Viser 644 events i Tårnby Kommune fra/efter 26. feb. 2018

Pris: (Entré: Billet 30 kr) Køb/bestil billet
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Bliver du også i godt humør af at synge, og kan du lide at synge sammen med andre? Så kom til sangeftermiddag på biblioteket. Vi mødes den sidste mandag i måneden og synger lyset og glæden frem med korleder og musikpædagog Marianne Kragh ved klaveret. På programmet er årstidens højskolesange, revyviser og minder fra den danske sangskat.
Vi serverer kaffe og te til sangen. Alle er velkomne uanset alder og forudsætninger

Den sunde fod

Man. d. 26. februar 2018, kl. 16-19.
Pris: (Pris: 200 kr) Klik her for at tilmelde dig
Lufthavnsparken Kastrupvej 326, Kastrup
Arrangør: AOF Amager
Underviser: Charlotte Ringbæk. Lær hvordan du kan træne dine fødder sunde og stærke. Du lærer nyt om dine fødder - om knogler, led og muskler. Smerter i ankler, knæ, hofter - ja helt op i ryggen, kan stamme fra problemer i fødder og ankler. Du arbejder på bare fødder og laver øvelser med bolde i forskellige størrelser, elastikker, gangøvelser og massage. AOF Amager udbyder kurset i samarbejde med FeetBack fysioterapi & træning. Lær hvordan du kan træne dine fødder sunde og stærke. Du lærer nyt om dine fødder - om knogler, led og muskler. Smerter i ankler, knæ, hofter - ja helt op i ryggen, kan stamme fra problemer i fødder og ankler. Du arbejder på bare fødder og laver øvelser med bolde i forskellige størrelser, elastikker, gangøvelser og massage. AOF Amager udbyder kurset i samarbejde med FeetBack fysioterapi & træning.
Hold: 1819100
Pris: (Entré: Billet 30 kr) Køb/bestil billet
Vestamager bibliotek Ugandavej 111, Kastrup
Hør Lene Theill fortælle om sin vandretur fra Sydfrankrig til Santiago de Campostella. Det er en fortælling om herberger og vabler, stive stænger og borrelia-knæ. Det er spænding, alvor og sjov fortalt med et glimt i øjet. Vi følger hende i sne, regn, mudder og ubarmhjertig sol. Op og ned ad bjerge, ..ad grusveje og på toppede brosten. Hun går og går. Mærker, hvordan hun først bliver svækket - så stærkere og mærker stoltheden over at have overvundet fire års uopdaget borrelia.

Undervejs møder hun mennesker fra hele verden, og hun deler både egne og andres livshistorier med os ledsaget af humor, holdninger og moden indsigt. Vi møder knudemanden og snakkehovedet, udstyrsfreaken, den brasilianske prins og mange andre.

Men vi møder især Lene. Og hun møder sig selv. Glemte tanker, oplevelser og følelser dukker op i vandringens monotoni. Alle følelserne vil ud, og det kommer de, og Lene Theill deler det hele med os, ærligt og usentimentalt - både i aftenens foredrag og i sin bog: "Grin, gråd og gaffatape - 818 km på Caminoen", som udkom i 2015.

Køb din billet her

Fifty Shades - Fri

Man. d. 26. februar 2018, kl. 17.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller Christian Grey og Anastasia Steele i det tredje kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen, 'Fifty Shades', skrevet af E. L. James.

Black Panther

Man. d. 26. februar 2018, kl. 17.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Adventure og actionfilm fra Marvel Studios, hvor T'Challa efter mordet på sin far vender hjem til sit land, Wakanda, for at indtage tronen som konge. Men en gammel fjende dukker op, så T'Challa må agere som både konge og superhelten Black Panther.

Molly's Game

Man. d. 26. februar 2018, kl. 19.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Autentisk drama om skiløberen Molly Bloom, spillet af Jessica Chastain, som er tæt på et olympisk gennembrud. Men en skade stopper karrieren, så hun må søge nye veje. Det bliver starten på et nyt job i LA som værtinde for eksklusive, ulovlige pokerspil.

The Shape of Water

Man. d. 26. februar 2018, kl. 20.15.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Fantasy og drama af Guillermo del Toro, hvor Elisa arbejder i et statsstyret laboratorium. Her opdager hun og kollegaen Zelda et hemmeligt eksperiment, der ændrer Elisas liv for altid. Med blandt andre Sally Hawkins, Michael Shannon og Octavia Spencer.
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup

Lektiecafe HangOut & Learn hver tirsdag

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 16-18.
Pris: (Gratis)
Tårnbyparken Tårnbypark Alle 22, Kastrup
Lektiecaféen Hang out & Learn er en café hvor elever (0. 10. klasse) kan komme og få hjælp til at lave lektier og læring via leg. Det er frivillige der står klar til at hjælpe og motivere til læring og positivt socialt samvær for brugerne af lektiecaféen. Lektiecafeen afholdes af Ungdommens Røde Kors i samarbejde med Boligorganisationen Tårnbyhuse


Har lukket i skoleferier

Som bruger: Hvis man ønsker at komme i Hang Out & Learn kan man blot møde op eller man kan kontakte Malene Pedersen på boligsocial@taarnbyhuse.dk eller 25 73 71 35 for yderligere information. Hang Out & Learn har til huse på Tårnbypark Allé 22.

Som frivillig: Som frivillig i Hang out & Learn hjælper man sammen med resten af frivilliggruppen de børn/unge, der kommer med deres lektier. Man er med til at skabe et frirum, hvor der er plads til at have det sjovt, snakke, fejle og fortælle historier. Der laves vagtplaner og man kan selv være med til at vælge, hvilke dage man vil være på. Ønsker du at være frivillig skal du kontakte Malene Pedersen på boligsocial@taarnbyhuse.dk eller tlf.: 25 73 71 35

Tråd - net - blomster

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 16.15-21.45.
Pris: (Pris: 595 kr) Klik her for at tilmelde dig
Tårnby Skole Sneserevej 10, Kastrup
Arrangør: AOF Amager
Underviser: Kate Balle. Vi anvender vinseltråd, kyllingenet og andet metal til at frembringe underlag til blomsterarrangementer. Derefter dekorerer vi ståltrådsskjulerene med blomster, frøstande samt blomsterløg. Blomsterkunstneren Kate Balle, der er indehaver af Kabana Design, medbringer alle materialer til en anderledes dekoration i spændende materialer
Det er holdundervisning - det vil sige, at alle fremstiller samme type dekoration.

Prisen dækker alle materialer

Vi anvender vinseltråd, kyllingenet og andet metal til at frembringe underlag til blomsterarrangementer. Derefter dekorerer vi ståltrådsskjulerene med blomster, frøstande samt blomsterløg. Blomsterkunstneren Kate Balle, der er indehaver af Kabana Design, medbringer alle materialer til en anderledes dekoration i spændende materialer. Det er holdundervisning - det vil sige, at alle fremstiller samme type dekoration. Prisen dækker alle materialer
Hold: 181630

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info