Viser 1016 events i Tårnby Kommune fra/efter 19. aug. 2018

Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Plantorama Havecenter Amager Englandsvej 441, Kastrup
Sommeren har været hård ved krukker og bede, og de trænger til nyt. Du kan stadig nå at få glæde af dem, for mange blomster kan stå helt frem til frosten. Det er også tid at smage på sommerens høst af frugt og bær. Derfor kalder Plantorama til høstgalla. Nye planter til krukkerne, gode råd om nyt i haven og konkurrence til Høstgalla søndag 19. august

Det er også tid at smage på sommerens høst af frugt og bær. Derfor kalder Plantorama til høstgalla med nyt til have og terrasse og gode haveråd samt med smagsprøver på juiceekspertens Mads Bos High On Life juice kl. 10-12.

Hjemmepresset juice er blevet populært, og Mads Bo har nye og spændende måder at udnytte havens rigdom og få et tilskud af sundhed. Børnene er vilde med at smage.

Smagsprøver på delikatesser fra Madværkstedet er der også med velsmagende specialiteter, gaveartikler og skønt boliginteriør. Velegnet som vært og værtindegave - eller forkælelse til dig selv.

Skal haven fornyes eller ændres, er nu et godt tidspunkt at begynde planlægningen og plante nyt, siger centerchef Bjarne Kolding, Plantorama. Han tilføjer:

August er ideelt at tænke fremad og planlægge nye projekter i haven.

På søndag har vi gartnere og havespecialister i Plantorama, som giver gode råd om planter, og hvordan du kan omlægge et bed, vælge planter og forbedre haven, så du kommer frem til dit drømmeresultat.

Eller hvad med et nyt frugttræ til haven. Du kan smage og få inspiration. Og det dejlige er, at frugt fra egen have er sundt og hyggeligt. For børn er det tilmed en god oplevelse at se træet vokse og smage frugten eller presse saft, når de er modne. Eftersommeren er et rigtig godt tidspunkt at plante nye træer og buske. Et frugttræ plantet nu kan nå at slå rødder og vil bære frugter allerede næste år.

Mellem kl. 9 og 16 giver havearkitekt Ida og Siff Terrasser med sjæl tips og gode råd til haveindretningen.

Endelig er der en konkurrence med mulighed for at vinde hjælp for 5.000 kroner fra Ida og Siff Terrasser med sjæl, der er på besøg i Plantorama.

Se hele programmet og tidspunkter på www.plantorama.dk

Højmesse ved Julie Aaboe

Søn. d. 19. august 2018, kl. 10.
Korsvejskirken Sirgræsvej 81, Kastrup
12. s. e. trin.

Højmesse ved Karen Giødesen

Søn. d. 19. august 2018, kl. 10.
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup
12. s. e. trin.

Højmesse ved Ida Nielsen

Søn. d. 19. august 2018, kl. 10.
Tårnby Kirke Englandsvej 330, Kastrup
12. s. e. trin. Efter Højmessen er der havevandring v. præsteboligen Vestre Bygade 19.

Højmesse ved Susanne Worm Steensgaard

Søn. d. 19. august 2018, kl. 10-11.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 3, Kastrup
12. s. e. trin.

Bien Maja: På nye honningeventyr

Søn. d. 19. august 2018, kl. 13.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm om bien Maja, der har en drøm. Hun vil gerne deltage i De Olympiske Lege for honningbier. Men desværre har biernes overhoved, kejserinden, helt andre planer. Men Maja giver ikke op. Hun vil med til de Olympiske Honning-Lege.

Mission: Impossible 6 - Fallout

Søn. d. 19. august 2018, kl. 14.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Actionfilm, hvor Ethan Hunt og hans IMF team sammen med gamle allierede er i kapløb med tiden efter en mislykket mission. På rollelisten ses blandt andre Tom Cruise Alec Baldwin, Simon Pegg og Ving Rhames. Instrueret af Christopher McQuarrie.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm, hvor Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie. Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse.

Mamma Mia 2: Here We Go Again

Søn. d. 19. august 2018, kl. 17.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Sequel til filmatiseringen af musicalen fra 2008, hvor Meryl Streep igen ses som Donna. Sophie er blevet gravid, og samtidig begynder hun at grave i sin mor Donnas fortid. Andre medvirkende er blandt andre Amanda Seyfried, Julie Walters og Pierce Brosnan.

Book Club

Søn. d. 19. august 2018, kl. 18.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Amerikansk komedie om fire modne veninder i en bogklub, der sammen tager på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed. I hovedrollerne ses Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen og Mary Steenburgen.

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info