Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 783 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde d. 14. aug. 2020

Musik | Andet/Ukendt

KunstKoncert II

Roskilde Bibliotek, kl. 15.

Fredag den 14. august 2020, kl. 15.
Pris: (Fri entré)
I Bibliotekshaven vil Anders Hvidberg-Hansen, slagtøj, og Gertie Johnsson, fløjter spille deres kompositioner, hertil vil Lis Just male, og byens lyde og forbipasserende/publikum vil påvirke det?
Musik | Andet/Ukendt

Helsingør Sømandsforening synger på Røde Plads

Den Røde Plads bag Kulturværftet i Helsingør, kl. 15.

Fredag den 14. august 2020, kl. 15.
Lyt og syng med på velkendte sange, når Helsingør Sømandsforening opløfter deres røst på Den Røde Plads ved Værftet.
Børn | Andet

Bygge-event. Kom at bygge en by i LEGO

Frikirken Salem, kl. 15-17.30.

Fredag den 14. august 2020, kl. 15-17.30.
Pris: (Fri entré)
Er du VILD med Lego ? Og går du i 0-6 klasse? Vær med i et tre-dages BYGGE-event, hvor vi sammen vil bygge en hel by i Lego. Vi skal have forfriskning, synge, lytte til bibelfortælling, og dyste i konkurrencer mm.
Udstilling | Installation

Fernisering: Lisbeth Lyrstrand - en hyldest til myrekrybet

Brønshøj Vandtårn, kl. 16-18.

Fredag den 14. august 2020, kl. 16-18.
Pris: (Fri entré)
Velkommen til åbningen af den nye udstilling i Brønshøj Vandtårn. I udstillingen "En hyldest til Myrekrybet" hylder billedkunstneren Lisbeth Nielsen Lyrstrand i Brønshøj Vandtårn den gule engmyre - en repræsentant for insekterne i en presset tid. I en tid hvor insekterne forsvinder i takt med at befolkningen vokser og klimaet forandrer sig hylder billedkunstneren Lisbeth Nielsen Lyrstrand i sin nye udstilling en særlig repræsentant for insekterne og myrerne: Lasius Flavus - den gule engmyre. Den lille gule myre lever sit liv underjordisk og kan kun ses som græstuer på udyrkede afgræssede engområder. Det er den verden Lisbeth går helt tæt på i udstillingen. "Jeg lægger mig fladt hen over jorden og mærker efter", fortæller kunstneren. Med gips, lyd, video og print indsamler hun sporene efter den gule engmyre og åbner en verden, bestående af aftryk af jordskorpen, græsturer, gule engmyrer og deres lydspor. Udstillingen "En hyldest til myrekrybet" har tidligere været vist i Danske Grafikeres Hus og Holme Kunsthal. Nu bliver det rå rungende, højloftede vandtårn på toppen af København rammen om hyldesten og supplerer med en oplevelse af selv at være en lille myre i en kæmpe tue. Udstillingsperiode 14/8 - 13/9 2020 Tor, fre, lør & søn 13:00-17.00 Fernisering 14/8 16:00-18:00 2020 Oplæg og samtale om myren v/ Julie Kock Sheard Ph.D. & Lisbeth Nielsen Lyrstrand 5/9 2020 14:00-16:00 Om kunstneren Lisbeth Nielsen Lyrstrand er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi. Hun har modtaget kunstfondsmidler fra blandt andre Statens Kunstfond i DK og Sverige. Med en finurlig, undersøgende og kommenterende tilgang kredser hun i hendes kunst omkring naturen. Eksempler herpå er udstillingen "Gro" i Huset i Asnæs og "Natur i en tynd tråd" Hvidovre Hovedbibliotek. Tak til: Myreforsker og Ph.D Julie Koch Sheard Billedkunstner Lotte Bækgaard, som har assisteret undervejs og ved ophængningen. Komponist Ask Kæreby har optaget lydværket. Bjarne Christensen, træ- og bjergklatrer, assisteret med ophængning af flag. www.fugleognatur.dk: "Gul engmyre - Lasius flavus" Uddrag af tekst, Rune Larsen. Statens Naturhistoriske Museum. Uddrag af illustration til "Gul engmyre", Mia Lindegaard Pedersen. Udstillingen er støttet fra Rådet for visuel kunst - Københavns Kommune
Musik | Andet/Ukendt

Sensommer-souljazz på kirkepladsen

Taastrup Nykirke, kl. 16-20.

