Viser 903 events i Tårnby Kommune fra/efter 24. jun. 2018

Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup
4. s. e. trin.

Højmesse ved Julie Aaboe

Søn. d. 24. juni 2018, kl. 10.
Korsvejskirken Sirgræsvej 81, Kastrup
4. s. e. trin.

Højmesse ved Allan Ivan Kristensen

Søn. d. 24. juni 2018, kl. 10-11.
Kastrup Kirke Kastruplundgade 3, Kastrup
4. s. e. trin.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kastrupgårdsamlingen Kastrupvej 399, Kastrup
Oplev en gratis omvisning i kunstmuseets særudstilling, NYE BLIKKE. I hus med Richard Winther, med en af museets erfarne omvisere. Kastrupgårdsamlingen afholder offentlige omvisninger hver sidste søndag i måneden med mindre andet er anført. Omvisningen starter kl. 14:30 og har et begrænset antal pladser på max 25. deltagere. Derfor er tilmelding nødvendig. Tilmelding sker på omvisningsdagen ved henvendelse i museets skranke inden omvisningens start.

Det er gratis at deltage i omvisningen.

7. juni til 30 sept 2018 : NYE BLIKKE - I hus med Richard Winther

Oplev 13 samtidskunstneres nye blikke på multikunstneren Richards Winthers vilde og spraglede kunstprojekt. Med nye og gamle værker går de yngre kunstnere i kødet på den afdøde kunstner og professors værker og lader sig inspirere til at skabe nye udtryk. Kunstnerne er inviteret til at begære, at stjæle og fortære og dermed sætte nye værker i verden som gennem deres nye blikke på kunstnerens liv og værker frisætter nye energier og perspektiver på Winthers kunstnerrolle, hans praksis, blik og hans værker. Oplev maleri, skulptur, fotografiske værker og videokunst fra de deltagende kunstnere: Peter Linde Busk, Mette Colberg, Christian Finne, Gudrun Hasle, Kaspar Oppen Samuelsen, Jeanette Hillig, Claus Hugo Nielsen, Morten Schelde, Rikke Benborg, Birgitte Støvring, Camilla Thorup, Anne Torpe, Lars Tygesen og Richard Winther selv
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Plantorama Havecenter Amager Englandsvej 441, Kastrup
Roser er sommerens fest med de dejligste dufte og farver. Vind rosenbed og få gode råd om pasning og valg af roser til haven fra roseneksperterne. Sommeren er rosernes fest. De er på toppen med skønne farver og dejlige dufte, som kan nydes både dag og aften. Roser skaber sommerstemning på altanen og terrassen.

Krukkeroser er oppe i tiden. Det er populært at sætte roser i de store krukker. Og det er nemt.

Roser er skønne, men det kan være svært at vælge, fordi mulighederne er mange, siger centerchef Bjarne Kolding, Plantorama og tilføjer:

Søndag står roseneksperter klar fra kl. 10-16 med gode råd og tips til valg af roser, pasning mm. Alle er velkommen til at spørge.

En heldig vinder får et komplet rosenbed med roser, rosenjord, gødning mm. til en værdi af 2.500 kroner.

Roser er taknemmelige. Sol, varme, vand og lidt pasning med at beskære visne. Det er vejen til succes og til en smuk terrasse eller altan.

For eksempel Infinity, som er en tæt rose med fyldige blomster. Ingrid Bergman er en kraftig rose med store velduftende, mørkerøde blomster.

Roser passer til enhver have og terrasse. Klatreroser, mini roser, langstilkede, buskede roser er blot nogle af mulighederne.

Vælger du roser, der bliver 60-100 cm høje, og som sætter nye blomster hele sommeren igennem, er du sikker på en dejlig oplevelse.

Krukkeroser er oppe i tiden. På altanen og terrassen ser de godt ud. Med et trylleslag vil krukkerne strutte af farve og sommerstemning.

Roser er kærlighed og duft

Gødning og vand er nøglen til flotte roser. Gødning skal de have to-tre gange i foråret. Har du roser, der blomstrer hele sommeren, skal de have gødning en sidste gang her i juni.

Vælg roser efter farve og placering i haven. Klatreroser til en solrig mur med god plads. Foran huset eller langs indkørslen kan de buskede roser skabe en god fylde, og de sætter mange blomster fra juni og langt ind i efteråret. Er man til at gå og hygge om sine roser, kan man vælge de ranke og lodret voksende roser.

Der knytter sig også megen symbolik til roserne. Kærlighed blandt andet. Rosenblade bruges til pynt. Rosenvand med liflig duft. Det er bare at vælge mellem de mange muligheder, og vælge om de skal være med kraftigt duftende kronblade, små sarte til store blomster og med stærk og klar farve.

Programmet for dagen og de mange tilbud på roser kan ses på www.plantorama.dk/rosenfestival

Junglebanden - Dansk tale

Søn. d. 24. juni 2018, kl. 13.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm om pingvinen Monrad og resten af Junglebanden, der de senere år har sørget for at opretholde fred og i junglen. Men nu møder de deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans bavianhåndlangere.

Sig det' løgn, Luis! - Dansk tale

Søn. d. 24. juni 2018, kl. 13.30 & 15.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm om 12-årige Luis, hvis far er ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden. Pludselig en dag lander tre aliens i deres baghave og et hæsblæsende eventyr tager sin begyndelse.

Far til fire i solen

Søn. d. 24. juni 2018, kl. 15.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Dansk familiefilm, hvor Far, Onkel Anders og børnene er på ferie sydpå, men vel dernede finder de ud af, at de skal kæmpe imod en anden familie om titlen som 'Årets Solfamilie'. Med blandt andre Martin Brygmann, Thomas Bo Larsen og Elton Rokahaim Møller.

Jurassic World 2: Fallen Kingdom

Søn. d. 24. juni 2018, kl. 17.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Amerikansk action og adventurefilm, hvor man atter møder de kendte karakterer og dinosaurer - men også nogle helt nye, frygtindgydende arter. På rollelisten ses blandt andre Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine og Jeff Goldblum.

Den skyldige - Danske undertekster

Søn. d. 24. juni 2018, kl. 18.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Dansk thriller af Gustav Möller, der følger politibetjenten Asger Holm i jagten på en kvinde og hendes kidnapper. Hovedrolle spilles af Jakob Cedergren. Andre medvirkende er blandt andre Laura Bro og Morten Suurballe.

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info