Det sker

Fandt 683 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 14. jul. 2020

 • Ons. 25. nov. 2020, kl. 19. Voksenkor.
  Hver onsdag for alle sangglade voksne.
 • Tor. 17. sep. til tor. 26. nov. 2020, 10 kursusdage kl. 18.15-19.45. Yoga.
  Underviser: Wini Hald. Den klassiske yoga gør brug af 8 trin / teknikker - metoder til udvikling af det hele menneske. Det handler om at blive "ven" med hele sig selv, og nå til en oplevelse af hvem du egentlig er inderst inde.

  De 8 teknikker er:
  Renselses processer. Vi lærer at skylle næsen på kurset.
  Fysiske yogaøvelser - Asana - stillinger du let og komfortabelt kan være stille i og gradvist nå ind til en dybere tilstand af ro og harmoni.
  Yogaéns specielle åndedrætsøvelser. Du lærer at kende dit åndedræt og at bruge det harmonisk, og derigennem få mere overblik og energi i din hverdag.
  Små psykisk / fysiske holdninger og låse, der virker på et finere plan.
  En teknik til, hvordan du forholder dig til "forstyrrelser" / påvirkninger.
  Koncentrationsøvelser. Vi lærer bl.a. Tratak
  Meditationsøvelser. Vi lægger vægt på Yoga Nidra - en meditativ dybdeafspænding.
  Dybere meditation. Vi lærer de 2 første trin af "Indre stilhed"

  Lille hold med hensyntagende undervisning, hvor der forudsættes en særlig indsats fra underviseren.

  Medbring tæppe og behageligt tøj

  Underviser : Wini Hald. Uddannet på Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole og har undervist i 38 år.
  Du kan læse mere i bogen: Yoga Tantra og meditation i min hverdag af Swami Janakananda og

  Hold: 26246
 • Fre. 27. nov. 2020, kl. 21. Julebal 2020 Dandanell and The far Out Boys.
 • Lør. 28. nov. 2020, kl. 15. Rotter på loftet.
 • Fre. 27. og lør. 28. nov. 2020, kl. 18. Julebal m/Karl Hermans Trio.
  Julefrokost med Karl Hermans Trio i Multihuset. Madhus Bælt'Stedet serverer stor traditionel julebuffet og selvfølgelig er der mandel i ris a'la manden. Billetter kan købes: www.storebaeltmultihus.dk.
 • Søn. 29. nov. 2020, kl. 09. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne. Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51.
 • Søn. 29. nov. 2020, kl. 09-15.30. Julekursus i Blomsterbinding NYHED.
  Underviser: Gitte Klein. Lær grundteknikkerne inden for blomsterbinding på et hyggeligt blomsterhold. Til at starte med vil du lære at binde buketter.

  Derefter går vi ombord i fremstilling af borddekorationer, der vil sætte er ekstra pift på enhver middag. Når vi nærmer os julen skal vi i gang med advenskranse og juledekorationer, så du kan blive klar til at pynte op med de smukkeste hjemmelavede dekorationer.
  Første gang skal der medbringes en grenesaks, bast, og blomster til 2 buketter (eller blomster til 1 buket hvis du vil genbruge blomsterne fra den første buket du laver). Du skal bruge omkring 30 blomster ca. 3 bundter blomster til de to buketter og ca. 3 bdt. grønt fra blomsterbutikken eller en spand grønt fra haven. Du bestemmer selv hvilke blomster du vil bruge da vi arbejder du fra de ting I tager med.

  Underviser: Gitte Klein, blomsterdekoratør

  Hold: 26507
 • Lør. 1. aug. til man. 30. nov. 2020, kl. 12. Kontorfællesskab Central Business.
  Central Business er et kontorfællesskab i Slagelse med masser af plads til dig, som ønsker en dynamisk arbejdsplads, centralt beliggende og med masser af fordele.

  Derfor bør din arbejdsplads være i et kontorfællesskab

  Fordelene ved et kontorfællesskab er mange, uanset om man er en start-up eller en etableret virksomhed, og i dette indlæg vil vi komme ind på fordelene ved at være i et kontorfællesskab.

  Hvad er et kontorfællesskab?
  Til at starte med, vil vi dele vores opfattelse af hvad et kontorfællesskab er.

  Overordnet er et kontorfællesskab oftest flere forskellige virksomheder som deler samme fysiske placering, i lokaler som er indrettet specielt til virksomhedernes behov. Virksomheder i kontorfællesskaber kan have forskellige størrelser og forretningsområder, men fælles for dem alle er, ønsket om et socialt samvær med andre virksomheder.

  Kan det betale sig at flytte ind i et kontorfællesskab?
  For de fleste virksomheder kan det betale sig at leje sig ind i et kontorfællesskab, da kontorfællesskaber som oftest er forbundet med lavere omkostninger, i forhold til hvis man skulle have sit eget erhvervslejemål. Dertil kan man møde en masse andre virksomheder, som man kan sparre med, eller ovenikøbet også ende med at lave forretning med.

