Fritid og kulturFritid og kultur

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 41 events i Solrød Kommune fra/efter 17. jul. 2018

Babysalmesang

Tir. d. 17. juli 2018, kl. 11.
Jersie Kirke Nordre Byvej 13, Jersie, Solrød Strand
Sommer-babysalmesang - ingen tilmelding - bare mød op! Ønsker du flere informationer kan de fås hos kirke- og musikmedarbejder Birgith L. Larsen på 21282203 og på mail bll@jersie-skensved.dk.
Luk

Babysalmesang

Tir. d. 24. juli 2018, kl. 11.
Jersie Kirke Nordre Byvej 13, Jersie, Solrød Strand
Sommer-babysalmesang - ingen tilmelding - bare mød op! Ønsker du flere informationer kan de fås hos kirke- og musikmedarbejder Birgith L. Larsen på 21282203 og på mail bll@jersie-skensved.dk.
Luk

Fyraftens Fredag - Seebach Jam

Fre. d. 10. august 2018, kl. 16.30.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Solrød Center , Solrød Strand
Rasmus Seebach har efterhånden slået sig position som én af Damarks allerstørste popstjerner fast og har siden sin solodebut i 2009 leveret det ene hit efter det andet - elsket af såvel det unge som det modne publikum. Med Seebach Jam får du et show, som er så tæt på originalen,

at selv den største fan bliver i tvivl.

Kom og syng med på numre som Natteravn, Lidt i fem,

Engel, Glad igen, Millionær og mange flere.

Vi glæder os til god musik, hygge, mad og fadbamser

omkring Rund Scene. Loungen åbner kl. 16 og musikken

spiller fra kl. 16.30.

Ses vi?
Luk

Babysalmesang i Kirkens Hus

Tor. d. 16. august 2018, kl. 10.
Karlstrup Kirke Sognevejen 3, Karlstrup, Karlslunde
For babyer indtil 11 mdr. og deres forældre. Der er sang, dans, og alle sanser aktiveres og stimuleres i en lille times tid, derefter er kaffe på kanden og hygge. Begrænset antal pladser. Tilmelding til Lonni Thostrup på tlf. 2158 0822 eller mail: lt@karlslundekirke.dk
Luk

Fritid I Solrød 2018

Lør. d. 25. august 2018, kl. 10-14.
Pris: (Entré: 0.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Center Solrød Center 70-80, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Foreninger og institutioner i Solrød Kommune inviteres hermed til at deltage i årets fritidsudstilling. Lørdag den 25. august 2018 fra kl. 10.00 - 14.00 i Solrød Center. Foreninger og institutioner i Solrød Kommune inviteres hermed til at deltage i årets Fritid i Solrød 2018.Lørdag den 25. august 2018 fra kl. 10.00 - 14.00 i Solrød Center


Det er ikke længe til sommer, og det er dermed blevet tid til at tilmelde sig Fritid i Solrød.

Vi håber, at alle får en festlig dag i Solrød Center med mulighed for at vise kommunens borgere det alsidige udbud af fritidsaktiviteter, som foreningerne byder på.

Som sædvanligt har foreningerne mulighed for at få stillet en bod - incl. 1 bord og 2 stole - gratis til rådighed.

Udstillingen løber fra Rådhuset til Aktivitets- og Friviliighedescenteret, og ved tilmeldingen kan foreningen ønske en placering. Vi kan ikke garantere, at alle får sine plads-ønsker opfyldt.

På dagen vil der være gode muligheder for at lave aktiviteter mellem boderne, og på pladserne ved springvandet, den runde scene og ved Aktivitets- og Frivilligcentret.

Vi håber, at så mange som muligt byder ind med aktiviteter, underholdning, opvisning eller konkurrencer. Husk at angive tidspunktet ved tilmeldingen, så de forskellige aktiviteter kan synliggøres i programmet for dagen.

Vi glæder os til at se jer.
Kultur & Fritid

Tilmelding senest den 22. maj 2018.

