Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 58 events i Solrød Kommune fra/efter 4. aug. 2020

Bordrollespil For Børn Og Unge

Onsdag den 5. august 2020, kl. 13-16.
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Bordrollespil handler om at spille en rolle og fortælle en historie sammen med de andre rundt om bordet samtidig med at vi i høj grad lader terninger bestemme vores heltes skæbne. Er det noget for dig at bekæmpe drager, finde glemte skatte eller måske besejre det onde? Hvad med at alt det og så også gøre det sammen med venner! Så skal du komme til bordrollespil hvor vi sammen gør alt det og mere til i en fælles fortælling om noble riddere, onde drager og modige skjoldmøer. Bordrollespil handler om at spille en rolle og fortælle en historie sammen med de andre rundt om bordet samtidig med at vi i høj grad lader terninger bestemme vores heltes skæbne.

Referencer: Dragonlance, Ringenes Herre, Dungeons & Dragons, Eragon, Harry Potter, Narnia og meget mere.

Aldersgruppe: Ca. 9-12 år
Datoer: onsdag 29 juli
Tidspunkt: 13.00-16.00
Mødested: Solrød Bibliotek

Psst! Vi spiller også d. 15 og 22 juli.

_______________________________________________________________
Krav ved tilmelding

Sommerferieaktiviteter for skolebørn i Solrød Kommune. Kun børn og unge i Solrød Kommune, kan derfor deltage i aktiviteterne. Ved hver aktivitet kan du se, hvilken klassetrin du skal være på, for at kunne deltage.

Det skal være deltagerpersonens navn, der er på billetten. Billetter må hverken kan videregives eller videresælges.

Aflysning

Hvis vi aflyser aktiviteten, vil du få tilbagebetalt deltagerbetaling. Aflyser du selv deltagelsen, vil du ikke få refunderet betalingen.

Solcreme, mad og drikke

Du skal selv sørge for at få solcreme på ved udendørsaktiviteter. Du må ikke dele mad og drikke med de andre deltagere.

Vi glæder os til at se dig til en sjov sommer :)
Luk

Solrød Opera udendørs koncert

Lørdag den 8. august 2020, kl. 15.
Pris: (Entré: 201 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Solrød Opera Drosselvej 11, Solrød Strand
Udendørs koncert med jazzbandet Catpack og fællessang under ledelse af Dorthe Elsebet og Lars Grangaard. Med håndsprit og glæde.
Luk
Solrød Idrætscenter Tingsryds Allé 27, Solrød Strand
Luk

Babysalmesang

Torsdag den 13. august 2020, kl. 10.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kirkens Hus Trylleskovs Allé 111, Solrød Strand
Hver torsdag i Kirkens Hus, kl. 10.30.
Luk
Solrød Idrætscenter Tingsryds Allé 27, Solrød Strand
Luk

Power

Onsdag den 26. august 2020, kl. 17.
Cirkuspladsen v/ Solrød Idrætscenter Engmosevej 14, Solrød Strand
Teltet er indrettet så de lever op til myndighedernes krav. Der er 3 indgange, alle pladser er afsprittede før hver forestilling, og der er automatisk en tom plads mellem hver familie. Loger er kun forbeholdt én familie. Der skal betales for min. 4 pladser og disse kan kun reserveres på billettelefon 20 86 60 10
Vi gør opmærksom på at Cirkus Baldoni er ikke en del af regeringens sommerpakke og vores billetpriser er derfor som de plejer.

Priser: + gebyr kr. 10 pr. billet:
Luk
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Gennem årligt tilbagevendende rejser til Kina (senest i 2019) har Peter V. Nielsen tilegnet sig en stor viden om tusch- og akvarelmaling i Kina. Det omhandler såvel teknikker og materialer som den motivverden disse kunstarter omhandler. Gennem årligt tilbagevendende rejser til Kina (senest i 2019) har Peter V. Nielsen tilegnet sig en stor viden om tusch- og akvarelmaling i Kina. Det omhandler såvel teknikker og materialer som den motivverden disse kunstarter omhandler. Det ses i såvel et historisk som et nutidigt perspektiv.

Ud over sin viden og sine mange billedeksempler medbringer Peter V. Nielsen en lang række af materialeprøver m.m., som understøtter foredraget.

Peter V. Nielsen, der selv er en fremragende akvarelmaler, er professor emeritus v/ Institut for Anlæg og Byggeri, Aalborg Universitetscenter
Luk

Dyrskue For Børn. For De 4 - 12 årige

Lørdag den 29. august 2020, kl. 11-13.
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Har du verdens sødeste marsvin, kan din hund et sejt trick eller du måske den heldige ejer af et virkelig sejt og sjældent kæledyr? Så tilmeld jer Dyrskue for børn. Har du verdens sødeste marsvin, kan din hund et sejt trick eller du måske den heldige ejer af et virkelig sejt og sjældent kæledyr? Så tilmeld jer Dyrskue for børn. Her kårer vi Solrøds sødeste kæledyr, det sejeste kæledyr, det mest velplejede kæledyr og publikums favorit. Ved dyrskuet får i også gode råd om pasning og pleje. Alle dyr er velkomne, når bare de er sunde og raske og kan være i bur eller snor
Luk

Vi maler, fordi vi ikke kan lade være

Onsdag den 1. juli til mandag den 31. august 2020
Pris: (Fri entré)
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Akvarelkunstnerne fra Solrød Kunstforening udtrykker netop nu livsglæde med farver og pensler i Galleriet. Flotte og professionelle billeder, bliver skabt i den fordybelse, der kommer, når vi sidder og maler, er udtalelser, der kommer fra gruppen. Det er ikke en ligetil proces. Det er ikke alt, hvad vi maler, der bliver til en succes, er udmeldingen. Det er en del af processen, at vi kasserer mange malerier, inden vi finder det, som giver tilfredshed.

Der er en stor variation i motiverne, og det at se billederne, er en oplevelse, som vi inviterer alle til at deltage i.

Akvarelgruppen startede for 3 år siden i Solrød Kunstforening med 3 kunstnere, og som nu har udviklet sig til 12 entusiastiske malere, som er på værkstedet hver 2. onsdag. Værkstedet er et fælles forum, hvor vi inspirerer hinanden, og vi maler alle med hver vores evner og talenter.

Fra 1. juli og til 31. august på Solrød Bibliotek kan du se, hvor forskelligt man kan udtrykke sig i akvarel.

Har du lyst til at møde kunstnerne selv, inviteres der til fernisering lørdag den 1. august fra kl. 11-13
Luk

Solrød Opera Release koncert Schumann Lieder

Tirsdag den 1. september 2020, kl. 19:00.
Pris: (Entré: 150 kr)
Solrød Opera Drosselvej 11, Solrød Strand
Solrød Opera præsenterer Dorthe Elsebet sopran og Jakob Westh piano, release koncert med udgivelsen af Robert Schumann Lieder.
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top