Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 524 events i Haderslev Kommune fra/efter 22. okt. 2019

Gudstjeneste ved Lars-Peter Melchiorsen

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 17-18.
Vilstrup Kirke Kirkeløkke 7, Sønder Vilstrup, Haderslev
Luk

Foredrag

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 17-19.30.
Hammelev Sognehus Hammelev Sognehus, Vojens
"Godbidder": Citater fra Martin Luthers frimodige tale omkring middagsbordet Torsdag d. 24. oktober kl. 17.00 får vi i sognehuset besøg af præst og forfatter Jacob Ørsted, der i en årrække har været præst ved Sydslesvigs hovedkirke Helligåndskirken i. Flensborg. "Jeg spiser, hvad jeg kan lide, og alt efter hvor store smerter det giver, hvad jeg kan!". Med dette foredrag inviteres du til bords hos reformatoren Martin Luther. Hver aften sad 30-40 mennesker bænket og enten talte med eller lyttede til reformatoren. Undervejs skrev de studerende Luthers ord ned, og der var en del! De er siden blevet samlet og kendt som Luthers bordtaler. Vi kender derfor en del til Luthers ord og tanker. Luther brændte for sin sag og talte uhæmmet med en intensitet, der kunne virke skræmmende, når han udgød sine bebrejdelser, indsigelser og spot mod sine modstandere. Paven er ikke bare Luthers modstander. Nej, han er også en "skrigende so", og munkene er "rotter" På samme tid var Luther også et muntert og selskabeligt menneske, der med ironi beskrev sig selv og andre. "Når man vil gifte sig, skal man ikke spørge til faren, men derimod til pigens mors rygte. For øl dufter i almindelighed som det fad, det kommer fra." Emnerne var mange og tæller bl.a. ægteskab, børn, undervisning, krig, død, staten og kirken. Det er interessant at se, hvor mange af Luthers tanker der ligger til grund for den måde, vi tænker på i dag. Foredraget vil derfor også trække en tråd fra dengang til nu. Midtvejs spiser vi "Luthergryde" sammen, som er en opskrift fra Jacobs Ørsteds bog
Luk

DIY ramme - Workshop

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: Standard 150 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Bispen, Træ- og metalværkstedet Bispebroen 3, Haderslev
Indramning af billeder kan være en bekostelig affære, især hvis målet er udenfor standarden. Vi lærer dig, hvordan du laver dine egne rammer, så de passer præcist til dine egne billeder eller børnebørnenes kunstværker.

Alder: fra 12 år

Foruden billetprisen kommer der udgifter til materialer
Luk

Menighedsrådsmøde

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 18.30-21.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vilstrup Sognehus Kirkeløkke 5, Sønder Vilstrup, Haderslev
Menighedsrådsmøderne er offentlige, referater kan ses.
Luk

Fællesmøde med IMU

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Ansgar, Haderslev Missionshus, Indre Mission Solhøj 11, Haderslev
Cand.theol. og leder af AdamogEva.dk Vibeke Sode Hjorth, Børkop, taler over emnet: Jesus kan tilgive min synd, men hvad kan han gøre ved min skam?, der er lovsang.
Luk

Gudstjeneste ved Lars-Peter Melchiorsen

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 17-18.
Halk Kirke Halkvej 52, Halk, Haderslev
Kom til pastagudstjeneste i Halk Kirke. Børne- og familiegudstjeneste med fortælling, leg og sang. Vi begynder i kirken kl. 17.00 med en kort gudstjeneste med børnesalmer, fortælling og leg. Vi synger fra skærm og med klaver. Hver gang er emnet en historie eller en person fra Bibelen. I denne sæson er det interessante personer. Derefter går vi ned i Præstegårdsladen og spiser pasta med kødsovs. Vi slutter senest kl. 19. Mor, far, søskende, bedsteforældre, arvetanter, hyggeonkler, naboer - alle er velkomne. Pris: 30 kr. for voksne - mennesker under 16 år gratis. Tilmelding til sognepræst Lars-Peter Melchiorsen på mobil 20138954 eller mail lpm@km.dk senest to dage før
Luk

Gospelworkshop

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 13-17.
Vilstrup Kirke Kirkeløkke 7, Sønder Vilstrup, Haderslev
I weekenden d. 26 og 27. oktober er kirkerne Halk/Grarup, Øsby/Aarø og Vilstrup endnu engang klar til at byde velkommen til en skøn weekend med dejlig gospelstemning. Arrangementet afholdes denne gang i Vilstrup Kirke afsluttende med en gospelgudstjeneste. Om søndagen. Kirkerne har denne gang hyret den top professionelle instruktør Claes Wegener, han er en energisk og karismatisk dirigent, sanger, komponist og arrangør med et dedikeret hjerte til gospeltraditionen. Claes Wegeners professionelle indblik i stemmens muligheder, hans pædagogiske konservatorie-uddannelse og mange års specialisering i arbejde med gospelkor og gospelsang på alle niveauer gør ham til en eftertragtet underviser i gospel. Claes har taget salmerne fra salmebogen og piftet dem gevaldigt op med mere rytme og nye melodier. Søndagens gudstjeneste er åben for alle og helt gratis, præst bliver Lars-Peter Melchiorsen, sognepræst i Halk-Grarup og Vilstrup. Hold øje med hjemmesiden for tilmelding og program
Luk

Happy Halloween i Damparken

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 16-19.
Pris: (Entré: Børn fra 3 år kr25 - voksne fra 15 år 50 kr)
Damparken, Haderslev Borgervænget 1, Haderslev
Tag hele familien med. Vi lover en "uhyggelig" tur i Damparken med gys, grin og gåsehud samt heksebryg og heksemundgodt krydret med mange forskellige aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Konkurrence - "Bedst udklædte". Desuden udleveres diplomer.
Luk

Halloween i Damparken

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 16-19.
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Happy Halloween i Damparken. Lørdag, den 26. oktober (start og slutsted: Bispebroen). Kom i tidsrummet kl.16.00 - 19.00. Jo senere du tør komme. jo mere uhyggeligt bliver det! Der er præmie til de 3 bedst udklædte børn. Tag familien med... Vi lover en "uhyggelig" tur gennem Damparken i Haderslev med gys, grin og gåsehud!

Efter i er kommet godt igennem den faretruende tur, er der lidt heksebryg, heksemundgodt og diplomer til de seje børn, der har turdet gennemføre turen.

Pris: Børn under 3 år er gratis, børn under 15 år betaler 25kr og voksne 50kr.

De glade hekse fra Lions Sophies Kilde glæder sig til at tage godt imod jer!
Luk

Gudstjeneste

Søndag den 27. oktober 2019, kl. 00.
Skrydstrup Kirke Naffet 5 B, Vojens
19. s. e. trin.
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top