Kalender

Tag del i Anholts forskellige aktiviteter.

Indtast dit arrangement til aktivitetskalenderen

Viser 16 events mellem 14. dec. 2019 og 12. jan. 2020

18 Dec Foredrag

Kirkecaféen

Onsdag den 18. december 2019, kl. 10-13.
Missonshuset Bethania, Torvet 9, Herning
Kirkecaféen byder hver onsdag på et interessant og indholdsrigt program, gerne med fokus på et bestemt emne, som fx livshistorier, musik og sang, emner indenfor Bibelen og kristendommen, litteratur, besøg af dagens gæst og m.m..
Vis kort
5 Jan Foredrag

Museumsbrunch - på tværs af Danmark

Søndag den 5. januar 2020, kl. 10.30.
Pris: (Entré: 150 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, Holstebro
Hvad sker der når man bevæger sig på tværs af danske normer? Må alle synge den danske sang, og hvordan synger man rent?.

Hvad sker der når man bevæger sig på tværs af danske normer? Må alle synge den danske sang, og hvordan synger man rent? Mød Chantal al Arab, der vil fortælle om at bevæge sig på tværs af ideer om køn, nation og performativitet.

Arrangementet er en del af udstillingsprojektet "Herfra hvor vi står - 7 udstillinger om national identitet", som er et samarbejde mellem syv kunstmuseer i Region Midtjylland.

Museumsbrunch er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en spændende person, der har en viden om et emne som falder lidt udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med, til en uformel samtale med museets medarbejdere og publikum - og museumscaféen serverer brunch.

Det kræver tilmelding at deltage i museumsbrunchen. Prisen er 150 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum senest torsdag den 2. januar på tlf. 9742 4518 eller på e-mail: info@holstebrokunstmuseum.dk
Vis kort
6 Jan Foredrag

Højskole Eftermiddag på Rosenlund Aktivitetshus

Mandag den 6. januar 2020, kl. 14.
Rosenlund Aktivitetshus, Sydgaden 8, Herning
Frede Agger - kommer og gennemgår en bog, som han sætter pris på..
Vis kort
6 Jan Foredrag

Lind seniorklub

Mandag den 6. januar 2020, kl. 14.30.
Pris: (Fri entré)
Lind Sognehus, Kollundvej 47, Lind, Herning
Bente og Jørgen Ødegaard, Herning. De fortæller om deres arbejde som bedemænd, viden og åbenhed om døden..
Vis kort
7 Jan Foredrag

Sognets Aften

Tirsdag den 7. januar 2020, kl. 19-21.
Fredens Kirke, Sjællandsgade 34, Herning
Vis kort
7 Jan Foredrag

Foredrag med Golriz Ghozati

Tirsdag den 7. januar 2020, kl. 19.30.
Gjellerup Kirke, Kirkebyvej 1, Gjellerup, Herning
Open Doors er en missionsorganisation, som har ét formål: At hjælpe kristne med at holde fast i troen i selv de mest fjendtlige områder..

Dette har organisationen gjort i mere end 60 år i form af nødhjælp, uddannelse, kristen litteratur og sociale projekter. Organisationens tætte relation til den forfulgte kirke giver indsigt i historier, om kristne, som tvinges til at frasige sig deres tro for at få adgang til uddannelser eller arbejde får deres kirker brændt ned forbydes at eje en bibel eller praktisere deres tro oplever trusler, vold, tortur og død Velkommen til en aften, hvor du vil høre beretninger fra de forfulgte kristne, om de tendenser, der skaber forfølgelse, og hvad man sammen med Open Doors kan gøre for at hjælpe
Vis kort
7 Jan Foredrag

Meditation

Tirsdag den 7. januar 2020, kl. 19.30-21.
Bording Kirke, Klochsvej 32, Bording
Se mere under menuen "Det sker"..
Vis kort
8 Jan Foredrag

Kirkecaféen

Onsdag den 8. januar 2020, kl. 10-12.
Missonshuset Bethania, Torvet 9, Herning
Vis kort
8 Jan Foredrag

Lars Mogensen

Onsdag den 8. januar 2020, kl. 19.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturcenter Limfjord, Skyttevej 12, Skive
Elsk dine konflikter - Lars Mogensen. Et underholdende anderledes foredrag om kommunikation konflikthåndtering. Hvordan påvirker din adfærd din kommunikation dine omgivelser? Og hvordan vender vi konflikter til noget konstruktivt?.

