Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 2787 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde d. 19. feb. 2019

Diverse | Andet

Konfirmandundervisning RS

Rungsted Kirke, kl. 08.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste

Apostelkirken, kl. 08.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.
En kort morgenandagt, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer. Vi slutter af med en kop morgenkaffe og ønsker hinanden en god dag. Velkommen.
Diverse | Gudstjeneste

Stille- og meditationsgudstjeneste ved Per Vibskov Nielsen og Miriam Jul Jensen

Sjællandsgade Bad, kl. 08.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.
For en kort stund kan mennesket være åndeløs af spænding, men for at leve må man kunne ånde frit. Det gør man bedst i et åndehul. Et sådant åndehul kan du finde i Simeons kirke hver tirsdag morgen kl. 8 til Morgenmeditation. I kirkens trygge rammer trækker vi sammen vejret, vi falder til ro og bliver mindet om at vi ikke behøver møde hverdagens krav alene. Der er der brug for fokuseret vejrtrækning både under selve meditationen, men også til at synge to morgensalmer. Når man kan mærke Skaberen blæse ånd ind i kroppen, så man fyldes af ånd og bagefter ånder lettet ud igen, mærker man at man lever og gør det sammen med andre. Undervejs i den guidede meditation er der fordybelse i et visdomsord fra Bibelen og sammen beder vi den bøn som mesteren Jesus, har lært os. Derudover kan man også få en keltisk velsignelse og en kop kaffe som en god start på dagen. Alle er velkomne og det er gratis
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Martin Drengsgaard

Sankt Johannes Kirke, kl. 08.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Peter Skov-Jakobsen

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.06.

Diverse | Andet

Morgensang på Værftet

Biblioteket Kulturværftet, kl. 08.30.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.30.
Pris: (Gratis)
Fællessang for alle som har lyst. Biblioteket Kulturværftet slår tonerne an til fælles morgensang med dejlige sange fra Højskolesangbogen. Morgensangen varer en lille halv time hver tirsdag morgen fra 8.30 til 8.55. Kom og syng med.

Praktiske oplysninger

Morgensangen bliver drevet af frivillige, i samarbejde med medarbejdere fra biblioteket, og bliver sunget og spillet på Dækket på Biblioteket Kulturværftet.

Da biblioteket først åbner dørene kl. 10.00, mødes vi ved receptionen 5 minutter før sangstart
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Peter Møller Jensen

Bellahøj Kirke, kl. 08.30.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.30.
Diverse | Gudstjeneste

Morgenandagt

Frederikssund Kirke, kl. 08.30-09.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.30-09.
Morgenandagt v. Thomas Rønberg.
Diverse | Konference/seminar

Iværksætteri-, Vækst- Og Bestyrelseskonference

Christiansborg, Fællessalen, kl. 08.30-13.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.30-13.
Pris: (Entré: 0.00 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Meet Over Coffee
Så er vi klar med endnu et spændende event. Denne gang har vi sat fokus på iværksætteri, vækst og bestyrelser. Samtidig er der sat tid af til netværk og debat om de emner, vi har sat på agenden. Så er vi klar med endnu et spændende event. Denne gang har vi sat fokus på iværksætteri, vækst og bestyrelser. Samtidig er der sat tid af til netværk og debat om de emner, vi har sat på agenden.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Da efterspørgelsen er stor, bedes du melde fra i god tid, hvis du har tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, så kan en anden få din plads. På denne baggrund vil vi opkræve et no-show gebyr på 250 kr., hvis du bliver væk uden at have meld fra inden fristen.

Vi opdaterer løbende programet og indholdet i takt med det falder endeligt på plads.

Dagen starter kl 08.30 og har følgende program:

09.00 Velkomst - Anders Johanson, Erhvervspolitisk ordfører fra Konservative og Henrik Hahn-Nissen.

09.30 Iværksætteri: (Præsenteres i samarbejde med Iværksætterriget.dk)
Indlæg af Mads Paaskesen, CEO og founder af PL & Partners

Debatpanel om Iværksætteri:
Mads Paaskesen, CEO PL & Partners
Maximilian Frimmer, Co founder Likvido
Anders Thue Pedersen, Founder @TimeBlock
Rikke McKenzie, Owner of McKenzie & Co & co-founder of WeBoard

Deltager debat, en-til-en om Iværksætteri. Deltagerne debatterer emnet med en "fremmed". Dvs. vi beder den enkelte deltager om at finde en fremmed og tag en snak om emnet.

