Kalender

Viser 12 events mellem 27. maj og 25. jun. 2018

27 Maj Andet/Ukendt

Åbent Hus på Struer Musikskole

Søn. d. 27. maj 2018, kl. 13.00-15.00.
Pris: (Fri entré)
Struer Musikskole, Bredgade 6, Struer
Søndag den 27. maj 2018 slår Musikskolen dørene op og byder velkommen til Åbent Hus..

Forældre og børn, unge og ældre får i løbet af eftermiddagen lejlighed til at dels møde musikskolen lærere, og dels opleve en række elever og elevgrupper optræde for fuld musik!

Prøv et instrument.
Efter velkomsten sidder lærerne rundt omkring i undervisningslokalerne og er parate til at demonstrere, vejlede og svare på spørgsmål.

Musikskolen.
Vi har et rigtigt dejlige hus, placeret midt i byen mellem Bibliotek og Folkets Hus - velegnet til både undervisning og koncerter. Har du ikke være her før så benyt dig af lejligheden denne dag. En god måde at komme rundt i hele huset er ved at deltage i vores Instrumentjagt - hvor der også er fine præmier at vinde
Vis kort
27 Maj Andet/Ukendt

Pelle Hebsgaard & Ditte Marie

Søn. d. 27. maj 2018, kl. 15.
Pris: (Entré: 250 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Dato: 27. maj 2018 kl. 15.00. Dørene åbnes kl. 14.30. Unummererede siddepladser ved nummererede borde..

Pelle Hebsgaard, vores lokale bysbarn, som har gjort det fantastisk efter sin uddannelse på Det Danske Musicalakademi i 2012, vender hjem for at give koncert sammen med endnu en lokal, som også gør det fremragende på den danske musikscene: Ditte Marie Kristensen. Pelle fik sit gennembrud som lampens ånd, Genie, i Fredericia Teaters opsætning af Aladdin. Siden er det gået slag i slag for Pelle. Han har spillet De Tre Musketerer, Frøken Nitouche, High School Musical og senest spillede han Tommy i musical?en "Seebach". Lige nu, i december 2017, har han hovedrollen i julemusicalen "Elf" i Tivoli. Herefter fortsætter han som Tommy, når Fredericia Teater rykker forestillingen til både Aarhus og København. Ditte Marie, født og opvokset mellem Bording og Ikast, er kendt som en af kommunens mange dygtige sanglærker. Ditte Marie har været forsanger i 80'erbandet Zig Zag og senere i Danmarks mest kendte og berømte discoband ?Le Freak?. I 2012 deltog hun som solist i. Det Danske Melodi Grand Prix. Ind imellem har hun også taget en universitetsuddannelse i Æstetik og Kultur. I dag lever hun af at være freelancesanger i forskellige sammenhænge. Arrangør: Bakkehuset - "Se stjernerne i øjnene"
Vis kort
29 Maj Andet/Ukendt

Open Mic - fra USA til Herning

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Scene 7, Nørregade 7 B, Herning
"Open Mic - Fra USA til Herning" er et koncept hvor værtsbandet "Bechman Sidenius" åbner med et kort set, hvorefter tilmeldte bands og solister optræder med hvad de har at byde på. Dette tilbagevendende event kan opleves månedligt frem til november 2018..
Vis kort
29 Maj Andet/Ukendt

Sommerkoncert

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 19.00.
Pris: (Entré: 50 kr)
Herning Musikskole, Musikkens Hus, Nørregade 7 C, Herning
Herning koncertorkester holder koncert. Kom og hør en spændende og varieret koncert med en orkester med ca 40 medlemmer..
Vis kort
5 Jun Andet/Ukendt

Grundlovsmøde 2018

Tir. d. 5. juni 2018, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
En smuk tradition fortsættes på herregården. Traditionen tro afholder Nørre Vosborg Grundlovsmøde 2018 d. 5. juni og vi glæder os til at byde dig velkommen!.

Årets grundlovstaler leveres af historiker og samfundsdebattør Henrik Jensen. Det musikalske indslag står Ensemble Midtvest for og her kan du glæde dig til at nyde toner af Ludvig van Beethoven og Carl Nielsen.

Grundlovsmødet afvikles i samarbejde med Holstebro Højskoleforening, Holstebro Valmenighed, Bøvling Valgmenighed & DGI Vestjylland
Vis kort
6 Jun Andet/Ukendt

En Aften Med Julie Berthelsen

Ons. d. 6. juni 2018, kl. 19.30.
Klovborg Kino, Storegade 56, Klovborg
Den grønlandske sanger Julie Berthelsen optræder med sang og viser i Klovborg Kino den 6. juni kl. 19.30. Forestillingen er arrangeret af Tørring-Uldum Rotary Klub. Billetpris kr. 200,- Overskuddet går ubeskåret til Rotarys ungdomsarbejde..

Velkommen til en hyggelig og hjertevarm aften med en spændende kunstner
Vis kort
7 Jun Andet/Ukendt

Tøseaften med Charlotte Birchow

Tor. d. 7. juni 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: kr. 200,00) Køb/bestil billet
Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
En humoristisk, rørende og vedkommende aften på Nørre Vosborg. "Modgang gør stærk, siger man - Ja tak, siger jeg - kun når vi er rustet til det"..

