Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 90187 events fra/efter 23. mar. 2019

Børn | Workshop

Linoleumstryk

Børnekulturhus Ama´r

Lør. d. 23. marts 2019
Pris: (Entré: 40 kr. pr person)
Grafisk tryk for begyndere. Lørdagsværkstedet byder op til de fineste grafiske tryk som du selv kan lave. Vi arbejder både i "rigtig linoleum" og i "snyde" linoleum, der ikke kræver skæreknive, så de små også kan være med. Kom og lav din egen postkort produktion og lær det gamle håndværks teknikker. Kunstner Maria Lau Krogh er klar til at styre løjerne og give sin bedste snitte, hakke, skære, trykke hjælp. Lørdage i Børnekulturhuset er drop-in aktiviteter hvor man betaler ved indgang til aktiviteten. Værkstedet er åbent fra kl. 11-14.30 og værkstedsfører er altid en uddannet kunstner, arkitekt eller designer. Det koster 40 kr. at deltage pr. person. Børn under 11 år skal være sammen med en voksen. Børn over 11 år må gerne deltage alene, men skal være i stand til selv at tage ansvar for deltagelsen. Huset er hver lørdag åbent fra 10 - 15, hvor man kan hygge sig, klatre, læse, spise sin medbragte mad eller udforske Børnekulturhusets mange små rum og hjørner ganske gratis. Vi forventer at voksne tager ansvar for deres børn mens de er i Børnekulturhuset. Når man er hos os, laver man aktiviteter sammen
Musik | Dansegulv

Lørdagsbal

Herlufmagle Hallen, Fra kl. 20-01 Dørerne åbnes kl. 19.30.

Lør. d. 23. marts 2019, Fra kl. 20-01 Dørerne åbnes kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100,00 kr + 50,00kr for medlemkort)
Denne aften har vi besøg af :SPOR TO: De vil gøre alt for at vi får en rigtig god danseaften. Se mere på. www.danseforening.dk.
Diverse | Andet

Skräddarsy Din Lördag I Whiskybyn

Whiskyby Gävle, kl. 00.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 00.
Arrangeras av Mackmyra.
Diverse | Foredrag

Nordic Invest Camp

The Plant Cph, kl. 08.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 08.
Pris: (Entré: 584,00 DKK) Køb/bestil billet
Ny konference vil gøre investering til en fest. Der kommer et festfyrværkeri af spændende talere, kulørte drinks foodtrucks, når en helt ny investerings-event slår dørene op den 23. marts i København. Navnet er Nordic Invest Camp grundtanken er, at investering skal tænkes helt forfra, så støvet alt det uigennemskuelige blæses bort.

"Vi vil gøre op med ideen om, at investering kun er for mænd i jakkesæt. Investering er for alle - så kvinder i palietter mænd i spraglede skjorter," siger Sarah Ophelia Møss, der er en af idékvinderne bag eventen.

Til dagligt driver hun bl.a. Ophelia Invest Kvindelogen INVESTERET på facebook, men i forbindelse med det nye event er hun gået sammen med iværksætterne bag daytrader.dk invested.dk

"Vores erklærede mål er at demokratisere markedet for investering. Investering fortjener at blive trukket ind i lyset ned på jorden. Vi vil gerne fortælle alle danskere - så Maren i Kæret - at hun nemt kan håndtere det selv. Det vil vi gerne vise med denne event," siger Erik Bork, der er medejer af daytrader.dk invested.dk

På Nordic Invest Camp bliver der således plads til 1.000 almindelige danskere, der samles en hel dag med spændende speakers, traderrum, workshops, musik, mad meget mere. Gæsterne vil blive præsenteret for et hav af forskellige emner foredragsholdere inden for investering, der vil blive talt nye trends metoder inden for investering.

Nordic Invest Camp finder sted hos The Plant i København lørdag den 23. marts fra klokken 08.00 til 23.00.

