Dato

Genre

Søg

Opret event
Vælg en eller flere genrer
Opret event

Opret event

Viser 10 events

i Tønder Kommune mellem 29. februar og 2. marts 2020

29 FEB
Diverse | Natur

Østers- og MuslingeSafari

P-pladsen, kl. 10.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: Voksne 185 kr, børn 120 kr)
Arrangør: Sort Safari
Sted: P-pladsen
Omkring 300 meter ude i Vadehavet sætter vi fokus på indsamling af østers og Vadehavets øvrige specialiteter - de mange forskellige muslingearter. Tag med når vi finder MASSER af østers samt sandmuslinger, blåmuslinger, hjertemuslinger og strandsnegle. Ønsker du at få alle sanser stimuleret, så er denne Østers- og MuslingeSafari den ultimative oplevelse. Når du har samlet nok af havets frugter, er der naturligvis prøvesmagning, mens der fortælles om Vadehavsøsters, der som kongeligt regale og eksportvare tidligere indbragte formuer, men som uddøde og siden blev erstattet af et nyt østerseventyr. Vi fortæller naturligvis også om, hvordan du kan tilberede østers og muslinger. Husk gummistøvler.

Book her
29 FEB
Diverse | Natur

Havfaldstur

Tønnisgård Naturcenter, kl. 10-12.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10-12.
Pris: (Fri entré)
Vi kører ned til stranden og samler affald op. Over en kop te/kaffe fortæller vi om, hvad der gør Vadehavet og Nationalparken til noget særligt.
29 FEB
Diverse | Natur

Østerstur/Austerntour

Tønnisgård Naturcenter, kl. 10.30 -12.30.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10.30 -12.30.
Pris: (Entré: 195 kr/90 kr børn)
Tag med ud til østersbankerne ved Rømø. Vi fortæller om østers. I er velkomne til at samle så mange I vil. Påklædning: Varmt tøj, regnbukser, handsker og gummistøvler. Medbring: stofpose eller spand. Husk tilmelding: TLF: 7475 5257 el. info@tonnisgaard.dk. Verbringe mit uns mehrer Stunden draußen im Watt. Zusammen suchen wir nach Austern, die ihre nach der Tour mit Heim nehmen könnt. Auf der Tour lernt ihr spannende Dinge über die Austern und das Watt. Bitte mitbringen: warme Klamotten, Regenkleidung, Handschuhe, Gummistiefel und Stofftüten oder Eimer. Bitte vorher anmelden:TLF: 7475 5257 el. info@tonnisgaard.dk
29 FEB
Diverse | Andet

Guidet Rundvisning

Schackenborg Slot og Slotspark, kl. 13.30.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 13.30.
Pris: (Entré: 135 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
29 FEB
Musik | Rock/Pop

Lis Sørensen

Schweizerhalle - Tønder Kultuhus, kl. 20.

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Efter en stor succes i 'Toppen af Poppen' en arena- sommer turné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med hendes eget stærke. orkestre som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen Mads Michelsen. Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden formidler fortidens hits, 'Fuld af Nattens Stjerner', 'Tæt på Ækvator', 'Mine Øjne
De Skal Se' mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.
Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, hvis erfaring passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater.
Med sin varme stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større større publikum, en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, en energisk væren i øjeblikket
1 MAR
Teater | Opera/Operette

OperaBio - Wozzeck

Toftlund Biograf, kl. 11.

Søndag den 1. marts 2020, kl. 11.
Pris: (Entré: 175 kr) Køb/bestil billet
ACT I. The soldier Wozzeck is shaving the Captain. The officer urges him to work more slowly, then tells him that he is a good man but lacks morality because he has an illegitimate child.
2 MAR
Diverse | Natur

Ravslibning/Bernsteinschleifen

Tønnisgård Naturcenter, kl. 10.

Mandag den 2. marts 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 100 kr)
Rav er havets guld. Kom og vælg et upoleret stykke rav og slib det til en halskæde. Vi har rav, sandpapir samt polérklude og vejleder jer i, hvordan I gør. (tidsforbrug ca 1½ time pr stykke). Flere information: TLF: 7475 5257 eller info@tonnisgaard.dk.
2 MAR
Diverse | Foredrag

Velkommen på bagsiden

Højer Præstegård, kl. 19.