I dette autentiske foredrag oplever deltagerne en række af de metoder og tricks, som Charlotte har benyttet hele livet igennem til at blive et lykkeligt og stærkt menneske. Følg hendes personlige historie gennem livets op- og nedture. Et liv hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd. Hvor hun konstant har fokuseret på løsningen frem for problemet.

På en humoristisk g tankevækkende facon, fortæller Charlotte sin historie fra Fitnessdronning, Kræftpatient, Ironman til sit seneste ivæktsættereventyr med verdens første sunde cremeserie til den aktive familie. Forbered dig på grin, dybde og masser af stof til eftertanke du kan bruge på din arbejdsplads og i fritiden
Vis kort
16 Jun Andet/Ukendt

Give Open Air 2018

Lør. d. 16. juni 2018, kl. 11.30.
Pris: (Entré: 420,00 DKK) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Give, Rådhusbakken 9, Give
Vis kort
21 Jun Andet/Ukendt

Skive Handicap Festival 2018

Tor. d. 21. juni 2018, kl. 10 på plænen foran SparNord Arena.
Pris: (Entré: 60 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sparnord Arena, Engvej 19, Skive
For 6. år i træk afholdes Skive Handicap festival..

Festivalen løber af stablen torsdag den 21. juni på plænen foran Skive Stadion. Musikken bliver leveret af Shu-bi or not Shu-bi som spiller de kendte Shu-bi-dua sange og hits, Ole Gas Band kommer og spiller de kendte Kim Larsen sange og hits fra Gasolin, Bellami og Kjukken, så det bliver en dag med masser af syng med. Endelig kommer det kendte Jacob Jensen Band fra Århus. Sprudlende Jacob Haugaard er konferencier og kobler det hele sammen, også med egne sange og sørger for en festlig og hyggelig dag i Skive. Festivalen er et tilbud til alle handicappede og udviklingshæmmede fra Region Midt og Region Nord. Det koster kun 60 kr. inkl. gebyr at komme ind - ledsagere kommer gratis ind, og alle incl. ledsagere bliver udstyret med et Festivalarmbånd ved indgangen. Koncerten starter kl. 10.00 på festpladsen Engvej 19, ved Skive Stadion og slutter kl. 15.30. Der er adgang fra kl. 09. Kom til Skive og oplev god musik og hyggeligt socialt samvær i trygge rammer med andre fra Region Midt og Nord
Vis kort
22 Jun Andet/Ukendt

André Rieu 2018

Fre. d. 22. juni 2018, kl. 20.
Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7, Herning
Superstjernen André Rieu kommer tilbage til Danmark og Herning i 2018. En aften med André Rieu byder på en fantastisk blanding af verdenskendte romantiske melodier fra bl.a. musicals, film, opera og selvfølgelig de skønneste valse..

Koncerterne byder også på spændende overraskelser, god humor og verdensklasse solister. André Rieu's karisma og passion gør at hans shows altid er en helt unik oplevelse. Han har i 2017 fejret 30 års jubilæum med sit 60 mand store Johann Strauss Orkester, og de har igennem årene givet valsen en revival i hele verden.
Alle aldersgrupper og nationaliteter kan være med, og må før eller siden overgive sig til den fantastiske musik!

André Rieu siger:
"My music is about emotion and love. People write me, telling me that it takes them like two weeks to get back to normal after one of our shows because they are so excited. It is simply fantastic to feel this energy and joy every evening."

André Rieu historien er uden sammenligning: "The Maestro for the Masses" (Wall Street Journal) - har solgt flere end 40 millioner CD'er og DVD'er, har toppet hitlisterne mere end 30 gange, modtaget flere end 500 platinplader og 3 BritAwards for "Album of the year". Hans albums topper ofte de engelske hitlister og hans videoer har over en milliard visninger på You Tube. 2.3 millioner følger på André Rieu på Facebook.

Hans Johann Strauss Orkester er verdens største private orkester og har musikere fra 10 nationer.

Privat har André Rieu været gift med sin kone Marjorie i over 40 år, og bor på et romantisk slot i sin hjemby Maastricht. Han har to sønner og 5 børnebørn.

Gå ikke glip af en festlig, humoristisk og absolut uforglemmelig oplevelse med André Rieu!

TID
Dørene åbner kl. 18.00
Fredag 22. juni 2018 kl. 20.00
(Koncert forventes at starte til tiden)
STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning
GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen
BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau
WEBSITE
livenation.dk
ARRANGØR
Live Nation

TRANSPORTBUS
BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 4A fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 4A fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen. Ekstra busser kører før og efter koncerten.

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk
TOG
OBS: Der kan forekomme ændringer i togtrafikken. Se togtider og hold dig opdateret på rejseplanen.dk

Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk
TAXA
Herning Taxa kan bestilles på tlf.: 9712 0777.
BILLETTER
Billetsalg starter 1. november 2017 kl. 10.00

Siddekoncert.

Front Row: Kr. 950 ,-
Kategori 1: Kr. 795,-
Kategori 2: Kr. 695,-
Kategori 3: Kr. 585,-
Kørestol inkl. ledsager: Kr. 695,-

Alle priser er inkl. gebyr.
Max 10 billetter pr køber.
Kun direkte salg, ingen reservationer.

Billetsalg via ticketmaster.dk, livenation.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9708
Vis kort