Blandet dagens talere er Tom Hougaard, Tine Choi, Asger Aamund, Kurt Kara, Helge Larsen mange flere
Diverse | Natur

Fuglestemmetur

Skoven ved Løjstrup Hovedgård, kl. 08- 10.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 08- 10.
Pris: (Fri entré)
Fugletur hvor vi lytter efter fuglesangen og forsøger at genkende fuglenes stemmer. Vi går ca. 2,5 - 3 km. Turen er både for nybegyndere og mere garvede fuglenørder. Tag med ud og lyt til selve forårets stemme: Fuglenes stemmer! Vi går en tur i det kuperede terræn ved Løjstrup Hovedgård. Er vi stille møder vi den charmerende spætmejse. Spætmejsen er den eneste danske fugl, som ikke alene klatre op ad træstammer; men også ned af dem. Vi skal høre de rigtige spætter, der er særlig aktive lige nu og lige her ved Løjstrup. Både grønspætte og stor flagspætte er der gode chancer for at møde.

Turen er for dig, der lytter til fugle for første gang og for garvede fuglenørder, da Christian Bøggild er med.

Tilmelding senest fredag den 22. marts på vsje@favrskov .dk

Medbring: kaffen, evt. noget at sidde på til en pause, vandtæt fodtøj der er rat at gå i, tøj efter vejret og vigtigst: Godt humør!
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Stine Munch

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.05.

Diverse | Andet

Aa

Timotheuskirken, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
AA holder møde hver lørdag kl. 9.30 i Timotheuskirkens lokaler. Det eneste, der kræves for at blive medlem, er et ønske om at holde op med at drikke. 2. lørdag i måneden åbent møde med speaker * AA kan ikke at løse problemerne i dit liv. * Men som medlemmer af AA kan vi vise dig, hvordan du lærer at leve uden alkohol ved at tage »en dag ad gangen«. * I AA holder vi os fra den »første genstand«, fordi vi har erfaring for, at vi ikke kan nøjes med den ene
Diverse | Undervisning

Eva - Ekstra gang

Apa afspændingspædagogernes aftenskole, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 1 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dette hold er kun for deltagere fra Eva Bernhardts hold, som af en eller anden grund ikke er i stand til at deltage på alle mødegange på det sædvanlige hold. obs undervisningen ligge mandag d. 17. december kl. 19.00. Hold 29213.
Musik | Klassisk

Fælles Kulturskoledag

Ishøj Kulturskole, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Fri entré)
Alle Ishøj Kulturskoles elever mødes og er kreative sammen.
Diverse | Undervisning

Malekursus - Hedensted

Stjernevejskolen, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 365 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Trekanten
Til foråret, kan jeg igenbyde på masser af muligheder, for maleoplevelser i Vejle og Hedensted Jeg tilbyder individuel undervisning, da vi jo hver især er på forskellige stadier og vores ønsker for hvad der skal være på lærredet er vidt forskellige. Som udgangspunkt maler vi med olie eller akryl i de traditionelle teknikker med pensel + svamp + spartel. Men jeg kan godt finde på at komme med nogle vilde og tossede idéer til dit lærred som vil give prikken over i'et. Hvis du kan sige ja til bare et af flg. punkter - Du er nybegynder, og er usikker på hvordan man starter Du er øvet, og mangler inspiration Du ønsker at have tiden og roen til fordybelse - så er kurset noget for dig Til kurset skal du medbringe: Lærred. maling, pensler - og evt. stafeli hvis du har et - ring endelig hvis spørgsmål. Du skal også medbringe en lille madpakke og evt. noget at drikke - HUSK ET KRUS :) - the / kaffe laver vi på stedet. Lidt om mig: Jeg er uddannet dekoratør og blomsterbinder, og i hele mit liv har jeg malet og tegnet. I en periode har jeg modtaget undervisning på Århus Kunstakademi, og af kunstneren Bente Bressendorf. Jeg har undervist i over 10 år, og mit udgangspunkt i min undervisning er at jeg tror på din idé. Hvis du vil se hvad jeg er for en starut, og tjekke ud hvad jeg maler, kan du gå ind på min hjemmeside Mange penselstrøg Trine Kandborg. Hold 191211
Diverse | Andet

Better Bodies Challenge 2019

Kongresshallen STHLM, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
OBS: Endast onumrerade biljetter BBC2019. Better Bodies Challenge blir startskottet för fitness & bodybuilding våren 2019. Tävlingen går av stapeln 23 mars i Stockholm i kongresshallen Folkets hus i Stockholm City Conference Center och riktar sig till alla atleter som är licenserade av Svenska Kroppskulturförbundet SBFF. Barn upp till 12 år går in gratis i sällskap med sina föräldrar som innehar giltig biljett.

