Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 86099 events fra/efter 13. jul. 2020

Diverse | Undervisning

Jagttegn

Ørnsøcentret, 12 kursusdage kl. 18.30-21.

Mandag den 11. januar til mandag den 19. april 2021, 12 kursusdage kl. 18.30-21.
Pris: (Pris: 2575 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Allan Louring. På kurset får du kendskab til vildt og vildtbiologi,jagtvåben, vildtpleje, jagtens udøvelse herunder jagtformer, jagtetiske reglerog moral, jagthunde samt love og bekendtgørelser. Og vi bruger naturligvismeget tid på skydebanen.
På skydebanen vil du komme til at skyde minimum 50 lerduer,lære at håndtere våben i terrænet og afstandsbedømme vildtfigurer. Du skal påskydebanen mindst fire af de seks lørdage, som indgår i kurset. Du må påregneudgifter til lerduer, lærebøger og prøvegebyr på cirka kr. 1.500
Udover erfaring på skydebanen får du kendskab til vildt ogvildtbiologi, jagtvåben, vildtpleje, jagtens udøvelse herunder jagtformer,jagtetiske regler og moral, jagthunde samt love og bekendtgørelser.
Du vil skyde minimum 50 lerduer, lære at håndtere våben iterrænet og afstandsbedømme vildtfigurer. Du skal på skydebanen mindst fire afde seks lørdage. Vi har indlagt temaaftener om riflens opbygning og ammunitionv. bøssemager Anders Larsen. Schweisshundefører Jørgen Olsen vil fortælle omarbejdet med eftersøgning af anskudt/trafikskadet vildt. Vi vil muligvis sehund og fører arbejde. Underviseren vil forsøge at skaffe et trafikdræbt dyr(råvildt), som skal brækkes.
Påregn udgifter til lerduer, bøger og prøvegebyr på cirkakr. 1.500. Datoer for skydebane får du senere. Tidspunkt: kl. 9.30-12.00.Jagtprøven ligger i uge 16 i 2021.

På kurset får du kendskab til vildt og vildtbiologi, jagtvåben, vildtpleje, jagtens udøvelse herunder jagtformer, jagtetiske regler og moral, jagthunde samt love og bekendtgørelser. Og vi bruger naturligvis meget tid på skydebanen.På skydebanen vil du komme til at skyde minimum 50 lerduer, lære at håndtere våben i terrænet og afstandsbedømme vildtfigurer. Du skal på skydebanen mindst fire af de seks lørdage, som indgår i kurset. Du må påregne udgifter til lerduer, lærebøger og prøvegebyr på cirka kr. 1.500
Udover erfaring på skydebanen får du kendskab til vildt og vildtbiologi, jagtvåben, vildtpleje, jagtens udøvelse herunder jagtformer, jagtetiske regler og moral, jagthunde samt love og bekendtgørelser.
Du vil skyde minimum 50 lerduer, lære at håndtere våben i terrænet og afstandsbedømme vildtfigurer. Du skal på skydebanen mindst fire af de seks lørdage. Vi har indlagt temaaftener om riflens opbygning og ammunition v. bøssemager Anders Larsen. Schweisshundefører Jørgen Olsen vil fortælle om arbejdet med eftersøgning af anskudt/trafikskadet vildt. Vi vil muligvis se hund og fører arbejde. Underviseren vil forsøge at skaffe et trafikdræbt dyr (råvildt), som skal brækkes.
Påregn udgifter til lerduer, bøger og prøvegebyr på cirka kr. 1.500. Datoer for skydebane får du senere. Tidspunkt: kl. 9.30-12.00. Jagtprøven ligger i uge 16 i 2021.

Hold: 20-14203
Diverse | Undervisning

Fransk let øvede

Hotherskolen, 12 kursusdage kl. 19-20.40.

