Kalender

Viser 16 events mellem 28. maj og 26. jun. 2018

29 Maj Foredrag

Menighedsrådsmøde

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 17.30-21.
Sunds Sognegård, Nørrevang 45, Sunds
Vis kort
29 Maj Foredrag

Sognehusaften

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 19.30-21.30.
Assing Kirkes Sognehus, Sandfeldparken 4, Kibæk
Vis kort
29 Maj Foredrag

Temaaften om stress og tro

Tir. d. 29. maj 2018, kl. 19.30-22.
Bording Kirke, Klochsvej 54, Bording
Vis kort
30 Maj Foredrag

Kirkecafé

Ons. d. 30. maj 2018, kl. 10-12.
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1, Herning
Vis kort
30 Maj Foredrag

Foredrag med Preben Elkjær - Danmarks målkonge nr. 1

Ons. d. 30. maj 2018, kl. 19.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Elkjær kommer til Herning! MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag - denne gang med en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Preben Elkjær!.

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980'erne. Derudover var - er - han noget af det mest danske, man kan forestille sig på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen Dronning Margrethe - uden sammenligning, i øvrigt!

Så kom deltag i dette helt eksklusive foredrag, som byder på gode nostalgiske minder fra 80?erne, hvor hele Danmark var ramt af fodboldfeber.

Onsdag d. 30. maj 2018 kl. 19.00-20.45 i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Foredrag: Mit liv som Elkjær
Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980'erne vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.
I dette foredrag tager han tilhørerne med på en tour de force gennem 1980'er-landsholdets gennembrud storhedstid, men han fortæller så ærligt direkte om presset, forventningerne, opture nedture - alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark, scorede i alt 38 mål i den rød/hvide-trøje. I 1984 blev han kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én - men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben, der i showet interviewes af journalist forfatter Peter Sloth."

Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Mit liv som Elkjær" der udkom i november 2012.
Foredraget vil være spækket med anekdoter videoklip fra Elkjærs karriere, der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm
Følg os på FB

Bemærk: Begrænset antal billetter
Vis kort
2 Jun Foredrag

Thorkil Kristensen Seminar

Lør. d. 2. juni 2018, kl. 9.00.
Pris: (Entré: 400)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle, Skærum Møllevej 2-4, Vemb
Seminaret har sit navn efter den danske økonom og politiker Thorkil Kristensen (1899-1989), finansminister (1950-53 kaldet "Thorkil Livrem"), hvor han beskæftigede sig ikke mindst med ulandene og globale økonomiske problemer..

I vores del af verden, dvs. den rige verden, er der i disse år en stigende skepsis over for globaliseringen. Mange føler med rette en stigende usikkerhed for job og beskæftigelse på grund af konkurrencen fra fattige lande, der nu deltager i den internationale arbejdsdeling. Andre lovpriser globaliseringen som et ubetinget gode der gør os alle rigere og åbner op for muligheder som verden aldrig tidligere har oplevet.
I de fattige lande er det en kendsgerning at hundreder af millioner mennesker takket være globaliseringen er løftet ud af fattigdom og har opnået et velstandsniveau som var utænkeligt uden deres deltagelse i den internationale arbejdsdeling. Men det er langt fra alle i de fattige lande der nyder godt af globaliseringen og det er langt fra alle fattige lande der er kommet med på globaliseringsbølgen. I vores del af verden har globaliseringen medført stigende ulighed og usikkerthed og følelsen af at blive marginaliseret har ført til politiske opbrud i et omfang som vi ikke har oplevet tidligere.

Program:

Hvilke instrumenter er til rådighed for at reducere de negative side af globaliseringen? I de rige og i de fattige lande? Og hvorfor er det så svært at bringe dem i anvendelse? v/ Søren Pind.

Fra et omvendt U til en aktiv indsats: Om ulighed, vækst og menneskerettigheder. v/ Christian Friis Bach.

Er verden blevet mere lige samtidig med at staterne og befolkningen i staterne er blevet mere ulige? Hvad siger den økonomiske teori? v/ Niels Kærgaard.

Forslag til politiske indgreb for at opnå en bedre fordeling af goderne fra globaliseringen? v/ Per Pinstrup Andersen.

Vis kort
6 Jun Foredrag

Kirkecafé

Ons. d. 6. juni 2018, kl. 10-12.
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1, Herning
Vis kort
6 Jun Foredrag

Lokale Fortællinger - Lær at tilberede taskekrabber fra Thorsminde

Ons. d. 6. juni 2018, kl. 13-15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fish and moore, Bjerghuse 13, Fjand Badeby, Ulfborg
Der dækkes ved langbord udendørs hvis vejret tillader og vi tilbringer et par hyggelige timer med at lære at pille og spise de hele krabber, samt ekstra kløer, brød og dressing. Vores gode lokale vand kommer på bordet, andre drikkevarer kan tilkøbes..

Under måltidet fortæller jeg historien om taskekrabben, starten og udviklingen af mit projekt og dets tilknytning til Thorsminde.

Minimum deltagerantal: 8

Maximum deltagerantal: 20

Pris: kr. 175,00

Ikke egnet for kørestolsbrugere.

Egnet for børn, der kan lide kraber
Vis kort
11 Jun Foredrag

Tæt på Solen - Foredrag om solen

Man. d. 11. juni 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Huset No7, Nørregade 7a, Herning
Gratis foredrag med professor Christoffer Karoff fra Aarhus Universitet omkring solen Foredraget er en del af Herning Kulturfest og laves i samarbejde mellem Herning Astronomiforening & Huset No7..
Vis kort
13 Jun Foredrag

Kirkecafé

Ons. d. 13. juni 2018, kl. 10-12.
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1, Herning
Vis kort