Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 98658 events fra/efter 17. jul. 2019

Teater | Show/stand up

Stand-up - December

BASbio, kl. 20.

Mandag den 9. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 125 kr) Køb/bestil billet
Sted: BASbio
Julehygge med Comedyklubben.dkPå scenen står:Dan Andersen, Jakob Thrane. Vært: Tjelle Vejrup Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Senest har Dan Andersen touret hele landet med sit nyeste oneman show "På Vippen". Jakob Thrane er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der storhittede med sangen Forfest i 2015, og stadig udkommer med sketches og ny musik. I Jakob Thrane sikres en dygtig komiker, der udstråler kæmpe overskud på scenen og ikke er bange for at tage og føle på stemningen og improvisere. Helt uerfaren er Jakob heller ikke, da han har optrådt siden 2009 og har besteget scener i hele landet
Teater | Skuespil

Selvtægt

Grønnemose Skole Festsal, kl. 20.

Mandag den 9. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: Abonnement: 150 kr, børn/unge: 130 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, voksne: 160 kr, løssalg: 200 kr, studerende over 25 år: 150 kr)
Krimi Noir Komedie om NEO Europa. Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 15 år. Varighed: 75 min uden pause. Säpoagent Mo er taget til den lille flække Ljungby for at efterforske en af de mange asylbrande der hærger landet. Men ingen af byens borgere ved noget. Det eneste vidne er en HUND.
Samtidig mødes en muslimsk pige med tørklæde og en neonazist på en internetcafé og finder ud af at de spiller på samme Counter-Strike hold! Og hvad fuck gør man så?
Og en alkoholiseret arbejdsløs kvinde maler billeder af asylbranden til byens morskab, men en dag bliver hun kontaktet af en gallerist fra Berlin, som mener det er kunst.
For at komme dybere ned i sagen må Mo tage yderst utraditionelle metoder i brug.
Men hvordan skal Marit, byens kommunalpolitiske blæksprutte holde styr på det hele?

Medvirkende: Mohamed Ali Osman, Emil Prenter, Amira Jasmina Jensen, Betina Grove, Marianne Søndergaard

Instruktør: Anna Andrea Malzer
Medinstruktør: Kasper Dalsgaard
Lysdesigner: Mia Jandje Willett
Musikalsk arrangør: Matias Vestergård
Scenograf: TPN Peter Skensved
Kostumedesigner: Lise Marie Birch
Lydtekniker: Christian Berntsen
Musik | Andet/Ukendt

Det Store Juleshow med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester

Tivolis Koncertsal, kl. 20.

Mandag den 9. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 325-495 kr) Køb/bestil billet
I december 2019 inviterer Burhan G til julekoncerter over hele landet med et af Danmarks mest anerkendte symfoniorkestre, hvor man kan glæde sig til høre nyfortolkninger af de gamle juleklassikere såvel som Burhans hitsingler 'Jeg I Live, 'Din For Evigt'. 'Kalder Mig Hjem' og selvfølgelig julehittet 'Tinka'. Det er ikke første gang at Burhan kaster sig over sang med bjældeklang og juletemaer: "Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesangene med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg får lov at synge både 'Tinka' og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.

OBS! Praktisk information
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivolis Box Office personligt eller på 33151001
Teater | Skuespil

Selvtægt

Mungo Park i Gladsaxe,, kl. 20.

Mandag den 9. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Musik | Andet/Ukendt

Showkoret Præsenterer:

Tobakken, kl. 20.

Mandag den 9. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 145 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted: Tobakken
Showkoret præsenterer juleforestillingen "Fra alle os til alle jer". Tilbage i 2013 opførte Showkoret med stor succes en lille hyggelig juleforestilling med titlen "Fra alle os til alle jer". Nu genopføres forestillingen her i 2019 i en udvidet udgave, på ca. 2 x 45 minutter med indlagt pause. Både kendte og mindre kendte julesange bliver taget under kærlig behandling i en humoristisk tilgang med flotte kor-harmonier, festlig dans og det sædvanlige twist af Showkoret. Glæd jer til både drillenisser og fjollenisser, krybbespil og julebad, julemanden der kysser mor, og meget meget mere. Så kom og oplev en noget anderledes "julekoncert" i "Fra alle os til alle jer". Vi lover sjov og ballade og julestemning, så hatten passer
Diverse | Andet

Kirkeyoga

Timotheuskirken, kl. 20-21.

