Det sker

Fandt 408 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 25. nov. 2020

 • Lør. 14. aug. 2021, kl. 14. Cirkus Arena 65 års jubilæum m. Bubber og Julie.
  Arr. flyttet til 14. august 2021 kl. 14:00. Ekstrem cirkus i verdensklasse 2021. Cirkus Arena er sprunget år 2020 over - fejrer 65 års jubilæum i 2021 i stedet. Jubilæet skydes i gang med Bubber Julie Berthelsen i spidsen.

  Jubilæumsprogrammet er sammensat med ekstreme numre i verdensklasse, nogle i en liga som aldrig før er set i Danmark! Sammen med Bubber Julie vil I bl.a. møde vinderen af "Danmark Har Talent 2019", Alex Porsings motocrossgruppe FMX Danmark. De laver de vildeste rampestunts på motorcykler hen over manegen, i luften får de følgeskab af linedanserne Danguir, som imponerer på en line med deres 7-mands-pyramide. Det er aldrig før set i Danmark. Oplev så springakrobater i flotte formationer, dansepiger de sødeste hunde som i 2020 var finalister i "America's Got Talent - The Champions". Træd ind i teltet lad dig rive med på en hæsblæsende livsbekræftende rejse i 'Cirkus ifølge Bubber 2'! Cirkus der samler hele familien.

  Billetter sælges via www.ticketmaster.dk Ticketmasters Servicecenter på tlf nr. 70156565.

  www.arena.dk
 • Man. 6. sep. 2021, kl. 19. Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live.
  Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live. Kom vær med når Jan Mølby besøger Slagelse.

  Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på uden for banen - øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få så svar på, om han stadig har en butler, hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer..

  Ses vi d. 6 september 2021?

  MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
  Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/
  www.modtil.dk

  Bemærk: Begrænset antal billetter.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15. Overtøj store tasker skal afleveres i garderoben -
 • Lør. 16. okt. 2021, kl. 16.30 & 19. Adam & Noah - Farvel Og Tjak.
  Arrangementet er flyttet fra 14. november 2020 til 16. oktober 2021. Evt. refundering senest 14. november 2020. Farvel Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang.

  "Hva sker der danskere... vi elsker jer, kartofler ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen alt det der.
  Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)"

  5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
  De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste absolut største Danmarks-tour; Farvel Tjak.

  Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

  På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen - to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel mærke de største sale, i alle byerne.

  Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu - i god tid denne gang

  Dørene åbner 1 time før showstart.

  Showet anbefales ikke til unge under 11 år.


  Tilmeld dig Adam & Noahs nyhedsbrev her
 • Ons. 20. okt. 2021, kl. 10. Historisk rundvisning på Slagelse Kloster.
  Den guidede tur starter i Klostergården. Inde i Helligåndssalen kan I efterfølgende nyde de 2 smukke fresker skabt af Niels Larsen Stevns. Herefter går turen gennem Helligåndskirken og rundturen afsluttes med et besøg i den dejlige park.
 • Lør. 30. okt. 2021, kl. 19. Heino Hansen's Første Comedy Show 2021.
  Jeg har gået fiflet med et ny standup show, der faktisk er mit første nogensinde!

  I starten af det nye år, er jeg klar til at præsentere det for jer - det hedder "Heino Hansen's Første Comedy Show", tager dig med en tur tilbage til den dag, hvor jeg fandt ud af, at jeg er sjov

  Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil - der lagde klassen ned af grin.

  Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges på
  Den ellers generte anonyme Heino blev klassens sjoveste fra dag til dag.

  Heino Hansen var skabt!

  Den danske stil, som blev skrevet i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså på en måde mit første comedyshow - i mit nye show, får du altså lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, måske endda den danske stil fra 1998

  Dørene åbner 1 time før showstart.


  heinohansen.dk
 • Fre. 19. nov. 2021, kl. 21. Red Warszawa.
 • Lør. 20. nov. 2021, kl. 20. Johnny Logan & Friends.
  Varighed: 2 x 45 min. Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Lør. 30. apr. 2022, kl. 19. Tobias Dybvad "Levemand" Tour 2022.
  Nærmere info.