Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 36 events i Solrød Kommune fra/efter 19. okt. 2019

Pris: (Entré: 150 kr)
Solrød Opera Drosselvej 11, Solrød Strand
Solrød Opera - fængende, fejende, flotte, franske cellist Jerome Fruchart og hans ditto fantastiske pianist Galya Kolarova spiller i Solrød Opera 21 okt kl 19 Tilmelding: info@solroedopera.dk eller tlf 21275209.
Luk

Bogcafé : Usa I Litteraturen - Med Linedans

Tirsdag den 22. oktober 2019, kl. 16.30-18.
Pris: (Fri entré) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Bibliotekarerne Tania og Rikke ifører sig cowboyhat og skovmandsskjorte og tager dig med på en litterær rejse over there. Sammen tager vi til det dybe syden, det vilde vesten og de store byer. Bibliotekarerne Tania og Rikke ifører sig cowboyhat og skovmandsskjorte og tager dig med på en litterær rejse over there. Sammen tager vi til det dybe syden, det vilde vesten og de store byer. Du får inspiration til alsidige læseoplevelser, der afspejler USA's mangfoldige og farverige kultur og befolkning. For at sikre den rette stemning optræder Solrød-Havdrup Linedance til bogcaféen
Luk

Rusland - mere end bare Putin

Tirsdag den 22. oktober 2019, kl. 19.
Havdrup Sognehus Bistrupvang 33, Havdrup
Luk

Babysalmesang Kirkens Hus

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 10.30.
Kirkens Hus Trylleskovs Allé 111, Solrød Strand
Der er sang, dans, sæbebobler, fagter og masse af sjov. Første og sidste gang er kl. 16.00, forældre, søskende og bedsteforældre kan være med, der sluttes af med at spise aftensmad sammen.
Luk

Videnscafé

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 17-18.30.
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Med Jonathan Richter: Om At Brænde For At Spille Fodbold Og Kæmpe For Sin Sport Og Troen På Sig Selv. Jonathan Richter blev for 10 år siden ramt af et lyn under en kamp med sit hold FC Nordsjælland. Han var død i 41 minutter, lå i koma i flere måneder og endte med at få sit ene ben amputeret. Jonathan Richter blev for 10 år siden ramt af et lyn under en kamp med sit hold FC Nordsjælland. Han var død i 41 minutter, lå i koma i flere måneder og endte med at få sit ene ben amputeret. Han måtte vinke farvel til sin professionelle fodboldkarriere og måtte kæmpe sig tilbage til et almindeligt liv.

I februar 2019 besøgte Jonathan for første gang sit tidligere hjemland Sierra Leone, siden han måtte flygte på grund af borgerkrig i landet. En borgerkrig som efterlod utallige døde og endnu flere amputerede.

I Sierra Leone besøgte han sammen med organisationen FANT - Football for A New Tomorrow - et hold fodboldspillere, der ligesom ham selv har mistet arme eller ben. Nemlig holdet "Flying Stars Amputees". Det blev til dokumentarfilmen "The Impossible Team". En historie om at brænde for at spille fodbold på trods af svære handicap. Og om at kæmpe for sin sport og troen på sig selv, selvom samfundet skubber én udenfor.

Jonathan Richters fortæller om sit møde med "Flying Stars Amputees" og det at være handicappet fodboldspiller og idrætsmand. Om hvordan man kommer tilbage i livet efter at have fået amputeret sit ene ben og have levet af at være professionel sportsudøver.

Han fortæller ligeledes om FANTs arbejde i Sierra Leone - et af verdens fattigste lande
Luk

Familiemusikquiz

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.30-12.30.
Pris: (Entré: 25 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Er I skarpe til Youtube-, MGP- eller Disneymusik? Så kom til familiemusikquiz og dyst med andre familier om populærmusikken fra børneuniverset. Der vil være spørgsmål og lydklip fra bl.a. Disneyfilm, MGP, Ramasjang og Youtubemusik. Er I skarpe til Youtube-, MGP- eller Disneymusik?
Så kom til familiemusikquiz og dyst med andre familier om populærmusikken fra børneuniverset. Der vil være spørgsmål og lydklip fra bl.a. Disneyfilm, MGP, Ramasjang og Youtubemusik.

Vi leder jer gennem et hav af gode musiknumre og sætter fine præmier på højkant. Du skal tilmelde din familie som ét hold, og I kan være op til fem på holdet
Luk

Shu-bi-dua - Koncertforedag

Mandag den 28. oktober 2019, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Musiker og levende rockleksikon Thomas Ulrik Larsen tager os med tilbage til årene 1973-83, hvor Shu-bi-dua skabte fundamentet for deres succes og status som dansk folkeeje. Musiker og levende rockleksikon Thomas Ulrik Larsen tager os med tilbage til årene 1973-83, hvor Shu-bi-dua skabte fundamentet for deres succes og status som dansk folkeeje. Det var her de etablerede sig som Danmarks første egentlige postmoderne band og med en kombination af en lang række elementer skabte et sprog, som var helt deres eget. Ingredienser som revy, 60'ernes crazykomik, tegneserier, grillbar-kultur og amerikansk rock blev blandet i et udtryk, som millioner af danskere lige siden har kunnet synge med på. Thomas spiller selv flere Shu-bi-dua-sange og dykker ned i musikkens, teksternes og humorens historie. Forbered jer på en aften med mange gode grin
Luk

Babysalmesang Kirkens Hus

Torsdag den 31. oktober 2019, kl. 10.30.
Kirkens Hus Trylleskovs Allé 111, Solrød Strand
Der er sang, dans, sæbebobler, fagter og masse af sjov. Første og sidste gang er kl. 16.00, forældre, søskende og bedsteforældre kan være med, der sluttes af med at spise aftensmad sammen.
Luk
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter Solrød Center 85, Solrød Strand
Søren elsker Katinka" - en kærlighedserklæring i kabaretform med Optimist Teatret ! Der tegnes et bredt portræt af Sigfred Pedersen, der skænkede os humørspredende og forårskåde. Søren elsker Katinka"
en kærlighedserklæring i kabaretform med Optimist Teatret !

Der tegnes et bredt portræt af Sigfred Pedersen, der skænkede os humørspredende og forårskåde

perler som Tørresnoren - Den gamle skærslippers forårssang - Jeg plukker fløjlsgræs - Katinka, Katinka og Søren Bramfris lærkesang.

Teatret Optimist lade publikum se en af vores mest populære digtere og hans eminente viser gennem nye briller.

Cabaret'en fremføres af sangeren Allan Høier til guitaristen Allan Thorsgaards indspillede akkompagnement.

KOM OG SYNG MED OG FÅ EN GLAD EFTERMIDDAG.

Tag din kop med og vi giver kaffe og æblekage
Luk

Bioklubben

Torsdag den 31. oktober 2019, kl. 15.30-17.15.
Pris: (Fri entré) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
To torsdage om måneden viser børenbiblioteket en sjov og spændende film for børn på 8-12 år. Kom og tag dine venner med! Følg med på vores hjemmeside solbib.dk eller på Facebook.
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top