Mandag den 11. januar til mandag den 19. april 2021, 12 kursusdage kl. 19-20.40.
Pris: (Pris: 960 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Østsjælland
Underviser: Pascale Perge Cumming. Dette hold er for dig som har lidt kendskab til fransk. Vi arbejder med at udbygge det basale ordforråd, som vi i udvikler og anvender i hverdagssætninger samtaler. Vi tager afsæt i typiske situationer man kan komme ud for som rejsende i fransktalende lande. Fransk hverdagsliv og traditioner vil også blive inddraget og sammenlignet med tilsvarende i Danmark. Ved aktiv deltagelse og engagement, vil du blive i stand til at kunne begå dig som turist i fransktalende lande og klare de almindelige hverdagssituationer.
Vi bruger det franske system "Alter Ego+A1", som er udviklet af franskmænd for udlændinge, og har fokus på kommunikation i hverdagssituationer. Undervisningssystemet er "selvforklarende" på fransk, og bygger hele tiden videre på det nyligt indlærte. Rollespil og gruppeøvelser er en stor del af kurset med fokus på kommunikation i hverdagssituationer. Bøger anskaffes ved fællesindkøb efter kursusstart. Pris ca. 350 kr.

Hold: 20063
Diverse | Undervisning

Tysk for letøvede

Midtskolen - afd. Sofiendal, 12 kursusdage kl. 19-20.40.

Mandag den 11. januar til mandag den 19. april 2021, 12 kursusdage kl. 19-20.40.
Pris: (Pris: 960 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Østsjælland
Underviser: Hans - Willy Bautz. Du har haft tysk før og kan formulere sætninger om hverdagslivet og kender den tyske basisgrammatik. Du vil gerne kunne føre små samtaler, gå på indkøb og på restaurant uden at føle dig på glatis. Dette kursus vil beskæftige sig med små tekster på tysk, samtaler derom samt rollespil, hvor samtaler
og situationer øves. Desuden bliver der talt lidt om grammatik og omgangsformer i den tyske dagligdag. Individuelle ønsker om specielle emner kan tages op på kurset.

Der må påregnes udgifter til materialer.

Hold: 20021
Diverse | Undervisning

Spansk begyndere

Gåsetårnskolen, Iselinge afd., 12 kursusdage kl. 19-20.40.

Mandag den 11. januar til mandag den 19. april 2021, 12 kursusdage kl. 19-20.40.
Pris: (Pris: 960 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Østsjælland
Underviser: Martin Arvelind. Spansk. Niveau: Begyndere / let øvede. Kurset er for dig, der gerne vil lære spansk eller har stiftet bekendtskab med det. Kursusindhold: Fokus på ordforråd, udtale, samtale grammatik og generel forståelse. Færdigheder: Du opnår evnen til at kunne udføre hverdags- og rejsesamtaler

Hold: 20053
Børn | Andet motionstilbud

Rytmik og bevægelse

Pro Aktiv, 13 kursusdage kl. 15.

Mandag den 4. januar til mandag den 19. april 2021, 13 kursusdage kl. 15.
Pris: (Pris: 962 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: SUK i Fredericia
Sted: Pro Aktiv
Underviser: Susan Bjørnsted Ebbesen. Har du lyst til at have det sjovt og samtidig bevæge dig til god musik, så skal du komme til " The feel good way". Det er rytmisk bevægelse, som det passer lige netop dig. Du vil gennem læring og erfaring udvikle bevægelsesglæde og bevægelsesmønstre, som giver indsigt i kroppens muligheder. Du vil få forståelse for vigtigheden af bevægelse og der igennem også større velvære. Vi vil også lave en form for Mindfullnes, hvor du vil lære, at slappe af i hele kroppen.Alle kan være med. Hold 211F26
Børn | Andet motionstilbud

Rytmik og bevægelse

Pro Aktiv, 13 kursusdage kl. 15.

