Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 2039 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde d. 17. dec. 2018

Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste ved Anders Borre Gadegaard

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.06.

Musik | Andet/Ukendt

Syng julen ind på Farum Bibliotek den 17.12

Furesø Bibliotek & Borgerservice, Farum, kl. 08.30.

Man. d. 17. december 2018, kl. 08.30.
Pris: (Gratis billetter)
Kom og syng med os. Julen er hjerternes fest, og fællessang er hjerters klang.

Kl. 08.30 hver mandag i december op til jul, inviterer vi alle borgere til at komme og synge julen ind på Farum Bibliotek sammen med bibliotekets personale.

"Det kimer nu til julefest", når vi sammen løfter vores stemmer i sang og fylder biblioteksrummet med julesind og sød musik. Hver mandag op til jul vil vi sammen synge en håndfuld klassiske julesange, med bibliotekets kulturmedarbejder Christine Kammerer ved klaveret. Så tag dig tid til en lille omvej på vej til arbejde, og start ugen med høj julestemning!

Fællessangen foregår på Farum Bibliotek.

Ingen tilmelding eller billet krævet. Mød bare op
Diverse | Foredrag

Orkidétimen

Apostelkirken, kl. 09.

Man. d. 17. december 2018, kl. 09.
Dialogisk prædikenworkshop hvor den kommende søndags-tekst drøftes.
Diverse | Undervisning

1-dags Fotokursus

Visuelmedie, kl. 09-17.

Man. d. 17. december 2018, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 2500.00 kr) Køb/bestil billet
Kurset er for både nybegyndere og øvede. Kurset er for både nybegyndere og øvede.

Gør som de danske freelancejournalister og flere end 300 elever på RUC:

Lær at skabe originale og stærke billeder med en skarp og målrettet historiefortælling, så de bliver bemærket og husket.
(Tilmelding for mobiler længere nede).

Du kommer også til at lære, forstå og styre kameraets teknik og alle knapperne.
Glæd dig til at blive dus med dit kamera :)

Og så bliver du undervist af er fotograf med 25 års erfaring som tidligere er læreruddannet. Det betyder undervisning i topklasse!

Velkommen på Danmarks skarpeste fotokursus :-)

Se hele programmet her:

NB:
På fakturaen til erhverv vil det fremgå, at kursisten kommer som erhvervsperson.
På fakturaen til private vil det fremgå, at kursisten kommer som privatperson.

Se mere på: visuelmedie
Børn | Skuespil

Hans og Grethes jul

Ishøj Teater, kl. 09.15, 11.15 & 13.15.

Man. d. 17. december 2018, kl. 09.15, 11.15 & 13.15.
Pris: (Entré: abonnement: 75 kr, børn/unge: 55 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, voksne : 85 kr, løssalg: 125 kr) Køb/bestil billet
Teater for børn. Aldersgruppe: 3-9 år. Varighed: 45 min uden pause. Et morsomt og musikalsk eventyr inspireret af Grimms eventyr.
Det er lillejuleaften. Hans og Grethe er, som børn er flest. Livlige, fantasifulde, glade for søde sager og de har svært ved at vente. Far og mor siger, at de skal lægge sig til at sove og holde op med at plage om gaver og søde sager. "Læs i bogen her, til I bliver trætte". I bogen er eventyret Hans og Grete.
Da børnene den næste dag er med far ude for at fælde et juletræ, bliver han væk fra dem. Og så starter et forrygende eventyr.
Skal de følge efter nissen, og kan han mon hjælpe? Kan snedamen frøken Freeze? Hvad sker der, når de lokkes af den skøre heks i det søde pandekagehus? Findes julemanden og kommer de nogensinde hjem?

Scenograf: Ricardo Axel Castillo Rodriguez
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Sofie og Maj Britt

Vallensbæk Kirke og Sognegård, kl. 09.30.

Børn | Andet

Babysalmesang

Virum Kirke, kl. 09.30.

