Det sker

Fandt 713 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 25. apr. 2019

 • Ons. 1. maj 2019, kl. 19-21. Voksenkor m/k.
  For sangglade M/K'er i alle aldre. Mød bare om eller kontakt korleder Claudia Mørch tlf. 5850 0909 eller mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Man. 4. mar. til ons. 1. maj 2019, kl. 8-14. Portrætudstilling.
  Olieportrætter af mennesker, der har gjort en forskel i og for Korsør, malet af Julia Kiy.
 • Tor. 2. maj 2019, kl. 19. Biblio Bio.
  Den første torsdag i hver måned vises der film kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

  Tilmelding
  Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

  Film derhjemme
  Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån
 • Tor. 2. maj 2019, kl. 19. Musicalen "PLAY that funky musical".
  Voksne: kr. 95,-. Børn u/16 år gratis mod forvisning af adgangsbillet.
 • Fre. 3. maj 2019, kl. 18. Børnefestival med MGP.
  Kom til MGP børnefestival på Atriumtorvet, når Oskar, Celina, A&T og Mille sparker centrets 50-års jubilæum igang.

  Fredag den 3. maj fra kl. 18.00 vil MGP-børnefestivalen gå igang.

  Festivalens tidsplan lyder således:
  • 18.00 OSKAR
  • 18.20 Celina
  • Pause
  • 19.00 A&T
  • 19.20 MILLE


  Herefter er der meet&greet, autografer og mulighed for at tage masser af selfies.

  Om kunstnerne

  Oplev energi, fest og nærvær med Oskar Rohde fra MGP 2017 og hans sang "Nærvær". Oskar skriver og synger sine egne numre og elsker at lave en fest på scenen for og sammen med publikum. Der er nye singler på vej, men man vil kunne høre hans singler "Sommer", "Første gang" og "Drømmepige".

  Celina er en gudsbenådet sangerinde med sine smukke fraseringer og powerfulde stemme. Hun indtager helt naturligt scenen og fylder den ud med sin stærke karisma.

  A&T alias Albert & Tobias er to passionerede unge sangere, som skriver og producerer deres egen musik. Foruden sang spiller de også guitar, klaver og ukulele. De har udgivet 4 superfede sange og arbejder konstant på ny musik.

  Sidste års MGP-vinder Mille afslutter festivalen med hendes vindersang samt hendes helt nye hit "Hvem er jeg nu?". Mille skriver og komponerer selv sine sange, og sangene ja - de går direkte ind i danskernes hjerter. Det er nemlig det, hendes dybsindige og kloge tekster kan, da de rammer et bredt publikum med eftertanke og kærlighed.

  Det bliver en fest med masser af god musik!
 • Fre. 3. maj 2019, kl. 19. Musical - PLAY that funky musical.
  Handlingen i "Play that funky musical" er henlagt til 70'ernes New York. Billetter købes og reserveres i samarbejde med Korsør Kulturhus; https://www.place2book.com/da/list/EM1609.

  Handlingen i "Play that funky musical" er henlagt til 70'ernes New York. En fremmed prins på studierejse bliver pludselig involveret i en dramatisk kamp. Han lærer en gruppe vidt forskellige musikinteresserede unge at kende, der kæmper for at bevare deres faste tilholdssted og omdrejningspunkt i tilværelsen "Charlies Bar". Byens narkobaron vil nemlig overtage styringen af stedet og lave det om til et fashionabel og narkogennemsyret natklub. Med byens spidser og rigeste som kundepotentiale, ser han en fremtidssikker pengemaskine. Der er altså lagt op til et moderne eventyr af den gammeldags dramatiske slags. De gode mod de onde
 • Fre. 3. maj 2019, kl. 19. Artist Talk v/ Anne-Mette Kelter Skovsgaard.
  Polaroid-fortolkninger v/Anne-Mette Kelter Skovsgaard En verden af farver og stemning. Dét er dét udtryk Anne-Mette Kelter Skovsgaard arbejder efter at opnå med sine polaroider.

  På maj måneds udstilling i Salonen4xK, præsenterer Anne-Mette et udvalg fra polaroid-serierne: "Water Decays" og "Flower Studies".

  "Flower Studies" er det rå polaroid-foto - optaget på stativ med en neutral baggrund, der gør, at planten/blomsten får lov til at vise sig i sit reneste udtryk. Måske får publikum associationer til de
  gamle klassiske stillleben kunstmalere i mødet med "Flower Studies"?

  "Water Decay" er den diametrale modsætning til det rå billede. For i denne serie er polaroiderne manipulerede ud fra det oprindelige polaroidfoto.
  Titlen Water Decay (Forfald i vand) er opstået da det enkelte billede ligger i blød i op til tre måneder inden værket kan færdiggøres.

