Det sker

Fandt 574 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 31. mar. 2020

 • Ons. 15. apr. 2020, kl. 19. Voksenkor M/K.
  For sangglade M/K'er i alle aldre. Mød bare om eller kontakt korleder Claudia Mørch tlf. 5850 0909 eller mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Tor. 16. apr. 2020, kl. 10.30. Mariehønen Evigglad - For de 2-5 årige.
  Hvem kender ikke sangen om Mariehønen Evigglad og Søren Snegl? Nu kan sangen opleves som rigtig børneteater.

  Alle kender Marie. Hun er glad. Evig og altid. Bare ikke når det regner! Alle dyrene siger flyv op til vor Herre og bed om godt vejr. Ingen har ly til Marie, som får våde kolde tær. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket. Teaterforestillingen er skabt frit over Halfdan Rasmussens populære sang af samme navn
 • Tor. 16. apr. 2020, kl. 16-18. Arbejdsgruppemøde Om 'den Gode Modtagelse Af Sårbare Og Manglende Rummelighed'.
  Synes du også, at alle skal have mulighed for at være en del af et fællesskab? - og vil du være til at få det til at ske?

  Synes du også, at alle skal have mulighed for at være en del af et fællesskab? - og vil du være til at få det til at ske?

  I januar invitererede vi i Frivilligcenter Slagelse både foreninger, fællesskaber, embedsmænd, borgere, politikere mv. ind til et kick-off møde i fællesskabets tegn, hvor vi blandt andet kiggede på, hvad der egentlig står i vejen for at alle kan blive en del af et fællesskab.

  En af de ting som vi fandt frem til var, at tidligere dårlige erfaringer kan sætte en stopper for inklusion og/eller deltagelse. Det er vigtigt at sikre
  en god modtagelse. Hvis en potentiel frivillig eller deltager ikke
  føler sig godt taget imod, kommer de højst sandsynligt ikke tilbage.

  Dårlige erfaringer kan omvendt potentielt også afholde nogle foreninger og fællesskaber fra at turde tage imod nye frivillige/deltagere, som er anderledes end dem selv.

  Det store spørgsmål er så: Hvad kan vi gøre ved det?

  Vi holder derfor et arbejdsgruppemøde, hvor vi I fællesskab kan dykke ned i, hvordan man tager imod frivillige/deltagere, som har en sårbarhed.

  Mødet er åbent for alle interesserede
 • Tor. 16. apr. 2020, kl. 18. Menighedsrådsmøde.
 • Tor. 16. apr. 2020, kl. 18.30. Menighedsrådsmøde.
  Menighedsrådet udgør kirkens ledelse og har sammen med præsterne ansvar for at skabe gode rammer om kirkens liv og vækst. Alle møder i menighedsrådet finder sted i Sankt Gertruds Hus.

  Møderne er offentlige, med mindre der behandles person- eller leverandørsager. Menighedsrådet i Sankt Povls sogn består af 14 medlemmer, heraf 11 valgte medlemmer, sognets 2 præster samt en medarbejderrepræsentant
 • Tor. 16. apr. 2020, kl. 19. Lytteklub(podcast) med Nirvana.
  Historien om Nirvana - podcast-interview med forfatterne Henrik Tuxen og Jan Eriksen.

  I april udsender journalist og forfatter Henrik Tuxen bogen "Punk Rock is Freedom". Den udkommer flere steder i verden, blandt andet USA og Danmark. Bogen er til salg denne aften.

  Med baggrund i Mediano Music-podcasten "Negative Creep eller geni" interviewer Jan Eriksen Henrik Tuxen om hans arbejde med bogen - og om Kurt Cobain, Nirvana og grunge sat i perspektiv.
  Henrik Tuxen er personligt ven med og har mødt de fleste af de afgørende personligheder indenfor grunge. Blandt andre Eddie Vedder fra Pearl Jam, Nirvanas trommeslager Dave Grohl og manager David Goldberg. I sin kommende bog fortæller han historien om grunge, Nirvana og om alt det uden om.
  I foredraget kommer Eriksen og Tuxen omkring spørgsmålene:
  Var Nirvana nyskabende - eller var det punk om igen?
  Hvor kom Kurt Cobain fra - musikalsk og personligt?
  Hvorfor er Kurt Cobain blevet en af rockmusikkens største myter? Hvad gjorde ham speciel?
  Hvad var det, der martrede Kurt Cobain?
  Hvorfor blev Nevermind, Nirvana og Kurt Cobain så stort?
  Og hvorfor burde vi hellere gå en tur med et barn end dvæle ved myten?
  Og hvor kommer Greta Thunberg ind i billedet?
  De kommer selvfølgelig også omkring 26. juni 1992, hvor Nirvana gav deres eneste koncert på Roskilde Festivalen og, hvor det danske fodboldlandshold vandt EM-finalen mod Tyskland på Nya Ullevie i Göteborg.
  De har talt med flere, der mødte Nirvana personligt under deres ophold i Danmark.