Mandag den 4. januar til mandag den 19. april 2021, 13 kursusdage kl. 15.
Pris: (Pris: 962 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: SUK i Fredericia
Sted: Pro Aktiv
Underviser: Mariann Sennenwald. Har du lyst til at have det sjovt og samtidig bevæge dig til god musik, så skal du komme til " The feel good way". Det er rytmisk bevægelse, som det passer lige netop dig. Du vil gennem læring og erfaring udvikle bevægelsesglæde og bevægelsesmønstre, som giver indsigt i kroppens muligheder. Du vil få forståelse for vigtigheden af bevægelse og der igennem også større velvære. Vi vil også lave en form for Mindfullnes, hvor du vil lære, at slappe af i hele kroppen.Alle kan være med. Hold 211F25
Diverse | Undervisning

Navigation for fritidssejlere - duelighedsbevis

Sprogskolen i Kolding, 21 kursusdage kl. 19-22.

Mandag den 19. oktober 2020 til mandag den 19. april 2021, 21 kursusdage kl. 19-22.
Pris: (Pris: 3110 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Kolding
Underviser: Christian Hørby Jensen. På dette hold kan du følge undervisningen online, hvis du eksempelvis er bortrejst eller stadig har brug for at udvise ekstra forsigtighed i forhold til CoVID-19. Du kan kontakte underviseren for at høre mere. Kursus i Navigation (Teoretisk duelighed)
Har du en båd, eller tænker du på at få det, bør du ikke undlade at lære noget om at navigere på vandet
Undervisningen er skræddersyet nye fritidssejlere. Du lærer noget om søvejsregler, navigation, søsikkerhed, forebyggelse og bekæmpelse af brand i mindre fartøjer og beskyttelse af havmiljøet.
Duelighedsbeviset kan desuden medføre billigere bådforsikring, ligesom det ofte er et krav for, at kunne leje en båd.
Slut: Eksamen forventes mandag den 12. april 2021 (Uge 15).
Udover undervisningen skal der forventes et vist tidsforbrug til hjemmearbejde.
Eksamen: Eksamen består af en mundtlig og skriftlig del
Kursusgebyret dækker alene undervisningen i Navigation og afregnes gennem AOF. Herudover kommer der et eksamensgebyr på ca. 350 kr. og udgifter til undervisningsmateriale på ca. 750 kr. Forbehold for prisændringer og fragt. Undervisningsmateriale bestilles og betales til underviseren første undervisningsdag, hvor materialet udleveres.

Hold: 312020402
Diverse | Undervisning

Porcelænsmaleri

Engstrandskolen, 25 kursusdage kl. 15-17.45.

Mandag den 21. september 2020 til mandag den 19. april 2021, 25 kursusdage kl. 15-17.45.
Pris: (Pris: 2681 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Hvidovre
Underviser: Laila Rasmussen,. Holder du af at lege med farver og mønstre? Hvis du kan lide personlige og smukke porcelænsting, er porcelænsmaling noget for dig. Du behøver ikke at kunne tegne. Her lærer du at male blomster, fugle og dyr. Du lærer pennetegning, der giver mulighed for at arbejde med mere moderne teknikker.
Kom og sæt kulør på dit porcelæn.
Du kan købe både figurer og maling hos underviseren. Du er også velkommen til at kontakte underviseren for yderligere info:
Laila Rasmussen mobil 40420879. Holder du af at lege med farver og mønstre? Hvis du kan lide personlige og smukke porcelænsting, er porcelænsmaling noget for dig. Du behøver ikke at kunne tegne. Her lærer du at male blomster, fugle og dyr. Du lærer pennetegning, der giver mulighed for at arbejde med mere moderne teknikker.
Kom og sæt kulør på dit porcelæn.
Du kan købe både figurer og maling hos underviseren. Du er også velkommen til at kontakte underviseren for yderligere info:
Laila Rasmussen mobil 40420879
Hold: 200485
Diverse | Undervisning

Porcelænsmaleri

Engstrandskolen, 25 kursusdage kl. 19-21.45.