Tilmelding til en bod er bindende. Bliver en forening væk på udstillingsdagen, fremsendes efterfølgende opkrævning på 500 kr.
Luk

Vandretur Ad Gudernes Strædee

Søn. d. 9. september 2018, kl. 13-17.
Pris: (Pris: 50.00 kr) Køb/bestil billet
Firemileskoven Tåstrupvej, Karlslunde
Martin Hansens fortælling: Gudernes Stræde er inspiration til en dejlig vandrerute, som DN Solrød inviterer til at opleve søndag d. 9. september. Turen indgår i Vandrefestival 2018 og starter på P-pladsen i Firemileskoven over for Engstrupgård. Martin Hansens fortælling: Gudernes Stræde er inspiration til en dejlig vandrerute, som DN Solrød inviterer til at opleve søndag d. 9. september. Turen indgår i Vandrefestival 2018 og starter på P-pladsen i Firemileskoven over for Engstrupgård. Herfra går vi gennem Karlstrup og Gl. Hastrup. Efter en kort pause fortsætter vi gennem Gl. Havdrup Mose til Snoldelev Kirke, hvorfra der er transport tilbage til Firemileskoven.
Turen er på ca. 9 km. gennem Solrøds afvekslende natur. Vi starter kl. 13.00 og er retur kl. 17.00
Mødested: P-pladsen på Tåstrupvejen ca. 800 m. nord for Mc.Donalds.
Deltagerpris: 50 kr.
Kontakt: solroed@dn.dk
Luk

Bioklubben - Film For Dig På 8-13 år

Tor. d. 20. september 2018, kl. 15.45-17.15.
Pris: (Entré: 0.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Kom og tag dine venner med til en sjov eller spændende film. Følg os på solbib.dk og Facebook.
Luk

Brunch og foredrag - Bubber

Søn. d. 23. september 2018, kl. 11-13.30.
Pris: (Entré: 225 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dantes Restaurant Pizzeria Solrød Center 8, Solrød Strand
Arrangør: AOF Solrød
Underviser: Bubber. Om positivitet og livsglæde. I foredraget "Du er dine valg" kan opleves en altid veloplagt og charmerende Bubber, som på mest underholdende vis vil sætte det individuelle menneske i centrum. Hvad er menneskelighed? Hvad er mod eller mangel på samme? Hvilke indtryk efterlader vi os? Og hvad driver os hver især? Disse spørgsmål og mange flere vil med forrygende energi lede Bubber og publikum på afveje - og blæse nyt liv i enhver forsamling.
Prisen er inkl. en dejlig brunch og kaffe, te og juice på Dantes i Solrød Center. Om positivitet og livsglæde. I foredraget "Du er dine valg" kan opleves en altid veloplagt og charmerende Bubber, som på mest underholdende vis vil sætte det individuelle menneske i centrum. Hvad er menneskelighed? Hvad er mod eller mangel på samme? Hvilke indtryk efterlader vi os? Og hvad driver os hver især? Disse spørgsmål og mange flere vil med forrygende energi lede Bubber og publikum på afveje - og blæse nyt liv i enhver forsamling. Prisen er inkl. en dejlig brunch og kaffe, te og juice på Dantes i Solrød Center
Hold: 182049
Luk

Fyraftens Fredag - Sticky Fingers

Fre. d. 28. september 2018, kl. 16.30.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Solrød Center , Solrød Strand
I mere end 50 år har Rolling Stones været et af verdens største rock'n'roll bands, og der er intet, der tyder på, at verden har fået nok. Der er stadig udsolgt til alle deres koncerter. Sticky Fingers er det næstbedste efter mestrene selv og

bandet har de seneste år henrykket hele Danmark.

Med stor kærlighed og respekt for Stones og deres materiale

skaber bandet en autentisk musikalsk oplevelse. Alle

nydere af rock'n'roll kan godt glæde sig!

Vi glæder os til god musik, hygge, mad og fadbamser

omkring Rund Scene. Loungen åbner kl. 16 og musikken

spiller fra kl. 16.30.

Ses i?
Luk

Alle De Liv - Foredrag Om En Roman

Man. d. 1. oktober 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 30.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Forfatter Signe Langtved Pallisgaard fortæller om sin meget omtalte roman Alle de liv. Alle de liv er fortællingen om to veninders sidste rejse sammen, da den ene lider af den dødelige sygdom ALS. Forfatter Signe Langtved Pallisgaard fortæller om sin meget omtalte roman Alle de liv. Alle de liv er fortællingen om to veninders sidste rejse sammen, da den ene lider af den dødelige sygdom ALS. I første kapitel spørger Solveig, der er syg, sin veninde, der er forfatter, om ikke hun vil skrive ned, hvordan hendes liv var blevet, hvis hun ikke skulle dø. Således tager fiktionen over, hvor virkeligheden ikke slår til, og en gribende historie om kærlighed, livsvilje og venskab folder sig ud. Historien tager udgangspunkt i forfatterens personlige oplevelser med ALS hos en nær veninde
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top