Viser 154 events i Tårnby Kommune mellem 26. sep. og 25. okt. 2020

Højmesse

Søndag den 27. september 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Korsvejskirken Sirgræsvej 81, Kastrup

Højmesse

Søndag den 27. september 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup

Høstgudstjeneste ved Susanne Worm Steensgaard

Søndag den 27. september 2020, kl. 10-11.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 5, Kastrup
Med efterfølgende kaffe, muffins og frugt. Høstgudstjenesten er en festgudstjeneste, hvor vi takker for årets høst, og husker på, at mennesket ikke klarer alt selv, men at Gud, og ikke mennesket, er skaberen.

Gratis anonym sorg- og selvhjælpsgruppe

Mandag den 28. september 2020, kl. 10-12.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 5, Kastrup
Til dig der er voksen og har mistet et nærtstående familie medlem eller en nær ven. Til dig der gerne vil dele din sorg, smerte, og glæde med andre. Til dig der gerne vil bære din sorg sammen med andre. For sorgen skal finde en plads at være, når hverdagen begynder at tage sin, derfor tilbyder vi samtaler i Kastrup kirke i gensidig respekt for den enkeltes livsfortælling. Vi mødes mandage hver 14 dag fra 10 - 12 i Kastrup kirkecenter, Gl. Skovvej 1, første gang den 28 september. Gruppeleder Præst Susanne Worm Steensgaard

Op og ned langs Nyhavn

Tirsdag den 29. september 2020, kl. 17-19.
Pris: (Pris: 295 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Amager - Tårnby Saltværksvej 68, 1., Kastrup
Underviser: Allan Mylius Thomsen. Smukke gamle Nyhavn fra 1673 er altid en tur værd, og med byhistorikeren Allan Mylius Thomsen bliver den endnu bedre. Vi vandrer vi op og ned langs Nyhavn og hører historier bl.a. om H.C. Andersen og komponisten Kuhlau. Historierne handler også om nyhavnspigerne, bolværksmatroserne og de ægte søfolk
Der bliver evt. tid til en enkelt genstand undervejs, og vi slutter af med spisning i den gamle og stemningsfyldte Restaurant Gilleleje fra 1876, hvor Claus og hans personale serverer et godt måltid for os
Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.
Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.
Smukke gamle Nyhavn fra 1673 er altid en tur værd, og med byhistorikeren Allan Mylius Thomsen bliver den endnu bedre. Vi vandrer vi op og ned langs Nyhavn og hører historier bl.a. om H.C. Andersen og komponisten Kuhlau. Historierne handler også om nyhavnspigerne, bolværksmatroserne og de ægte søfolk. Der bliver evt. tid til en enkelt genstand undervejs, og vi slutter af med spisning i den gamle og stemningsfyldte Restaurant Gilleleje fra 1876, hvor Claus og hans personale serverer et godt måltid for os
Mødested: Mindeankeret i Nyhavn

Hold: 201193

Børneliv i skilsmissefamilier

Tirsdag den 29. september 2020, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Lever du en hverdag, hvor dine børn har to hjem? Oplever du, at dine børn er påvirket negativt af en skilsmisse? Er du nogle gange i tvivl om, hvordan du skal hjælpe dine børn, når livet som delebarn bliver svært? Ønsker du at arbejde for, at dine børn udvikler sig positivt?

Så kom forbi til en aften med inspiration til at støtte, forstå og hjælpe dine børn, når livsvilkåret er en opvækst som skilsmissebarn. Du kan også blive klogere på, hvordan du kan arbejde hen mod et bedre samarbejde med din eks. Derudover får du introduktion og adgang til en stor digital database med masser af øvelser, videoer og ideer til, hvordan du kan få hverdagen efter samlivsbrud til at udvikle sig bedst muligt.

Oplægget er for alle, der har skilsmisse eller samlivsbrud inde på livet og er rettet mod forældre med børn i alderen 0-18 år. Det er relevant både for de familier, der står midt i en skilsmisse og de, der har været skilt i en årrække.

Oplægsholderne er to psykologer fra Rådgivning og Forebyggelse, der til dagligt arbejder med skilsmissefamilier i Familiehuset i Tårnby Kommune. Materialet er inspireret af kurset 'SES - Samarbejde efter skilsmisse', der er udviklet af anerkendte forskere og fagpersoner fra Københavns Universitet.

Aftenenen er arrangement i samarbejde med Familiehuset, Rådgivning og Forebyggelse i Tårnby Kommune

Åbent tegne- og maleværksted

Onsdag den 30. september 2020, kl. 10.
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Tegner du eller maler du akvarel, olie eller acryl? Så har du mulighed for at trylle med din blyant eller pensel i selskab med andre. I maleværkstedet er du velkommen, uanset om du er nybegynder eller godt i gang med at tegne eller male. Her er plads til alle og mulighed for at få inspiration og dele sin hobby med andre.

Medbring selv papir, farve og pensler, og biblioteket sørger for bøger med inspiration.

Fri adgang - uden billetter

Gudstjeneste: Morgensang

Onsdag den 30. september 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup

Gudstjeneste

Onsdag den 30. september 2020, kl. 12-13.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 5, Kastrup

Babysalmesang 5-11 mdr

Torsdag den 1. oktober 2020, kl. 09.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info