Viser 552 events i Tårnby Kommune fra/efter 18. okt. 2017

Pris: (Fri entré)
Vestamager bibliotek Ugandavej 111, Kastrup
Kom og mød andre til en hyggelig sammenkomst, hvor vi læser højt af en tekst og deler de tanker, erindringer og spørgsmål, der dukker op undervejs i læsningen Bibliotekar Lis Müller finder teksten, som kan være en novelle, et digt eller et romandudrag, og leder højtlæsningen.

Du skal ikke selv læse noget på forhånd, bare mød op og nyd en fælles litteraturoplevelse

Morgensang

Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 10-11.30.
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup

Akvarelcafé

Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 10-13.
Pris: (Gratis adgang)
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Akvarelmaling er en dejlig hobby. Måske maler du allerede eller har lyst til at prøve i selskab med andre. I akvarelcaféen er du velkommen, uanset om du er nybegynder eller godt i gang Her er plads til alle og mulighed for gensidig inspiration og erfaringsudveksling.

Medbring selv papir, farve og pensler, så finder vi bibliotekets bøger om akvarelmaling med tips og tricks, og vi sørger for kaffe og te.

Fri adgang uden billetter
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Slip fantasien løs og lav din egen animationsfilm med "stop motion" teknikken. Tag billeder af en legetøjsfigur, flyt den lidt mellem hvert billede Når billederne vises hurtigt efter hinanden, ser din figur levende ud - og du har lavet en animationsfilm.

Du arbejder med din film i forskellige faser - idé, produktion af baggrunde/figurer og endelig optagelse

Vi sørger for alle nødvendige materialer, men du er velkommen til at medbringe egne figurer, som du kan bruge i filmen. Små figurer er lettest at arbejde med - det kan for eksempel være Lego-figurer.

For børn fra 6 år.

Husk at printe din gratis billet

Stegt flæsk 18/10

Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 17.30.
Pris: (Entré: Voksen 95 kr, Børnebillet 0-3 år 25 kr, Børnebillet 3-12 år 60 kr) Køb/bestil billet
Traktørstedet Naturcenter Vestamager Granatvej 9, Kastrup
Stegt flæsk med persillesovs og kartofler. OBS: du behøver ikke at medbringe din billet, du skal bare sige dit navn når du kommer :)

Sikke et cirkus

Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 11.45 & 14.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Dansk familiefilm, der er med alle de kendte ansigter fra Cirkus Summarum. Filmen, der er instrueret af Lotte Svendsen, er med blandt andre Rasmus Bjerg som Cirkusdirektør Kaj, Rosa Gjerluff Nyholm som Rosa og Mikkel Lomborg som Hr. Skæg

My Little Pony: The Movie

Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 12.15 & 15.45.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm, der for første gang bringer ponyerne 'Mane 6' til live på det store lærred. I filmen kommer de seks venner op imod den onde Storm King, der sammen med sine håndlangere vil stjæle al magien i Kongedømmet Equestria

Feriefilm - for børn fra 7 år

Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 13-15.
Pris: (Fri entré)
Vestamager bibliotek Ugandavej 111, Kastrup
Kom ind i varmen og se sjove og spændende film i skolernes efterårsferie. Alle filmene er med dansk tale. Fri adgang uden billetter Af rettighedsmæssige årsager kan filmtitlerne ikke annonceres her - de står i programmet for efterårsferien, som du kan hente på biblioteket.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Dansk, animeret familiefilm om elefanten Sebastian og katten Mitcho, der skal hjælpe beboerne i den idylliske Solby med at finde deres elskede borgmester, J.B., som er forsvundet på mystisk vis. En dag modtager de en flaskepost fra J.B

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info