  Hvilke faciliteter er der i et kontorfællesskab?
  Det er meget forskelligt hvilke faciliteter der er i kontorfællesskaber, men hos Central Business i Slagelse har vi blandt andet frugtordning, fredagscafé, cafémiljø, bar, rengøring, elektronisk receptionist, elevator, mulighed for IT-support, gratis parkering og events.

  Hvorfor er et socialt fællesskab vigtigt for dig og din virksomhed?
  Det sociale fællesskab i Central Business i Slagelse har været godt siden etableringen. Dette skyldes bl.a., at alle lejere har valgt et kontorfællesskab, netop for at komme ud og møde nye virksomheder og mennesker som man kan dele sin hverdag med
 • Tir. 1. dec. 2020, kl. 10. Kom og leg for dagplejebørn.
  Biblioteket er et herligt sted for både børn og voksne, og har man som dagplejemor nogle helt små børn, har vi også mange gode tilbud til den aldersgruppe. Der er helt lette bøger både om barnets dagligdag, dyrene, tallene og bogstaverne men også små.

  For netop at sætte fokus på alle disse gode tilbud, som alle absolut er et besøg værd, laver vi i efteråret 4 små seancer for dagplejemødrene og deres børn.

  Vi læser, fortæller og leger små bevægelseslege.

  Arrangementet er gratis, men husk tilmelding
 • Tir. 1. dec. 2020, kl. 10. Kirkehøjskolen: GLÆDEN ved. at have hjernen i behold.
  Kirkehøjskolen får besøg af aldringsforsker Henning Kirk, der oprindeligt er uddannet læge. Henning Kirk har udgivet flere bøger om at blive ældre og samtidig holde sig frisk i hovedet.

  "Godt nyt om gamle hjerner", er titlen på hans nye bog, som udkommer i efteråret 2021. Hvem har ikke hørt om "Ældrebyrden?" - Ifølge Henning Kirk handler det mere om "fra byrde til ressource". Det handler således ikke kun om, at vi skal leve længere. Vi skal også have det godt, mens vi lever
 • Tir. 1. dec. 2020, kl. 14-15. Åbent Hus i Gårdhaven eller Pakhuset.
 • Tir. 1. dec. 2020, kl. 16.30. Børnekor (fra ca. 8 år).
  Nørrevangskirkens Børnekors korprøve. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 Det er for alle sangglade børn fra ca. 8 år. Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Tir. 1. dec. 2020, kl. 16.30. Spirekor.
  Er for sangglade børn i alderen ca. 4 år til og med 2. klasse.
 • Tir. 1. dec. 2020, kl. 17.45. Pigekor (fra ca. 12 år og opefter).
  Nørrevangskirkens Pigekors korprøve. Hver tirsdag kl. 17.45-20.00 Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 22. sep. til tir. 1. dec. 2020, 10 kursusdage kl. 19-20.30. Tyrkisk - let øvede.
  Underviser: Sibel Pusat. Det grundlæggende ordforråd anvendes og udvikles aktivt. Der samtales på sproget og udtryksfærdigheden trænes ud fra tekster og øvelser. Underviser: Sibel Pusat. Hold: 26103.
 • Tir. 15. sep. til tir. 1. dec. 2020, 11 kursusdage kl. 18.15-19.25. Stram op! - på bækkenbund, mave og balder.
  Underviser: Ulla Matlok. Bækkenbunden kan sagtens trænes på andre måder end ved traditionelle knibeøvelser. Du vil lære at bruge bækkenbunden i alle kroppens bevægelser.

  Vi laver opvarmning, får pulsen lidt op, mave/balleøvelser, venepumpe-øvelser og øvelser for ben og fødder - og masser af øvelser for og med bækkenbunden.

  Kursisternes glade tilbagemeldinger er "jeg kan mærke en forskel i mit bækken allerede efter få gange", "jeg er helt afhængig af denne træning", "jeg har det så godt i hele kroppen efter træning", " jeg har fået en meget bedre fornemmelse af min krop og mig selv"

  Kurset er for kvinder i ALLE aldre - og faktisk også for mænd.
  Husk at medbringe vand og tæppe

  Underviser: Ulla Matlok, Afsp.pæd. d.a.p., tlf. 2160 8894

  Hold: 26228
 • Ons. 2. dec. 2020, kl. 09. Kom og leg for dagplejebørn.
  Biblioteket er et herligt sted for både børn og voksne, og har man som dagplejemor nogle helt små børn, har vi også mange gode tilbud til den aldersgruppe.

  Der er helt lette bøger både om barnets dagligdag, dyrene, tallene og bogstaverne men også små. For netop at sætte fokus på alle disse gode tilbud, som alle absolut er et besøg værd, laver vi i efteråret 4 små seancer for dagplejemødrene og deres børn.

  Vi læser, fortæller og leger små bevægelseslege.

  Arrangementet er gratis, men husk tilmelding
 • Ons. 2. dec. 2020, kl. 10-11. Babysalmesang i Sct. Mikkels Kirke ved Anja Stampe og Simon Buchwald.
 • Ons. 2. dec. 2020, kl. 19. Voksenkor.
  Hver onsdag for alle sangglade voksne.
 • Ons. 2. dec. 2020, kl. 19.30-21.30. Sangaften.