Kalender

Viser 36 events mellem 25. sep. og 24. okt. 2018

25 Sep Andet/Ukendt

Open Mic - fra USA til Herning

Tir. d. 25. september 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Scene 7, Nørregade 7 B, Herning
"Open Mic - Fra USA til Herning" er et koncept hvor værtsbandet "Bechman Sidenius" åbner med et kort set, hvorefter tilmeldte bands og solister optræder med hvad de har at byde på. Dette tilbagevendende event kan opleves månedligt frem til november 2018..
Vis kort
26 Sep Andet/Ukendt

Poul Krebs

Ons. d. 26. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 315 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter, Remisevej 1, Brande
Onsdag den 26. september 2018 kl. 20.00. Poul Krebs solo er en ganske særlig og ærligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere..

Sådan bliver det også i efteråret 2018, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur, og takket være Musikforeningen går turen endnu engang til Brande
Vis kort
27 Sep Andet/Ukendt

Laura Mo

Tor. d. 27. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 170 kr inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
På forunderlig vis lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb..

Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: "Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år - til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er "På Perronen", en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet."

Lige nu storhitter Laura med sin første single "STEPPEBRAND" fra det kommende album af samme navn. STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4

Det nye album udkommer 6.april. 10 spritnye sange. Efter forhånds udtalelserne at dømme, vil flere af disse være potentielle storhits.

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist
Vis kort
27 Sep Andet/Ukendt

DR Big Band

Tor. d. 27. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 175,00 DKK) Køb/bestil billet
Kulturcenter Struer - Folkets Hus og Gimsinghoved, Tegltorvet 2, Struer
Unummereret siddepladser..
Vis kort
28 Sep Andet/Ukendt

Kulturnat: Koncert med Me and Maria

Fre. d. 28. september 2018, kl. 19.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Nørre-Snede Bibliotek, Skovbakken 7, Nørre Snede
Savner du et åndehul, hvor roen kan falde over dig..

Så kom til koncert med Me and Maria, hvor fokus er på musik, som skaber stilhed og ro i dit indre. Bandet består af Maria Anna Rosenberg på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på bas/vokal.

Bandet, skriver enkle og stemningsfulde sange, med en lyd som bevæger sig i den blide pop-genre med et moderne nordisk strejf. Duoens tredje single på dansk hedder "Vindens skygger."
Vis kort
28 Sep Andet/Ukendt

The Boy That Got Away

Fre. d. 28. september 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 125 kr inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60'erne og 70'erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed..

Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne.
I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret "The River" som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne "Onward" samt den seneste video til nummeret "The End of the Road" udkommet.
Det nyeste album Moon Sick udkom i efteråret 2017 og blev fulgt op af en yderst vellykket 13-dato efterårs tour rundt i hele landet - nu følges der op med PART II
Vis kort
29 Sep Andet/Ukendt

Gang i Danmark 2018 - Anna David

Lør. d. 29. september 2018, kl. 12.30.
MyPlanet & Venskabsforeningerne, Nørregade 51, Holstebro
"Gang i Danmark. sætter, i samarbejde med handelstands foreninger og lign. fra hele landet Gang i Danmark. Kom og lyt med til et gratis show med ren hygge og musik!.
Vis kort
29 Sep Andet/Ukendt

DR Big Band med Mathias Heise

Lør. d. 29. september 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 225 kr inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
DR Big Band åbner sæsonen med den prisvindende unge mundharpe-virtuos Mathias Heise i front..

Mathias er blev for nylig kåret som Årets Unge Jazznavn, og denne aften folder han nyt og gammelt repertoire ud, bl.a. fra sit spritnye albumsamarbejde med DR Big Band.

De færreste musikere har så klare beviser på deres talent som den 24-årige mundharpespiller og pianist Mathias Heise. Ud over sin vanvittige titel som verdensmester i kromatisk mundharpe (!), er musikpriserne nærmest regnet ned over den unge danske musiker - fra Kronprinsens Stjernedryspris til priser som Årets Unge Jazznavn og Ben Webster Prisen.

Mathias bliver med sit kæmpetalent omtalt som en værdig arvtager af sit uomgængelige forbillede Toots Thielemans. Og selvom han sammen med DR Big Band også hylder Toots denne eftermiddag i Studie 2, kan publikum først og fremmest se frem til en koncert med Mathias Heises egne, iørefaldende kompositioner, hvor jazzens harmonier og improvisation møder rockens og funkmusikkens hårdtslående rytmer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk.

Som startskud til DR Big Bands nye sæson byder bandet også på klassikere fra sit store repertoire - under ledelse af en af Danmarks mest erfarne bigband-dirigenter, århusianske Nikolai Bøgelund
Vis kort
29 Sep Andet/Ukendt

Rabalder gi´r den gas på Irish Pub Vinderup

Lør. d. 29. september 2018, kl. 22.
Pris: (Fri entré)
Irish Pub, Nørregade 2, Vinderup
Husker du Rabalderstræde hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin, det gør vi. Og vi elsker det så meget at vi er klar til at give den fuld gas og det gør vi med et ordentlig RABALDER. Ses til en fantastisk aften med RABALDER..

Lørdag d. 29.9 kl. 22.00 kommer RABALDER OG SPILLER - TAG MED RUNDT I GASOLIN'S FANTASTISKE UNIVERS.
Husker du Rabalderstræde hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin, det gør vi. Og vi elsker det så meget at vi er klar til at give den fuld gas og det gør vi med et ordentlig RABALDER. Om det så skal være en tur over langebro, på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen vi fyrer den af. Gør det noget det er med masser af succes ? Bare refrainet er frit.
Kom og oplev RABALDER på IRISH PUB og oplev nostalagien, når vi tager en tur gennem Gasolin`s fantastiske univers.
Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin`s. Om det er en Torsdag aften med flyvere i natten. Om du hedder Rita eller Joanna.... SÅ GIR DE DEN FULD GAS TIL MIDT OM NATTEN OG DER DANSES DEN ALLER SIDSTE DANS
Vis kort
2 Okt Andet/Ukendt

Musicalkoncert

Tir. d. 2. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 150 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Mona Britt Nykjær & Trio. Vi kender hende fra Unge Sangere, som hun vandt i år 2000. Efter sin uddannelse som Musicalperformer i Fredericia 2003 har hun spillet masser af små og store roller inden for musical og revy..

Mona Britt tager pusten fra de fleste med sin fantastiske stemme og indlevelse. Bandets pianist er sanger, korleder og organist, Niels Bo Emgren. Bassisten, Jacob Bonderup, er også kendt som forstander fro Engelsholm Højskole. Trommeslageren, Morten Wang, er også at finde som operasanger på Den Jyske Opera. Fælles for dem er, at de alle er konservatorieuddannede og har et hjerte, der banker for de fede musicalsange. Om koncerten siger musikerne: ?Vi spiller de numre, vi brænder for, som vi synes klæder os, og som vi mener kan ramme publikum i første hug.? Repertoiret tæller bl.a. sange, som de store ikoniske Broadway-stjerner ynder at synge. Heriblandt The Wizard and I, In his Eyes og Fifty Percent. Sidstnævnte er også sunget af Barbara Streisand. Varighed: 2 timer Dørene åbner kl. 19.30 "Se stjernerne i øjnene"
Vis kort