab og frisk luft. Læring og hyggeligt samvær med fuglene i fokus. Du behøver ikke en masse erfaring eller dyrt udstyr. Hos Fuglekurser.dk deles vi om både erfaringer og udstyr.

  Vi mødes på Hotel postgården lørdag morgen kl 8.00, hvor vi hygger os med morgenmad en times tid, mens jeg præsenterer et aktuelt emne fra den danske vinterfuglescene.
  Derefter bevæger vi os ud i landskabet, og bruger resten af formiddagen på at kigge på fugle i nærheden af Skælskør.Sydvestsjælland er rig på fugle året rundt, ikke mindst om vinteren, hvor lokaliteter som Borreby Mose, Skælskør Nor, Kobæk Sø, Sevedø, Gedehave og Lejodde (ved Storebæltsbroen) under alle omstændigheder kan fremvise store mængder af ænder, gæs og svaner, masser af rovfugle - bl.a. Havørn og Vandrefalk - samt diverse vade- og småfugle. Hvad der ellers er at kigge på afhænger af årstiden, vejret og vinterens strenghed.
  Fire lørdage: 7/12 (2019), 4/1, 1/2, 7/3 (2020)

  4 gange 995 kr./ pers
  3 gange 795 kr./ pers
  2 gange 575 kr./ pers
  1 gang 295 kr./ pers
 • Søn. 2. feb. 2020, kl. 09. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne. Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51.
 • Søn. 2. feb. 2020, kl. 10-14. Vi brænder kalorier - støttearrangement.
  4 timers Spining - Støttearrangement for Julemærkehjemmet og Badminton Klubbens Ungdom (SBK), kom og brænd kalorier af og støt op om et godt formål. Super sjov og sund dag i godt selskab og med højt humør og god musik.

  Mulighed for virksomheder/privatpersoner, at købe en spiningscykel hvor egne ansatte kan cykle i 4 timer eller hvor cyklerne kan holdes igang af julemærkehjemmets børn eller badmintonklubbens spillere. En aktiv dag hvor der cykles til god musik, masser af god energi - kom og få en sund og sjov dag i godt selskab. Der bliver uddelt spurt og fighter præmier undervejs.. Kom og bak op om en god sag
 • Søn. 2. feb. 2020, kl. 11-14. Mød bamselægen Sandra.
  Bamselægen Sandra kendt fra TV besøger VestsjællandsCentret den 2. februar kl. 11-14.

  Er din bamse syg og har brug for forbinding eller plaster, så tag den med. Så fikser bamselægen Sandra den! Hun står på Atriumtorvet i centret den 2. februar kl. 11, klar til at tage imod din syge bamse.

  Vent i venteværelset

  Når du møder op hos bamselægen Sandra, skal du trække ét nummer, så du sidder i kø ligesom hvis du selv skulle til lægen. Så venter du i venteværelset på at det bliver din tur, og her kan din bamse lege med lidt forskelligt legetøj og tegne imens I venter på at jeres nummer bliver råbt op.

  Centrets butikker har åbent kl. 11-15, så du har rig mulighed for at gå på shopping og få en lækker frokost i en af vores caféer eller restauranter
 • Søn. 2. feb. 2020, kl. 14. Visens Venner / SOS børnebyerne.
  Visens Venner underholder i Slagelse Biblioteks store sal med bl. a. Sigfred Pedersen viser og fællessang. Der er lagt op til en festlig eftermiddag, som SOS Børnebyernes lokalgruppe står for, og al indtægt går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

  Det bliver muligt at købe kaffe og kage for 25 kr., og der afholdes amerikansk lotteri med gode gevinster. Kom og vær med til et hyggeligt arrangement som støtter udsatte børn
 • Søn. 2. feb. 2020, kl. 15. Jazzkoncert med Jan Harbeck Quartet.
  Jan Harbecks Quartet omfatter hele to Ben Webster- pris modtagere, den karismatiske tenorsaxofonist Jan Harbeck og den allestedsværende pianist Henrik Gunde samt bassisten Eske Nørrelykke og trommeslageren Anders Holm.
 • Søn. 2. feb. 2020, kl. 16. Kyndelmissekoncert Me And Maria.
  Duoen ME AND MARIA giver kyndelmissekoncert "Musik der tænder lys i mørket" Maria Anna Rosenberg, vokal og keybord - og Johannes Pehrson, vokla og basguitar. (kendt fra Go' morgen Danmark på TV 2).