Og ja - kan du sågar komme til at elske dine konflikter?

Med humor, skarphed nærvær sætter Lars Mogensen fokus på alt det, der rent kommunikativt i perioder kan fylde i din hverdag. Og du får nye input en solid ballast, som du kan bruge, når det måske indimellem spidser til - både professionelt privat.

Med eksempler fra sit eget liv sætter Lars Mogensen fokus på helt almindelige udfordrende situationer, som vi alle nok før eller siden kommer til at stå i - uanset om du er leder, medarbejder, arbejder i servicebranchen, er selvstændig, høvding eller måske bare trænger til et kærligt, motiverende spark bagi :-)

Et spændende, lærerigt underholdende foredrag om effektiv kommunikation en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation samarbejdet med relationen til dine omgivelser.
Om Lars Mogensen

Lars Mogensen er en af landets mest eftertragtede benyttede foredragsholdere undervisere. Hans oplæg handler om konflikthåndtering, kommunikation, trivsel, ny energi måden vi møder hinanden på. Lars? foredrag er tankevækkende, han ved hvordan han flytter sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler nærværende indlevelse.

Gennem de sidste tolv år har Lars Mogensen undervist personale på skoler, i institutioner, kommuner i erhvervslivet. Derudover er han igangsætter af underviser på uddannelsen Certificeret Konfliktcoach Level 1 2 er certificeret inden for Imago, mentalisering, kommunikation ledelse. Han er derudover uddannet anlægsgartner, friluftsinstruktør skolelærer. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper indenfor Kyokushinkai, arbejdet som dørmand, pædagog på lukkede institutioner, fitnesscoach leder af stort fitnesscenter! Puha - det er noget af et CV!

Håber vi ses til et foredrag, du bagefter ville ønske du havde hørt for mange år siden... :-)
Vis kort
8 Jan Foredrag

Lokalaften: Verdensholdet og Gjellerup Sdr

Onsdag den 8. januar 2020, kl. 19.
Hammerum-Gjellerup Bibliotek, Frølundvej 39, Herning
En aften med oplæg ved to tidligere verdensholdsgymnaster, der har rødder i Gjellerup Sdr. Gymnastik..

Denne aften er der mulighed for at opleve lidt af alt det dit lokalområde har at byde på. Fra 19:00 - 20:00 sætter vi fokus på det lokale gymnastikmiljø og fra 20:00 - 21:30 er det musikken, der er i fokus. Aftenen bindes sammen af en fælles kaffepause med lidt sødt til ganen.

Verdensholdet og Gjellerup Sdr.
Vi får besøg af to tidligere verdensholdsgymnaster med rødder i Gjellerup Sdr., der vil fortælle og vise billeder fra deres rejse med Verdensholdet og de mange oplevelser, gymnastikken har givet dem jorden rundt. Formanden for Gjellerup Sdr. Gymnastik, Tina Bang, vil give os et indblik i foreningens 150 års virke. I år 1888 kom gymnasterne til Gjellerup Sdr. Skytte- Gymnastik- og Idrætsforening, og siden da er foreningen vokset stødt. I dag er der skabt et stærkt gymnastikmiljø i Gjellerup Sdr., og denne aften skal vi høre om foreningstradition, frivillige fællesskaber, bredde og elite.

Efter oplægget serveres kaffe, te samt lidt til den søde tand.

Deltagelse i oplægget om Verdensholdet og Gjellerup Sdr. Gymnastik er gratis, men af hensyn til forplejning og siddepladser bedes du trække en gratis billet via nedenstående links. Bemærk, at deltagelse i hele aftenens program kræver to særskilte billetter.

Billet til oplæg om verdensholdsgymnastik inkl. kaffe

BEMÆRK - Aftenen foregår i Kultursalen, Frølundvej 39, 7400 Herning

Foto: DGI - National Danish Performance Team
Vis kort