Kalender

Tag del i Anholts forskellige aktiviteter.

Indtast dit arrangement til aktivitetskalenderen

Viser 29 events mellem 24. feb. og 24. mar. 2020

26 Feb Andet/Ukendt

Morgenssang med Bente Busk

Onsdag den 26. februar 2020, kl. 09.
Ikast Bibliotek, Grønnegade 25, Ikast
Kig ind på Ikast Bibliotek onsdag formiddag i ulige uger, hvor Bente Busk spiller og synger for. Det sker fra kl. 9.00 - ca. 9.30..

Få en dejlig start på dagen når Bente Busk og andre sangglade lægger ud med sange fra Højskolesangbogen og mange andre steder.

sæt kryds i kalenderen: 12.2. / 26.2. / 11.3. / 25.3. / 8.4. / 22.4. / 6.5. / 20.5
Vis kort
26 Feb Andet/Ukendt

Frontm3n

Onsdag den 26. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Peter Howarth fra The Hollies, Mick Wilson fra 10cc og Pete Lincoln fra The Sweet besøger Fermaten på deres 'All For One Tour'. Det bliver en akustisk intimkoncert med tre guitarer og tre store, britiske stemmer, som tilsammen udgør FRONTM3N..
Vis kort
27 Feb Andet/Ukendt

Musicalkoncert

Torsdag den 27. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 195 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Vis kort
27 Feb Andet/Ukendt

Jonny Hefty & Jøden

Torsdag den 27. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 195 kr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
For 20 år siden sendte Jonny Hefty sin debut 'Hængerøv & Håndtegn' på gaden, hvilket samtidigt var startskuddet for samarbejdet med Jøden. De to abekonger har rullet siden da..
Vis kort
28 Feb Andet/Ukendt

Portraying Cæcilie Norby

Fredag den 28. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 295 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
Vis kort
28 Feb Andet/Ukendt

Esben Just - The Second Coming

Fredag den 28. februar 2020, kl. 21.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
ESBEN JUST SOLO - The Second Coming. Soloshow med Esben Just bag tangenterne, foran mikrofonen helt oppe af kisten..

"Esben Just er en fabelagtig ekvilibristisk pianist, hans vokal følger med i et nærmest symbiotisk forhold" - Fyns Amts Avis

Pianist sanger Esben Just er tilbage i Skive Theater - denne gang solo - med den musik, der altid har kendetegnet ham: Den, der kommer fra New Orleans - fra hjertet. Musikeren har altid haft et budskab om kærlighed til alle 'fred i dalen', som Elvis sang - denne gang kommer det fra et hjerte, der er blevet repareret genstartet... Musikerens helt eget. For tre år siden måtte Esben Just nemlig "genstartes". Mindre end to måneder efter sin 50-årsfødselsdag lå han i koma på Rigshospitalet med brystkassen åben. Siden har han - som menneske som musiker - sat alt ind på at gøre den oplevelse til en force udnytte den ekstra chance.

Med en vis portion galgenhumor har Esben Just kaldt sin koncert for 'The Second Coming', trods fortidens dårligdom er musikeren i absolut storform. Oplev en åndelig, musikalsk underholdende rejse med Just som guide, der udover musikken så byder på fortællingen om at få sit hjerte sin livsrytme 'genstartet' at rejse sig ved det træ, hvor man er faldet.

Esben har altid stillet enkle men ufravigelige krav til den musik, han spiller
Den skal: 1)røre hjertet,
2) give lyst til at kridte danseskoene,
3) den skal sprede glæde
Det bliver så tilfældet i The Second Coming: Skive Theater lægger gerne gulv til, når Esben Just skaber 'klap tramp med på 2 4'-fest demonstrerer den klaverteknik rå soulstemme, han heldigvis stadig besidder
Vis kort
29 Feb Andet/Ukendt

Esben Just Solo

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 12.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just - den fra New Orleans og det fra hjertet!.
Vis kort
29 Feb Andet/Ukendt

Den Dominerende Stuepige

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: 210 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Give, Rådhusbakken 9, Give
Moderne barokopera. Musikforeningen AkadeMidt har siden 2011 leveret koncerter, operaer, foredrag, undervisning og meget mere til nærområdet Give & Vesterlund, ud fra devisen: kunst er for alle! Kunst af højeste kvalitet er ikke kun for storbyerne..

