Viser 645 events i Tårnby Kommune fra/efter 8. dec. 2019

Højmesse ved Julie Aaboe

Søndag den 8. december 2019, kl. 10.
Korsvejskirken Sirgræsvej 81, Kastrup
2. s. i advent.

Højmesse ved Annelise H. Mehlsen

Søndag den 8. december 2019, kl. 10.
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup
2. s. i advent.

Højmesse

Søndag den 8. december 2019, kl. 10-11.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 3, Kastrup
2. s. i advent. En af kirkens præster.

Julerytmik

Søndag den 8. december 2019, kl. 10-13.
Pris: (Fri entré)
Kulturzonen Nøragersmindevej 90, Dragør
Ta' hele familien med til julerytmik hos René og Nanna, hvor vi synger julesange og leger julelege, så vi alle kommer i rigtig julestemning. Arrangementet er især for de 0-8-årige og deres familier.

Tilmelding
Gratis tilmelding her

Få styr på julepynten

Søndag den 8. december 2019, kl. 10-15.
Pris: (Pris: 305 kr) Klik her for at tilmelde dig
Tårnby Skole Sneserevej 10, Kastrup
Arrangør: AOF Amager
Underviser: Birgitte Nielsen. For dem der har travlt og ikke så meget tid? - Vi laver dekoration og noget til døren. Kort sagt en hyggelig søndag. Materialer kan købes og arbejdsplan sendes ud før kurset. Du skal selv medbringe kniv og saks. For dem der har travlt og ikke så meget tid? - Vi laver dekoration og noget til døren. Kort sagt en hyggelig søndag Materialer kan købes og arbejdsplan sendes ud før kurset.
Hold: 1916347

Mød Julemanden

Søndag den 8. december 2019, kl. 13.
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Anden søndag i advent kommer Julemanden på besøg på Hovedbiblioteket. Kom forbi og hils på den søde julemand - måske hjælper han med at opfylde dine ønsker:)

Fri adgang uden billetter

Julekoncert: Amacantus

Søndag den 8. december 2019, kl. 16-17.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 3, Kastrup
Kammerkoret AmaCantus under ledelse af dirigent Andreas Werenfeldt. Med musik af blandt andre Francis Poulenc. Han har i mange år været en del af korets repertoire inden for den klassiske musik og i år opfører koret tre af hans julemotetter fra 1952. Her er Poulenc inspireret af scener fra fortællingen om Jesu fødsel, og kobler for eksempel til den mystik og ærefrygt, der er forbundet med begivenheden.

Endvidere indeholder koncerten et udvalg af julesange med tekst på engelsk og dansk. Flere af værkerne er af ældre, ukendt oprindelse, som så er arrangeret for kor langt senere. Det gælder f.eks. 'Deck the hall', som i den nulevende engelske komponist John Rutters arrangement har været på korets repertoire i en årrække. Til gengæld er det første gang at AmaCantus opfører 'There is no Rose' af den nulevende svenske komponist og organist Agneta Sköld, og som et par af korets medlemmer lærte at kende på et Kor72-stævne tidligere på året

F for Får: Fårmageddon

Søndag den 8. december 2019, kl. 12.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Britisk animationsfilm om fåret Frode, der pludselig sendes ud på en eventyrlig rejse i mødet med rumvæsenet LU-LA. Stemmeskuespil af blandt andre Andy Nyman, Justin Fletcher og Amalia Vitale. Filmen er instrueret af Will Becher og Richard Phelan.

Familien Addams

Søndag den 8. december 2019, kl. 13.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animationsfilm om Familien Addams, der består af Gomez og Morticia, deres børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, Morticias mor Grandmama Frump, Gomez' fætter Itt, familiens butler - det Frankensteins-monster-lignende Lurch - og hånden Thing.

Frost 2 - Dansk tale

Søndag den 8. december 2019, kl. 14.30 & 15.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Amerikansk animationsfilm om dronningen Elsa, som skal ud på en eventyrlig rejse for at redde sit kongedømme. Med stemmeskuespil af blandt andre Kristen Bell, Jason Ritter og Idina Menzel. Filmen er instrueret af Chris Buck og Jennifer Lee.

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info