  Man kan forvente en kocert med masser af nærvær og høj kvalitet. Velkommen! Fri entre
 • Lør. 4. jan. til søn. 2. feb. 2020, kl. 11-16. Kunstudstilling.
  Kunstnergruppen Quadrant udstiller i Stuerne og Jytte Rasmussen i Det Blå Rum. Åben fra onsdag- søndag kl. 11-16. Alle er velkomne og der er fri entré.

  Der inviteres til fernisering lørdag 4/1 kl. 13-16. Alle kunstnere vil være til stede og der bydes på lidt godt til ganen
 • Man. 3. feb. 2020, kl. 14-16. Klub Kontakt.
 • Man. 3. feb. 2020, kl. 19-21. Optakt til F 1 sæsonen 2020.
  Underviser: Peter Nygaard. Mandag 3. februar. Optakt til F1 sæsonen 2020. Foredragsholder: Peter Nygaard, F1 journalist.

  2020 bliver på mange måder en afgørende sæson i Formel 1
  Kevin Magnussen har kontrakt-udløb hos Haas F1 Team, og det kan være sidste chance, hvis han skal videre til et topteam.
  Mange topkørere har også kontraktudløb - faktisk kan alle seks pladser hos Mercedes, Ferrari og Red Bull komme i spil i løbet af 2020. Mercedes er kommet under pres fra Ferrari - men kan Sebastian Vettel og Charles Leclerc enes om, hvem der skal være førsteudfordrer til Lewis Hamilton? 2020 bliver sidste sæson, inden det nye reglement træder i kraft i 2021, og det vil utvivlsomt give mange forskydninger i feltet. I kulissen lurer unge Christian Lundgaard, som Renault vil gøre til Formel 1-kører om et år eller to
  Peter Nygaard har overværet mere end 600 Formel 1-løb, og han har været til alle løb siden Magnussen debuterede. Altså Jan Magnussen!

  Hold: 25060
 • Tir. 4. feb. 2020, kl. 10. Kirkehøjskole: Glæden ved. fortællinger.
  Anna Helleberg Kluge, provst i Næstved, tidligere præst her i Skt. Povls sogn, fortæller: "Jeg er vokset op i en familie af naturvidenskabsfolk eller pragmatiske håndværkere.

  Jeg har lært meget af dem alle, men mit syn på verden og menneskers liv i den, fik jeg et andet sted fra. Jeg blev nemlig velsignet med en far, som hver aften gav sig tid til at læse for mig. Eventyr, fortællinger og bibelhistorier, uhyggelige, lattervækkende, spændende, sørgelige og kloge historier, vi lo og græd og rejste til fantastiske steder sammen. Igennem historierne hørte jeg generationers stemmer, som alle fortalte mig, hvad det er at være menneske, og hvordan man kan reagere på det, livet bringer. Og jeg forstod, at de dybeste sandheder kun kan formidles som fortællinger." - Anna Helleberg kluge kommer og uddyber dette emne
 • Tir. 4. feb. 2020, kl. 16. Læs bogen, se filmen: Skandalen.
  Vi læser bogen "Skandalen" af Zoe Heller og ser filmatiseringen med Cate Blanchett og Judi Dench.

  Ondskabsfuld indvendig og omsorgsfuld udadtil fortæller Barbara sin veninde Shebas historie: den 40-årige kvinde forelsker sig i sin 15-årige elev Steven, og det kan naturligvis kun ende i den store skandale.

  Der er plads til 15 deltagere hver gang. Arrangementet foregår i Havestuen.
  Tilmelding er nødvendig senest FREDAG d. 17. JANUAR. Bogen kan hentes på Slagelse Bibliotek efter tilmelding. Du skal være oprettet som bruger og opgive dit fulde navn ved tilmelding, da bogen vil blive bestilt til dig personligt.

  Datoer for forårets "Læs bogen, se filmen"-arrangementer. Bemærk at man ikke kan tilmelde sig alle forestillinger af en gang, men at tilmelding skal ske til hver arrangement:
  4. februar
  3. marts
  7. april
  5. maj
 • Tir. 4. feb. 2020, kl. 16.30-17.30. Spirekoret (fra 4 år).
  Spirekoret er for sangglade børn fra 4 år til ca. 2. klasse. Korleder Claudia Mørch. tlf. 3514 8206, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com Se mere på kirkens.
 • Tir. 4. feb. 2020, kl. 16.30-17.30. Børnekoret (fra ca. 2. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Se mere på kirkens.