Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 82386 events fra/efter 18. jun. 2019

Børn | Andet

Rundvisning på Jette's Strudsefarm

Jette's Strudsefarm

Tir. d. 18. juni 2019
Oplev at blive fascineret af dyrene, med en informativ guide og en tur i vores oldtimer (afhængigt af vejr). Hver uge fra søndag til torsdag, er der mulighed for en rundvisning på farmen, ved forudbestilling. Danske rundvisninger: kl. 11.00 og kl. 14.00.

Tyske rundvisninger: kl. 13.00 og kl. 15.00
Musik | Klassisk

8. Sinfoniekonzert

A.P. Møller Skolen, 19.30 Uhr.

Tir. d. 18. juni 2019, 19.30 Uhr.
Pris: (Entré: 25€)
Richard Wagner (1813-1883) Vorspiel zu PARSIFAL mit angefügtem Stückschluss Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847) „Lobgesang", Sinfoniekantate B-Dur, op. 52 (MWV A 18). Klingende Sehnsucht steht zu Beginn des 8. SINFONIEKONZERTS des Schleswig-Holsteinischen Sinfonieorchesters auf dem Programm. Das strahlende Orchestervorspiel zu PARSIFAL empfindet die Irrfahrten der Titelfigur nach, die versucht, zur Gralsburg zurückzugelangen.

Die Erfindung der Buchdruckerkunst sollte 1840 in Leipzig gebührend gewürdigt werden. Felix Mendelssohn Bartholdy setzte die große Errungenschaft in seiner Sinfoniekantate „Lobgesang" eindrucksvoll in Musik um.

Nach neun Spielzeiten am Landestheater - zunächst als 1. Kapellmeister und stellvertretender Generalmusikdirektor, ab 2012 als GMD - gibt Peter Sommerer im Juni sein letztes Sinfoniekonzert mit dem Schleswig-Holsteinischen Sinfonieorchester. Neben Vokalsolisten und -solistinnen stehen beim „Lobgesang" der Opern- und Extrachor des Landestheaters sowie Mitglieder des Extrachors der Hamburgischen Staatsoper auf der Bühne.
Diverse | Andet

Rømø Tours Hop On - Hop Off

Rømø-Sylt Linien, Afg. 10.25, 12.25, 14.25 og 16.25.

Tir. d. 18. juni 2019, Afg. 10.25, 12.25, 14.25 og 16.25.
Pris: (Entré: Se www.romo-tours.dk)
Diverse | Andet

Club Fanø Blokart skole

Club Fanø, Fra kl. 11.

Tir. d. 18. juni 2019, Fra kl. 11.
Pris: (Entré: 350,-kr per blokart per time)
Hjemmeside: http://clubfanoe.dk
Sted: Club Fanø
Blokart er noget af det sjoveste du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner. Blokart er populært sagt en optimist jolle på hjul. Det tager højst 10 minutter for vores instruktør at lære. Det er absolut ikke farligt at køre med Blokart. Du får udleveret hjelm og handsker og du sidder fastspændt i køretøjet i en sikkerhedssele. Du skal først og fremmest huske på, at du ikke er alene på stranden og derfor tage hensyn til de andre trafikanter på stranden.

Inden du kan komme ud at køre, skal du udfylde en lejekontrakt. Da du kører på eget ansvar er det din egen forsikring, der skal dække skader på materiel eller personer.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke lejer blokarts ud uden at vores instruktør er med. Selvom det ikke er farligt er det vigtigt for os at være på stedet og kunne hjælpe dig, så du får den bedste og sikreste oplevelse.

Blokart foregår på stranden 2 km syd for nedkørslen til stranden for enden af Kirkevejen. Man kan cykle og køre i bil på stranden. Vi anbefaler derfor at i kommer til Club Fanøs kontor på Kirkevejen 13 i Rindby ½ time før i skal køre, for at udfylde papirerne.

Alder: fra ca 12 år (mindst 135 cm høj)
Diverse | Banko

Lotterispil

Gødvad Forsamlingshus (Hønsehuset), Hver tir. kl. 19.

Tir. d. 18. juni 2019, Hver tir. kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Diverse | Ekskursion