10.25 Vækst:
Indlæg af Niels Ralund, Adm. Dir. Hos Dansk Internethandel/FDIH

Debatpanel om vækst
Rolf Kjærgaard, Investeringsdirektør hos Vækstfonden
Pouline Mangaard, CEO og stifter af CityCallCenter
Martin Bengaard, CEO og founder af SENSE Marketing
Niels Ralund, Adm. Dir. FDIH

Deltager debat, en-til-en om Vækst. Deltagerne debatterer emnet med en "fremmed". Dvs. vi beder den enkelte deltager om at finde en fremmed og tage en snak om emnet.

11.20 Bestyrelsesløftet (Præsenteres i samarbejde med Boardhorizon)
Indlæg af Martin Bøge Mikkelsen, Professionelt bestyrelsesmedlem, investor samt seniorrådgiver

Debatpanel om bestyrelsesløftet
Martin Bøge Mikkelsen, Bestyrelsesmedlem, investor og senior rådgiver
Peder Skjalm Lissner, COO for Saxo.com
Amer Ramzan, Managing partner for Promentum Equity Partners
Henrik Nielsen, CEO for ASNET Board

Deltager debat, en-til-en om bestyrelsesløftet. Deltagerne debatterer emnet med en "fremmed". Dvs. vi beder den enkelte deltager om at finde en fremmed og tage en snak om emnet.

12.15 Erhvervspolitisk debat mellem de Erhvervspolitiske ordførere.
Ordstyrer: Henrik Hahn-Nissen

13.00 Tak for i dag.

Dagens hovedtalere:

Anders Johansson

Anders har selv en fortid som iværksætter og har mærket en del af de udfordringer man kan sidde med på egen krop. Det kræver mod og vilje at bygge en virksomhed og vi skal som samfund blive bedre til at værdsætte og anerkende de, som tager springet. Jeg har bl.a. været med til at etablere investeringsselskaber inden for shipping og en af verdens største virksomheder inden for installation af havvindmøller. Det har været nogle spændende og lærerige rejser for mig og erfaringerne derfra bruger jeg i mit daglige arbejde på Christiansborg.

Mads Paaskesen

Mads Paaskesen stiftede PL & Partners i 2015 sammen med medejer Kristian Larsen. Som CEO har Mads det overordnede administrative ansvar for den daglige drift, samt at udvikle og vækste PL & Partners.
Mads er dygtig til at se behov, udfordringer og finde frem til den rigtige løsning. Hans indsigt i forretningsudvikling og strategi sikrer, at vi altid arbejder udfra et mål om at udvikle og skalerer forretning og ikke blot sælge Facebookannoncering.
Danmarks første gæstetaler hos Facebook i Dublin

Niels Ralund:

Efter 31 år som selvstændig med fokus på IT-udvikling og e-handel trådte den 60-årige Niels Ralund i efteråret 2015 til som direktør for FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Her har han markeret såvel FDIH som sig selv som en tydelig stemme for fair og forståelige vilkår for danske e-handelsvirksomheder. Hans LinkedIn-profil med markante og personlige kommentarer følges af såvel nystartede netbutikker som statsministeren. Så uanset om det er forbrugeres køb af tvivlsomme og momsfrie varer i Kina, manglen på uddannede unge til e-handlen eller uforståelige EU-regler, så er der klare kommentarer fra FDIHs direktør, ofte ud fra devisen "Hvor svært kan det være?"

Martin Bøge Mikkelsen

Professionel bestyrelsesmedlem og aktiv investor samt seniorrådgiver for typiske toneangivende kapitalfonde, konsulenthuse og banker. Herudover har han tidligere bl.a. været koncerndirektør og koncern direktionsmedlem i den nordisk forsikringskoncern Tryg.
Martins filosofi bygger på dygtig ledelse, evne til at udvikle og eksekvere den rigtige strategi, sikre topresultater, samt at de påkrævede forandringer bliver forankret i organisationen. Hans passion og spidskompetencer er Change Management, It og eksekvering med afsæt i kommerciel og værdidrevet ledelse, strategi, forretnings- & organisationsudvikling, M&A, digitalisering samt transformation.
En af Martins mærkesager er lønsom vækst, innovation og entrepreneurship. Martin har bl.a. været fast deltager i finalejuryen i konkurrencen "Danish Tech Challenge" under Scion DTU, samt medlem af og tidligere bestyrelsesmedlem i Danish Business Angels.

Partnere på dagen:

www.boardhorizon.com

influenter.dk
www.vf.dk
ivaerksaetterriget.dk

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. Se hvordan vi beskytter dine data
her.

Eventet bliver livestreamet på diverse sociale medier.

