Kalender

Tag del i Anholts forskellige aktiviteter.

Indtast dit arrangement til aktivitetskalenderen

Viser 7 events mellem 17. jun. og 16. jul. 2019

21 Jun Andet/Ukendt

André Rieu 2019

Fre. d. 21. juni 2019, kl. 20.
Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fredag 21. juni 2019 kl. 20:00. andré rieu kommer tilbage til danmark og herning i 2019. verdensstjernen andré rieu er utvivlsomt en af de mest populære musikere i nyere tid..

I 2019 kan pulikum igen se frem til at opleve den verdensberømte violinist, der for syvende gang besøger Herning og Jyske Bank Boxen.

" Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Hvis et musikstykke rører mit hjerte, vil det også røre dit. Denne vidunderlige musik tillader mig at bringe livsglæde og humor til verden. Alt er tilladt i mine koncerter: at grine, græde, danse, synge. Følelserne er hemmeligheden bag min succes", siger André Rieu om sin musik.

Publikum kan glæde sig, for med sig til Herning tager André Rieu sit 60-mands store Johann Strauss-orkester. Den hollandske violinist har siden 1994 udlevet sin drøm, hvor han har rejst verden rundt med sit eget orkester. Med en karriere der spænder over mere end 30 år og med verdens største private orkester i ryggen, er den hollandske violinist ikke blot en populær herre, men også en førsteklasses entertainer, der ved, hvordan et storslået, romantisk og vittigt sceneshow skal leveres

Til koncerten i Jyske Bank Boxen medtager han udover sine klassiske valse også stykker fra musicals, operaer, verdensmusik, rock og pop i sin koncert, som er kendt for at være et pompøst og yderst underholdende show ned humor og flotte og farverige kostumer

Med sig på scenen tager den verdensberømte musiker selvfølgelig også sin violin en Stradivarius fra 1732. Med dette instrument, som kan betegnes som et kunstværk i sig selv, vil André Rieu endnu en gang vise, at musik hverken kender grænser eller alder.

Verdensstjernen André Rieu er utvivlsomt en af de mest populære musikere i nyere tid. Han er verden over, fra Mexico til Australien, kendt som Kongen af vals og overgår med flere end 600.000 publikummer om året musikere som bl.a. Bruno Mars, AC/DC og Rihanna.

André Rieu har modtaget over 400 platin- og 170 guldplader, og hans turnéer har været på Billboards Top 10 i de seneste ti år. Populariteten er så stor, at André Rieu har sit eget pladestudie, egne tourbusser, et rejsebureau og sågar en børnehave kun til de ansattes børn.
Når hele holdet tager på turné medbringer de deres egne kokke, personlige trænere og deres egen læge. For at få hele kabalen til at gå op er alle kostumer, instrumenter og sceneopsætninger produceret i fire versioner for at kunne garantere publikum hele den ekstravagante showpakke, når holdet rejser frem og tilbage mellem kontinenterne

YDERLIGERE INFORMATION

TID

Fredag 21. juni
Kl. 16.00 Ankomstbygningen åbner.
Kl. 18.00 Dørene åbner til salen i Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00 Koncert - FORVENTES AT STARTE PRÆCIST!
Tidspunkt koncerten forventes slut følger senere...
(alle tider er cirka tider)

STED

Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

GARDEROBE

Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

SPISNING

Restauranter i Herning

BEMÆRK

Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

WEBSITE

livenation.dk

ARRANGØR

Live Nation
Vis kort
4 Jul Andet/Ukendt

Torsdagscafe på Jenle med Peter H. Thomsen

Tor. d. 4. juli 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 80,00 kr for voksne, 25 kr for børn 7-16 år)
Jenle - Nanna og Jeppe Aakjærs hjem, Jenlevej 6, Breum, Roslev
Vis kort
10 Jul Andet/Ukendt

Koncert med Mette Kathrine og Johs. Stærk på Bovbjerg Fyr

Ons. d. 10. juli 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 100 kr.)
Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, Ferring, Lemvig
Bovbjerg fyr indbyder til en hyggelig, musikalsk aften med Mette Kathrine og Johs Stærk. Mette Kathrine er rigsspillemand i vestjysk musik, konservatorie-uddannet harmonikaspiller og har spillet over store dele af verden med Zenobia samt Jensen & Bugge..