Kronovall og Svaneholm Slot i Skåne

AOF Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, kl. 07.55-16.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 07.55-16.
Pris: (Pris: 1135 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Pia Mengel. Spredt i det skånske landskab ligger mange historiske gamle herregårde. Mange af disse har selvfølgelig danske aner, idet området var dansk indtil vi mistede det i Roskildefreden 1668. Kronovall slot er et af disse smukke slotte, der i dag er Sveriges eneste vinslot, som huser tusinder af flasker mousserende vine i vinkælderen. Vi skal på interessant rundvisning i en stor del af stedet og selvfølgelig skal vi nyde et glas bobler fra kælderen. Slottets sale og gemakker er omhyggeligt restaureret og fremstår i dag velbevaret og med historisk originalt interiør. Herefter kører vi til Svaneholms Slot, der er et firlænget renæssanceslot med en lille borggård i midten. Slottet blev opført omkring 1530 af danskeren M.J. Sparre, hvis slægt også i en periode var ejer af Kronovall Slot. Efter rundvisningen nyder vi en dejlig frokost i stedets restaurant. Spredt i det skånske landskab ligger mange historiske gamle herregårde. Mange af disse har selvfølgelig danske aner, idet området var dansk indtil vi mistede det i Roskildefreden 1668. Kronovall slot er et af disse smukke slotte, der i dag er Sveriges eneste vinslot, som huser tusinder af flasker mousserende vine i vinkælderen. Vi skal på interessant rundvisning i en stor del af stedet og selvfølgelig skal vi nyde et glas bobler fra kælderen. Herefter kører vi til Svaneholms Slot, der er et firlænget renæssanceslot med en lille borggård i midten. Slottet blev opført omkring 1530 af danskeren M.J. Sparre, hvis slægt også i en periode var ejer af Kronovall Slot. Efter rundvisningen nyder vi en dejlig frokost i stedets restaurant
Hold: 926033 Mødested: Hellerup Station, Hellerup
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste

Apostelkirken, kl. 08.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08.
Start dagen med ro og fordybelse, når vi læser dagens tekst og synger et par salmer. Bagefter drikker vi en kop morgenkaffe sammen og ønsker hinanden en god dag. Vi holder morgenandagt alle ugens hverdage. Velkommen.
Diverse | Gudstjeneste

Stille- og meditationsgudstjeneste ved Per Vibskov Nielsen og Miriam Jul Jensen

Simeons Kirke, kl. 08.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08.
For en kort stund kan mennesket være åndeløs af spænding, men for at leve må man kunne ånde frit. Det gør man bedst i et åndehul. Et sådant åndehul kan du finde i Simeons kirke hver tirsdag morgen kl. 8 til Morgenmeditation. I kirkens trygge rammer trækker vi sammen vejret, vi falder til ro og bliver mindet om at vi ikke behøver møde hverdagens krav alene. Der er der brug for fokuseret vejrtrækning både under selve meditationen, men også til at synge to morgensalmer. Når man kan mærke Skaberen blæse ånd ind i kroppen, så man fyldes af ånd og bagefter ånder lettet ud igen, mærker man at man lever og gør det sammen med andre. Undervejs i den guidede meditation er der fordybelse i et visdomsord fra Bibelen og sammen beder vi den bøn som mesteren Jesus, har lært os. Derudover kan man også få en keltisk velsignelse og en kop kaffe som en god start på dagen. Alle er velkomne og det er gratis
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Martin Drengsgaard

Sankt Johannes Kirke, kl. 08.

Diverse | Andet

Morgensang i Slotskirkens Tårn v/Line Rudbeck

Slotskirken, kl. 08-09.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08-09.
Morgensang i Slotskirkens Tårn I Slotskirkens tårn findes flere smukke rum, som i solskin og morgenlys er endnu mere fortryllende. Flere gange har os, der kommer i og omkring tårnet i morgentimerne sagt til os selv, at fælles morgensang i de rammer må være en skøn start på dagen. Selvom der ikke er garanti for solskin, vil vi hen over sommeren invitere til morgensang i tårnet som en forhåbentlig god start på dagen. Ud over at synge 3-4 sange , vil der hver gang være en helt kort refleksion over en tekst eller et billede. Vi slutter hver gang med en kop kaffe
Diverse | Foredrag

Sommerafslutning Sammen Med Tirsdagsgruppen

Cross Fit North, kl. 08-10.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08-10.
Pris: (Entré: 200.00 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: BusinessBees
Velkommen til BusinessBees Aalborg 2 morgenmødet. Velkommen til BusinessBees Sommerafslutning.

Mød de andre Bier fra tirsdagsgruppen - deltag i sommerkonkurrencen OG:

Kom med til den inspirerende sommerafslutning d. 18/6 hos Crossfit North, hvor du kan få mulighed for at snuse til træningsformen crossfit og mærke kroppen på en sjov og anderledes måde - også dagen efter.

Vi kommer til at opleve glæden ved at overkomme modstand og galoperende puls som en del af en gruppe. En følelse, der skal opleves. Der er garanti for at komme ud på den anden side som lykkelig og triumferende.

Når sveden er tørret af panden fortjener vi kaffe og morgenmad, mens vi skal høre om Torben og Linns eventyr som selvstændige.

Mon ikke også Torben Keller har et par sjove historier og gode råd fra sin tid som professionel bokser. I hans tilfælde kan man i ordets bogstaveligste forstand snakke om at slå konkurrenten.