Dine personlige informationer vil blive delt med Folketinget i forbindelse med adgang til Folketinget
Diverse | Undervisning

Kursus: De helt særlige udfordringer i arbejdet med småbørn fra ikke vestlig kultur

Theilgaards Den Hvide By, kl. 08.30-15.30.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 08.30-15.30.
Pris: (Pris: 1450 kr. excl. moms)
Arrangør: Integrationsinfo
På temadagen undervises der i den ikke-vestlige børneopdragelse, og vi går i dybden med de pædagogiske indsatsområder og metodevalg, der kan støtte børnene i en positiv og fremadrettet udvikling. De Særlige udfordringer i arbejdet med ikke-vestlige småbørn

https://integrationsinfo.dk/udfordringer-i-arbejdet-med-smaaboern-fra-ikke-vestlige-kulture/
Måden hvorpå børn opdrages, er kulturbestemt og der er stor forskel på børneopdragelse af vestlig og ikke-vestlige småbørn.

Mange ikke-vestlige forældre opdrager ubevidst deres børn med normer og værdier, der passer til den kultur som familien oprindelig kommer fra. Det giver disse småbørn ekstra udfordringer i forhold til deres etnisk danske jævnaldrende i institutionerne og dagtilbud, og i skole og uddannelsessystemet.

Med fokus på det forebyggende arbejde er temadagens formål at give fagfolk en indsigt i den kulturbaserede børneopdragelse, der finder sted i mange ikke-vestlige familier, og de konsekvenser det kan få for børnene i deres videre udvikling.

På temadagen undervises der i den ikke-vestlige børneopdragelse, og vi går i dybden med de pædagogiske indsatsområder og metodevalg, der kan støtte børnene i en positiv og fremadrettet udvikling
Børn | Andet

Legestue

Emdrup Kirke, kl. 09.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.
Åben tirsdage 9.00-12.00 For børn i alderen 0-6 år ifølge med forældre, bedsteforældre, dagplejemødre eller børnepassere. Man kan komme og gå som man vil. Legestuen er gratis og byder på: Dejligt børnevenligt rum med tæppe og masser af legetøj.Gode køkkenfaciliteter med mikrobølgeovn, køleskab osv.Borde og højstolePuslepladsKristne børnesangeKorte bibelhistorierNybagte boller til store og små Henvendelse til sognemedhjælper Tina Bak
Børn | Andet

Legestue i Johannes på Torvet

Johannes på Torvet, kl. 09.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.
Er du på orlov med dit barn? Er dit barn begyndt at bevæge sig rundt og undersøge verden? Kunne I tænke jer selskab? Så er legestue måske noget for dig. Legestuen emmer af leg, hygge og samvær for alle sognets småbørnsfamilier. De voksne får mulighed for at slappe af og snakke sammen, mens børnene udforsker legetøjet og leger med hinanden. Man kommer, når det passer ind i formiddagens rytme. Kl. 10 og kl.12 samles vi til rytmik og sang. Vi har højstole og mikroovn så tag endelig dit barns frokost med. For mere information kan I kontakte kirke- og kulturmedarbejder: Miriam Jul Jensen: mj@km.dk, 40280327
Diverse | Andet

Kom i gang med slægtsforskning i februar

Herlev Bibliotek, kl. 09.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Få indblik i de mange muligheder på nettet og opdag dine egne aner. Kom og lær at finde dine rødder!

Der er mange nye og nemme muligheder for at finde sine aner og slægtninge på internettet. Gitte Bergendorff Høstbo tager dig med på en guidet tur rundt i de mest centrale arkivalier som kirkebøger og folketællinger på Arkivalieronline.
Gitte viser, hvordan du begynder på dit eget slægtstræ, og hvordan du hurtigt kan få kød og blod på.

Du skal huske at medbringe enten fakta om en kirkelig handling, der er mindst 60 år gammel - for eksempel navne, datoer og kirke/sogn for en dåb eller vielse - eller dødsdato og -sted for en slægtning, du ønsker at lære mere om.
Kom til en hyggelig formiddag og bliv bidt af slægtsforskningen.

Undervisningen finder sted tre gange i foråret i februar, marts og april, og du kan deltage en eller flere gange.

Tirsdag 19.03
Tirsdag 23.04
Diverse | Undervisning

1-dags Fotokursus

Visuelmedie, kl. 09-17.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 2500.00 kr) Køb/bestil billet
Kurset er for både nybegyndere og øvede. Kurset er for både nybegyndere og øvede.

Gør som de danske freelancejournalister og flere end 300 elever på RUC:

Lær at skabe originale og stærke billeder med en skarp og målrettet historiefortælling, så de bliver bemærket og husket.
(Tilmelding for mobiler længere nede).

Du kommer også til at lære, forstå og styre kameraets teknik og alle knapperne.
Glæd dig til at blive dus med dit kamera :)

Og så bliver du undervist af er fotograf med 25 års erfaring som tidligere er læreruddannet. Det betyder undervisning i topklasse!

Velkommen på Danmarks skarpeste fotokursus :-)

Se hele programmet her:

NB:

På fakturaen til private vil det fremgå, at kursisten kommer som privatperson.