Johs er guitarist og sanger og har også genoptaget mandolinspillet. Han spillede nemlig bl.a mandolin i det legendariske "Kræn Bysteds" - forløberen for Lars Lilholt Band. Johs er desuden særdeles brugt lydmand og har været med Sanne Salomonsen (og sunget duet med hende), Michael Learns to Rock, Allan Olsen, Gnags, TV2 og et utal af andre både live og i studiet.
Aftenen byder på melodiske instrumentalnumre både traditionelle og nyskrevne samt nogle af Johs' smukke fortolkninger af bl.a James Taylor. Det bliver alt sammen bundet sammen af finurlige, oplysende, nærværende historier fra sandheden og nærmeste omegn.
Mette Kathrine har tidligere optrådt på Bovbjerg Fyr med Kristian Bugge, Zenobia og Christian Risgaard.
Bestil på bovbjergfyr@ferringby.dk eller mobil 2613 5617.
Entre 100,-
Vis kort
11 Jul Andet/Ukendt

BierGarten hos Staarup Haandbryg

Tor. d. 11. juli 2019, kl. 17-21.30.
Pris: (Fri entré)
Staarup Haandbryg, Stårupgårdvej 1, Højslev
Staarup Haandbryg åbner bryggeri og have for gæster. Vi har drikkevarerne fra bryggeriet, hjemmelavet sorbetis, kage, kaffe og te. Medbring selv jeres mad. Vi har en grill som er rygende varm. Der er risiko for hyggelig stemning og levende musik ;)..
Vis kort
12 Jul Andet/Ukendt

BierGarten hos Staarup Haandbryg

Fre. d. 12. juli 2019, kl. 17-21.30.
Pris: (Fri entré)
Staarup Haandbryg, Stårupgårdvej 1, Højslev
Staarup Haandbryg åbner bryggeri og have for gæster. Vi har drikkevarerne fra bryggeriet, hjemmelavet sorbetis, kage, kaffe og te. Medbring selv jeres mad. Vi har en grill som er rygende varm. Der er risiko for hyggelig stemning ;)..
Vis kort
12 Jul Andet/Ukendt

Musik på havnen med Anthony Ryan

Fre. d. 12. juli 2019, kl. 19.30-21.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Handbjerg Marina, Handbjerg Marina 10- 12, Vinderup
Anthony Ryan er oprindelig fra New Zealand, hvor musik har haft en meget stor betydning for ham lige siden han var dreng. Han har ladet sig inspirere af både sin New Zealandske og sin Irske baggrund..

Hans musik ligger til genren folk, rock og country rock, f.eks. Woody Guthrie, Cat Stevens og Van Morrison
Vis kort
14 Jul Andet/Ukendt

Koncert med vokalselskabet GLAS i samarbejde med SeniorHøjskolen og Gudum Menighedsråd

Søn. d. 14. juli 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50)
Gudum kirke, Lemvig, Fabjergvej 174, Gudum, Lemvig
VOKALSELSKABET GLAS er et nordisk à cappella ensemble, som består af seks markante kvindestemmer. Sangerne, som har rødder i Norge, Danmark, Sverige, Finland og på Færøerne, grundlagde Vokalselskabet GLAS i 2001..

En koncert med Vokalselskabet Glas er store sange om liv, død, kærlighed og håb samt nordiske salmer og folkeviser arrangeret specielt til ensemblets seks stemmer. Ensemblet klinger som ét instrument, der med sublim præcision behersker dansende ornamentik, tæt stemmeføring og skæve taktarter sunget med et særligt metallisk klangideal, der har sin inspiration fra den bulgarske sangtradition.

GLAS fortæller undervejs i koncerten korte historier, der knytter sig til musikken. Historier fra bulgarske landsbyer om bryllupsfester og om en enkemand der savner sin kone og ligeså dramatiske, rørende historier fra Sverige, Norge, Finland, Danmark og Færøerne. I GLAS er de 4 sidstnævnte nationaliteter repræsenteret i GLAS` sangere eller deres familier.

GLAS har ingen dirigent og ingen noder med sig på scenen. Sangerne navigerer gennem deres åbenlyse musikalitet og indgående kendskab til musikken og til hinanden. GLAS indtager koncertrummet ved at placere sig forskellige steder i rummet i løbet af koncerten. Sangerne kommer tæt på publikum og har hele vejen en stærk kommunikation både internt og til lytterne. Det er et smukt skue og det er en overvældende musikalsk oplevelse
Vis kort