Medbring Shorts, T-shirt og kondisko og håndklæde. Det er muligt med morgenbad efter seancen.

BusinesBees ryster dig sammen med de andre.

Spørgsmål eller kommentarer - skriv til Per Topp på
pht@businessbees.dk
Diverse | Andet

Sommerbogen

Aalborg Bibliotekerne, kl. 08-22.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08-22.
Pris: (Gratis)
Sommerferiens læsekonkurrence starter 14. juni 2019 - vær med fra start! Sommerbogen er en læsekonkurrence for 7-14-årige.

Det gælder om at læse og anmelde en masse bøger i løbet af sommerferien.

Du bestemmer selv hvilke bøger, du vil læse og anmelde.

Og der er lækre præmier at vinde, hvis man er god og heldig.

Følg med på biblo.dk

Du kan være med i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august
Diverse | Andet

Del din sommerbog

Aalborg Bibliotekerne, kl. 08-23.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08-23.
Pris: (Gratis)
Del din sommerbog med os og vind en fin bogpræmie! Sommerferie er højsæson for læsning og vi vil så gerne se hvad I læser.

Tag et billede af jeres sommerbog, hvor I læser den og hvad I synes om den og læg det på Instagram.

Brug #aalborgbibliotekerne og #sommerlæsning så kan det være I er med i lodtrækningen om en fin bogpræmie.

Du kan dele din sommerbog i hele sommeren fra den 1. juni til den 31. juli.

Konkurrencen er åben for alle glade læsere
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Steffen Ringgaard Andresen

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.05.

Diverse | Andet

Morgenbøn i kirken

Skjoldhøj Kirke, kl. 08.15-08.45.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08.15-08.45.
Morgenbøn i kirken Tirsdag kl. 8.15-8.45. Få dagen godt begyndt med morgenbøn i Skjoldhøj kirke! Bøn er troens åndedræt. Et pulsslag i kirkens og i mit eget liv. I bøn retter vi os mod Gud, og det retter os udad i bøn for verden og vores lokalområde. Morgenbønnen følger en fast struktur med bibellæsning, en salme og tid til stilhed og til at bede for os selv og andre. Alle er velkomne
Diverse | Andet

Morgensang på Værftet

Biblioteket Kulturværftet, kl. 08.30.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08.30.
Pris: (Gratis)
Fællessang for alle før dagen begynder. Fælles morgensang én gang om ugen for alle, som har lyst. En lille halv time med dejlig fællessang inden job, studier eller andet begynder.

Vi synger fra Højskolesangbogen, og der vil som oftest være et tema for dagens morgensang.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Johanne Haastrup

Bellahøj Kirke, kl. 08.30.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08.30.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Anne-Sophie Olander Christiansen

Roskilde Domkirke, kl. 08.30-09.30.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 08.30-09.30.
Børn | Andet

Legestue i Johannes på Torvet

Johannes på Torvet, kl. 09.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 09.
Er du på orlov med dit barn? Er dit barn begyndt at bevæge sig rundt og undersøge verden? Kunne I tænke jer selskab? Så er legestue måske noget for dig. Legestuen emmer af leg, hygge og samvær for alle sognets småbørnsfamilier. De voksne får mulighed for at slappe af og snakke sammen, mens børnene udforsker legetøjet og leger med hinanden. Man kommer, når det passer ind i formiddagens rytme. Kl. 10 og kl.12 samles vi til rytmik og sang. Vi har højstole og mikroovn så tag endelig dit barns frokost med. For mere information kan I kontakte kirke- og kulturmedarbejder: Miriam Jul Jensen: mj@km.dk, 40280327
Diverse | Natur

Posttur med naturvejleder

Postbåden, Nakskov Havn, kl. 09.

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 09.
Pris: (Entré: Se turbeskrivelse)
Undervejs rundt på Danmarks ørigeste fjord, der også er naturpark, fortæller naturvejlederen om det spændende naturområde, som rummer flere nationale seværdigheder, et unikt kulturmiljø og en lang historie. Vi besøger Enehøje med Peter Freuchens hvalkæber, og på Albuen ser vi blandt andet Nordeuropas bedst bevarede sildemarkedsplads fra middelalderen.

Bemærk: Tilmelding til postbaaden@mail.dk eller 2588 8236.
Medbring: Mad og drikke.
Mødested: Nakskov Havn, Postbåden.
Tidspunkt: Kl. 9.00 - ca. 13.30
Turleder: Naturvejleder Klaus Bek Nielsen
Arrangør: Lolland Kommune i samarbejde med Postbåden
Priser: Postbåden: Voksne: 170 kr., Børn u. 12 år: 80 kr.
Naturvejledningen 50 kr. person, Børn u. 12 år: 20 kr