Viser 3 events i Tårnby Kommune fra/efter 14. aug. 2020

Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Covid 19 er på alles læber, og har haft betydning for de flestes hverdag. Vi takler det på den måde, som vi i situationen finder bedst, - og vi har gjort os erfaringer til tillagt os nye vaner, som måske er kommet for at blive. Der er opstået en imponerende række kreative idéer til, hvordan vi kan bibeholde vores fællesskaber og sociale relationer og stadig være hensynsfulde og passe på os selv og hinanden.

Har du lyst til at dele hvordan du og dine venner og familie har tacklet denne særlige situation?

Vi mødes uformelt over en kop kaffe/te og udveksler vores erfaringer, måske endda til inspiration og glæde for nogen af de andre fremmødte
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Det var nogle skælsættende år for vores samfund i 50'erne og 60'erne - husmødrene kom pludselig på arbejdsmarkedet, og den traditionelle familiestruktur kom alvorligt på prøve. Hvad husker du fra den tid? Var du selv med på barrikaderne i ungdomsoprørerne, eller blomsterbarn / hippie? Hvilke ændringer har vi stadig på godt og ondt fra den tid.?

Kom og del dine minder, eller bare kom og lyt til fortællingerne. Der skal nok komme gang i de forskellige synspunkter - mon ikke?
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
De fleste forbereder sig stadig på julen hele december måned, men de forberedelser vi har i vores tid er en hel del anderledes end den måde man forberedte sig til julen før i tiden. Hvilke traditioner har du bibeholdt, og hvilke nye traditioner er der kom. Vi kigger også på det gamle julepynt, og hvis du har noget som du vil vise os andre, så tag det med. Vi er både interesseret i hjemmelavet pynt, og fine ting der er købt.

Vi får rummet til at emme af jul, så der rigtig kan komme liv i minderne. Måske kender du en, der vil være glad for at følges med dig til arrangementet

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info