Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 24 events i Solrød Kommune fra/efter 20. okt. 2018

Jersie Sognehus Birkevænget 40, Jersie Strand, Solrød Strand
Han er her, der og så er han med i salmebogen. I årtier har Hans Anker Jørgensen været en af vor tids største salmedigtere, og søndag den 28. oktober kl. 16.00 besøger han Jersie Sognehus. Med sig har han Caroline Borello, der de senere år har skrevet melodier til hans tekster. Ved jazzsalmekoncerten i Jersie Sognehus bliver de to bakket op af Emil Ritter, sang, Sara Indrio, percussion og kor, Tomas Raae, kontrabas, samt Vallensbæk Kirkes Ungdomskor. Der er gratis adgang. Efter koncerten er menighedsrådet vært ved et glas vin
Luk

Solrød Opera Klarinet og piano koncert

Tir. d. 30. oktober 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 150)
Solrød Opera Drosselvej 11, Solrød Strand
Poetisk, paralyserende, pragtfulde Galya Kolarova bulgarsk pianist og Johnny Teyssier amerikansk soloklarinetist i DR symfoni orkester giver en ekslusiv koncert i huset på Drosselvej, Solrød Opera.
Luk
Pris: (Entré: 30.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Musik har en særlig evne til at påvirke os. Den kan løfte os i glæde, den kan give os kuldegysninger langt ned ad nakken, og den kan få tårerne til at trille. Det handler ikke mindst om, at den leger med vores hjerne. Musik har en særlig evne til at påvirke os. Den kan løfte os i glæde, den kan give os kuldegysninger langt ned ad nakken, og den kan få tårerne til at trille. Det handler ikke mindst om, at den leger med vores hjerne. Komponister bruger en række virkemidler, der gør, at musikken fører til særlige følelser og sindsstemninger hos os, når vi hører eller udfører musik.
Lasse Skovgaard er PhD i sundhedsvidenskab og uddannet musikpædagog, organist og sanger.
I foredraget fortæller han om, hvordan virkemidler i musikken får den til at påvirke os på forskellige måder. Vi hører og synger eksempler undervejs og dykker ned i hjernens musikalske kringelkroge
Luk

Foredragsaften med Peter Mogensen

Ons. d. 31. oktober 2018, kl. 19.30.
Kirkens Hus Trylleskovs Allé 111, Solrød Strand
Peter Mogensen fra TV2 News program Mogensen og Kristiansen gæster denne aften Karlstrup. Peter vil i vanlig stil kommentere den politiske situation og samtidig præsentere noget af den musik han holder af, måske tilsat et par fællessange.
Luk

Den syngende Konsul

Tor. d. 1. november 2018, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Der synges operette, viser og fælles sang fra højskole sangbogen.
Luk

Frivillighedsaftenen 2018

Man. d. 5. november 2018, kl. 19-21.
Pris: (Fri entré)
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter Solrød Center 85,, Solrød Strand
Velkommen til en fejring af det frivillige sociale arbejde i Solrød og uddeling af årets frivillighedspris. Hvert år fejrer Social-, sundheds- og fritidsudvalget det frivillige sociale arbejde med bl.a. uddeling af Frivillighedsprisen og underholdning. Frivillighedsprisen gives som påskønnelse af en person, forening, organisation eller institution, der har gjort en særlig indsats for det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune. Borgmester Niels Hörup uddeler prisen.

Vi inviterer alle frivillige og interesserede til at være med denne festlige aften.

Program:

Velkomst ved Social-, sundheds- og fritidsudvalgets formand Ivar Haugaard Hansen.

Underholdning med Michael Frederiksen, magisk entertainer.

Præsentation og fejring af alle indstillede til årets frivillighedspris.

Uddeling af Frivilligprisen 2018 ved borgmester Niels Hörup.

Undervejs vil der være lækre forfriskninger
Luk
Karlstrup Kirke Sognevejen 3, Karlstrup, Karlslunde
En levnedsbeskrivelse om at være den første i familien som bryder en lang familietradition med tilknytning til landbruget uden en faglig eller boglig uddannelse til gennem hårdt arbejde at få en akademisk uddannelse som officer i den danske hær. Jeg kommer ind på nogle af de mange muligheder jeg som ung og uuddannet havde såvel uddannelsesmæssigt som jobmæssigt. Og som jeg mener alle har, hvis man da tør kaste sig ud i noget ukend, som for mit vedkommende endte med at jeg fik tildelt Ridderkorset af Hendes Majestæt Dronning Margrethe
Luk
Pris: (Entré: 30.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Et foredrag om en af Danmarks største musikpersonligheder. John Mogensen-ekspert Kurt Andreasen fortæller om den folkekære sanger med de karakteristiske seler og den store vom. Vi guides gennem John Mogensens karriere. Et foredrag om en af Danmarks største musikpersonligheder. John Mogensen-ekspert Kurt Andreasen fortæller om den folkekære sanger med de karakteristiske seler og den store vom. Vi guides gennem John Mogensens karriere. Hans tekster og melodier, hans liv frem til det store gennembrud på Dansktoppen i 1971 med "Der er noget galt i Danmark", og hans kæmpe musikalske succes i den korte tid frem til hans alt for tidlige død i 1978. Foredraget ledsages af en masse gode musikeksempler og alle opfordres til at synge med. Vi lover, at der bliver "Fut i fejemøjet"!
Luk
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Véloconcept Silovej 32, Karlslunde
To Ironmans på to dage! Weekenden startede i Kalmar kl 7.00, hvor min bedste kammerat/træner og jeg hoppede i vandet. Foran ventede 3.8km svømning, 180km cykeling, og 42.2km løb. Planen var at holde igen, når der nu ventede endnu en ironman dagen efter i København.

Det bliver en god tur og jeg nyder det meste af turen. Efter 12 timer og 7min krydser jeg målstregen med armene over hovedet og 24min fra pr.

Et hurtigt bad og mad, og så skulle cyklen og våddragt og løbeskoene hentes i T1! Her møder jeg synet af en punkteret cykel - på begge dæk.....

Et helt års træning, som langt fra gik som planlagt - men som endte i en kæmpe succes.

Kom og hør dette spændende foredrag af Cathrine Olsen, en ung pige på bare 25 år, der vælger at stille op til 2 Ironman i en og samme weekend.

Agenda for aftenen:

1. Træning og forberedelse

Opstart af min tri-karrierer

Op og nedture i sæsonen 2018

Sportspsykolog

2. Selve weekenden

Hvordan foregik weekenden. Både løbene, men også transporten og dagene op til, men også tanker og historie derfra.

3. Efter

Hvad skal der ske nu
Luk

Bioklubben - Film For Dig På 8-13 år

Tor. d. 8. november 2018, kl. 15.45-17.15.
Pris: (Entré: 0.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Kom og tag dine venner med til en sjov eller spændende film. Følg os på solbib.dk og Facebook.
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top