Viser 1-8 ud af 55 i Syddjurs Kommune fra/efter 30. sep. 2016

Fællesudstilling Kunstspor - fernisering
Fre. d. 30. september 2016 , kl. 17.
Åbning af fællesudstilling i forbindelse med Kunstspor på Djursland. I udstillingen præsenterer 31 kunstnerne 1-2 værker. Læs mere.
Musikcafé - Sonos olrikum
Fre. d. 30. september 2016 , kl. 20.
MiR Musikcafé - Sonos ulrikum er en musikgruppe der tager sit udspring i musikken fra middelalderen, spillet på tidstypiske instrumenter. Læs mere.
Kunstudstilling med Ulla Lundsgart
Tor. d. 1. til fre. d. 30. september 2016 , kl. 17.
Kom til fernisering i Cafeen på Kulturhotellet med Ulla Lundsgart, som har malet en række smukke blomsterbillede. Ferniseringen er kl. 17 torsdag d.1. September. Læs mere. Arrangeret af Rønde Kunstforening.
Fortidsmindernes Dag: Bondestenalderens storstensgrave
Søn. d. 2. oktober 2016 , kl. 11-13.
Tag med arkæolog Esben Kannegaard på udflugt til bondestenalderens storstensgrave. Turen går bl.a. til Feldballe, Nødager og Barkær. Turen køres i egen bil. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland i Grenaa.
Fortidsmindernes Dag: Bondestenalderens storstensgrave
Søn. d. 2. oktober 2016 , kl. 14-16.
Tag med arkæolog Esben Kannegaard på udflugt til bondestenalderens storstensgrave. Turen går bl.a. til Feldballe, Nødager og Barkær. Turen køres i egen bil. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Det gamle Rådhus & Siamesisk Samling, Ebeltoft.
Fortidsmindernes Dag: Kalø Slotsruin
Søn. d. 2. oktober 2016 , kl. 14-16.
Kom med arkæolog Thomas Guntzelnick Poulsen på en tur rundt ved Kalø Slotsruin, resterne af et kongeligt slot fra middelalderen. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Det gamle Rådhus & Siamesisk Samling, Ebeltoft.
Kunstspor - åbne værksteder på Djursland
Lør. d. 1. og søn. d. 2. oktober 2016 , kl. 11-17.
31 kunstnere på Djursland inviterer indenfor i deres værksteder giver besøgnede et indtryk af de rammer, hvorunder kunsten bliver til. I Skørring byder maleren Hans Clausen velkommen i atelieret i byens gamle skole. Læs mere.
Åbne værksteder: Kunstspor Djursland
Lør. d. 1. og søn. d. 2. oktober 2016 , kl. 11-17.
I mødet og dialogen kommer man ind under huden på kunstneren og får en hudløs ærlig fortælling om værket. 31 kunstnere åbner dørene og indbyder til dialog og indsigt i en kunstnerisk proces. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout