Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 86417 events fra/efter 25. mar. 2019

Diverse | Foredrag

Oprør for Fremtiden - politisk debat

Byens hus, k. 19.30-21.30.

Man. d. 25. marts 2019, k. 19.30-21.30.
Pris: (Fri entré)
Sted: Byens hus
Denne aften vil lægge op til debat om nogle af de spørgsmål, som Peter Westermann, sammen med Lisbeth Bech Poulsen tager fat på i deres debatbog "Oprør for Fremtiden. Manifest for frihed og fællesskab - midt i en tech-tid". SF Roskilde inviterer Peter Westermann og Lisbeth Poulsen til i aftenens oplæg at koble manifestets pkt. 3: Ønsket om en basisindkomst/borgerløn med 10, der omhandler borgerpligt, herunder en social værnepligt.

Mere info om bogen: To unge socialister - en folketingspolitiker og en regionsrådspolitiker - har i en ny bog givet deres bud på, hvordan vi indretter samfundet i en fremtid med kunstig intelligens og stigende digitalisering. Lisbeth Bech Poulsen er folketingsmedlem for SF og ordfører for finans, erhverv, skat, it og teknologi. Peter Westermann sidder i Region Hovedstaden for SF, stiller op til Europa-Parlamentet og underviser i Politik på Grundtvigs Højskole.
De har sammen skrevet en bog, der er et oprør for at fremtidssikre vores samfund. Vores demokratiske værdier. Et manifest for frihed og fællesskab. Bogens grundsyn er optimistisk: Når alt trivielt, gentagende arbejde bliver overtaget af maskiner, får mennesker mere fri tid til nærhed og omsorg. Men bogen er også et opråb og et politisk manifest. De positive konsekvenser af den moderne teknologi kommer nemlig ikke uden indgriben fra de ansvarlige politikere. De politiske handlinger skal op i et tempo, der modsvarer den teknologiske udviklings. Det handler om omfordeling, både af penge, indflydelse og ejerskab. Og det handler om borgerlighed, i den oprindelige betydning. Med reelle rettigheder og pligter. De to SF'ere opridser muligheder og trusler. Fra klimaløsninger til moderne daglejere. Fra computerhandler på finansmarkedet til personlig medicin og overflødig arbejdskraft. De viser også, at vi til mange af fremtidens løsninger ikke behøver at genopfinde den dybe tallerken. Det handler om at nytænke nogle af fortidens successer, fra fagbevægelse over andelstanke til folkeoplysning
Diverse | Undervisning

Københavns Kammerkor øver

Davidskirken, kl. 00.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 00.
Diverse | Andet

Påskesalg i sognegården

Tranbjerg Kirke, kl. 00-01.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 00-01.
Igen i år har basargruppen produceret festligt påskepynt til fordel for menighedsplejen i Tranbjerg. Det står på kontorgangen i sognegården og kan købes i åbningstiden indtil påske. Kom og støt et godt formål!
Diverse | Gudstjeneste

Mariæ Bebudelse - trad. latinsk læst Messe

Sankt Knuds Selskab, kl. 07.30.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 07.30.
Læst messe på festen for Mariæ Bebudelse efter den ekstraordinære form af den romerske ritus. Celebrant er Dom Benedict Andersen, OSB, fra benediktinerprioratet Silverstream i Irland.
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste

Apostelkirken, kl. 08.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 08.
En kort morgenandagt, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer. Vi slutter af med en kop morgenkaffe og ønsker hinanden en god dag. Velkommen.
Børn | Andet

Babysalmesang

Auning Kirke, kl. 08.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 08.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Eva-Maria Schwarz

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.05.

Diverse | Foredrag

Orkidétimen

Apostelkirken, kl. 09.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.
Sammen går vi på opdagelse i teksten til næste søndag. Hvad undrer dig, støder dig, glæder dig? Hvilke perspektiver ser du? Ser vi noget forskelligt? Garanteret! Du behøver ikke være vant til at gå i kirke eller til at læse i Bibelen for at deltage. Alle er velkomne
Børn | Andet

Kirkemusikalsk legestue - Kaas

Jetsmark Kirke, kl. 09.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.
Diverse | Workshop

Endagsworkshop: Få formlen bag et stressfrit liv

Tid & Balance, kl. 09.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Entré: 900,00)
ENDAGSWORKSHOP: Få formlen bag et stressfrit liv - lær de tre enkle psykologiske principper bag et liv med mental sundhed og smidighed.

Næste gang mandag den 25. marts 2019 kl. 9-15 i Stenlille.

På kurset lærer du hvordan du finder balancen, overskuddet, roen, klarheden og din naturlige mentale styrke robusthed - igen og igen. Og du vil lære de enkle psykologiske grundprincipper bag et liv uden stress.

Kort sagt, her får du hemmeligheden bag et liv uden stress - og med glæde, overskud og energi til at leve livet, uanset hvad der sker på jobbet og omkring dig i øvrigt.

Det får du:

Formlen bag et stressfrit liv - alt hvad du behøver at vide om stress.

Bedre forståelse af stress og hvad den virkelige kilde til stress er.

Mere velvære, klarhed, balance - og mere glæde, overskud og energi.

Du lærer at navigere uden om stress - med din nye indre gps - der består af tre helt enkle psykologiske grundprincipper.

Ved tilmelding inden den 11. marts får du bogen, 'Dit Selvhelbredende Sind' med i købet (værdi 200,-).

Og så får du mulighed for at købe en uddybende coaching session eller et forløb med 20% rabat.

KUN 10 PLADSER!

Tilmeld dig her kr. 900,-:
http://smpl.ro/wokshop

Læs mere om Mette Brink her:
https://tid-balance.dk/coach/
Diverse | Andet

Godmorgen Vejen

Huset - frivillligcenter Vejen, kl. 09.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.
Pris: (Fri entré)
Borgercafe for alle. Der kan købes kaffe/te og brød. Dagens avis ligger klar.
Diverse | Andet

Morgensang i Kragelund Konfirmandstue

Konfirmandstuen i Kragelund, kl. 09-10.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09-10.
For alle, der har lyst til at synge morgensang. Flere og flere mennesker rundt omkring i landet mødes og synger sammen. Vi glæder os til at se rigtig mange sangglade mennesker. KRAGELUND KONFIRMANDSTUE Vi synger den sidste mandag i hver måned kl. 9.00-10.00 i januar-februar-marts-april. En lille gruppe lokale har planlagt, hvem der sammensætter program og er tovholder for de 4 x morgensang. Programmet slutter med ønskesang. Mandag 28. januar: Anne Marie og Ellen Mandag 25. februar: Margit og Jens Mandag 25. marts: Inger og Niels Mandag 29. april: Kresten og Asger FUNDER KIRKEHUS Vi synger i Funder Kirkehus, Funder Kirkevej 58, den 2. mandag i måneden kl. 9.00 -10.00: Mandag 14. januar Mandag 11. februar Mandag 11. marts Mandag 8. april Mandag 13. maj Efter sommerferien begynder vi igen mandag den 12. august. På gensyn!
Motion | Andet motionstilbud

DOF Hillerød Fritidsskole

Frivilligcenter Hillerød, kl. 09-10.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09-10.
Qigong ved Peter Siggaard Andersen, nærmere oplysninger Lena Becker, post@fritidsskoler.dk.
Diverse | Ekskursion

Besøg på Herlufsholm Kostskole

AOF Amager, kl. 09-15.30.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09-15.30.
Pris: (Pris: 560 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: AOF Amager
Underviser: Lokal Guide. Prisen inkluderer bus, rundvisning med lokal guide, let frokost med en øl, sodavand eller et glas vin samt kaffe/the. Herlufsholm Kostskole er Danmarks største og blev oprindeligt grundlagt som benediktinerkloster (Skovkloster) i 1135 af Peder Bodilsen. Klosteret blev senere, i 1565 omdannet til skole af Herluf Trolle og Birgitte Gøye

Vi mødes med skolens faste guide Ejlif Kristensen ved Herlufsholm Kirke kl. 10.30, hvor rundvisningen starter. Vi ser Klostret, skolen, festsalen og det Naturhistoriske Museum. Kl. 12.30 let frokost i Madtemplet Skovens Restaurant. Kl. 14.00 Hjemrejse og vi forventer at være på Tårnby Station kl. ca. 15.30.

Opsamlingssted bedes meddelt ved tilmeldingen. Prisen inkluderer bus, rundvisning med lokal guide, let frokost med en øl, sodavand eller et glas vin samt kaffe/the. Herlufsholm Kostskole er Danmarks største og blev oprindeligt grundlagt som benediktinerkloster (Skovkloster) i 1135 af Peder Bodilsen. Klosteret blev senere, i 1565 omdannet til skole af Herluf Trolle og Birgitte Gøye. Vi mødes med skolens faste guide Ejlif Kristensen ved Herlufsholm Kirke kl. 10.30, hvor rundvisningen starter. Vi ser Klostret, skolen, festsalen og det Naturhistoriske Museum. Kl. 12.30, let frokost i Madtemplet Skovens Restaurant. Hjemrejse kl. 14.00 og vi forventer at være på Tårnby Station kl. ca. 15.30
Hold: 191159
Diverse | Undervisning

