Viser 551 events i Tårnby Kommune fra/efter 19. okt. 2018

Smallfoot

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 12.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familieeventyr, hvor Bigfoot-legenden vendes på hovedet, da en kvik ung Yeti finder noget, han ikke troede eksisterede - et menneske. Nyheden om denne "Smallfoot" gør ham berømt og giver ham nye chancer, men det skaber også uro i Yeti-samfundet.

Jakob og Peter Plys

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 13 & 16.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Familiefilm af Marc Forster, der handler om Jakob fra Peter Plys-universet, som nu er blevet voksen og er forretningsmand. En dag dukker Peter Plys op på hans dørtrin og har brug for hjælp. Med blandt andre Ewan McGregor og Hayley Atwell.

Team Albert

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 14 & 18.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Dansk familiefilm om Albert, der ikke vil acceptere, at man ikke kan gøre det, man har lyst til. Så han gør oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder via YouTube. I hovedrollen ses Albert Dyrlund.

Vildheks

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 15.15.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Dansk fantasyfilm instrueret af Kaspar Munk, som er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie om pigen Clara, der efter at være blevet angrebet af en kat, besidder helt specielle kræfter. Med blandt andre Gerda Lie Kaas, Sonja Richter og Signe Egholm Olsen.

Journal 64

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 17.30 & 20.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Efter et overfald på Vesterbro, der får Rose til at grave i luderen Rita Nielsens sag, der er blevet gemt og begravet i årenes løb.

Johnny English slår til igen

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 20.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Tredje kapitel i filmserien om den uheldige superagent spillet af Rowan Atkinson. Et cyberangreb har afsløret identiteten på alle aktive agenter i England og efterretningstjenestens sidste håb er nu Johnny English, som godt nok gået på pension.

Fremvisning af juleswaters

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 10 til 14.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
3F Kastrup Saltværksvej 68, Kastrup
Vi elsker julesweaters, julesokker og generelt alt der har med julen at gøre. Derfor vil vi gerne invitere til en fremvisning af nogle af vores sjove juletrøjer.

Kreativt Krydsfelt: Stenmaling

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Vi finder sten og de gode tusser frem. Kom og mal fine motiver på sten sammen med billedkunstneren Wickie Thomsen

Historiske værtshuse

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 11-13.
Pris: (Pris: 295 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Amager Saltværksvej 68, 1., Kastrup
Underviser: Allan Mylius Thomsen. Siden Københavns opståen som by, har indbyggerne kunne lide at nyde et glas eller to i hinandens selskab. Med by historikeren Allan Mylius Thomsen starter vi turen på Gammeltorv og vi opsøger byens historiske udskænkningssteder. Under vejs stikker vi næsen ind til en enkelt genstand på Hviids Vinstue fra 1723

Vi kommer til at høre historier om forgangne og stadigt eksisterende værtshuse, og hvem der har befolket dem

Der vil være historier om bryggerne og brændevinsbrænderne, og også om fortidens prostitutionskvarterer, hvor de "offentlige fruentimmere" var lovlige indtil 1906

Vi kommer forbi en lang række af byen gamle udskænkningssteder: Parnas, Skindbuksen, Wessels Kro, Bo Bi Bar, Rex, Nytorv m.fl. Turen slutter på den hyggelige Restaurant Teglkroen, hvor Anita og hendes personale serverer Teglkroens mørbradgryde for os

Mødested: Springvandet Gammel Torv.

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer. Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer. Siden Københavns opståen som by, har indbyggerne kunne lide at nyde et glas eller to i hinandens selskab. Med by historikeren Allan Mylius Thomsen starter vi turen på Gammeltorv og vi opsøger byens historiske udskænkningssteder. Under vejs stikker vi næsen ind til en enkelt genstand på Hviids Vinstue fra 1723. Vi kommer til at høre historier om forgangne og stadigt eksisterende værtshuse, og hvem der har befolket dem. Der vil være historier om bryggerne og brændevinsbrænderne, og også om fortidens prostitutionskvarterer, hvor de "offentlige fruentimmere" var lovlige indtil 1906. Vi kommer forbi en lang række af byen gamle udskænkningssteder - Parnas, Skindbuksen, Wessels Kro, Bo Bi Bar, Rex, Nytorv m.fl. Turen slutter på den hyggelige Restaurant Teglkroen, hvor Anita og hendes personale serverer Teglkroens mørbradgryde for os. Mødested: Springvandet Gammel Torv
Hold: 181193
Tårnby Stadion Gemmas Alle 41, Kastrup

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info