Bodybuilding
Classic Bodybuilding
Bikini fitness
Wellness fitness
Bodyfitness
Womens Physique
Men`s Physique
Bikinifitness Beginners
Bikinifitness Junior
BikiniFitness Masters
Men`s Physique Beginners
Men`s Physique Junior
Mens Physique Masters

Arrangeras av Fitness Events
Sportsturnering | Gymnastikstævne

DGI Østjyllands Forårsopvisninger - Ungedag

Vejlby-Risskov Hallen, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 50)
Arrangør: DGI Østjylland
Gymnastikopvisningerne denne dag fremføres af unge gymnaster. Glæd dig til store smil, spændstige kroppe og masser af flot gymnastik.
Diverse | Foredrag

Grundtvig og kvinderne

Husby Kirke, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Lektion 5lørdag 23. marts 2019 kl. 9.00 - 12 Grundtvig og kvinderneN.F.S. Grundtvig (1783 - 1872) "Menneske først, Christen saa" -alene som skabt har mennesket allerede en guddommelig status. "Skolen for livet" - en fri og levende folkeoplysning. "Det levende ord og den fri samtale" - demokratiets hjørnesten. Grundtvigs betydning for sin egen tid og inspirationen fra hans indsats sidenhen kan næppe overvurderes. Hans liv og tanker blev i høj grad formet af de mennesker, der omgav ham, og her spillede de mange forskellige kvinder en afgørende rolle. I "Grundtvig og kvinderne" har vi valgt at fokusere primært på de kvinder, der prægede hans tanker, ideer og digtning. Grundtvigs barneår var præget af to kvinder. Moderen, Cathrine Marie Bang og tjenestepigen, Malene Jensdatter, som han kaldte Saga eller Sprogmesterinde, fordi hun lærte ham sange - og fortalte fra den nordiske mytologi. Den unge Grundtvig arbejdede som huslærer på et gods på Langeland, og her forelskede han sig hovedkulds i husets frue Constance Steensen de Leth. Hans optagethed af kvinden og den nordiske mytologi satte præg på hans digtning. Efter det stormfulde ophold på Langeland og efter en meget lang forlovelse blev Grundtvig gift med Lise Blicher, med hvem han fik tre børn. Ægteskabet var brydsomt og livsvilkårene problematiske, og på en af sine rejser til England blev Grundtvig optaget af den frigjorte Clara Bolton. Kvinden med de kulsorte øjne. Hjemme igen stiftede han bekendtskab med godsejerinden Marie Toft, og da hans kone Lise Blicher døde, giftede han sig kort tid efter med Marie. Hun blev hans store kærlighed, inspirator og åndsfælle.I tiden sammen med Marie mødte Grundtvig Mathilde Fibiger, forfatter til "Clara Raphaels 12 breve". Den første bog i Norden om kvinders manglende rettigheder. Marie Toft døde efter kun få års ægteskab, og Grundtvig levede nu alene med deres lille søn, Frederik, indtil den unge og formuende enke,Asta, opsøgte ham. Der kom liv i huset, Grundtvig forelskede sig i den livlige Asta. De blev gift, og i en alder af 80 år fik han sit sidste barn, AstaMarie Elisabeth - opkaldt efter de tidligere koner. Højskoleforstander og fortæller Else Mathiassen, og musikerne Karen Sørensen og Torben Lassen vil gennem tekster fra Grundtvigs sange, musik, samt fortællinger fra hans liv frembringe billeder af mennesket Grundtvig set i lyset af de meget forskellige kvinder, der inspirerede ham. Forestillingen former sig som en fortælling med indlagte fællessange og musik. Inden forestillingen serveres kaffen i Husby forsamlingshus, Skræppedalsvej 6, 5592 Ejby.Forestillingen foregår i Husby Kirke , Storegade 4, Husby, 5592 Ejby Pris pr. gang incl morgenkaffe med brød 60,- Hele sæsonen 300,- kr. Tilmelding til Grethe Krogh Jakobsen sms 23441873 eller gkj@brenderupbiler.dk Betaling med kontanter ved foredragene. Tilmelding til kirkehøjskolen: eller ved henvendelse til Grethe Krogh Jakobsen på gkj.brenderupbiler.dk
Diverse | Natur