Mandag den 9. december 2019, kl. 20-21.
Kirkeyoga er blid aftenyoga i kirken: Rolige, fysiske øvelser, som kan hjælpe dig til at give slip på dagens stress og bekymringer - og mærke ro, glæde og forbundethed med dig selv og med omverdenen. Vi laver klassiske yogaøvelser, som indebærer både fysiske - og åndedrætsøvelser. Yogaen træner både din styrke, smidighed og opmærksomhed. Kirkeyoga er for både begyndere og erfarne indenfor yoga. Øvelserne laves på yogamåtter i kirkerummet. Kom i tøj, som du kan bevæge dig i. Kirken har yogamåtter, men man må meget gerne tage sin egen med. Det koster 40 kr. at deltage, som man gerne må tage med i kontanter til kirkebøssen eller betale med MobilePay. Om underviseren: Tiia er yogalærer (uddannet fra Hamsa Yoga, København), massageterapeut, skuespiller og medejer af yogastudiet "Yoga med vinger". Hun underviser både børn, familier og voksne. Tiia er født i Helsinki (1970) og vokset op i Finland. Hun har boet i Danmark de sidste 20 år, er dansk gift, har to teenage-børn og bor i Valby. Læs mere om Tiia på: www.tiiakotkas.dk www.yogamedvinger.dk
Film | Andre Film

Jordens historie

Tycho Brahe Planetarium, kl. 12.30.

Mandag den 9. december 2019, kl. 12.30.
Dokumentarfilm, der fortæller historien om en bemærkelsesværdig planet, Jorden. Bjergtagende og komplekse visualiseringer, der er baseret på de nyeste videnskabelige metoder, tager publikum med tilbage i tiden til vores planets oprindelse.
Film | Andre Film

Touch the Stars - Dansk tale

Tycho Brahe Planetarium, kl. 14.

Mandag den 9. december 2019, kl. 14.
I en visuel og sansemættet fortælling, kommer man med på en rejse, hvor man følger sporene helt tilbage fra NASAs allerførste ubemandede rumsonder og frem til de nyeste planer om at sende mennesker til Mars.
Film | Andre Film

Flyv mig til månen - Dansk tale - 3D

Tycho Brahe Planetarium, kl. 14.30.

Mandag den 9. december 2019, kl. 14.30.
Lærerig underholdning for hele familien om tre unge ruminteresserede fluers spændende rejse til Månen. De får deres livs rejse, da det lykkedes dem at komme ombord på Apollo 11-rumskibet i 1969.
Film | Andre Film

Through the Eyes of an Astronaut+dagbog fra rummet

Tycho Brahe Planetarium, kl. 15.10.

Mandag den 9. december 2019, kl. 15.10.
Oplev fortællingen om Andreas, der bevæger sig fra hans barndomsdrøm om at blive astronaut og til hans første rumrejse. Filmen indeholder unikke private filmoptagelser, som aldrig er vist før. Øvrige besætningsmedlemmer er Peggy Whitson og Oleg Novitsi.
Film | Familiefilm

Julemandens Datter

Café Slotsbio, kl. 16.

Mandag den 9. december 2019, kl. 16.
Familiefilm om 12-årige Lucia, der bor i Grønland med sin mor Claudia og sin far Julius, kendt som julemanden. Hun vil gerne gå i julemandsklassen, men det må hun ikke, da den kun er for drenge. For at bevise at hun er god nok, bliver hun sat på en prøve.
Film | Dokumentar

Apollo 11

Tycho Brahe Planetarium, kl. 16.30 & 19.10.

Mandag den 9. december 2019, kl. 16.30 & 19.10.
Oplev eller genoplev den ikoniske månelanding i denne anmelderroste dokumentar af Todd Douglas Miller, der markerer 50-året for den første mand på Månen. Den historiske begivenhed skildres med billeder og lydoptagelser, som ikke tidligere har været vist.
Film | Andre Film

Den Verden Vi Ikke Ser

Tycho Brahe Planetarium, kl. 17.50.

Mandag den 9. december 2019, kl. 17.50.
Dokumentarfilm fra National Geographic, der viser hvordan videnskab og teknologi gør det usynlige synligt, og hvordan det påvirker vores liv på måder, vi har svært ved at forestille os.
Diverse | Undervisning

Digte i december 2019

Højnæsvej 63, 3 kursusdage kl. 10-12.15.