Mandag den 21. september 2020 til mandag den 19. april 2021, 25 kursusdage kl. 19-21.45.
Pris: (Pris: 2681 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Hvidovre
Underviser: Laila Rasmussen,. Holder du af at lege med farver og mønstre? Hvis du kan lide personlige og smukke porcelænsting, er porcelænsmaling noget for dig. Du behøver ikke at kunne tegne. Her lærer du at male blomster, fugle og dyr. Du lærer pennetegning, der giver mulighed for at arbejde med mere moderne teknikker.
Kom og sæt kulør på dit porcelæn.
Du kan købe både figurer og maling hos underviseren. Du er også velkommen til at kontakte underviseren for yderligere info:
Laila Rasmussen mobil 40420879. Holder du af at lege med farver og mønstre? Hvis du kan lide personlige og smukke porcelænsting, er porcelænsmaling noget for dig. Du behøver ikke at kunne tegne. Her lærer du at male blomster, fugle og dyr. Du lærer pennetegning, der giver mulighed for at arbejde med mere moderne teknikker.
Kom og sæt kulør på dit porcelæn.
Du kan købe både figurer og maling hos underviseren. Du er også velkommen til at kontakte underviseren for yderligere info:
Laila Rasmussen mobil 40420879
Hold: 200486
Diverse | Andet

Bridge - øvede

FOF Nord, kl. 14.30-17.30.

Mandag den 21. september 2020 til mandag den 19. april 2021, kl. 14.30-17.30.
Pris: (Entré: 2475 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: FOF Nord
V/ Søren Hjort. Bridge - Øvede Undervisningshold

For spillere med mindst 3 års undervisning bag sig. Der spilles kun lejlighedsvis turnering
Diverse | Andet

Bridge - øvede

FOF Nord, kl. 18-21.

Mandag den 21. september 2020 til mandag den 19. april 2021, kl. 18-21.
Pris: (Entré: 2475 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: FOF Nord
V/ Søren Hjort. Bridge - Øvede Undervisningshold

For spillere med mindst 3 års undervisning bag sig. Der spilles kun lejlighedsvis turnering
Diverse | Undervisning

Tysk 6

Kildegården, Oplysningens Hus, 26 kursusdage kl. 13-14.40.

Mandag den 14. september 2020 til mandag den 19. april 2021, 26 kursusdage kl. 13-14.40.
Pris: (Pris: 1930 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Roskilde
Underviser: Bente Tejdell. Du kan allerede en del tysk og kan deltage i samtale omalmindelige hverdagssituationer men vil gerne udvide dit ordforråd, så du kanblive bedre til at udtrykke dig merefrit og nuanceret om forskellige emner. Som oplæg til samtale og diskussionervil vi arbejde med små noveller, tekster om tysk samfund og kultur, samtaktuelle emner fra aviser og TV, ligesom vi inddrager samfundsforhold i Østrigog Schweiz. Vi bruger også film/filmklip. Der lægges vægt på taletid til den enkelte og på samarbejde/ samtalemellem kursisterne. Grammatik indgår til at understøtte det mundtlige arbejde.
Der vil være hjemmearbejde til hver gang.

Du kan allerede en del tysk og kan deltage i samtale omalmindelige hverdagssituationer men vil gerne udvide dit ordforråd, så du kanblive bedre til at udtrykke dig merefrit og nuanceret om forskellige emner. Som oplæg til samtale og diskussionervil vi arbejde med små noveller, tekster om tysk samfund og kultur, samtaktuelle emner fra aviser og TV, ligesom vi inddrager samfundsforhold i Østrigog Schweiz. Vi bruger også film/filmklip. Der lægges vægt på taletid til den enkelte og på samarbejde/ samtalemellem kursisterne. Grammatik indgår til at understøtte det mundtlige arbejde.
Der vil være hjemmearbejde til hver gang.

Hold: 203120
Diverse | Lyrik/oplæsning

Litteraturgruppe

SUKA, 14 kursusdage kl. 9.30.