Gourmetvandring & Vildmad-kursus

Kalø Slotsruin, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Entré: 475)
Arrangør: Ebeltoft Outdoor
Gourmet-kursus // hyperlokale råvarer tang, ramsløg og urter // specialist-guide kundskab og opskrifter // fem timers luksus kursus i vild og naturlig mad i bålhytte ved kalø slotsruin - tæt på aarhus. finere madkundskab i et udendørs-køkken med bål. GOURMET-KURSUS // HYPERLOKALE RÅVARER
TANG, RAMSLØG OG URTER // SPECIALIST-GUIDE
KUNDSKAB OG OPSKRIFTER // FEM TIMERS LUKSUS


Helt nyt kursus i vild og naturlig mad i bålhytte ved Kalø Slotsruin - tæt på Aarhus. Her får du velgørende naturoplevelser, indsigt i den danske naturs spisekammer og erfaring med finere madkundskab i et autentisk udendørs-køkken med bål, røg og damp.

Her er der fryd, fokus og fællesskab i den prægtige og velventilerede bålhyttes samlende naturmiljø. Vi kalder det en kulinarisk vandrerejse i den vilde, danske naturs spiselige skatkammer. Naturligvis med verdens bedste bålkaffe frit serveret fra bålpladsen.

GOD TIL TO - ELLER FLERE
Tag en god ven med og giv jer selv en behagelig og fælles lørdags-vandring med fokus på at sanke planter, urter og tang. Det bliver en udviklende rejse for både smagsløg, forestillinger om den vilde naturs fortrinlige og fortryllende spisekammer og en komplet tilførsel af viden om planter, og naturlig mad, som du kan tage med videre på egne ture fremover.

LØRDAG 23. MARTS // HAVET & STRANDEN
På denne gourmet-vandring er temaet havet og stranden, og dets fantastiske, vegetariske og tidligere noget oversete spisekammer. Vi fokuserer især på super-grøntsagen tang - både de ernærings- og smagsmæssige kvaliteter, som vi fremhæver kvaliteterne af til øjenåbnende og mundvandsfremkaldende madoplevelser. En uforlignelig madoplevelse, der har sit autentiske og lokale præg i den kombinerede smag af Kalø Vigs havsalt og Kalø-skovenes let jordkrydrede smagstoner. Glæd dig.

Vi sammensætter lækre, velsmagende og selvkomponerede retter til blomstrende smagsperler, hvis visuelle udtryk trækker indforståede smil frem hos alle deltagere.
Og smagsoplevelsen karakteriserer vi - uden at blinke - som en perlerække af helstøbte gourmet-kvaliteter.

VIKLET SKOVKVÆG OVER BÅL
For de kødspisende er der også hyperlokale råvarer i form af viklet skovkvæg fra Nationalpark Mols Bjerge - området vi også selv vandrer og sanker i. Drikkevarerne har også rejst meget kort på sin rejse frem til vores fælles base i den store, lækre bålhytte. Her nyder vi naturligvis en perlende frisk brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri til maden. Det bliver simpelthen ikke mere lokalt.

SPECIALISERET MAD-GUIDE UNDERVISER
Hele dagens forløb varetages af vores kyndige og specialiserede mad-guide, der binder spørgsmål, læring, vandring og en gedigen smagsoplevelse sammen til en uforglemmelig dag, der nydes i godt selskab. Med plads til indforståede blikke og sigende smil, når de hyperlokale råvarer, fælles anstrengelser og gruppens fokus samles i en visuel og sanselig madoplevelse, der kalder på bare én - lille - portion mere.

Kom med på en betagende og velsmagende lørdags-vandring, hvor vi arbejder med teknik, lokale og sankede råvarer. Det bliver nydelse, læring og forunderligt betagende smagsoplevelser med naturlig mad.

Forløbet er planlagt som en sammenhængende helhed, der tager afsæt i sæson og det afledte plantekendskab, samtidig med at opskrifter, de naturskønne ruter og sanketurenes fokus udvikler henover forløbet.

TRE LØRDAGE ELLER ÉN AD GANGEN
Har du en særlig forkærlighed for en af turenes temaer, spiselige planter eller urteblandinger, så er der taget hensyn i planlægningen til at hver lørdag kan nydes og opleves hver for sig. Af hensyn til det berigende og gennemgående fællesskab og progressionen i urte- og plantekendskab, så anbefaler vi en fuld og sammenhængende deltagelse henover alle tre lørdage.

