Det sker

Fandt 732 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 19. jun. 2019

 • Ons. 25. mar. 2020, kl. 19. Foredrag om vikingetiden.
  Eksperimentel arkæologi - huse, vogne, veje og broanlæg.
 • Søn. 29. mar. 2020, kl. 16. Skatteøen.
  Søndag 29. marts 2020 kl. 16.00. Skatteøen - alletiders musical for hele familien. Årets store familieforestilling! Nu sender Folketeatret igen Skatteøen på turné med et helt nyt cast.

  Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på Det caribiske Hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, hvor Jim finder et skattekort i en hemmelig kiste. Kaptajn Flints skat skal findes, og Jim tager afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse. Vi får et genhør med Fuld af nattens stjerner, Ostesangen, Hispaniolaog alle de andre ørehængere. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med de skønne sange, når Folketeatret tager jer med på togt til Skatteøen. Varighed: Kendes endnu ikke. Genre: Familieforestilling. Producent: Folketeatret. Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jakob Spang Olsen/Alfred Kahn, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft , Søren. Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar, Simon Nøiers, Maria Corydon, Martin Gæbe m.fl
 • Tir. 31. mar. 2020, kl. 18. Skatteøen.
  Søndag 29. marts 2020 kl. 16.00 + ekstraforestilling tirsdag 31. marts 2020 kl. 18.00. Skatteøen - alletiders musical for hele familien Årets store familieforestilling! Nu sender Folketeatret igen Skatteøen på turné med et helt nyt cast.

  Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på Det caribiske Hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, hvor Jim finder et skattekort i en hemmelig kiste. Kaptajn Flints skat skal findes, og Jim tager afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse. Vi får et genhør med Fuld af nattens stjerner, Ostesangen, Hispaniola og alle de andre ørehængere. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med de skønne sange, når Folketeatret tager jer med på togt til Skatteøen. Varighed: Kendes endnu ikke. Genre: Familieforestilling. Producent: Folketeatret. Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jakob Spang Olsen/Alfred Kahn, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft , Søren Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar, Simon Nøiers, Maria Corydon, Martin Gæbe m.fl
 • Søn. 5. apr. 2020, kl. 09. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne. Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51.
 • Man. 6. apr. 2020, kl. 14-16. Klub Kontakt.
 • Tor. 16. apr. 2020, kl. 14.30-16.30. Hygge & Horisont.
 • Ons. 22. apr. 2020, kl. 19. Foredrag med Hella Joof - et sprudlende foredrag om Lykke.
  Foredrag med Hella Joof - et sprudlende foredrag om Lykke. MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag - denne gang med den inspirerende, underholdende skønne ildsjæl, nemlig Hella Joof!

  Hella Joof: "Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko en mærkelig vindjakke". I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret. Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: "Lykke" er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

  MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

  Følg os på FB:

  Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30
 • Tor. 23. apr. 2020, kl. 20. Firmafesten v/Mikkel Schrøder Uldal.
  Der er 5 kørestolspladser til siddekoncerter i Slagelse Musikhus, pladserne købes som andre billetter via ticketmaster.dk eller i Slagelse Musikhus.
 • Fre. 18. sep. 2020, kl. 20. Malurt.
 • Lør. 19. sep. 2020, kl. 16. Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte.
  Sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565. Billetter refunderes eller ombyttes IKKE!
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 20. Copenhagen Drummers - The Grand Tour.
  Copenhagen Drummers - THE GRAND TOUR. I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, i den forbindelse er de erfarne københavnske.

  Trommeslagere klar med et nyt skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

  30.000 mennesker har de seneste år købt billetter til deres shows, som både anmeldere publikum har
  taget fantastisk godt imod med ord som 'energifyldt, medrivende, overraskende, fabelagtigt
  imponerende'.

  Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, med deres nyeste
  show THE GRAND TOUR, er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages
  med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for
  musik koreografi.
  Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt unikt trommespil krydret med visuelle
  effekter som ild vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab humor.
  Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers' THE GRAND TOUR rammer
  Slagelse Musikhus.

  Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for 10 år siden vandt TALENT 2010
  på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- udland, i 2013
  kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

  Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige
  Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner historie, en firkantet hverdag fyldt
  med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen
  Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer tanker omkring, hvordan trommespil så kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent lysten til at udforske alle facetter
  trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

  Gennem de seneste 5 år har drengene turneret Danmark tyndt med deres 2 shows ELEMENTS TOUR LIGHTS ON. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR's
  Store Juleshow, Hjertegalla senest HKH Kronpris Frederiks's 50 års fødselsdag, som fandt sted i et
  fyldt Royal Arena.

  Det er tydeligt, at Copenhagen Drummers siden begyndelsen kun har haft én ting for øje, nemlig at gøre oplevelsen endnu mere fascinerende spændende for deres publikum!

  http://http://www.copenhagendrummers.dk/
 • Lør. 10. okt. 2020, kl. 19. Linda P's -Sabotagehunger.
  Linda P har flyttet sin Danmarksturne fra foråret 2020 til efteråret 2020. Linda beklager ulejligheden håber, at alle vil have lige så meget lyst til at opleve hendes nye show "Sabotagehunger" i efteråret 2020 i stedet.

  Har du billetter til 7. marts 2020 kan disse benyttes til den nye dato som bliver 10. oktober 2020. Hvis du ikke kan den nye dato kan billetten refunderes hos Ticketmaster frem til 28. juni 2019.

  Nærmere info