Øreakupunktur/auriculoterapi Temadag: Fertilitet

AkupunkturAkademiet, kl. 09-17.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 1400.00 kr) Køb/bestil billet
Behandling med ØreAkupunktur, Kostændring og Kosttilskud. Mange par har i dag svært ved at få børn. Nogle kvinder har endometriose, problemer med cyklus, PCO/PCOS (poly cystisk ovarie syndrom), udeblivende menstruationer. Behandling med ØreAkupunktur, Kostændring og Kosttilskud

Mange par har i dag svært ved at få børn. Nogle kvinder har endometriose, problemer med cyklus, PCO/PCOS (poly cystisk ovarie syndrom), udeblivende menstruationer eller også er de uforklarligt barnløse. Årsagerne hertil er mange, og det er derfor vigtigt at se på de forskellige faktorer, der spiller ind.

Et af de redskaber, som med fordel kan benyttes, er ØreAkupunktur / AuriculoTerapi. ØreAkupunkturen er med til at skabe balance i kroppen, og man kan derudover give en meget specifik behandling af de hormon frigivende kirtler.

For at hjælpe et par med at få børn, skal der ofte en kombination af tiltag til. Derfor er det også vigtigt, at både kvinden og manden forholder sig til sine kost- og motionsvaner.

På kurset vil vi også tale kosttilskud og urter der kan balancere kroppen og øge chancerne for at kvinden bliver gravid.

Målgruppe:

Alle sundhedsfagligt uddannede og og studerende på sundhedsfaglige uddannelser, herunder Zoneterapeuter, Massører og lignende.

Underviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev hurtigt efter sin grunduddannelse som akupunktør betaget af posturologi, auriculoterapi og auriculomedicin.

Dette er behandlingsformer som benytter øreakupunkturen med en mere vestlig tilgang til kroppen, udviklet af franske læger og professorer.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning.

Rikke deltager hvert år i kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind - og udland - Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Rikke har undervist i i øreakupunktur på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning i Posturologisk behandling.

Til dagligt behandler Rikke i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk
Motion | Gymnastik/aerobic

Motion for ældre hold 1

Aalholm Kirke, kl. 09.15.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.15.
Gigtskolen laver hver mandag gymnastik og socialt samvær for seniorer i Aalholm Kirkes store sal. Der trænes , kondition, styrke og balance med fokus på et hyggeligt og sjovt samvær.
Diverse | Undervisning

Qi Gong/Meditation Hold 1 v/Christine Christophersen tlf. 20 95 61 42

Dagcenter Lindehuset, kl. 09.15-10.45.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.15-10.45.
Pris: (Gratis)
Kom og få styrket din fysiske og mentale velvære. Tilmeld dig i Lindehuset tlf. 72 56 27 64.
Diverse | Undervisning

Generalforsamling med årsmøde

Gimsing Menighedshus, kl. 09.30.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.30.
Underviser: Martin Ravn. Mandag den 25. marts kl. 9.30 Generalforsamling med årsmøde Alle er velkomne, men kun medlemmer er valgbare og har stemmeret. Sognehøjskolen er vært ved et let traktement. Efter generalforsamlingen sangtime v/lærer, pianist Lena Bendtsen, Holstebro. Hold 19035
Diverse | Undervisning

Førstehjælp til babyer og børn

KU.BE, kl. 09.30.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.30.
Pris: (Pris: 363 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Familieskolen
Sted: KU.BE
Underviser: Camilla Gaardbo Christensen. Næst efter den store glæde over at have fået et barn, kommer frygten for at miste det igen. Hvis det værst tænkelige skulle ske og dit barns liv var i dine hænder, kan du så yde den førstehjælp, der skal til? Sygeplejerske Camilla Gaardbo, der er indehaver af Små Liv, klæder dig på til at kunne handle, hvis uheldet pludselig er ude. Der er tale om en workshop, hvor du i løbet af et par intensive timer får viden om den mest basale førstehjælp, så du føler dig godt klædt på til at håndtere både mindre skader og mere alvorlige uheld. Ved workshoppen gennemgåsbl.a. Forbrændinger - Forgiftninger/ætsninger - Feberkramper - Spærrede luftveje - Hjertestop Workshoppen er målrettet forældre på barsel og undervejs er der naturligvis plads til amning, trøst, bleskift osv. Gravide samt bedsteforældre og andre interesserede er naturligvis også velkomne. For at få bedst muligt udbytte er der et begrænset deltagerantal og forhåndstilmelding er nødvendig. Hold 25365
Børn | Andet

Babysalmesang

Gladsaxe Kirke, kl. 09.30.

Man. d. 25. marts 2019, kl. 09.30.
Babysalmesang for babyer 6-12 mdr. Gratis at deltage. Kontakt og tilmelding musikforboern@yahoo.dk.