Kalender

Viser 33 events mellem 21. mar. og 19. apr. 2019

21 Mar Andet/Ukendt

Noah

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Kulturcenter Struer - Folkets Hus og Gimsinghoved, Tegltorvet 2, Struer
Unummereret siddepladser..
Vis kort
22 Mar Andet/Ukendt

Koncert med Stepp2 og fernisering på udstilling med Wiliam Skotte Olsen m.fl

Fre. d. 22. marts 2019, kl. 17.
Pris: (Entré: 185 kr / 140 for medlemmer af heart club.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
HEART Herning Museum of Contemporary Art, Birk Centerpark 8, Herning
Fredag d.22. marts kan du opleve Steppeulvenes oprindelige trommeslager Preben Devantier og resten af bandet Stepp2 når vi skyder gang i ikke mindre end 3 udstillinger med et brag af en hippie-nostalgi-koncert på HEART..

Koncerten indledes med en talk mellem Preben Devantier og Amir Rehman om tiden i Steppeulvene og herefter spiller bandet i HEARTs koncertsal. Når du køber billet til koncerten har du samtidig gratis adgang til museets fernisering med fri bar og snacks samt mulighed for at købe et lækkert og billigt måltid mad i HEART Café før koncerten starter.

Program:
Kl. 17:
Velkomst v/ museumsdirektør Holger Reenberg, taler og et lille musikalsk indslag v/ Stepp2

Fri bar og snacks kl. 17 - 18.30

Kl. 18.30:
Mad for en skilling i HEART Café
Pris: 110 kr (Medlemmer af HEART Club 85 kr)

Kl. 19.30 - 21:
Interview med Preben Devantier (ca 30 min.) I Koncertsalen efterfulgt af koncert med Stepp2.
Pris: 185 kr. (Medlemmer af HEART Club 140 kr)

Kl. 21 -?:
Bar og hyggemusik i HEART Foyer.

Tilmelding til spisning senest 15. marts (koncertbillet kan også købes i døren på dagen, men førsalget er til nedsat pris) Tilmeld dig via dette link

Se mere om udstillingerne her
Vis kort
22 Mar Andet/Ukendt

Annika Aakjær

Fre. d. 22. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 235 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Knudsens, Nørregade 40, Holstebro
Vis kort
22 Mar Andet/Ukendt

Katinka

Fre. d. 22. marts 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: kr. 150,- inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Fermaten
Fermaten - Scene 7, Nørregade 7 B, Herning
Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien Årets håb (2017) og Carl Prisen i kategorien Årets Ko..

I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 er de klar med efterfølgeren 'Vokseværk', hvorfra første single '2000 meter i frit fald' allerede er i heftig rotation på både P6 Beat og P4.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk - alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog.

KATINKA består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).

Tidligere udgivelser: 'I røntgen' (EP, 2014), 'Lufthuller' (EP, 2016), 'Vi er ikke kønne nok til at danse' (album, 2017). 'Vokseværk' (kommer til efteråret, 2018)
Vis kort
22 Mar Andet/Ukendt

Go Go Berlin

Fre. d. 22. marts 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: kr. 195,- inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i..

udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina. Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til at løfte sløret for deres nye lyd på de danske spillesteder. En mørkere, vildere og mere "klubbet" version af Go Go Berlin.

"The O.C.E.A.N - part 1 + 2" trækker sin reference til et af de nye numre, "The Ocean" som publikum kunne opleve for første gang til bandets koncerter i marts 2018, der trak fulde huse i København & Aarhus.

Det skriver pressen om Go Go Berlin:

* * * * *
En rockåbenbaring på Northside

"Go Go Berlin har spillet flere hundrede koncerter siden begyndelsen i Silkeborg i 2010. De virker sammenspillede, ikke bare i det fælles lydrum, men også bevidsthedsmæssigt. (..) Vium synger som en mand, der både intuitivt og helt bevidst udmærket godt ved, at rock'n'roll er en krig, der skal vindes hver gang."

B.T.* * * * *
Ich bin ein Go Go Berliner

"Go Go Berlin har Danmarks måske bedste fans. Livslystne unge mennesker i alle aldre, der hurtigt får ømme håndflader og kridtede dansesko. Det er slet ikke svært at forstå, når man med egne øjne og ører oplever krudtuglen Christian Vium og hans kumpaner sætte ild til et ladt Magasinet."

GAFFA
Vis kort
26 Mar Andet/Ukendt

Ida Jenshus (NO) & Cody (solo)

Tir. d. 26. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 125 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Ida Jenshus (NO) + Cody (solo). Tirsdag den 26 marts 2019. Koncertstart: kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 125.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 85,00 incl. gebyr..

Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se
Vis kort
28 Mar Andet/Ukendt

Michael Falch - Solo

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 295,- Inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Michael Falch tager igen ene mand på en af sine intime, akustiske soloturnéer..

Den 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen', og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge
Vis kort
28 Mar Andet/Ukendt

Koppel Kornucopia

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 225,00 DKK) Køb/bestil billet
Kulturcenter Struer - Folkets Hus og Gimsinghoved, Tegltorvet 2, Struer
Unummereret siddepladser..
Vis kort
29 Mar Andet/Ukendt

Luftens Helte

Fre. d. 29. marts 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 225 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Fredag den 29 marts 2019. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 225.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 185,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort..

Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se
Vis kort
29 Mar Andet/Ukendt

Soulworkers

Fre. d. 29. marts 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Dørene åbner 60 minutter før..
Vis kort