Man. d. 17. december 2018, kl. 09.30.
Babysalmesang foregår i kirkesalens smukke rum, som vi bevæger os i, mens vi leger og synger sammen med børnene. Vi bruger salmer, sange og remser, laver fagter til, danser, udforsker i det hele taget alle sanser med lyd, tørklæder, sæbebobler mm. Babysalmesang giver mulighed for et anderledes møde mellem barn-voksen, og skaber et unikt musikalsk rum for det lille barn.Det er sjovt og hyggeligt, og i den tid hvor der bliver sunget, snakker vi ikke, for børnene skal have ro til at opleve musik og indtryk. Når vi er færdige med at synge, er der mulighed for kaffe og hygge. Alle er meget velkomne, og det kræver ingen forudsætninger ud over lysten til at være i musikkens og bevægelsens rum med sit barn. Rosemaria Rex Se billeder fra denne sæsons babysalmesang HER Babysalmesang foregår om mandagen à to omgange. Første hold er i tidsrummet 9.30-10.15 og næste hold er i tidsrummet 10.30-11.15. Krypten er åben en halv time både før & efter begge hold, hvor der er mulighed for amning, bleskift og en kop te eller kaffe. Det er gratis at deltage og tilmelding sker på mail til rosemariarex@gmail.com. Man kan tilmelde sig fortløbende, og tilmelding er nødvendig, da vi indimellem har venteliste til holdet
Diverse | Gudstjeneste

Børnegudstjeneste ved Asser Skude og Johanne Haastrup

Bellahøj Kirke, kl. 09.30.

Man. d. 17. december 2018, kl. 09.30.
Diverse | Andet

Ældre i bevægelse i Margrethekirken

Margrethekirken, kl. 10.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10.
Et åbent fællesskab hvor vi laver stolegymnastik og bruger "Træn dig glad", en cd fra Ældre Sagen. Den består både af et siddende og et stående program og det er et niveau, hvor alle kan være med. Kom og få rørt dig, og få samtidig hyggeligt samvær med andre ældre. Der vil være vand, kaffe og te til rådighed. Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at lægge et frivilligt bidrag til Menighedsplejens arbejde
Teater | Skuespil

Juleballaden

Café Slotsbio, kl. 10.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10.
Pris: (Entré: 60 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Café Slotsbio 17. december 2018 kl. 10.00. Aldersgruppe: 2-8 år. Varighed: 45 min. Producent: Asguer ZAP Show Teater. Julemanden har lovet at komme på besøg, men han har lidt juletravlt, så han har sendt gøglernissen Zap og Mimenissen Zip i forvejen, og er der noget de kan, er det at få tiden til at gå. Bare julemanden og Rudolf (ham med den røde tud) nu kan finde vej?. Et Juleshow for hele familien, krydret med gøgl og julens sange. Ny musikalsk, artistisk og sjov juleteater-forestilling. Juleballaden er en givende, overvældende og fuldstændig fantastisk forestilling, hvor Zip og Zap med en enkel historie og en vidunderlig dialog tryllebinder publikum. Børnene lever helt fantastisk med
Diverse | Andet

Projekt Øst

Sthens Kirke, kl. 10.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10.
Diverse | Undervisning

Babyzoneterapi og massage

KU.BE, kl. 10.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10.
Pris: (Pris: 245 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Familieskolen
Sted: KU.BE
Underviser: Camilla Gaardbo Christensen. På denne workshop får du konkrete redskaber, der gavner dit barns helbred og velvære. Du lærer bl.a. zoner, akupressurpunkter og massageteknikker, der kan bidrage til at forbedre babys søvn, styrke immunforsvaret, hjælpe på fordøjelsen og måske lindre mavekneb, hoste, feber, snotnæser og ondt i ørerne samt løsne spændte muskler. Udover de rent helbredsmæssige gevinster er babyzoneterapi og massage en hyggelig aktivitet fyldt med dejligt nærvær, der styrker båndet mellem forælder og barn og øger kropsbevidstheden samt tryghedsfølelsen. På workshoppen får du udleveret et lille guide med de vigtigste informationer, så du bedre kan huske det hele, når I kommer hjem. Medbring et stort håndklæde og olie efter eget valg. Hold 25336
Børn | Andet

Legestue på Espergærde Bibliotek

Espergærde Bibliotek, kl. 10.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10.
Pris: (Gratis)
Legestuerne er et pædagogisk tilbud til alle familier med børn i alderen 0-5 år. Her har du mulighed for, at komme med dit barn og møde andre børn og forældre til hyggeligt samvær, mens vi leger, synger og udfolder os motorisk. Det kræver ingen tilmelding og alle er velkomne.