"Den Dominerende Stuepige" d. 29. februar er sammen med "Beer'n'Music" d. 22. februar, foreningens sidste gaver til egnen før nøglen drejes om. Billetter til arrangementerne kan købes samlet eller hver for sig. Kom og støt op om to festlige og musikalske aftner. ***. Telemanns pauseoperahit Pimpinone fra Hamburg 1725 bliver i starten af 2020 Musikforeningen AkadeMidts afslutningsforestilling! Efter 9 gode år lukker AkadeMidt, og det skal selvfølgelig markeres med et brag af en forestilling! Operaens fulde titel er "Det ulige ægteskab mellem Vespetta og Pimpinone eller Den dominerende kammerpige". Temaet var tilbagevendende i mange tidens forestillinger: en ung stuepiges magtkamp for at få en plads i livet med sikkerhed og hjem sat op imod den ældre rigmands jagt efter lidt kærlighed og indhold i livet. Operaen var voldsomt populær og dannede vej for bl.a. Pergolesis La Serva Padrona - Stuepigens List - som AkadeMidt sidst opsatte i 2018. ***. Oplev et råt og upoleret udtryk, hvor vi er i den oprindelige tid, men bruger nutidige elementer, som en slags markering af fortiden. Der bliver skåret helt ind benet, kun det allermest nødvendige er til stede! Med elementer af barokdans, synger vi på tysk og indtager die Bühne med rollator og kufferten fuld af parykker. Det bliver virtuost med en god portion vanvid. Glæd jer - i det rå scenelys danser vi den allersidste dans. ***. Jesper Buhl, bas, tidligere operachef for Den Fynske Opera og solist ved et utal af operaer og koncerter med bl.a. Aarhus og Sønderjyllands Symfoniorkester. Anna Wierød, AkadeMidts faste sopran, solist ved koncerter og oratorier i ind- og udland. Modtager af Leonie Sonnings Talentpris. Søren Gleerup, cembalist, ansat ved Sct. Mariæ Kirke Helsingør og en efterspurgt solist og kammermusiker. Tinne Albrechtsen, barokviolinist, uddannet af Peter Spissky og violinist hos en række af nordens vigtigste barokensembler. Huset i Give har lagt ramme om mange af AkadeMidts koncerter og er med sin mørke koncertsal den perfekte kulisse ved opførelsen. ***. Hvor: Huset, Give, Salen Hvornår: 29. februar 2020, kl. 16. Entré: 200 kr. / 150 kr. for medlemmer af AkadeMidt. Dobbeltbillet til AkadeMidts to sidste arrangementer: "Beer'n'Music" og "Den dominerende Stuepige": 300 kr. / 200 kr. for medlemmer. Varighed: 75 min
Vis kort
29 Feb Andet/Ukendt

Tim Christensen- Fur-Fur Bryghus

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 420-500 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fur Bryghus, Knudevej 3, Fur
TIM CHRISTENSEN SOLO. Lørdag den 29 februar 2020 klokken 21.00. Nu kan du opleve Tim Christensen solo på Fur Bryghus når han giver en af sine sjældne solokoncerter..

Glæd dig til en intimkoncert med akustiske versioner af såvel Tims solosange, men også numre fra Dizzy. Mizz Lizzys store repertoire. Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand. i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være. singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der. fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der. siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste. backingband The Damn Crystals. Tims enorme musikalske talent, unikke vokal og smukke sange bliver her leveret i en helt særlig akustisk. version. Benyt muligheden for at nyde en lækker 3 retters showmenu inden koncerten til kr. 365. billetterne købes via billetten.dk
Vis kort
4 Mar Andet/Ukendt

Rune Klan - Håbefuld

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Folkets Hus, Tegltorvet 2, Struer
Unummereret siddepladser. Dørene åbner kl. 19.30..
Vis kort