LØRDAG 23. MARTS // HAVET & STRANDEN
https://tur.eb-out.dk/vild-mad-marts

LØRDAG 13. APRIL // RAMSLØG & SKOVEN VED KYSTEN
https://tur.eb-out.dk/vild-mad-april

LØRDAG 4. MAJ // VILDE URTER FRA KALØ
https://tur.eb-out.dk/vild-mad-maj

EN AKTIV MAD-OPLEVELSE
Vi starter med at vandre afsted med Kalø Slotsruin i horisontlinjen, mens special-guiden fra Ebeltoft Outdoor tålmodigt og tydeligt vejleder i at sanke sæsonens spiselige urter langs kysten ved Kalø Vig.

Med fyldte urte-kurve i hænderne og kildrende smagsfantasier i tankerne, sætter vi fælles retning mod bålhytten i skovkanten ved Kalø. Ved bålhytten har vi kig til Kalø Slotsruin i horisonten.

I denne fantastiske ramme for resten af dagen, igangsætter vi bålet og samarbejdet om at tilberede og indfri forventningens glæde ved friske, lækre råvarer, der nydes i uforglemmeligt selskab.

For kødspiserne supplerer de indsamlede urter med lokale råvarer og integrerer det møre, viklede kød fra det lokale skovkvæg i Nationalpark Mols Bjerge. Det hele tilberedes over bål til en smagfuld menu, der giver indforståede blikke og store smil på læben hos deltagerne.

NATURLIG MAD
Ebeltoft Outdoor arrangerer gourmet-vandringer som et helstøbt kursus i vild mad og som en aktiv mad-oplevelse for de, der vil nyde en dag i hinandens selskab. Her får du både idyllisk natur ved Kalø Slotsruin, tid til berigende samvær og erfaring med madens rejse fra jord til bord i bålhyttens udendørs-køkken.

Du får en skøn forening af vandretur, sanketur og samarbejde om madlavning over bål - af råvarer vi selv har indsamlet og forarbejdet i løbet af dagen.

Det kalder vi naturlig mad.

VARIGHED // TEMPO
Gourmet-kurset og vandreturen strækker sig samlet set over 5 timer, så der er god til at lære, nyde og smage. Heraf er der først to timer med sankning og meget langsom vandring, samt 3 timers ophold ved lækker og stor bålhytte i idylliske omgivelser

En fysisk meget overkommelig tur, hvor alle gående kan være med, uanset alder, da vi går meget langsomt og i et tempo, der giver plads til snak, undring og læring.

Tempoet er nede i gear og yderst overkommeligt. Stemning er god, social og forventningsfuld.

PROGRAM
09.00 - Ankomst Kalø Slotskro // Vandretur langs kyst og skov med guidet sankning
11.00 - Ankomst til bålhytte // Fælles tilberedning af råvarer og bålmad
13.00 - Bålmaden serveres og nydes // Spisning, snak og samvær
13:45 - Oprydning // Doggie-bag med lækre rester
14.00 - Afslutning og afsked // Tak for i dag

ADRESSE // PARKERING
Fælles start ved Kalø Slotskro. Der er også mulighed for at parkere på modsat side af vejen, hvor der er god plads til alle deltagernes køretøjer.

Kalø Slotskro
Molsvej 31
8410 Rønde

HUSK // KOM FORBEREDT
Det anbefales at tage tøj efter lag-på-lag-princippet, så du kan tilpasse dig forårets omskiftelige vejr, vind og vejrlig. Vi skifter mellem at vandre i behageligt tempo, at samles om bålet og at tilberede mad i bålhyttens lækre udendørs-køkken. Sørg derfor for at have en skaljakke til at bryde varmen og en ekstra trøje med, så du kan tilpasse dig sol, skygge og bålets kind- og fingervarmende stråler.

