Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 472 events i Haderslev Kommune fra/efter 19. jun. 2019

Akustisk guitar - begynder/letøvet

Ons. d. 28. august til ons. d. 4. december 2019, 8 kursusdage kl. 16.30-22.
Pris: (Pris: 2300 kr) Klik her for at tilmelde dig
Fællesskolen Hammelev, Sct.Severin afd. Moltrupvej 3, Haderslev
Arrangør: AOF SYD
Underviser: Claus Münster Hasselriis. Med udspring i elevens niveau vil der blive undervist i de mest grundlæggende akkorder, så eleven kan akkompagnere en sang- og melodistemme. Vi vil kigge på forskellige genrer og teknikker, inddrage fingerspil og mere rytmepræget spil samt melodisegmenter.
Vi lærer at læse akkorder og fingerspil med tabs og lærer at lytte til en melodi så man selv kan finde de akkorder der skal bruges til akkompagnement.
Og selvfølgelig skal vi lære at spille en masse god musik!

Eleven skal selv medbringe akustisk guitar med stål- eller nylonstrenge.

Der undervises i 45 minutter pr. gang, indenfor det angivne tidsrum. Tid for individuel undervisning aftales med underviser. Han træffes på telefon 21 17 82 54. Undervisning er som udgangspunkt onsdage, men er der mange elever kan det fordeles på mandag og onsdag. Du indkaldes hermed til ovenstående undervisning. Claus Münster Hasselriiws kontakter dig for at lave en aftale om undervisningstilbud. I skal være i Musiklokalet. Det er lokale 26 med indgang fra skolegården (indgang D).
Hold: 92-901
Luk

Grundlæggende el-bas - begynder/letøvet

Ons. d. 28. august til ons. d. 4. december 2019, 8 kursusdage kl. 16.30-22.
Pris: (Pris: 2300 kr) Klik her for at tilmelde dig
Fællesskolen Hammelev, Sct.Severin afd. Moltrupvej 3, Haderslev
Arrangør: AOF SYD
Underviser: Claus Münster Hasselriis. Med udspring i elevens niveau vil der blive undervist i de mest grundlæggende elementer i basspil, så eleven kan indgå i en sammenspilsammenhæng. Vi vil kigge på forskellige genrer og teknikker. Undervisning i vekselbas, walking bass, ostinater, "slap" bas (brugt i bl.a. funk musik), oktav spil og meget mere. Vi lærer også at kunne læse tabs og evt. basnoder (f-nøgle)
Og selvfølgelig skal vi lære at spille en masse god musik!
Eleven skal selv medbringe el-bas.

Der undervises i 45 minutter pr. gang, indenfor det angivne tidsrum. Tid for individuel undervisning aftales med underviser. Han træffes på telefon 21 17 82 54. Undervisning er som udgangspunkt onsdage, men er der mange elever kan det fordeles på mandag og onsdag. I skal være i Musiklokalet. Det er lokale 26 med indgang fra skolegården (indgang D).
Hold: 92-903
Luk

Adventsmøde

Tor. d. 5. december 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Ansgar, Haderslev Missionshus, Indre Mission Solhøj 11, Haderslev
Indsamlingskonsulent i IM, Anna-Kathrine Thunbo Pedersen, taler over emnet: Mit hjerte altid vanker. Der er desuden musik og sang ved Lene Skødt Holmgaard med flere.
Luk

Møbelpolstring

Tor. d. 12. september til tor. d. 5. december 2019, 12 kursusdage kl. 09-11.30.
Pris: (Pris: 1425 kr) Klik her for at tilmelde dig
Møbelpolsterværkstedet Vestergade 45, Vojens
Arrangør: AOF SYD
Underviser: Egon Kørvel. Det er oppe i tiden at bevare arvestykker, og på kurset lærer du at ompolstre så tingene bliver som nye. Det er dog anbefalingsværdigt ikke at starte op med de større ting som sofaer og lignende. Kurset afvikles i et værksted udstyret til formålet
Hold: 92-404
Luk

Juleaktiviteter

Lør. d. 7. og søn. d. 8. december 2019, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Haderslev Haderslev, Haderslev
Gør dine julegave indkøb i Haderslevs hyggelige butikker. Butikkerne holder åbent fra 10-16 hele weekenden. Rundt omkring i byen er der små juleboder og hvis du er heldig møder du nissepige koret, der spreder julestemning i butikkerne.
Luk

Caminoen på Haderslev Næs

Ons. d. 11. december 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: Medlemmer kr. 45, ikke medlemmer kr. 60)
Månen Bispen, Bispegade 3, Haderslev
Sognepræst Peder Kristiansen, Øsby vil holde foredrag over Caminoen på Haderslev Næs, en vandretur på 106 km mellem 9 smukke kirker. Derefter synger Haderslev Kristne Friskoles børnekor Arrangør: OK klubben Haderslev.
Luk
Gl. Haderslev Sognehus Storegade 93, Haderslev
Gennemgang og samtale om Paulus' brev til romerne. Oplæg v. sognepræst Erik Holmgaard. I efteråret 2019 gennemgås kapitel 1-3, foråret 2020 kap. 4-8.
Luk

Temamøde

Tor. d. 12. december 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Ansgar, Haderslev Missionshus, Indre Mission Solhøj 11, Haderslev
Generalsekretær i BDM Jens Peter Rejkjær, taler over emnet ApG 20,18-38.
Luk

Bevæg dig - bedre! - Hjernesmart træning med individuelle hensyn

Man. d. 9. september til man. d. 16. december 2019, 14 kursusdage kl. 10.30.
Pris: (Pris: 0 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haderslev Haderslev, Haderslev
Arrangør: LOF Syd
Underviser: Dorthe Brandborg Olsen. Et hold for dig som har brug for hensyntagende træning grundet operationer, skader, dårlig balance etc., og som har lyst til at lære mere om samspillet mellem krop, hjerne og bevægelsers indflydelse på smerter. Bliv stærkere i og klogere på kroppen. Med afsæt i trænings- og rehabiliteringssystemet Z-Health, samt med inspiration fra Pilates og andre træningsformer, bevæges hele kroppen igennem. Øvelserne vil foregå i roligt tempo men med høj koncentration og fokus på teknikken, så du kan overføre det lærte til hverdagens aktiviteter. Vi vil også bruge tid på at arbejde med vejrtrækningen, da den er afgørende for god og smertefri funktion i kroppen. Vi arbejder stående, siddende og liggende. Der er tale om små hold med tid til fordybelse og vejledning. Hold 192276
Luk

Bevæg dig - bedre! - Hjernesmart træning med individuelle hensyn

Man. d. 9. september til man. d. 16. december 2019, 14 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 0 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haderslev Haderslev, Haderslev
Arrangør: LOF Syd
Underviser: Dorthe Brandborg Olsen. Et hold for dig som har brug for hensyntagende træning grundet operationer, skader, dårlig balance etc., og som har lyst til at lære mere om samspillet mellem krop, hjerne og bevægelsers indflydelse på smerter. Bliv stærkere i og klogere på kroppen. Med afsæt i trænings- og rehabiliteringssystemet Z-Health, samt med inspiration fra Pilates og andre træningsformer, bevæges hele kroppen igennem. Øvelserne vil foregå i roligt tempo men med høj koncentration og fokus på teknikken, så du kan overføre det lærte til hverdagens aktiviteter. Vi vil også bruge tid på at arbejde med vejrtrækningen, da den er afgørende for god og smertefri funktion i kroppen. Vi arbejder stående, siddende og liggende. Der er tale om små hold med tid til fordybelse og vejledning. Hold 192275
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top