  Nirvana Roskilde 92 + interview : https://www.youtube.com/watch?v=3wGWCcRA07M

  Hele koncerten fra 92 : https://www.youtube.com/watch?v=gEZRIF4MMh0

  Foto : Susan Nielsen
 • Fre. 17. apr. 2020, kl. 19.30. Emil fra Lønneberg - Audition.
 • Fre. 17. apr. 2020, kl. 20. Pligten Kalder - Kun For Pengenes Skyld - Tour.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Lør. 18. apr. 2020, kl. 13. Mias Musikalske Univers "Kongen, der ikke kunne sove.".
  Børnekoncert cd-release med Mia Engsager - Mias Musikalske Univers.
 • Lør. 18. apr. 2020, kl. 15. Emil fra Lønneberg - Audition.
 • Søn. 19. apr. 2020, kl. 11. Paw Patrol: Meet&Greet.
  Liveshow og Meet&Greet med Paw Patrol: Ready for Action!

  Marshall og Chase fra Paw Patrol besøger VestsjællandsCentret sammen med deres ven Ryder. De byder velkommen til kystbyen Adventure Bay, som er den by hvor Paw Patrol altid står klar til at hjælpe. De besøger centret søndag den 19. april kl. 11.

  Oplev et pawtastisk talentshow, når Paw Patrol og Ryder skal have hjælp til at afvikle et talentshow. Der er heriblandt sange og sjove indslag i højt tempo og med masser af action. De får en pote-tastisk ide om at optræde med vovse boogie og har brug for publikums hjælp med tilråb og dans. 2 frivillige børn inviteres op på scenen til at danse med.

  I showet skal Ryder sammen med Paw Patrol hjælpe borgmester Godglad med at arrangere et talentshow. Godglad har hårdt brug for Paw Patrols hjælp og hurtigt! Som Ryder altid siger: "Når du er i knibe, bare gø for hjælp".

  Kom helt tæt på vovserne, når de efter showet stiller op til meet&greet. Få en krammer og bliv fotograferet med selveste Paw Patrol!

  Showet varer i ca. 25 minutter med Meet&Greet i 30 minutter. Paw Patrol skal have en lille pause efter deres optræden inden de står klar til meet&greet
 • Søn. 19. apr. 2020, kl. 15. OperaBio - Den flyvende hollænder.
  Wagner tog med denne gennemført mytologiske opera for første gang et litterært forlæg og bearbejdede det frit til eget formål. Her bliver fortællingen koblet sammen med de to temaer, der skulle blive dominerende for hans næste operaer.
 • Søn. 19. apr. 2020, kl. 15. Emil fra Lønneberg - Audition.
 • Søn. 19. apr. 2020, kl. 19. Koncert.
  Med Øberg/la Cour/Balslev trio.
 • Man. 20. apr. 2020, kl. 14. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes drikkes kaffe m.m.Alle er velkomne.
 • Tir. 21. apr. 2020, kl. 14.30. Sogneeftermiddag ved Estrid Maria Eriksen: Om at arbejde med messehagler.
  Pakhuset, Rosengade 4, 4200 Slagelse.
 • Tir. 21. apr. 2020, kl. 16.30. Spirekor (fra ca. 4 år).
  Spirekoret er for sangglade børn fra 4 år til ca. 2. klasse. Korleder Claudia Mørch. tlf. 3514 8206, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Tir. 21. apr. 2020, kl. 16.30. Børnekor (fra ca. 8 år).
  Nørrevangskirkens Børnekors korprøve. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 Det er for alle sangglade børn fra ca. 8 år. Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Tir. 21. apr. 2020, kl. 17.45. Pigekor (fra ca. 12 år og opefter).
  Nørrevangskirkens Pigekors korprøve. Hver tirsdag kl. 17.45-20.00 Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 21. apr. 2020, kl. 19-20. Sang- og stemmeværksted.
  Vil du gerne blive bedre til at synge?. Blive bedre til at ramme tonerne, komme højere op og dybere ned, få større stemme?. Møde andre sangglade og udvikle sangen sammen. Så er dette noget for dig!

  Undervisning af kirkesanger Sidsel Munch