Fredag den 14. august 2020, kl. 16-20.
Musik | Rock/Pop

Blue Traffic Lights / Mathias Lilholt / Caravan - Geyser by the Sea

K-I-B, Kulturhuset Islands Brygge, kl. 16.30.

Geyser by the Sea - gratis fredagskoncerter ved vandkanten. Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid. Musikprogram: 16.30 Blue Traffic Lights Det danske orkester Blue Traffic Lights spiller hårdtslående rock med intense rytmer, der får fødderne til at vippe med. 17.10 Mathias Lilholt 17.50 C4r4v4n C4R4V4N ikke som andre danske bands - eller udenlandske. Bandets autentiske klang skyldes en grænseløs sammensmeltning af genrer. C4R4V4N's setup med bas, guitar og trommer kombineret med trestemmige vokalharmonier gør bandets lyd rå som et rockband og blød som fløjl på samme tid. Og så er C4R4V4N et danseband med en positiv vibe, der sætter folk i bevægelse. Lyt til Caravan på SoundCloud her Om Geyser by the Sea Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge
Diverse | Gastronomi

ELG gin & avec´s med Henrik Elsner

Hotel Kong Arthur, kl. 16.30.

Fredag den 14. august 2020, kl. 16.30.
Pris: (Entré: 250 kr)
I samarbejde med Elg Gin afholder vi gin-smagning. Der skal smages 5 forskellige gin, både med og uden tonic og der vil være velkomstdrink og snacks. Elg er et lille destilleri, lige ved Esrum sø i Nordsjælland.
Musik | Funk/Blues/R&B

Grill og DJ's

Cafe Flindt & Ørsted, kl. 16:00.

Fredag den 14. august 2020, kl. 16:00.
Pris: (Fri entré)
Nyd en grillmenu på vores fælles grill. Grillen tændes kl. 19. Vores DJ's JSPR og Boef1 spiller Soul, Jazz og Latin på vinyl fra kl. 16. Book i caféen, eller på vores Facebook eller Instagram: https://www.facebook.com/flindtogoersted/?tn-str=k*F.
Musik | Jazz

Brønshøj Sommer Jazz: String Swing feat. Sahra da Silva

Kulturhuset Pilegården, kl. 17.

Fredag den 14. august 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 100 kr (+ gebyr))
En stærk opstilling med nogle af Danmarks mest eftertragtede jazzmusikere. Søren Siegumfeldts String Swing, vandt for nyligt en Danish Music Award for albummet "This Is Meschiya Lake". Denne fredag er det dog ikke Meschiya Lake der står i front, men danske Sahra da Silva. Orkestret er netop nu i gang med, at forberede det næste album, som har Sahra da Silva i den vokale hovedrolle, og der vil denne aften være nye sange på tapetet, som Sahra og Søren har arbejdet på i Corona-pausen. Brønshøj Sommer Jazz er sponsoreret af: Dansk Musikforbund, København Kommunes Musikudvalg, Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Artistforbundet, Oda og Hans Svenningsens Fond, Nordea Fonden, Kulturhuset Pilegården, William Demant Fonden, Re-Vision og København Kommunes Festivalpulje
Diverse | Natur

Weekend Under The Oak - gratis minifestival i Søndermarken - FREDAG

Søndermarken, kl. 17.

Fredag den 14. august 2020, kl. 17.
Pris: (Fri entré)
Slå dig ned i det høje græs under Søndermarkens egetræer til tre arrangementer i weekenden 14. 16. august, og få nyt stof til eftertanke i sensommeren. Det er gratis at deltage. Vi skal se verden på ny. Med nedslag i alt fra logikkens verden til biologi og antropologi undersøger vi naturens natur i en verden i forandring.

'Verden uden os' - symposium

Et tankeeksperiment om, hvordan verden ville se ud, hvis mennesket forsvandt fra den ene dag til den anden. På scenen er biolog Carsten Rahbek, antropolog Nils Bubandt og kulturgeograf Emmy Laura Perez Fjalland.

Greatest Theories Ever in the History of the Universe

'Økologisk økonomi' med professor i økologisk økonomi Inge Røpke og 'Logik' med professor i formel filosofi Vincent F. Hendricks.

First Flush - koncert

Med instrumentale krumspring af folk-violin og længselsfulde blæsere rumsteret First Flush konventionsbrydende rundt i et genreblandende grænseland.

Praktisk Information

Adgang

Arrangementet er gratis at deltage i og pladser fordeles efter tildeles først til mølle-princippet. Dørene åbner 1,5 time før arrangementsstart og vi opfordrer til at ankomme tidligt og få sin plads.

Mad og drikke

Det er muligt at købe god kaffe, læskende øl og vand samt lækre is til arrangementet.

VIGTIG INFO ANG. CORONAPANDEMIEN

Weekend Under The Oak er et siddende arrangement på tæpper under åben himmel. Vi har plads til 450 gæster, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Det er derfor vigtigt, at du ankommer med de mennesker, du vil sidde sammen med.

Dørene åbner 1,5 time inden arrangementsstart.

Alle gæster vil ved ankomst få en siddeplads, som overholder myndighedernes gældende retningslinjer for afstand, ligesom retningslinjer for hygiejne naturligvis følges.

Covid-19-retningslinjer er sikret af Roskilde Festival Gruppen
Diverse | Andet

Cirkus Arli

Frederiksberg Runddel, kl. 17.

Fredag den 14. august 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 150-200)
Arrangør: Cirkus Martin Arli
Velkommen til vores 50. jubilæumssæson. Vi har sat alle sejl til for at lave en festlig cirkusforestilling og glæder os til at byde jer velkommen i teltet. Vi har gjort alt for at det skal være en sjov, men samtidig sikker oplevelse at besøge Cirkus Arli.
Teater | Show/stand up

Power

Cirkuspladsen i Avedørelejren, kl. 17.

Fredag den 14. august 2020, kl. 17.
Teltet er indrettet så de lever op til myndighedernes krav. Der er 3 indgange, alle pladser er afsprittede før hver forestilling, og der er automatisk en tom plads mellem hver familie. Loger er kun forbeholdt én familie. Der skal betales for min. 4 pladser og disse kan kun reserveres på billettelefon 20 86 60 10
Vi gør opmærksom på at Cirkus Baldoni er ikke en del af regeringens sommerpakke og vores billetpriser er derfor som de plejer.

Priser: + gebyr kr. 10 pr. billet:
Diverse | Natur

Aftensejlads / Evening trip - 3½ t/h

Vikingeskibsmuseet, kl. 17.

Fredag den 14. august 2020, kl. 17.
Sejl ind i solnedgangen på den smukke fjord. Varighed 3½ time / Sail into the sunset on the beautiful fjord. Duration 3½ hours.
Musik | Folk/Vise/Country

Koncert: J.Tex & The Volunteers

Kvarterhuset, kl. 17-19.

Fredag den 14. august 2020, kl. 17-19.
Sommertid er J.Tex-tid på Kvarterhusets udendørs scene. Hvem f*nden er J.Tex? Bag kunstnernavnet J.Tex gemmer sig en af de fineste originale sangskrivere indenfor genren americana i Danmark - Jens Einer Sorensen. Det betyder stærke sange præget af hele paletten af amerikanske folkemusikgenrer - oldtime, bluegrass, blues og country, nogen gange forkortet til hillbilly-musik. J.Tex spiller ikke bare byen tynd, men er også hyppig gæst i nabolandet Sverige samt flere andre af vores nabolande. Han har selvfølgelig også spillet i USA. J.Tex faldt i gryden som barn under en lang sommerferie hos sin afroamerikanske onkel, hvor han havde sin musikalske "crossroads-oplevelse" - fanget i et limbo måtte han duellere mod djævelen på ikke mindre end 3 instrumenter. Heldigvis for os vandt Jens og snuppede djævelens yndlingsbanjo med hjem. Læg mærke til den! The Volunteers J.Tex er bedst i selskab med sin longtime buddy, den mageløse bassist Frank Borgaard. Frank imponerede allerede i en tidlig alder ved at bygge sin egen kontrabas af trykimprægneret træ fra XL Byg, da han manglede bund, sprødhed og kobberdampe i købeinstrumentet. Frank ved en ting eller to om træ og toner. Hvis det lykkes at engagere ham, vil vi også kunne introducere Thyge Sondertoft "Bad Ass" Van Dassen på fiddle. Van Dassen blev som baby fundet efterladt i en kurv på dørtrinnet hos Sønderjysk Spillemandsforening. Han blev taget ind og opfostret af et kollektiv af spillemænd og -koner fra syvendedagsadventisterne, og endte med at spille dem alle af huse. Kendt som Mirakelbarnet fra Pebersmark kan vi godt love - verden står stille, når Thyge spiller en solo. Hvad med corona? Til koncerten er der faste siddepladser foran scenen, for at minimere faren for smittespredning. Du kan selvfølgelig gå på toilettet eller i baren, men bedes derefter vende tilbage til din plads, indtil koncerten er slut. Når koncerten slutter bedes du fortrække, og ikke blive stående og snakke. Vi har ekstra personale på arbejde i Kvarterhuset og vil høfligt hjælpe med at disse regler bliver overholdt
Musik | Rock/Pop

Anders Blichfeldt Solo + Middag

Kysthusene Gilleleje, kl. 17.30.

Fredag den 14. august 2020, kl. 17.30.
Pris: (Entré: 780 kr) Køb/bestil billet
Biletten indeholder middag + Anders Blichfeldt Koncert. Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også denne gang, for Anders elsker at underholde os, og sætter altid sin egen person forrest når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende, og super musikalsk. Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis' band, om Toppen af Poppen, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Dørene åbnes kl. 17.30, middag ca. kl 18.30 med efterfølgende koncert.

(Drikkevare købes separat)
Diverse | Møder

ACA-møde

Davidskirken, kl. 18.

Fredag den 14. august 2020, kl. 18.
Læs mere om ACA-møderne i Davids kirke.
Musik | Gospel/Kor/Fællessang

"Sømænd, Shanties & Skipperlabskovs"

Helsingør Kommunes Museer, kl. 18.

Fredag den 14. august 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 120 kr) Køb/bestil billet
I Bymuseets gamle gårdhave spiller og synger de festlige Kadrejere gamle shanties om livet på de 7 verdenshave.
Musik | Jazz

Bossa og Latin Jazz med Rogério

Caféen skjolds plads, kl. 18.

Fredag den 14. august 2020, kl. 18.
Pris: (Fri entré)
Den brasilianske musiker Rogério gæster os denne aften solo. Han har ikke bare Rio i sit navn men også i sin musik. Dygtig på sin guitar og med sin blide stemme fører han os til den sensuelle atmosfære på strandene Copacabana og Ipanema i Rio de Janeiro.
Børn | Natur

Aften-sejlads på Roskilde Fjord

Vikingeskibsmuseet, kl. 18 & 19.15.

Fredag den 14. august 2020, kl. 18 & 19.15.
Pris: (Entré: Billetter 49-99 kr) Køb/bestil billet
Nyd de lyse aftentimer på vandet, og se solen forsvinde i horisonten. Hop ombord på Hjortholm til en aftensejlads i Kattinge Vig midt i Nationalpark Skjoldungernes Land. Tag med familie og venner ud i det blå på sommersejlads i Roskilde Fjord. Nyd din medbragte lette aftensmad eller et lille glas og nyd naturen fra søsiden.

På turen rundt i Kattinge Vig vil du bl.a. opleve den smukke natur på Bognæs, den særlige ø Ringøen, kongeriet Elleore, en fantastisk udsigt til Roskildes skyline og muligvis Europas største rovfugl: Havørnen.

Afgang sker fra Roskilde Havn ved Vikingeskibsmuseets mole.

Rederiet Stromma står bag sejladsen med Hjortholm i et tæt samarbejde med VisitFjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land.

Billetter til aftensejlads-turen i juli finder du her.

Varighed: 1 time ( + 15 min. til af/påstigning).Voksne: 99 kr. pr. person

Børn (under 12 år): 49 kr. pr. person

Børn (under 2 år): gratis

Det er tilladt at medbringe mad- og drikkevarer ombord.

Hjortholm er ikke kørestolsvenlig.

Hunde ombord er ikke tilladt
Teater | Show/stand up

Klubaften - Thomas Hartmann, Jacob Taarnhøj, Ane Høgsberg

Comedy Zoo, kl. 18-20 & 21-23.

Fredag den 14. august 2020, kl. 18-20 & 21-23.
Pris: (Entré: 200-250 kr) Køb/bestil billet
Sted: Comedy Zoo
OBS: Aldersgrænse min. 15 år. På Comedy Zoo's legendariske klubaftener kan du opleve tre rutinerede komikere for fuld udblæsning. Der er indlagt pause til at gå i baren, stemningen er afslappet, aftenens vært guider publikum igennem og det er typisk på klubaftener, at komikerne for alvor slår sig løs, griber nu'et og skaber en unik aften.

NB Vi kører med særlige corona-billetpriser, fordi vi kun må fylde salen halvt op. Det er ikke noget vi er voldsomt stolte af, men det er desværre en nødvendighed. Både komikere og personale er gået ned i løn for at få det til hele til at gå op.

Billetter refunderes eller ombyttes desværre ikke, så dobbelttjek gerne en ekstra gang, at det er den korrekte dato der er valgt