Mandag den 7. september 2020 til mandag den 19. april 2021, 14 kursusdage kl. 9.30.
Pris: (Entré: 1489 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted: SUKA
Underviser: Mette Marie Olsen. I fællesskab vælger deltagerne de romaner der læses, og som alle findes som lydbøger hos NOTA. Læreren hjælper gerne med at bestille bøgerne. Ud fra en klassisk boganalyse arbejdes der med f.eks. forfatterens budskab, hvordan sproget bruges, hvordan personerne er karakteriseret osv. Der arbejdes med forfatterens baggrund og historie og de forskellige genrer. Der vil være fem til seks deltagere og lige netop det du bidrager med, er med til at give alsidighed og dynamik i læsegruppen. NB! Undervisningen ligger mandag i LIGE uger. Hold 209811
Diverse | Undervisning

Italiensk A1-2

Kulturcenter Mariehøj, 24 kursusdage kl. 17-18.40.

Mandag den 7. september 2020 til mandag den 19. april 2021, 24 kursusdage kl. 17-18.40.
Pris: (Pris: 2135 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Nordsjælland
Underviser: Nicoletta Conti. Du har haft lidt italiensk før og kender italienskbasisgrammatik. Vi træner sproget via samtale, rollespil og øvelser. I løbet afkurset lærer du bl.a. at reservere hotelværelse, købe ind og shoppe ved hjælpaf dialoger. Vi vil fortsætte at lærenogle grammatisk strukturer bl.a. førnutid, 'stare+ gerundio' , de refleksive verber m.m. Undervisningsmaterialer:Passaparola 1 fra lektion 7 + den tilhørende øvebog .Materiale anbefales at købe efter første mødegang.

Hold: 253201
Motion | Fitness/styrketræning

Motion For Mænd

Skovshoved Skole, kl. 17.20-18.05.

Mandag den 7. september 2020 til mandag den 19. april 2021, kl. 17.20-18.05.
Pris: (Pris: 1405 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Elisabeth Juul Andersen. Motion for mænd

Så skal vi ud af hullerne og have gang i kroppen! Vi laver konditionskrævende opvarmning og øvelser, der styrker mave, baller, lår og ryg. Vi udspænder og slutter af med afspænding.

Smilebåndet bliver også motioneret!

Få flere informationer

Du kan læse om undervisningen under kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte FOF Nordsjælland på tlf.: 39 63 70 10 eller mail kontakt.nordsjaelland@fof.dk
Motion | Fitness/styrketræning

Motion For Mænd

Skovshoved Skole, kl. 18.20-19.05.

Mandag den 7. september 2020 til mandag den 19. april 2021, kl. 18.20-19.05.
Pris: (Pris: 1405 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
V/ Elisabeth Juul Andersen. Motion for mænd

Så skal vi ud af hullerne og have gang i kroppen! Vi laver konditionskrævende opvarmning og øvelser, der styrker mave, baller, lår og ryg. Vi udspænder og slutter af med afspænding.

Smilebåndet bliver også motioneret!

Få flere informationer

Du kan læse om undervisningen under kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte FOF Nordsjælland på tlf.: 39 63 70 10 eller mail kontakt.nordsjaelland@fof.dk
Motion | Gymnastik/aerobic

Blid Hatha

Ro's Kilde - Holistisk Helsecenter ApS, 28 kursusdage kl. 13.

Mandag den 31. august 2020 til mandag den 19. april 2021, 28 kursusdage kl. 13.
Pris: (Pris: 1995 kr) Klik her for at tilmelde dig
Med blid hatha yoga har vi fokus på åndedrættet og blide, rolige bevægelser så krop og sind afspændes og vi får genopladet vores energilager. Med blide stræk i et roligt tempo beroliger vi nervesystemet og sætter gang i de genopbyggende, restorative mekanismer i kroppen. Denne yogapraksis er mere stille og generelt blidere og er velegnet for såvel begyndere som viderekomne, da stillingerne giver hver elev mulighed for at erfare virkninger af yoga i en rolig atmosfære. Alle klasser sluttes med en dejlig afspænding. Tag lunt og behageligt tøj på. Majbritt Saust er examineret underviser fra Dansk Yoga. Hold 20B4085
Motion | Andet motionstilbud

Hatha yoga

Trekronerskolen, 28 kursusdage kl. 16.30-18.

