Viser 970 events i Tårnby Kommune fra/efter 18. aug. 2019

Højmesse ved Julie Aaboe

Søndag den 18. august 2019, kl. 10.
Korsvejskirken Sirgræsvej 81, Kastrup
9. s. e. trin.

Højmesse ved Kamilla Bugge

Søndag den 18. august 2019, kl. 10.
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup
9. s. e. trin.

Højmesse ved Allan Ivan Kristensen

Søndag den 18. august 2019, kl. 10-11.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 3, Kastrup
9. s. e. trin.

Fordybelse og ro - Yinyoga workshop

Søndag den 18. august 2019, kl. 10-13.
Pris: (Pris: 180 kr) Klik her for at tilmelde dig
Lufthavnsparken Kastrupvej 326, Kastrup
Arrangør: AOF Amager
Underviser: Christina Theilgaard. På denne workhop kommer du dybere ind i kroppen ved at bruge din vejrtrækning og yinyogaens lange og dybe stræk. Ind og mærke roen og kroppen, og måske lige der - midt i stillingen - vil du mærke, at noget giver slip, forløses og falder på plads.

Det er en søndag med yinyoga, som beroliger det parasympatiske nervesystem og som kan hjælpe med at genoprette balancen, hvis du oplever, at tingene kører lidt for stærkt.
Men også en dag hvor du kan opleve, at der skabes mere plads i kroppen og i sindet, og dermed mere overskud.

Vi slutter med en lang afspænding/meditation og god tid til at "vende tilbage til hverdagen".

Denne workshop er for alle, også selv om du aldrig har dyrket yinyoga før, og den er rigtig god for dig, som ønsker ro, overskud og en pause i hverdagen.
På denne workshop kommer du dybere ind i kroppen ved at bruge din vejrtrækning og yinyogaens lange og dybe stræk. Ind og mærke roen og kroppen, og måske lige der - midt i stillingen - vil du mærke, at noget giver slip, forløses og falder på plads. Det er en lørdag med yinyoga, som beroliger det parasympatiske nervesystem og som kan hjælpe med at genoprette balancen, hvis du oplever, at tingene kører lidt for stærkt. Men også en dag hvor du kan opleve, at der skabes mere plads i kroppen og i sindet, og dermed mere overskud. Vi slutter med en lang afspænding/meditation og god tid til at "vende tilbage til hverdagen"
Hold: 1919777

Åbent Hus - Kastrupgårdsamlingens Venner

Søndag den 18. august 2019, kl. 14 17: 00.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kastrupgårdsamlingen Kastrupvej 399, Kastrup
Museets venneforening, Kastrupgårdsamlingens venner, holder Åbent hus for nye interesserede med koncert og skattejagt. Tag familie og venner med til en spændende dag på museet og hør om museet og dets venneforening. Der bliver endvidere arrangeret skattejagt for voksne. For børnene er der værksted i cafeen, hvor de kan lave forskellige tryk.

Kim Larsen-koncerten står kvartetten Gensyng for. Den består af Jacob Smedegaard Andreasen, René Madsen, Jacob Broholm og Marco Spallanzani. De har tidligere med stor succes optrådt her og på Kulturzonen med Benny Andersen sange.

Undervejs kan man købe og nyde kolde og varme drikke samt kage i cafeen. Man kan endvidere købe særtryk og melde sig ind i venneforeningen og dermed være med til at støtte kommunens spændende kunstmuseum og ikke mindst deltage i foreningens arrangementer.

Tårnby Bladforening har med en donation gjort det muligt at gøre dette arrangement helt gratis for alle uanset køn, alder og bopæl.

Kastrupgårdsamlingens venner er Kastrupgårdsamlingens uafhængige vennerforening, som siden 1987 har haft til at formål at støtte op om museets og dets aktiviteter.

Læs mere på http://www.kastrupgaardvenner.dk/

Angry Birds 2 - Dansk tale

Søndag den 18. august 2019, kl. 13 & 15.15.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm, der er en efterfølger til 'Angry Birds' fra 2016, som byder på et gensyn med de vrede fugle og de grønne grise. Filmen er baseret på et mobilspil af de finske udviklere Rovio.

Løvernes Konge (2019) - Dansk tale

Søndag den 18. august 2019, kl. 13.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Live-action-genindspilning af Disneys populære tegnefilm, der handler om løveungen Simba, dsom engang skal være dyrenes konge efter sin far Mufasa. Men i kulissen lurer Mufasas bror, Scar, der har skumle planer om at overtage kongedømmet.

Once Upon a Time in Hollywood

Søndag den 18. august 2019, kl. 16.30 & 19.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Komediedrama af Quentin Tarantino, der foregår i Los Angeles i 1969, hvor tv-stjernen Rick Dalton og hans faste stuntmand Cliff Booth forsøger at navigere i en branche, de knap nok kan genkende længere. Med blandt andre Leonardo DiCaprio og Brad Pitt.

Poms

Søndag den 18. august 2019, kl. 17.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Komedie om Martha, som beslutter sig for at flytte i bofællesskab for pensionister. Egentlig ønsker hun ikke at involvere sig med nogen, men bare at leve tilbagetrukket i eget selskab. Sådan kommer det dog ikke til at gå. I hovedrollen ses Diane Keaton.

Fisherman's Friends

Søndag den 18. august 2019, kl. 20.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Komediedrama, der er baseret på den sande historie om et mandskor, som gik fra at optræde på stampubben i Port Isaac til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt. Med blandt andre Tuppence Middleton, James Purefoy og Daniel Mays.

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info