Dato

Genre

Søg

Opret event
Vælg en eller flere genrer
Opret event

Opret event

Viser 11 events

i Tønder Kommune d. 11. december 2017

11 DEC
Børn | Møder

Minikonfirmander

Nørre Løgum Kirke, kl. 14.15-16.

Man. d. 11. december 2017, kl. 14.15-16.
11 DEC
Diverse | Foredrag

Thomas Bo Larsen

Musik og Teaterhøjskolen, kl. 19.30.

Man. d. 11. december 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
I samtale med forstander Thomas Trier. Først Jesper Christensen, så Bodil Jørgensen og i dette efterår præsenterer vi med stolthed endnu en kendt dansk skuespiller, til foredragsaften i Toftlund: Thomas Bo Larsen.
Thomas Bo Larsen vandt for nylig en Robert for årets mandlige tv-hovedrolle - som politibetjenten Mads Justesen i tv-serien "Bedrag" på DR.
Det lå ikke i kortene at Thomas Bo Larsen skulle blive skuespiller. Han gik ud af 7. kl for at gå i lære som bager. Sidenhen blev han uddannet glarmester, inden et højskoleophold gav ham interessen for teater og han blev uddannet skuespiller fra Odense Teater i 1991.
Denne aften fortæller Thomas Bo Larsen i samtale med Thomas Trier fra Musik og Teaterhøjskolen, om sit liv og virke.

Inklusiv kaffe & kage
11 DEC
Film | Tegnefilm/Animation

Mumitroldenes vinter

Biografen 1&2, kl. 16.

Man. d. 11. december 2017, kl. 16.
Animeret familiefilm, hvor julestemningen sniger sig ind i Mumidalen. Filmen, som er baseret på forfatter Tove Janssons oprindelige Mumi-bøger, fortæller en finurlig historie om venskab og det første eventyrlige møde med sne, frost og julemagi.
11 DEC
Film | Komedie/Romantik

A Bad Moms Christmas

Biografen 1&2, kl. 18.15.

Man. d. 11. december 2017, kl. 18.15.
Amerikansk komedie om de tre mødre, Amy, Kiki og Carla, der er kørt træt i forpligtelserne og forældreræset. Filmen, der er en fortsættelse til 'Bad Moms', er med blandt andre Mila Kunis, Kristen Bell og Kathryn Hahn.
11 DEC
Film | Komedie/Romantik

Glasslottet

Toftlund Biograf, kl. 19.

Man. d. 11. december 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: 80 kr) Køb/bestil billet
Drama af Destin Cretton, der er baseret på Jeanette Walls selvbiografi om hendes opvækst og den særlige kærlighed, loyalitet og styrke, som var i hendes familie på trods af svigt og druk. Med blandt andre Brie Larson, Woody Harrelson og Naomi Watts.
11 DEC
Film | Komedie/Romantik

Suburbicon

Toftlund Biograf, kl. 19.

Man. d. 11. december 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: 90 kr) Køb/bestil billet
Sorthumoristisk dramakomedie af George Clooney, der udspiller sig i 1957 i forstaden Suburbicon. Filmen, der har manuskript af Coen-brødrene, er med blandt andre Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac og debutanten Noah Jupe.
11 DEC
Film | Action/Drama

Mordet i Orientekspressen

Biografen 1&2, kl. 20.30.

Man. d. 11. december 2017, kl. 20.30.
Krimithriller inspireret af Agatha Christies klassiker, hvor tretten mennesker er under mistanke for et mord begået på en luksuriøs togrejse. Med blandt andre Kenneth Branagh, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp og Michelle Pfeiffer.
23 DEC
Udstilling | Kunsthåndværk

Julebyen i Tønder

4+4, Alle dage.

Lør. d. 11. november til lør. d. 23. december 2017, Alle dage.
Sted: 4+4
Garanti for julestemning. Tønder er stedet at komme i julestemning. Så snart julebelysningen spreder hygge i gaderne, begynder aktiviteterne. Det store julemandsoptog gennem byen sætter festlighederne i gang, mens løbere klædt ud i julemandskostume tager benene på nakken til det årlige Santa Run.
Det Gamle Apotek fra 1671 emmer af klassisk julestemning, og her kan du få juleposten stemplet på julemandens postkontor. I gaderne er der julemusik og en duft af brændte mandler. På torvet er byens juletræ omgivet af boder med juledekorationer og gaver til hjerternes fest
14 JAN
Udstilling | Billedkunst

Særudstilling Engle og Dæmoner

Foreningen Kunstnerhuset, kl. 09-20.