Mandag den 25. november til mandag den 9. december 2019, 3 kursusdage kl. 10-12.15.
Pris: (Pris: 620 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Rødovre
Underviser: Frantz Leander Hansen. Ved mag.art. Frantz Leander Hansen. På dette års digtkursus skal vi fordybe os i to samlinger, som begge er lange fortællinger ud fra et overordnet tema. Første gang gælder det Sommerfugledalen (1991) af Inger Christensen, der med sommerfugle som gennemgående motiv er en refleksion over naturen og tilværelsens gang, hvor døden er det centrale tema. Anden gang ser vi på Klaus Rifbjergs Fut fut fut (2014), som på damplokomotivets tid tager os rundt i Europa med skiftende prominente passagerer, således stiger James Joyce på Zürich og i Strasbourg såmænd Jens Baggesen, mens bl.a. Herman Bang stiger på i Danmark.

Sidste gang analyseres digte af Klaus Høeck, F. P. Jac, Ursula Andkjær Olsen og Jørgen Leth.

Deltagerne bedes selv anskaffe samlingerne af Inger Christensen og Klaus Rifbjerg, mens digtene til sidste gang udleveres i kopi. Ved mag.art. Frantz Leander Hansen På dette års digtkursus skal vi fordybe os i to samlinger, som begge er lange fortællinger ud fra et overordnet tema. Første gang gælder det Sommerfugledalen (1991) af Inger Christensen, der med sommerfugle som gennemgående motiv er en refleksion over naturen og tilværelsens gang, hvor døden er det centrale tema. Anden gang ser vi på Klaus Rifbjergs Fut fut fut (2014), som på damplokomotivets tid tager os rundt i Europa med skiftende prominente passagerer, således stiger James Joyce på Zürich og i Strasbourg såmænd Jens Baggesen, mens bl.a. Herman Bang stiger på i Danmark. Sidste gang analyseres digte af Klaus Høeck, F. P. Jac, Ursula Andkjær Olsen og Jørgen Leth. Deltagerne bedes selv anskaffe samlingerne af Inger Christensen og Klaus Rifbjerg, mens digtene til sidste gang udleveres i kopi.
Hold: 34215
Motion | Andet motionstilbud

BabyTummel 2-5 måneder

AOF Silkeborg-Viborg Aftenskole, 4 kursusdage kl. 09-09.45.

Mandag den 18. november til mandag den 9. december 2019, 4 kursusdage kl. 09-09.45.
Pris: (Pris: 180 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Maria Elkjær. Det overordnede mål med babytummel er at stimulere babys primære sanser således, at den motoriske udvikling styrkes, samt styrke babys fornemmelse af egen krop. Undervejs snakker vi om sanserne, og hvorfor de er vigtige at stimulere og arbejde med.

Det er vigtigt, at barnet har en god motorik, da det er med til at bane vejen for både de sociale, psykiske og intellektuelle evner for barnet fremover.
Aktivitet er endvidere vigtig idet, at babyer bruger bevægelse til at skabe kontakt med andre, samt at udforske verdenen.

Som en ekstra bonus giver tumlen med din baby en helt særlig kontakt og nærvær, altså små stjernestunder, som du ikke vil gå glip af.

BabyTummel vil indeholde forskellige motoriske øvelser/lege - nogle til skønne børnesange.

Hold: 19-52216
Motion | Gymnastik/aerobic

Stimulastik®/Babygymnastik 7-12 mdr

AOF Hunderupvej, 4 kursusdage kl. 09-10.

Mandag den 18. november til mandag den 9. december 2019, 4 kursusdage kl. 09-10.
Pris: (Pris: 300 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Odense
Underviser: Marianne Holm. Gennem sang, musik, og motoriklege vil vi styrke babys sansemotoriske udvikling. Vi vil også skabe velvære og nærvær mellem baby og forælder ved brug af babymassage. Med udgangspunkt i Stimulastik®, vil vi lege og bevæge os til musik så baby får styrket alle sine sanser. Der vil max. være 6 babyer + forælder på holdet, så der er god tid til hver baby
Undervisningen tilrettelægges efter børnenes udviklingstrin og vil altid være på babys præmisser.

Hold: 93222
Motion | Andet motionstilbud

BabyTummel 5-9 måneder

AOF Silkeborg-Viborg Aftenskole, 4 kursusdage kl. 10-10.45.

