Fritid og kulturFritid og kultur

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 143 events i Solrød Kommune fra/efter 24. sep. 2016

Musikteater : Beat & Brøl

Lør. d. 24. september 2016, kl. 11-12.
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
For de 3-8 årige De to dukker, pigen Beat og drengen Brøl tager rundt og udforsker dyrelyde-universet. Beat elsker beats og rytmer. Drengen Brøl er mere interesseret i dyrets (helst høje) lyde. Sammen tager de fra dyr til dyr, fra historie til historie og oplever en masse.

Luk

Gudstjeneste ved Louise Lysholm

Lør. d. 24. september 2016, kl. 12-13.
Solrød Kirke Yderholmvej 4, Solrød Strand
Luk

Solrøds historie: Oldtidsgrave og voldsted

Lør. d. 24. september 2016, kl. 14-16.
Pris: (Pris: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Solrød Gersagerparken 2-4, Greve
Underviser: Dorte Mølgaard Linder. Solrød er en del af et stort kulturområde langs Køge Bugt, hvis forhistorie går tilbage til jægerstenalderen. Arkæologerne har gjort mange nye jordfund, som er ved at blive analyseret Men flottest i landskabet står stadig de syv bronzealderhøje nord for Solrød Landsby, som vidner om oldtidens rige traditioner og gravritualer. Længere nordpå ses Karlstrup Kirke beliggende på et typisk voldsted fra den tidligste middelalder, ved overgangen til historisk tid.

Vi besøger de to markante fortidsminder i Solrød Kommune. Vi starter ved fortællepælen på Bybjerg i Solrød landsby og går ud over markerne, hvor vi taler om, hvad gravhøjene gemmer, og hvordan livet blev levet i bronzealderen. Fra Solrød kører vi igennem Karlstrup landsby til kirken, hvor vi kan se sporene efter den tidligere stormandsgård ved Møllebækken. Vi skal også se den historiske kridtstenskirke, som var en vigtig del af stormandens fæstningsværk.

Turistfører Dorte Mølgaard Linder er guide på turen, som varer to timer. Der vil være mulighed for samkørsel fra Møllebjerg i Solrød til Karlstrup Kirke. Solrød er en del af et stort kulturområde langs Køge Bugt, hvis forhistorie går tilbage til jægerstenalderen. Flot i landskabet står stadig de syv bronzealderhøje nord for Solrød Landsby, som vidner om oldtidens rige traditioner og gravritualer. Længere nordpå ses Karlstrup Kirke beliggende på et typisk voldsted fra den tidligste middelalder. Vi besøger de to markante fortidsminder i Solrød Kommune. Vi starter ved fortællepælen på Bybjerg i Solrød landsby og går ud over markerne, hvor vi taler om, hvad gravhøjene gemmer, og hvordan livet blev levet i bronzealderen. Fra Solrød kører vi igennem Karlstrup landsby til kirken. Turistfører Dorte Mølgaard Linder er guide på turen, som varer to timer. Der vil være mulighed for samkørsel fra Møllebjerg i Solrød til Karlstrup Kirke.
Hold: 162002 Mødested: -
Luk
Pris: (Gratis)
Havdrup Idrætscenter Skolevej 62, Havdrup
3 timers leg i Havdrup gymnastik forening Traditionen tro inviterer vi til Store Legedag den sidste søndag i september, søndag d. 25.09.2016, kl. 10.00-13.00. Arrangementet er ganske gratis, og vi håber at børn, store som små, forældre, bedsteforældre, naboer, venner, alle som har mulighed har lyst til at komme op i Havdrup Idrætscenter denne formiddag. Vi tager alle vores redskaber frem, og så har vi en fest med at prøve alle de sjove muligheder vores mange redskaber byder på! Kom frisk, vi glæder os til at se jer!
Luk

Meditation

Søn. d. 25. september 2016, kl. 10-14.35.
Pris: (Pris: 310 kr) Klik her for at tilmelde dig
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: AOF Solrød
Underviser: Mirza Mølgaard. Kunne du tænke dig at lære at meditere i kærlige og trygge omgivelser. Der er intet mystisk eller farligt ved denne meditationsteknik. Via åndedrætsteknikker lærer du stille og roligt at koble dine tanker fra Du opnår at mærke en indre ro i hele din krop. Ved at træne denne teknik vil du efterhånden opleve at få et større overblik og få en indre ro i din dagligdag. En dejlig lysmeditation vil indgå i kurset. Kunne du tænke dig at lære at meditere i kærlige og trygge omgivelser. Der er intet mystisk eller farligt ved denne meditationsteknik. Via åndedrætsteknikker lærer du stille og roligt at koble dine tanker fra. Du opnår at mærke en indre ro i hele din krop. Ved at træne denne teknik vil du efterhånden opleve at få et større overblik og få en indre ro i din dagligdag. En dejlig lysmeditation vil indgå i kurset.
Hold: 162500
Luk

Find Dory - Dansk tale

Søn. d. 25. september 2016, kl. 14.
Solrød Bio Tjørnholmvej 10 - tlf. 5614 4422, Solrød Strand
Animeret familiefilm, der er et gensyn med glemsomme Dory, som lever lykkeligt på koralrevet med Nemo og Marlin. Da Dory kommer i tanke om, at hun har en familie, som måske leder efter hende, rekrutterer hun Marlin og Nemo til et skelsættende eventyr
Luk
Siden er sidst ændret: 18-03-2015 Til top