Se mere på: visuelmedie
Diverse | Andet

Morgensang

Lundehus Kirke, kl. 09.15.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.15.
LUNDEHUS KIRKE Hver tirsdag morgen kl. 9.15 - 10 fra juni til august er der morgensang i Lundehus kirke. Vi mødes og synger sammen fra højskolesangbogen, akkompagneret af kirkens organist. Efterfølgende er der en kop kaffe/te og morgenbrød til dem, der har tid og lyst. Vi synger for fornøjelsens skyld og alle er velkomne
Børn | Skuespil

Pinocchio

Anemonen, kl. 09.30 & 11.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.30 & 11.
Pris: (Entré: abonnement: 85 kr, børn/unge: 65 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, løssalg: 135 kr, studerende over 25 år: 85 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Teater Patrasket
Sted: Anemonen
Teater for børn. Aldersgruppe: 8-12 år. Varighed: 60 min uden pause. Hvordan skelner man mellem rigtigt og forkert?
Hvad er pligt og hvornår skal man bare følge sin lyst?
Og hvad betyder kærlighed?

Teater Patrasket har taget fat om Carlo Collodis fantastiske klassiker for de 8-12 årige.
Om dukken, der skal lære at blive menneske og hans farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser og lokkende fristelser.
En vild, visuel og musikalsk opsætning af instruktøren Alex Byrne - med dukkemagi, fysisk ensemblespil og grum og gakket humor

Medvirkende: Maria Myrgård, Dirck Backer, Anne Karina Nikolajsen, Bastian Popp

Instruktør: Alex Byrne
Dukkemager: Katrine Karlsen
Scenograf: Nathalie Melbye
Tekniker: Peter Rasmussen
Dukkemager: Genevieve Tremblay
Børn | Skuespil

Finn og de 5 fajl

Zangenbergs Teater, kl. 09.30 & 11.30.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.30 & 11.30.
Pris: (Entré: abonnement: 75 kr, børn/unge: 55 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, voksne : 85 kr, løssalg: 125 kr) Køb/bestil billet
Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 11 år. Varighed: 60 min uden pause. Finn har svært ved at finde ud af, hvem han er. De andre i skolen er gode til alt det, som Finn har svært ved. Matematik er ikke lige ham, men det er dansk heller ikke. Der er også hans klassekammerat Naiomi, der giver Finn svært ved at finde de rigtige ord at få sagt. Til gengæld er Finn skide god til at tegne - men det kan man ikke leve af, siger hans mor.

Forestillingen "Finn og de fem fajl" er en visuel, musikalsk og legende coming of age-forestilling, hvor tegner og kunster Jakob Tolstrups live-illustrationer, musikken af Simon Muschinky (When Saints Go Machine), skuespiller Emil Blak Olsens mange karakterer og en helvedes masse looppedaler, skaber forestillingen

Medvirkende: Emil Blak Olsen, Jakob Tolstrup

Instruktør: Niels Erling
Børn | Skuespil

Frostbrødre

Teatret Zeppelin, kl. 09.45 & 12.15.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.45 & 12.15.
Pris: (Entré: abonnement: 115 kr, børn/unge: 95 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, voksne : 125 kr, løssalg: 165 kr) Køb/bestil billet
Et sagndrama om de nordiske guders sidste dage og om nordboerne, der troede på dem. Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 7 år. Varighed: 70 min uden pause. Sune, søn af Sigrid og Olav og barnebarn af vølven Edda, er vokset op med en stærk tro på de mægtige nordiske guder. Men nye vinde blæser og det er langt fra alle i familien, for hvem troen betyder så meget som for Edda, Sunes farmor, som nægter at frasige sig de gamle guder og tage imod den nye tro. Dramatiske begivenheder tvinger familien til at gå under jorden på ubestemt tid. Kort tid efter bliver en sær lillesøster født, og en dreng fra en finere slægt indlemmes samtidig i familien. Ældstesøn Sunes kamp for sin retmæssige plads i familien fører til et voldsomt familieopgør med skæbnesvangre og dramatiske følger

Dukkemager: Rolf Søborg Hansen
Scenograf: Laura Rasmussen
Lysdesigner: Martin Danielsen
Lyddesigner: Inuk Thomsen
Instruktør: Lene Skytt
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Kirkens præster

Christianskirken, kl. 09.45-10.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.45-10.
Motion | Andet motionstilbud

Motion med Hillerød Motionsvenner

Frivilligcenter Hillerød, kl. 09.45-11.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 09.45-11.
Motion med fællesskab - alle kan være med. Efter motionen drikker vi en kop kaffe/te. Der er plads til, at flere kan deltage. Tovholdere: Inger Schjøtt og Inge Pihl.