Mandag den 18. november til mandag den 9. december 2019, 4 kursusdage kl. 10-10.45.
Pris: (Pris: 180 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Maria Elkjær. BabyTummel. På holdet arbejdes der med forskellige øvelser og lege, som forbereder børnene bedst muligt til at kunne krybe og efterfølgende kravle. Hvis barnet allerede kan komme fremad, så anbefales det, at man vælger krybe- kravleholdet.

Det overordnede mål med babytummel er at stimulere babys primære sanser således, at den motoriske udvikling styrkes, samt styrke babys fornemmelse af egen krop.

Undervejs snakker vi om sanserne, og hvorfor de er vigtige at stimulere og arbejde med.
Det er vigtigt, at barnet har en god motorik, da det er med til at bane vejen for både de sociale, psykiske og intellektuelle evner for barnet fremover.

Aktivitet er endvidere vigtig idet, at babyer bruger bevægelse til at skabe kontakt med andre, samt at udforske verdenen.

Som en ekstra bonus giver tumlen med din baby en helt særlig kontakt og nærvær, altså små stjernestunder, som du ikke vil gå glip af.

BabyTummel vil indeholde forskellige motoriske øvelser/lege - nogle til skønne børnesange.

Hold: 19-52219
Motion | Gymnastik/aerobic

Stimulastik®/Babygymnastik 3-6 mdr

AOF Hunderupvej, 4 kursusdage kl. 10.15-11.15.

Mandag den 18. november til mandag den 9. december 2019, 4 kursusdage kl. 10.15-11.15.
Pris: (Pris: 300 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Odense
Underviser: Marianne Holm. Gennem sang, musik, og motoriklege vil vi styrke babys sansemotoriske udvikling. Vi vil også skabe velvære og nærvær mellem baby og forælder ved brug af babymassage. Med udgangspunkt i Stimulastik®, vil vi lege og bevæge os til musik så baby får styrket alle sine sanser. Der vil max. være 6 babyer + forælder på holdet, så der er god tid til hver baby
Undervisningen tilrettelægges efter børnenes udviklingstrin og vil altid være på babys præmisser.

Hold: 93215
Motion | Andet motionstilbud

Krybe- kravlehold

AOF Silkeborg-Viborg Aftenskole, 4 kursusdage kl. 11-11.45.

Mandag den 18. november til mandag den 9. december 2019, 4 kursusdage kl. 11-11.45.
Pris: (Pris: 180 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Maria Elkjær. På krybe-/ kravleholdet kommer vi til at gynge, snurre rundt og lege på redskabsbane alt sammen noget, der stimulere de 3 basale sanser og giver barnet nye motoriske erfaringer. Vi kommer ikke til at lave så mange øvelser på måtter, da barnet nu er i stand til at komme fremad og helt sikkert gerne vil ud og opleve verden.

Små børn elsker at mærke og bruge deres krop. Gennem bevægelse og leg øges barnets bevægeglæde og kropslige erfaring, og derudover får barnet alle de nødvendige sanseindtryk, som er vigtige ift. at stimulere den motoriske udvikling

På holdet opnår du viden og får inspiration til, hvordan I kan tumle og have fokus på den motoriske udvikling hjemme.

Krybe-/ kravleholdet er ikke aldersbestemt, da der er en stor aldersspredning på, hvornår baby selvstændigt kan komme fremad. Når dit barn kan krybe eller kravle er det klar til at blive udfordret på holdet.

Hold: 19-52222
Diverse | Undervisning

IT i dagligdagen

AOFs it-lokale, 4 kursusdage kl. 17.15-20.

Mandag den 18. november til mandag den 9. december 2019, 4 kursusdage kl. 17.15-20.
Pris: (Pris: 550 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Greve
Underviser: Michael Nyholm. Kom på omgangshøjde med de sidste opdateringer. Formålet med kurset er, at du bliver fortrolig med din computer og dens mange muligheder. Vi ser på mailsystemet og de mange indstillinger, bl.a. hvordan du blokerer for reklamer og tilpasser systemet, så du får mest muligt ud af din computer. Vi taler virusbeskyttelse og opdateringer.

Medbring evt. din egen bærbar computer.

Kom på omgangshøjde med de sidste opdateringer. Formålet med kurset er, at du bliver fortrolig med din computer og dens mange muligheder. Vi ser på mailsystemet og de mange indstillinger, bl.a. hvordan du blokerer for reklamer og tilpasser systemet, så du får mest muligt ud af din computer. Vi taler virusbeskyttelse og opdateringer.
Hold: 191442