Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 3 events i Solrød Kommune mellem 5. jun. og 3. aug. 2020

Bogcafe: Oplev Litteraturen I Naturen

Tirsdag den 16. juni 2020, kl. 18.30-21.
Pris: (Entré: 25 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Kom med på en aftengåtur i Solrøds skønne natur omkring Karlslunde Mose og bliv inspireret til læseoplevelser, der hylder naturen. Undervejs stopper vi ved fugletårnet ved Præsteengen og bålhytten. Kom med på en aftengåtur i Solrøds skønne natur omkring Karlslunde Mose og bliv inspireret til læseoplevelser, der hylder naturen. Undervejs stopper vi ved fugletårnet ved Præsteengen og bålhytten. Her fortæller Jens Garde fra Danmarks Naturfredningsforening om mosen og dens dyr og planter. Vi slutter turen med en lille forfriskning.

NB! Vi mødes på P-pladsen over for Trylleskoven med indkørsel fra Mosevænget. Gåturen er knap 5 km
Luk

Naturdag I Bibliotekshaven

Lørdag den 20. juni 2020, kl. 10.30-13.
Pris: (Entré: 25 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Vi rykker biblioteket udenfor og bliver klogere på naturen, når vi ser nærmere på dyr og planter. Vi ser med, når dyrlæge og patolog Lena Rangstrup-Christensen obducerer landbrugsdyr og fortæller om, hvordan dyrenes kroppe fungerer. Vi rykker biblioteket udenfor og bliver klogere på naturen, når vi ser nærmere på dyr og planter. Vi ser med, når dyrlæge og patolog Lena Rangstrup-Christensen obducerer landbrugsdyr og fortæller om, hvordan dyrenes kroppe fungerer. Vi skal se, hvordan æg ser ud, inden hønen har lagt dem og høre om, hvordan lever, hjerte og lunger fungere hos pattedyr. Sammen med naturvejleder Anne Merete Rask laver vi frøbomber, insekthoteller og morgenbuffet til insekter.
Det hele foregår udenfor, så tag tøj på efter vejret og medbring gerne madpakke
Luk

Sjov Sommer - Mød Spændende Dyr Fra Zoo

Torsdag den 2. juli 2020, kl. 11-12.15.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Hør om dyrenes fantastiske tilpasninger til forskellige miljøer. Der vil både være dyr fra den fugtige regnskov og fra den tørre ørken. To medarbejdere fra Zoologisk Have fremviser dyrene og fortæller om deres tilpasning og levevis. Sjov Sommer er sommerferieaktiviteter for skolebørn i Solrød Kommune.

Hør om dyrenes fantastiske tilpasninger til forskellige miljøer. Der vil både være dyr fra den fugtige regnskov og fra den tørre ørken.

To medarbejdere fra Zoologisk Have fremviser dyrene og fortæller om deres tilpasning og levevis. Herefter inviteres alle til at møde dyrene.

Du kan komme helt tæt på kakerlakker, vandrende pinde, slanger og andre dyr.

Krav ved tilmelding

Kun skolebørn i Solrød Kommune, kan deltage i Sjov Sommer aktiviteterne. Ved hver aktivitet kan du se, hvilken klassetrin du skal være på, for at kunne deltage.

Det skal være deltagerpersonens navn, der er på billetten. Billetter må hverken kan videregives eller videresælges.

Justering af aktivitet og venteliste

I år bliver Sjov Sommer aktiviteterne løbende justeret i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Hvis vi åbner op for flere deltagere til en aktivitet, vil vi tage fra ventelisten til aktiviteten. Der kan også blive oprette flere aktiviteter.

Aflysning

Hvis vi aflyser aktiviteten, vil du få tilbagebetalt deltagerbetaling. Aflyser du selv deltagelsen, vil du ikke få refunderet betalingen.

Solcreme, mad og drikke

Du skal selv sørge for at få solcreme på ved udendørsaktiviteter. Du må ikke dele mad og drikke med de andre børn.

Vi glæder os til at se dig til Sjov Sommer J
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top