  Ved iblødsætning bliver kemien i selve polaroid-fotografiet opløst og farver kan derved blende ind og ud imellem hinanden.
  Ligesom luftbobler, der er trængt ind i polaroiden i forbindelse med optagning fra vandbad, også kan blive en del af det endelige udtryk.

  Gennemgående for alle værker i de to serier er den enkle og stillestående indramning, hvis eneste formål er at fremhæve enten det dynamiske eller det stillestående i det enkelte billede.

  Til dagligt arbejder Anne-Mette som fuldtidsfotograf i sin virksomhed Kelter Photography i Sorø.

  Anne-Mette deltager ofte i konkurrencer, udstillinger og biennaler, gerne i udlandet, og har opnået flere internationale anderkendelser bl.a. i England, Italien og Argentina.

  Senest har Anne-Mette fået antaget et portræt til den nordiske konkurrence "Portræt Nu! 2019, der er arrangeret af Carlsberg Fondet.
  De antagne værker til konkurrencen/udstillingen, der dækker alle de store kunstarter, kan ses på Frederiksborg Slot fra den 10. maj og frem til august.

  Kom gerne i god tid og spis evt din mad medbragte i Salonens fællesskab.
  I caféen kan du købe øko-kaffe, te og vand. Medbragte drikkevarer kan nydes, når du lejer et glas til en minimumspris af 25 kr.

  Vi ses :-)
 • Lør. 4. maj 2019, kl. 08. Fugle i Sydvestsjælland.
  Kom med på tur og bliv klogere på de danske fugle.
 • Lør. 4. maj 2019, kl. 10. Kæledyrsmarch.
  Et støttearrangement til fordel for Julemærkehjemmet i Skælskør - Gå eller løbetur, i den smukke by Skælskør, på 3 eller 5 km og tag gerne hunden med. Start: Anthons.dk Stationsvej 7, Skælskør og mål på havnen i Skælskør.

  Kæledyrsmarch - Vi sætter fokus på udsatte børn og kæledyrs betydning for disse børn. Der samles ind til Paddle Bords og våddragter til Julemærkehjemmet i Skælskør til en værdi af 62.000 kr. Alle bidrag går ubeskæret til dette projekt.

  Følg os på Facebook.com/kaeledyrsmarch og billetter kan købes hos Anthons.dk/billet eller på bykontoret i Skælskør.

  Arrangør af arrangemenet er: Anthons.dk, Skælskør Løbeklub, Julemærkehjemmet i Skælskør og Skælskør Rotary Klub
  • Sted: Anthons.dk, Stationsvej 7, Skælskør
  • Pris:(Pris: Voksne 50 kr. Børn 30 kr.)
  • Læs mere: Homepage
 • Lør. 4. maj 2019, kl. 10-11. Musikalsk Legestue (ca. 1-4 år).
  Mød bare op i kirken eller kontakt organist Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Lør. 4. maj 2019, kl. 10-12. Tennissportens dag 2019 - Skælskør Tennisklub.
  Kunne du tænke dig at afprøve din baghånd og blive lidt klogere på hvad tie-break, parti og slice er for nogle størrelser? Så har du chancen nu. Mød op på tennissportens dag og få en aktiv dag fuld af oplevelser.

  Det er gratis og alle kan deltage uanset alder og niveau.

  Se mere på: www.bevægdigforlivet.dk/tennis.

  Kontakt: Peter Rye Vadmand - vadmandpeter@gmail.com - 29917007
 • Lør. 4. maj 2019, kl. 14-17. Lær at bruge tang i din madlavning.
  Sammen med tangekspert, Helene Gerup, fra Omø Fisk og Tang, skal vi indsamle tang på stranden og bearbejde det i haven. Du får en grundig viden og indføring i brugen af tang, og vi skal bla lave tangsalt.

  Tang er i årtusinder blevet brugt som smagsforstærker, og med dette kursus mødes nu fortid og nutid. Vikingerne brugte tang i deres madlavning, og de hentede salt på Sicilien. Sammen med tangekspert, Helene Gerup fra Omø Fisk og Tang skal vi på stranden at samle tang, hvorefter vi i haven vil bearbejde det og blive indført i tangs mange næringsværdier og gode smagsegenskaber. Vi skal bla. lave tangsalt på SIKANI uraffinerede og håndindsamlede havsalt fra Sicilien - salt som vikingerne hentede. Saltet er med i prisen. Der er mulighed for at købe lidt godt til gagen samt salg økologiske og veganske sicilianske specialiter og vine. Medbring gummistøvler eller waders samt spand til indsamling
  • Sted: Luxuslife, Skrænten 12B, Korsør
  • Pris:(Entré: 300)
 • Lør. 4. maj 2019, kl. 19. 4 Maj Kransenedlæggelse og Minde arrangement.
  Kransenedlæggelse og minde arrangement for faldne Danske frihedskæmpere under anden verdenskrig.