Søn. d. 26. november 2017 til søn. d. 14. januar 2018, kl. 09-20.
Pris: (Fri entré)
Bertina Kærager-van Eijck, skulptur, holder sammen med vennerne Bodil Bjerregaard, akvarel, og Alma Willadsen, olie og akryl, særudstilling. Åbningstaler: Jørgen Steinicke. Fernisering: kl. 16.00. Det er Bertinas 75-års fødselsdagsudstilling, hvor hun har arbejdet med Engle og Dæmoner, som parafraser over Jan van Eijcks altartavle i katedralen i Gent (Belgien). Den viser engle som synger i kor og som spiller i orkester. Idet hun er født i syd-Holland er hun også inspireret af Hieronimus Bosch, som har malet mange gange Dommedag. Der kryller det af dæmoniske væsener.

I Bertina's skulpturer forvandles engle langsomt til dæmoner.
14 JAN
Udstilling | Blandet/Ukendt

Sær-Udstilling

Foreningen Kunstnerhuset, kl. 9-20.

Søn. d. 26. november 2017 til søn. d. 14. januar 2018, kl. 9-20.
Pris: (Fri entré)
Bertina & Venner "Engle & dæmoner" Bertina Kærager udstiller skulpturer og andre skulpturelle værker, sammen med kunstnervennerne Bodil Bjerregaard, akvarel og Alma Willadsen, olie. OBS - centret er lukket den 23., 24. og 31. december.

Vi åbner den 25.12. kl. 11.00 og den 1. januar 2018 kl. 12.00
28 JAN
Udstilling | Foto

Fotoudstilling i Højer i Østershus på Kiers Gaard

Kulturcentret Kiers Gaard, hele dagen.

Lør. d. 9. december 2017 til søn. d. 28. januar 2018, hele dagen.
Pris: (Fri entré)
26 Motiver fra Højer og omegn I vinduerne på Østershus på Kiers Gaard. alle fotos er taget af fotoentusiaster som holder af Højer - Byen bag diget, med kulturhistorie, marsk og vadehav. Udstillingen er støttet af Tøndermarsk Initiativets Eventpulje.

OFFICIEL åbning med en forfriskning og overraskelse til alle fremmødte er LØRDAG d. 16. december 2017 kl. 14:00. Mødested: Østershus på Kiers Gaard i Højer. Alle er velkomne!

TAK til de 13 der har stillet fotos til rådighed:

Bent Schulz-Hansen, Højer

Helga Westergaard, Tønder

Laura Franziska Jäger, Tønder

Ronja Olivia Thomsen, Højer

Karen Boes Lund, Vr. Gamnmelby

Maja Sönnichsen, Tønder

Jane Boes, Vr. Gammelby

Lærke Hofsted Hoffmann, Østerby

Niels Secher, Tønder

Runa Hofsted Hoffmann, Østerby

Jeppe Boes Lund, Vr. Gammelby

Rikke Christiansen, Tønder

Nalin Ibrahim, Tønder

De 26 udstillede fotos er fra en fotokonkurrence i foråret 2017, der gjorde det muligt at trykke 7 kort med motiver fra Højer og omegn. Fotokonkurrencen blev støttet af Sparekassen Højer Fond og præmiesponsorerne: BAR Burger Tønder, Cafe fru Dax Rømø, Cafe Victoria, Tønder Sport og Fritidscenter, Beck Søndergaard Copenhagen, UNIVERSE og Djurs Sommerland.

Udstillingen i Østershus på Kiers Gaard er lavet i samarbejde med Kulturcenter Kiers Gaard efter initiativ af den lille lokale naturforening Spicy Denmark - oplevelser i Nationalpark Vadehavet. Oplysninger om foreningen fås hos Jane Boes, 2888 9018 / janeboes@hotmail.com / www.spicydenmark.dk