Se åbningstid og evt. ændringer på Faste tilbud for børn.

Følg legestuerne på Facebook Legestuer Helsingør Kommune. Her vil det bl.a. fremgå hvis d
Diverse | Møder

Multikulturel Kvindeforening

Opstandelseskirken, kl. 10.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10.
Der er åbent i Multikulturel Kvindeforening for kvinder med udenlandsk og dansk baggrund i Opstandelseskirkens lokale ud til kanalen. Spørg efter folderen med aktiviteter. Yderligere information kan fås hos Shwana, tlf. 30 70 96 87.
Børn | Andet

Babyrytmik og salmesang

Stavnsholtkirken, kl. 10.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10.
Kom og få en skøn og fredfyldt oplevelse sammen med din baby. Vi vil synge, lege og vugge til salmer og enkle børnesange. Sæbebobler, dans og blid musik stimulerer børnenes sanser på nye måder. Du vil selv lære mange nye sange, salmer og lege at kende, som du kan bruge derhjemme. Der er babyrytmik og salmesang året rundt bortset fra i skolernes ferier. Fire gange om året starter nye hold for forældre med babyer i alderen 0 - 5 mrd. og 6 - 12 mrd. Undervisningen varer 45 minutter og foregår mandage 10.00 (0-5 mdr) og 12.15 (6-12 mdr) i Stavnsholtkirken. Der er løbende optag på holdene. Hvis du vil starte efter holdet er begyndt, så ring eller skriv til Doris Pihl Linkenkær på dpl@farumsogn.dk / 4172 8453 og hør om der er plads
Diverse | Andet

Malerinderne

Risbjerg Kirke, kl. 10-12.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10-12.
Hver mandag mødes en flok kvinder og maler der er ingen krav om, at det skal ligne noget, det vi laver. Kom og få en kvindesnak sammen med os og tag din pensel med eller lån en af kirken. Pris for kaffe/te og brød kr. 10.
Diverse | Andet

Hobbyværksteder

Risbjerg Kirke, kl. 10-12.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10-12.
Tag dit eget håndarbejde med eller kom og strik tæpper til Arbejdet Adler sammen med os. Her er plads til kreativitet. Pris for kaffe/te og brød kr. 10.
Børn | Andet

Musikalsk Legestue

Vangede Kirke, kl. 10-12.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10-12.
Diverse | Andet

Hobbyværkstedet

Strandmarkskirken, kl. 10-12.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10-12.
I hobbyværkstedet bliver der tegnet, malet og lavet andre hobbyaktiviteter. Nye deltagere er velkomne!
Diverse | Andet

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe

Seniorklubberne, kl. 10-14.

Man. d. 17. december 2018, kl. 10-14.
Pris: (Fri entré)
Klubben er for efterlønsmodtagere, folke- og førtidspensionister i Gladsaxe Kommune og omegn. Vi arbejder med optagelse af digitale fotografier og video og mødes for at hygge os med redigering af samme og blive bedre udi fotografiet og videoens kunst. Mandag er klubbens fotodag. Her kan du komme og få råd og vejledning om foto og fotoredigering. Undertiden viser vi hinanden vores fotos, tager på fototur, afholder workshops og kurser.

Hvis du ikke med medlem, er du velkommen til at møde op og se, hvad vi foretager os. Så kan du se, om vi er noget for dig.

Dette er sidste fotodag på denne side af nytåret.

Se klubbens ugeprogam ved klik på klubbens navn herover