  Arrangementet foregår på Rosengade ved Mindesmærket og i Sct Mikkels kirke.

  Hjemmeværnsorkesteret spileer på plænen fra kl. 1900, kl. 1915 foregår kransnedlæggelsen, og kl. 1930 er der mindegudstjenest i Sct. Mikkels kirke. Slut kl. 2100.

  Adgang for alle
 • Lør. 4. maj 2019, kl. 19. Musical - PLAY that funky musical.
  Handlingen i "Play that funky musical" er henlagt til 70'ernes New York. Billetter købes og reserveres i samarbejde med Korsør Kulturhus; https://www.place2book.com/da/list/EM1609.

  Handlingen i "Play that funky musical" er henlagt til 70'ernes New York. En fremmed prins på studierejse bliver pludselig involveret i en dramatisk kamp. Han lærer en gruppe vidt forskellige musikinteresserede unge at kende, der kæmper for at bevare deres faste tilholdssted og omdrejningspunkt i tilværelsen "Charlies Bar". Byens narkobaron vil nemlig overtage styringen af stedet og lave det om til et fashionabel og narkogennemsyret natklub. Med byens spidser og rigeste som kundepotentiale, ser han en fremtidssikker pengemaskine. Der er altså lagt op til et moderne eventyr af den gammeldags dramatiske slags. De gode mod de onde
 • Søn. 5. maj 2019, kl. 10-15. Loppemarked.
  Så er det igen tid til et af vores hyggelige loppemarkeder på græsarealet ved minigolfbanerne.

  PRAKTISK INFO

  Booking af stand: 58 37 10 20, info@lystskovcamping.dk eller mød op i kiosken på campingpladsen fra 1-4-2019

  Standleje 50 kr.* - tilmelding er nødvendig.

  Gratis adgang for besøgende

  Loppestanden er ca. 5x3 meter og er dermed stor nok til at du kan have enten bil og en trailer på standen. Du skal selv have borde, stativer osv. med. Det er tilladt at have pavilloner o.li. med, så længe man holder sig inden for de 5x3 meter.

  Vi glæder os til en dejlig dag

  *På dagen udleveres en værdikupon på 50 kr. til alle standelejere. Værdikuponen kan bruges til køb i kiosken på Lystskov Camping
 • Søn. 5. maj 2019, kl. 11-15. Bagagerumssalg.
  Det er et udendørs loppemarked, hvor private kan sælge og købe brugte ting.

  Få en hyggelig dag for dig og din familie, og hvis sulten skulle melde sig, har vores spisesteder et lækkert udvalg af forskelligt mad og drikke. Denne dag vil det være gratis for børn under 12 år at leje en stand, hvor det kun er tilladt at sælge brugt legetøj og børnetøj.

  Pris
  • Stadeplads: Parkeringsbås (2,30 meter x 4,50 meter) = 150 kr. pr. plads
  • Børnestadeplads: Parkeringsbås = Gratis
  • Leje af bord: Begrænset antal (180 cm x 75 cm) = 50 kr. pr. bord


  Tilmelding
  Er du interesseret i at leje en stadeplads, så skriv til: marketing@vscs.dk (Husk navn, telefonnummer og email)

  Efter tilmeldelsen vil du få en mail med tildelt plads samt betaling og praktisk info. Har du ikke modtaget en mail inden for 3 dage, er det vigtigt at du tjekker dit spamfilter.

  OBS! Ved dårlig vejr rykkes bagagerumssalget op på centertaget. Der meldes ud via mail dagen før til alle tilmeldte.

  Bagagerumssalg i 2018:
  • Søndag d. 5. Maj
  • Søndag d. 2. Juni
  • Søndag d. 1. September
 • Søn. 5. maj 2019, kl. 11.15. Kaffekoncert.
  Solister fra Nørrevangskirkens Pigekor synger selvvalgte sange akkompagneret af Signe Bech Schnedler. Det foregår efter kirkekaffen efter højmessen. Gratis adgang.
 • Søn. 28. apr. til søn. 5. maj 2019, kl. 13. Skælskør Fotograferne.
 • Man. 6. maj 2019, kl. 14-16. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes drikkes kaffe m.m. og alle er velkomne.
 • Man. 6. maj 2019, kl. 19. Kvinder & Kristendom (Studiekreds).
  I forårets studiekreds for kvinder vil vi fordybe os i, hvad det er at modne.

  Vi vil samtale ud fra udvalgte fortællinger af modne kvinder fra bøgerne "Modne kvinder - samtaler om livets patina" af Bo Østlund og "Mødre og døtre - samtaler om kærlighed og tab" af Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet. Vi mødes mandage 8. april, 6. maj og 17. juni kl. 19.00-21.00 Vi får kaffe og te undervejs. Kredsen ledes af Elizabeth Knox-Seith