Viser 464 events i Tårnby Kommune fra/efter 21. maj 2019

Pris: (Pris: Gratis billetter) Køb/bestil billet
Tårnby Hovedbibliotek Kamillevej 10, Kastrup
Ved du, hvilke digitale fodspor du sætter, når du bevæger dig rundt på internettet? Hvad bliver der af dine oplysninger, når du er til stede på nettet som forbruger og digital medborger? Og hvad sker der med oplysningerne, når du dør?

Vi ser nærmere på, hvordan dine personlige oplysninger kan bruges som betalingsmiddel på nettet, og hvordan du opbygger din digitale identitet på en fornuftig måde, når du bevæger dig rundt på internettet. På kurset kommer vi ikke ind på, hvordan man rent praktisk sletter eksempelvis cookies og søgehistorik. Kurset vil derimod sætte fokus på at øge bevidstheden om det digitale liv og den påvirkning, det digitale har på vores dagligdag, samt hvordan du kan sikre dine data bedst muligt.

Forudsætninger: Kendskab til brug af internettet

Høst Naturen - Hvidtjørneblomster

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 17.
Pris: (Entré: Voksen 18-99 år 250 kr, Barn 8-18 år 150 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Traktørstedet Naturcenter Vestamager Granatvej 9, Kastrup
Maj er en fantastisk måned hvor alt springer ud og glæder både blikket og sanserne. På Kalvebod Fælled står uendelig mange smukke HVIDTJØRNE træer som går i blomst netop i maj. Dem skal vi bruge.

Tårnby Rådhus

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 17-19.
Pris: (Pris: 30 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Amager Saltværksvej 68, 1., Kastrup
Underviser: Allan Andersen. Tårnbys borgmester Allan S. Andersen åbner døren til Rådhuset på Amager Landevej, som er fredet og tegnet af arkitekten Halldor Gunnløgsson. Vi kommer bl.a. til at se kommunalbestyrelsens mødesal. Samtidig får vi et indblik i, hvordan det lokale folkestyre fungerer, og hvilke ambitioner borgmesteren og kommunalbestyrelsen har for

Tårnby nu og i fremtiden. Efter rundvisningen serveres en vand. Tårnbys borgmester Allan S. Andersen åbner døren til Rådhuset på Amager Landevej, som er fredet og tegnet af arkitekten Halldor Gunnløgsson. Vi kommer bl.a. til at se kommunalbestyrelsens mødesal. Samtidig får vi et indblik i, hvordan det lokale folkestyre fungerer, og hvilke ambitioner borgmesteren og kommunalbestyrelsen har for Tårnby nu og i fremtiden. Efter rundvisningen serveres en vand
Hold: 191214 Mødested: Tårnby Rådhus, Kastrup

Menighedsrådsmøde

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 19.
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup

Kvinde på krigsstien

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 10.30.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Drama om Halla, der er en islandsk kvinde, som erklærer krig mod den industri og de politikere, som truer med at ødelægge hendes land. Hun går radikalt til værks, men så kommer et forældreløst barn ind i ligningen.

The Hustle

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 11 & 20.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Amerikansk komedie, hvor to svindlere indgår i en konkurrence, hvor taberen skal forlade byen. Filmen, der er med blandt andre Rebel Wilson og Anne Hathaway, er en genindspilning af 'Dirty Rotten Scoundrels' fra 1988.

Villy og monsterplaneten

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 17.15.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm om Villy, der er på rejse i rummet med sine forældre, da de bliver ramt af en meteorregn. Villy tvinges at forlade både familie og rumskib i en redningskapsel, der lander på en uudforsket planet. Med sig har han robotten Buck.

Pokémon Detective Pikachu

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 17.45.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Animeret familiefilm, hvor privatdetektiven Harry Goodman på mystisk vis forsvinder. Så hans 21-årige søn, Tim, begiver sig derfor ud for at efterforske hvad der er sket. Undervejs støder han på Harrys tidligere Pokémon makker, Detektiv Pikachu.

Dronningen - Danske undertekster

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 19.15.
Kulturhuset Kastrup Bio Kastrupvej 270, Kastrup
Drama om advokaten Anne, der med stor myndighed regerer i sit eget liv. Hun er succesfuld og gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, sætter hun alt over styr. I hovedrollen ses Trine Dyrholm.

Gudstjeneste

Ons. d. 22. maj 2019, kl. 10.
Skelgårdskirken Sindingvej 9, Kastrup
Ved kirkens præster.

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info