Mandag den 2. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 85/75 inkl. kaffe og brød)
I 2018 fik bogen VELKOMMEN PÅ BAGSIDEN. DANMARKSHISTORIEN PÅ VRANGEN prisen som Årets Historiske Bog. Den er skrevet af Poul Duedahl lektor ved historie på Aalborg Universitet og er et forsøg på at skrive en "anden" danmarkshistorie. Poul Duedahls udgangspunkt er, at de fleste forsøg på at skrive rigets historie alle arbejder ud fra den tese, at historien er lineær og bevæger sig frem mod et bestemt mål.Det lyder som om historien er en slags motorvej, og det er den måske også, når man som alle levende mennesker ser den i bakspejlet. Men i virkeligheden har historien været fuld af omveje og krinkelkroge, og det er nogle af dem, som Poul Duedahl tager os med ud på denne aften. Måske hører vi om kyssekulten, pagter med djævelen eller nogle af de mange andre mærkværdige fortællinger, som danmarkshistorien har produceret
10 MAJ
Udstilling | Billedkunst

Grænse, Grenze, Granitsa

Museet Holmen, kl. 13-17.

Lørdag den 15. februar til søndag den 10. maj 2020, kl. 13-17.
Pris: (Entré: 50 kr (u. 18 år gratis))
Museet Holmen viser udstillingen Grænse, Grenze, Granitza, hvor 31 kunstnere har fortolket begrebet 'grænser'. Udstillingen er en del af markeringen af 100året for Danmarks genforening. 31 kunstnere fra Tyskland, Danmark og Rusland går i dialog med hinanden over temaet grænser. Resultatet er en udforskning af grænser som f.eks. dødspatruljen langs den tidligere tysk-tyske grænse, den 'nye silkevej' eller det nye 'vildsvinehegn' mellem Tyskland og Danmark. Udstillingen er da også med til at markere netop hundredeårsfejringen af genforeningen mellem Danmark og Tyskland i 1920.

Udstillingen er et fælles projekt mellem den dansk-tyske kunstnersammenslutning Grænselandsudstillingen, Museumsberg Flensburg i Flensborg og Museet Holmen i Løgumkloster. Ud over medlemmerne af Grænselandsudstillingen er der også indbudt gæsteudstillere fra både Danmark, Tyskland og Rusland.

Vi har skabt en udstilling, hvor kunstnerne får det første ord, når det går løs på begge sider af grænsen i forbindelse med markeringen af 100året for Danmarks genforening, og dermed vedtagelsen af den nuværende grænse mellem Danmark og Tyskland.

I forbindelse med udstillingen udgives et katalog med et essay af Dr. Michael Fuhr, direktør på Museumsberg Flensburg. I dette essay udforsker Fuhr ordet 'grænse' som sprogligt fænomen, for netop at vise os den flertydighed der er i et ord, der ellers ofte er forbundet med begrænsning. Som han skriver, støder kunsten igen og igen mod grænser, som f.eks. grænserne for 'den gode smag', 'anstændighed' eller 'den politiske korrekthed', men det er vores ønske med denne udstilling, at give de besøgende en inspirerende oplevelse og mod til - tankemæssigt - ikke at lade sig begrænse af grænser
21 JUN
Motion | Andet motionstilbud

Brunch & Wellness

Enjoy Resorts Rømø, kl. 08-16.

Søndag den 26. januar til søndag den 21. juni 2020, kl. 08-16.
Pris: (Pris: 275 kr)
Hver søndag, med undtagelse af højsæsonen, tilbyder Enjoy Resorts brunch & wellness for alle. Start dagen med brunch med efterfølgende adgang til wellness.

Bemærk at børn må være i wellness fra 9.00 - 12.00, herefter kan de fortsætte i badelandet. Pris pr. barn 140,- kr.

Booking på 74 75 56 55 eller enjoyresorts.dk