Mandag den 31. august 2020 til mandag den 19. april 2021, 28 kursusdage kl. 16.30-18.
Pris: (Pris: 2050 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Roskilde
Underviser: Joan Maria Steffensen. Bevæg dig via yogaøvelser og vejrtrækning ind i en selvhelbredende tilstand af ro og nærvær. Undervisningen er tilrettelagt med fokus på, at skabe forståelse for samspillet mellem krop, psyke og åndedræt. Der gives tid til fordybelse i øvelserne.
Alle er velkomne
Medbring tæppe og underlag.

Bevæg dig via yogaøvelser og vejrtrækning ind i en selvhelbredende tilstand af ro og nærvær.
Undervisningen er tilrettelagt med fokus på, at skabe forståelse for samspillet mellem krop, psyke og åndedræt.
Der gives tid til fordybelse i øvelserne.
Alle er velkomne
Medbring tæppe og underlag.

Hold: 201646
Motion | Andet motionstilbud

Hatha yoga

Trekronerskolen, 28 kursusdage kl. 18.15-19.45.

Mandag den 31. august 2020 til mandag den 19. april 2021, 28 kursusdage kl. 18.15-19.45.
Pris: (Pris: 2050 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Roskilde
Underviser: Joan Maria Steffensen. Bevæg dig via yogaøvelser og vejrtrækning ind i en selvhelbredende tilstand af ro og nærvær. Undervisningen er tilrettelagt med fokus på, at skabe forståelse for samspillet mellem krop, psyke og åndedræt. Der gives tid til fordybelse i øvelserne.
Alle er velkomne
Medbring tæppe og underlag.

Bevæg dig via yogaøvelser og vejrtrækning ind i en selvhelbredende tilstand af ro og nærvær.
Undervisningen er tilrettelagt med fokus på, at skabe forståelse for samspillet mellem krop, psyke og åndedræt.
Der gives tid til fordybelse i øvelserne.
Alle er velkomne
Medbring tæppe og underlag.

Hold: 201647
Diverse | Andet

Yoga - Begyndere Og Fortsættere

FOF Kursuscenter, kl. 08.30-10.

Mandag den 31. august 2020 til mandag den 19. april 2021, kl. 08.30-10.
Pris: (Entré: 2154 kr) Klik her for at tilmelde dig
Udover nedenstående hold, har vi et hav af hold indenfor "Yoga - begyndere og fortsættere", som er i gang. Vil du med på et af dem? Ring til os på tlf. 9722 4744, så finder vi en plads til dig. v/ Grethe Thiim. Yoga for begyndere og fortsættere

Yoga er for dig, der ønsker at træne det at være til stede i det, man gør, og dig, der søger en træningsform, der foregår i et stille og roligt tempo, og samtidig gør dig stærk og smidig.

Yoga giver dig en stærk og smidig krop - også indvendig, for træningen stimulerer også fordøjelse, hormonbalance og blodcirkulation. Mange kommer desuden til at føle sig mere rolige og afbalancerede. Vi afslutter hver lektion med en dyb afspænding.

På videoen ser, du en af vores yoga-undervisere, Grethe Garchial, 71 år

Som Grethe fortæller i videoen er yoga er en dejlig motionsform, der bl.a. giver
  • Styrke
  • Smidighed
  • Kropsbevidsthed


Vores undervisere er alle uddannede yogainstrutører. Den yngste af vores yoga-instruktører er 32 år, den ældste er 81 år.

Du er altid velkommen på et af vores mange og forskellige yogahold

Medbring: stort håndklæde og varme sokker