Viser 1-8 ud af 44 i Syddjurs Kommune fra/efter 31. jul. 2016

Danske sommersange med Musica Ficta
Søn. d. 31. juli 2016 , kl. 14.
Danske sange af nulevende komponister og danske sommersange. Det kendte danske kammerkor Musica Ficta under ledelse af Bo Holten holder koncert i den smukke Agri Kirke midt i Mols bjerge med et program der består af danske sommersange i mange afskygninger. Læs mere. Arrangeret af Foreningen Klassiske Koncerter -i Djurs og Mols.
Baggårdskunst
Søn. d. 5. juni til søn. d. 31. juli 2016 , kl. 10-17.
Kunsthåndværk, malerier og brugskunst Vi indbyder til et kunst kig med gratis kaffe og kage. Læs mere.
"Sange omkring havet" -Syng-med-koncert
Man. d. 1. august 2016 , kl. 11.
Syng-med-koncert under ledelse af kordirigent Erling Kullberg. Allan Sjølin, guitar. De populære syng-med-koncerter i Mols Bjerge finer i år sted ved Sletterhage Fyr, hvor der sammen synges danske sommersange og sange omkring havet. Læs mere. Arrangeret af Foreningen Klassiske Koncerter -i Djurs og Mols.
Michala Petri spiller Mozart i Dråby Kirke
Man. d. 1. august 2016 , kl. 19.30.
Michala Petri, blokfløjte og Kroger Kvartetten spiller Mozart m.m. Michala Petri er en af Danmarks mest kendte klassiske musikere. Hun og den danske Kroger Kvartet mødtes i fjor og har valgt et program, der passer til Dråby Kirkes fantastiske akustik. Læs mere. Arrangeret af Foreningen Klassiske Koncerter -i Djurs og Mols.
Koncert i Dråby Kirke
Man. d. 1. august 2016 , kl. 19.30-20.30.
Kroger Kvartetten med Michala Petri. Der tages entré til koncerten. Læs mere.
Bo Skovhus synger Schubert i Dråby Kirke
Tir. d. 2. august 2016 , kl. 19.30.
Klassiske Koncerter -i Djurs og Mols 2016 slutter med en koncert med den danske operasanger Bo Skovhus som med den østrigske pianist Stefan Vladar opfører Schuberts store sangcyklus "Winterreise". Læs mere. Arrangeret af Foreningen Klassiske Koncerter -i Djurs og Mols.
Koncert
Tir. d. 2. august 2016 , kl. 19.30-20.30.
Koncert med operasanger Bo Boje Skovhus. Der tages entré til koncerten. Læs mere.
Åbent hønsehus i Skørring
Lør. d. 6. august 2016 , kl. 13.
Der afholdes åbent hønsehus for alle interesserede ved Ivan og Jytte Andersen, Nørreled 37, Skørring, 8544 Mørke. Der er flere forskellige racer at se på, kaffe på kanden og masser af information fra bestyrelsen. Læs mere. Arrangeret af Kolind og Omegns Fjerkræklub.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout