Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 2832 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde d. 25. feb. 2020

Børn | Andet

Drop-in Babysalmesang (7-12 måneder)

Lutherkirken, kl. 11.30.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 11.30.
Babysalmesang for 6-12 måneders babyer. Vi synger sange, leger, danser og hygger os med musikken. Efter timen er der gratis kaffe og the. Alle er velkomne - ingen tilmelding og ingen betaling.
Diverse | Andet

Tegn og mal

Humlebæk Dagcenter, kl. 11.30.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 11.30.
Pris: (Fri entré)
V/ Annelise J.
Udstilling | Omvisning

Rundvisning: Mød vikingerne

Nationalmuseet, kl. 11.30 (på engelsk).

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 11.30 (på engelsk).
Pris: (Gratis med entrébillet)
Kom med på en rundvisning i Nationalmuseets nye udstilling "Mød vikingerne", hvor vi finder vikingetidens største skatte. Det særlige ved den nye udstilling er at skattene ikke står alene, for omkring dem inviterer Jim Lyngvild os med ind i en verden af krigere, skjoldmøer, vølver og bersærkere. Lyngvilds vikingefascination er del af en lang tradition i Danmark, men "vikinge-hypen" har for længst overskrevet Skandinaviens grænser og findes overalt omkring os, i alt fra vikingemarkeder til internationale tv-serier. Men hvad ved vi egentligt om tiden for 1000 år siden? Hvad er myte og hvad er virkelighed, og hvor går grænserne mellem fakta og fiktion?

Januar - maj:

På dansk:
Lørdag og søndag kl. 15.00, 1 time

På engelsk:
Tirsdag-søndag kl. 11.30, 1 time

Billetpris: Gratis med entrébillet. Der er begrænset antal pladser. Reserver billet i billetsalget.

Foto: Jim Lyngvild
Motion | Gymnastik/aerobic

Gymnastik

Taksigelseskirken, kl. 12.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 12.
Børn | Andet

Babymusik

Johannes Døbers Kirke, kl. 12.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 12.
Musik og sang for babyer og forældre på barsel i Johannes Døbers Kirke Salmer, sæbebobler, skøre børnesange, vuggesange, fagtesange, rim og remser og musik, fri leg og formiddagskaffe for børn mellem 0 og 12 måneder og deres forældre med organist Henrik. Palsmar. Læs mere her
Udstilling | Billedkunst

Kunstudstilling i Gallery ArtTour

Gallery ArtTour, kl. 12-17.30.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 12-17.30.
Pris: (Fri entré)
Gallery ArtTour er et kunstnerfællesskab i Hillerød. Gruppen udstiller i eget galleri i Slotsarkaderne i Hillerød som har åbent alle ugens dage. Hos Gallery ArtTour handler du direkte med kunstnerne, hvilket betyder at der ikke er nogen fordyrende mellemled. Dette er både til gavn for kunden og for kunstnerne.

Der er altid et flow af nye malerier, glas , skulpturer og smykker i galleriet.

Kunstnergruppen består af følgende kunstnere:

Eileen Clark, billedkunst
Peter Witt Carlsen, billedkunst
Kaya Bornak, billedkunst
Dimo Poulsen, billedkunst
Helle Sneum, billedkunst/interiør
Henning Dalhoff, billedkunst
Helge Voldbjerg, skulptur/relief
Lone Fruergaard, glaskunst
Jytte Høeg, bronzeskulpturer
Brian Viuf Christensen, Smykkesalg/Niibuhr

Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 12-17.30

Lørdag kl. 10-14

Søndag kl. 11-15

Galleriet holder fernisering/events cirka 1 gang om måneden
Diverse | Ekskursion

Helt op på lakridserne!

AOF Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, kl. 12.30-14.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 12.30-14.
Pris: (Pris: 245 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Marianne Bentzen. Uanset om du er til salmiak, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er den lakrids, som vi skal opleve på vores lakridstur af en helt speciel kaliber. Det er håndlavet lakridskaramel produceret af minimum 5 % rå lakrids - og så smager det forrygende. Du kan på denne rundvisning komme helt tæt på processen, når vi byder inden for hos Bagsværd Lakrids, hvor vi skal overvære lakridsens tilblivelse med ejer Morten Kornbech Larsen ved gryderne. Morten giver os desuden en indsigt i lakridsens verden og fortællinger om vejen mod målet: Den helt rette lakrids. Og mon ikke der også bliver en smagsprøve eller to - men pas på, lakridsen er stærkt vanedannende.
Uanset om du er til salmiak, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er den lakrids, som vi skal opleve på vores lakridstur af en helt speciel kaliber. Det er håndlavet lakridskaramel produceret af minimum 5 % rå lakrids - og så smager det forrygende. Du kan på denne rundvisning komme helt tæt på processen, når vi byder inden for hos Bagsværd Lakrids, hvor vi skal overvære lakridsens tilblivelse med ejer Morten Kornbech Larsen ved gryderne. Morten giver os desuden en indsigt i lakridsens verden og fortællinger om vejen mod målet: Den helt rette lakrids. Og mon ikke der også bliver en smagsprøve eller to - men pas på, lakridsen er stærkt vanedannende.
Hold: 2022911 Mødested: Bagsværd Station, Bagsværd
Diverse | Ekskursion

FN-byen med de 17 verdensmål

AOF Rødovre afd. 20, kl. 12.35-14.35.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 12.35-14.35.
Pris: (Pris: 395 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Arrangeret Af Pia Mengel. Den verdensomspændende organisation FN har i adskillige år haft til huse i ØK's gamle hovedkvarter i Nordhavnen. Men så fik organisationen vokseværk, og er flyttet ind i den nye stjerneformede bygning, tegnet af arkitektfirmaet 3 X N. Bygningen ejes af ATP, PensionDanmark samt By & Havn. Byggeriet huser ti FN-organisationer, og det dækker et areal på 45.000 kvm og 5000 kvm kælder. København er derved blevet verdens 6. største FN by. Huset har i alt otte fingre, og stedet har plads til 1800 medarbejdere, danskere såvel som udlændinge. Det er et enormt spændende hus og også et gennemført bæredygtigt byggeri- solceller på taget leverer en stor del til energiforbruget, vand fra Øresund køler huset ned, toiletterne bruger regnvand og en særlig afskærmning holder på varmen efter fyraften samt mange andre miljøvenlige tiltag. FN-organisationen er værter for rundvisningen samt når vi, efter rundvisningen, skal høre nærmere om de ambitiøse 17 Verdensmål, der alle er planlagt til at være ført ud i livet inden 2030. Før det spændende besøg i FN-bygningen, nyder vi en frokost inkl. 1 drik på Spisehuset "Det Simrer", Melchiors Plads 3, 2100 Kbh. Ø., som derfor også er mødestedet. Her vil Pia Mengel fortælle lidt om Nordhavnsområdet
Kombinér et besøg i en helt unik bygning, baseret på bæredygtige materialer, og hør om FN's 17 Verdensmål. Foredraget om verdensmålene samt rundvisningen varetages af en FN medarbejder. Vi begynder med frokost i spisehuset "Det Simrer"
Hold: 35107
Diverse | Ekskursion

FN-byen og de 17 Verdensmål

AOF Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, kl. 12.35-15.45.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 12.35-15.45.
Pris: (Pris: 395 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Arrangeret Af Pia Mengel. Arrangementet omfatter rundvisning i FN-Byen samt frokost på Café Det Simrer. FN-organisationen er værter for rundvisningen (og honoreres ikke for dette). Men først starter vi med frokost inkl. 1 drik på Café Det Simrer, Melchiors Plads 3, som derfor også er mødestedet. Her holder Pia Mengel foredrag om Nordhavnsområdet.
Den verdensomspændende organisation FN har i adskillige år haft til huse i ØK's gamle hovedkvarter i Nordhavnen. Men så fik organisationen vokseværk, og er flyttet ind i den nye stjerneformede bygning, tegnet af arkitektfirmaet 3 X N. Bygningen ejes af ATP, PensionDanmark samt By & Havn. Byggeriet huser ti FN-organisationer, og det dækker et areal på 45.000 kvm og 5000 kvm kælder. København er derved blevet verdens 6. største FN by. Huset har i alt otte fingre, og stedet har plads til 1800 medarbejdere, danskere såvel som udlændinge. Det er et enormt spændende hus og også et gennemført bæredygtigt byggeri- solceller på taget leverer en stor del til energiforbruget, vand fra Øresund køler huset ned, toiletterne bruger regnvand og en særlig afskærmning holder på varmen efter fyraften samt mange andre miljøvenlige tiltag
Kombinér et besøg i en helt unik bygning, baseret på bæredygtige materialer, og hør om FN's 17 Verdensmål. Foredraget om verdensmålene samt rundvisningen varetages af en FN medarbejder. Vi begynder med frokost i spisehuset "Det Simrer"
Hold: 2022543
Diverse | Foredrag

FN-byen og de 17 Verdensmål

Café Det Simrer, kl. 12.35-15.45.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 12.35-15.45.
Pris: (Entré: 395 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Herlev
Underviser: Pia Mengel. Den verdensomspændende organisation FN har i adskillige år haft til huse i ØK's gamle hovedkvarter i Nordhavnen. Men så fik organisationen vokseværk, og er flyttet ind i den nye stjerneformede bygning, tegnet af arkitektfirmaet 3 X N. Bygningen ejes af ATP, PensionDanmark samt By & Havn. Byggeriet huser ti FN-organisationer, og det dækker et areal på 45.000 kvm og 5000 kvm kælder. København er derved blevet verdens 6. største FN by. Huset har i alt otte fingre, og stedet har plads til 1800 medarbejdere, danskere såvel som udlændinge. Det er et enormt spændende hus og også et gennemført bæredygtigt byggeri- solceller på taget leverer en stor del til energiforbruget, vand fra Øresund køler huset ned, toiletterne bruger regnvand og en særlig afskærmning holder på varmen efter fyraften samt mange andre miljøvenlige tiltag. FN-organisationen er værter for rundvisningen samt når vi, efter rundvisningen, skal høre nærmere om de ambitiøse 17 Verdensmål, der alle er planlagt til at være ført ud i livet inden 2030
Før det spændende besøg i FN-bygningen, nyder vi en frokost inkl. 1 drik på Spisehuset "Det Simrer", Melchiors Plads 3, 2100 Kbh. Ø., som derfor også er mødestedet. Her vil Pia Mengel fortælle lidt om Nordhavnsområdet.

OBS! På denne rundvisning skal der oplyses navn og cpr.nr. på ALLE deltagere. Ved tilmelding af mere end en person, skal navn og cpr.nr. for øvrige deltagere skrives i kommentarfeltet.

Mødested: Café Det Simrer

Hold: 212543
Diverse | Møder

Eksistenssamtaler - på Herrens mark

Smedens Hus, Alsønderup, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Vi mødes til fri, eksistentiel samtale, der begynder i søndagens bibeltekster. Ud fra tekstens temaer taler vi så og man kan godt sige, at det eneste vi ikke tale om, er vejret! Vi kommer vidt omkring og ofte helt ud på Herrens mark, der, hvor man virkelig undrer sig, ingenting forstår og enten tvivler, eller tror - eller lidt af begge dele. Men når én tvivler, er der som regel en anden, der tror og det gør godt at låne af hinandens indsigt og erfaring. Vil du med, så kræves der blot nysgerrighed og lyst til at dele tanker og gode historier. Både dem fra Bibelen og fra dit eget liv. Eksistenssamtalerne ledes af sognepræsten, som forsøger at lade samtalen udfolde sig ad spændende stier, helt ud på Herrens mark og forhåbentlig hjem igen
Diverse | Andet

Værested

Rødovre Kirkes sognehus, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Diverse | Foredrag

Information om faldforebyggelse

Dagcenter Lindehuset, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Pris: (Fri entré)
Fysioterapeut Vigdís Svava Gisladottir er ansat i kommunen og beskæftiger sig med borgere, der er faldtruet. Vigdis vil give information om fald og faldforebyggelse og hvad kommunen kan tilbyde borgere der er faldtruet, eller er bange for at falde. Der vil også blive sat fokus på det man selv kan gøre, for at undgå fald. Alle er velkomne
Diverse | Andet

Tirsdagscafé - Banko

Filips Kirke, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Tirsdagscafé med banko I dag bliver hygge og samvær krydret med bankospil, og måske heldet tilsmiler dig med en bankopræmie Tirsdagscafé. Hver tirsdag kl. 13-15 i perioden september til maj holdes tirsdagscafé, som er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og en bolle med tilbehør. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage
Diverse | Andet

Tirsdagsklub

Sthens Kirke, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Tirsdagsklubben, som mødes hver tirsdag kl. 13.00 til 16.00 i Sthens Kirkes kælder, sørger for organisering af tøj og ting til salg på kirkens loppemarked, herunder sortering til organisationen "Nødhjælp fra hjem til hjem". Klubben fremstiller ting til salg på julemarkedet og står også for den månedlige lørdagscafé med loppemarked. Indtjeningen fra lørdagscafeen og loppemarkedet samt det årlige høstmarked og julemarked går til aktiviteter for børn og unge. Har du lyst til at være en del af tirsdagsklubben, kan du kontakte: Aase Nielsen: 49 22 51 40 Inger Møller Christensen: 49 26 61 14
Diverse | Andet

Spisestuen, Lakselasagne

Brøndby Strand Kirke, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Musik | Andet/Ukendt

Marco synger og spiller

Seniorklubben i Ejby, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Pris: (Fri entré)
Foredrag med musik og sang.
Diverse | Møder

Pandekagedag i Rødovre Frivilligcenter

Rødovre Frivilligcenter, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Pris: (Fri entré)
Alle er velkomne til åbent hus i Rødovre Frivilligcenter, hvor vi holder fast i en af centrets traditioner, den internationale Pandekagedag. Kom og nyd friskbagte pandekager og få en kop kaffe/the til. Det hele er gratis, og du behøver ikke tilmelde dig. Det hele er gratis, og du behøver ikke tilmelde dig.

Alle i Rødovre er velkomne. Alle aldersgrupper.
Vi ses på Slotsherrens Vænge 2A kl. 13-16
Diverse | Andet

Eksistenssamtaler

Grøndalskirken, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Et studie i de fem forskelige faser på menneskets åndelige vandring gennem de syv himler. En cirkulær bevægelse eller opadgående spiral. Tema: OmvendelseHvis du er interesseret i Eksistenssamtaler, så skal du kontakte sognepræst Tine Vængtoft. Sognepræst Tine Vængtoft Kristensen Kontoradresse: Hulgårdsvej 2 Tlf.: 20 48 52 20 E-mail: tik@km.dk Fredag fri
Diverse | Andet

Quizz

Selmersbo Centret, kl. 13.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: 20 kr)
Kom - og få en hyggelig eftermiddag, hvor vi quizzer. Tilmeld dig på tlf. 48 49 43 00. Pris kr. 20,- for evt. præmie samt kaffe og kage. Vi stiller spørgsmålene - du får 3 svar muligheder, hvor af det ene er det rigtige. Vi ses!