PRIS
Pris for deltagelse i gourmet-kursus, inkl. vandretur, sankning, mad-guide, vejledning, alle råvarer (inkl. kød), lokalbrygget brus og kopi af opskrifter:

Voksne: 475 kr. + gebyr
Diverse | Gudstjeneste

Retrætedøgn i Hornbæk sognegård og kirke

Hornbæk sognegård, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Fra lørdag den 23. marts til søndag morgen den 24. marts er der mulighed for at trække et døgn ud af kalenderen og holde en pause med åndelig fordybelse og nærvær på en stille retræte. Vi mødes i Hornbæk sognegård kl. 9.00 lørdag morgen og afslutter retræten med nadverandagt søndag morgen kl. 8.00. Vi tilbringer dog natten hjemme hos os selv. Lørdagens hvile og fordybelse vil kun blive afbrudt af bøn og andagt i kirken samt fælles måltider. Tilmelding til Dorte Jørgensen på e-mail doj@km.dk senest den 12. marts. Man kan få tilsendt et program inden tilmelding. Antal deltagere ca. 10. Pris inkl. forplejning 150 kr
Motion | Svømmetræning

Mød svømmeTerapeutisk VANDSKRÆK Ekspert: Britt Via

Gladsaxe Sportshaller, kl. 09.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Gratis)
Hør om min healende undervisnisningsmetode og få en pers samtale ml kl: 9-11.00 Vi mødes i forhallen v hovedeindgang, (ikke i svømmehal) Der er ingen badning!
Børn | Møder

Minikonfirmander, 4. klasserne fra Markusskolen

Sædden Kirke, kl. 09-11.30.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09-11.30.
Gennem bibelfortælling, sang, leg, løb, kreative aktiviteter m.m. får børnene et større kendskab til kirken og den kristne tro på en spændende måde. Materialer og forfriskninger er gratis. Så der er ingen udgifter ved at deltage - kun glæde. Tilmelding kan ske til børne- og ungemedarbejder Henriette senest fredag den 9. marts (4011 4026 /henriette@saeddenkirke.dk)
Diverse | Undervisning

Fotografering - basis

Kildegården, Oplysningens Hus, kl. 09-13.25.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09-13.25.
Pris: (Pris: 375 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Roskilde
Underviser: Carsten Madsen. For dig som har et spejlrefleks-/systemkamera i skuffen, men ikke får brugt alle funktioner grundet manglende viden! Dog har du styr på, hvordan man tænder kameraet og skifter objektiver. Teoretisk gennemgang af de mest basale forudsætninger for at tage billeder med kameraets manuelle indstilling.

Grundig gennemgang af kameraets funktioner, bl.a.:

* Lukkertid - når noget i bevægelse skal være helt skarpt, eller trække slør efter sig
* Blændetal - vælg hvem/hvad der skal være skarpe/skarpt, lav uskarp baggrund
* ISO - pæne billeder, når der er lidt for mørkt
* Hvidbalance - slut med gule eller grønne farver på hvide vægge - og blå sne .
* Skarpheden - hvor DU bestemmer, hvad der skal være skarpt

Du får styr på ovenstående, og kender nu, og kan bruge, en del af kameraets smarte funktioner.

Men pas på! Viden forpligter, og du vil risikere, at det er dig der fremover bliver bedt om tage billederne til familiefester, bryllupper og på ferierne. Ikke fordi du har det store fine kamera, men fordi andre ved, at du tager de bedste digitale billeder!

Medbring eget kamera, instruktionsbog, opladet batteri og eventuelt bærbar computer. Eventuelt ekstra objektiver, hvis du har.

Vi slutter dagen af med at tage nogle billeder med de ny-indlærte færdigheder.

Husk mad og drikke til dagen - det er ikke muligt at købe på skolen.
Hold: 192530
Diverse | Undervisning

Koldnålsraderingskursus

Klassisk Tegneskole, kl. 09-15.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09-15.
Pris: (Pris: 550,-)
Efter en kort historisk gennemgang, arbejder vi med zinkpladerne i formatet A5 og laver en lille produktion af jeres arbejder. Vi arbejder i s/h med teknikker, hvor stregen er vigtig. Derfor er det godt at have overvejet motivet hjemmefra.
Motion | Andet motionstilbud

Massage kursus

AOF Rødovre afd. 30, kl. 09-16.30.

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 09-16.30.
Pris: (Pris: 630 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Betina Wegner. Lær at give din partner, din veninde eller dit barn massage. Masagen udføres iført shorts og for kvinder også sports BH. Medbring stort håndklæde, et lagen, massageolie, frokost og drikkevand. Prisen er pr. person.

Lær at give din partner, din veninde eller dit barn massage. Masagen udføres iført shorts og for kvinder også sports BH. Medbring stort håndklæde, et lagen, massageolie, frokost og drikkevand. Prisen er pr. person.
Hold: 33335