Kalender

Viser 6 events mellem 15. nov. og 14. dec. 2018

16 Nov Marked/byfest

Byttemarked Herning

Fre. d. 16. november 2018, kl. 17.
Pris: (Fri entré)
Huset No7, Nørregade 7a, Herning
Gi hvad du har Ta hvad du kan bruge..

Til et byttemarked er alt gratis - du har måske ryddet op derhjemme og har fundet en mængde ting du ikke kan bruge. Så ta det med og gi det til Byttemarkedet. Hvis du så finder noget andet på markedet, så ta'r du det bare - det er dit
Vis kort
17 Nov Marked/byfest

Julemarked

Lør. d. 17. november 2018, kl. 10-1.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Toftebo-Centret, Elmegade 32, Hammerum, Herning
Her er der noget både for øje og gane. Det er her, der kan gøres gode handler ved de mange boder og hvor børnene også kan være med til at lave egne julegaver..

Det traditionsrige julemarked hvor der findes masser af spændende julepynt og julegave idéer. Der kan købes frisk kogte klejner og nybagte pebernødder samt dejlige kager fra det store kagebord.

Hele dagen er der julehygge i caféen, som byder på gløgg og æbleskiver samt en lækker frokostret og Ris á la mande m. kirsebærsovs.

Kom også og se kunstudstillingen som pryder gangene i centret med flotte malerier og keramik
Vis kort
24 Nov Marked/byfest

Jul på Klosterlund Museum

Lør. d. 24. og søn. d. 25. november 2018, kl. 10-16.
Pris: (Entré: Medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år gratis adgang. Øvrige: 50,- kr. ved indgangen tilbydes et klippekort til)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Klosterlund Museum, Museum Midtjylland, Kragelundvej 6 A, Engesvang
Kom til Julemarked på Klosterlund Museum med masser af gammeldags julehygge og aktiviteter for børn!.

Traditionen tro afholder vi julearrangement med masser af aktiviteter for børn og voksne på Klosterlund Museum. Sidste weekend i november slår museet nemlig dørene op for et hyggeligt, gammeldags julemarked med alt hvad der dertil hører af julepynt, grantræer, æbleskiver, lys og meget mere.

Så kig forbi og voks et æble, klip julepynt eller bag dine egne pebernødder. Som noget nyt kan du også prøve kræfter med at bygge en træ-nisse og pileflet-workshop. Der er også fine boder med gran, julepynt, dekorationer, gaveidéer og inspiration.

Traditionen tro lægger museumsforeningen og museets frivillige et stort arbejde i julemarkedet. Over 1000 æbleskiver bliver bagt på det gammeldags tørvekomfur, i den gamle fodermesterbolig, hvor der også serveres gløgg.

Museets frivillige står også bag aktiviteter som trædrejning, binding af halmkranse, uldhåndværk og juledekorationer samt meget af arbejdet med forberedelserne. Derudover sørger er et udvalg af bod-holdere for markedsstemningen og muligheden for at gæsterne kan få julegaver og julepynt i hus.

Fælles for mange af juleaktiviteterne på Klosterlund Museum er de historiske referencer til julen, som den udspillede sig på egnen tilbage i tiden.

Medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år gratis adgang.

Øvrige: 50,- kr.

Ved indgangen tilbydes et klippekort til alle børneaktiviteter. Klippekortet koster 10,- pr. barn og dækker udgifter til materialer. Til gengæld får børnene fine produkter at tage med hjem
Vis kort

Julemarked

Lør. d. 1. december 2018, kl. 10-15.
Pris: (Fri entré)
Fuglsangsø Centret, Fuglsang Toft, Herning
Stort julemarked med mange boder. Julemanden kommer og der er mulighed for en hestevognstur. Der er åbent i caféen, som byder på ribbenssteg, gløgg og æbleskiver og ris ala mande. Der kan også købes øl, vin og sodavand. Kom og nyd den flotte udsigt..
Vis kort

Julemarked på Rydhave Slot

Lør. d. 1. december 2018, kl. 10-16.
Rydhave slots Efterskole, Holstebrovej 38, Vinderup
Julemarked på det 700-år gamle Rydhave Slot. Der pyntes i Slotsgården, Riddersalen, Kavalergangen og i Foredragssalen. Her står boderne klar med masser af lækre råvarer til julen. Og du kan købe spændende julegaver og kunsthåndværk..

I Underhuset kan man købe lækkert julemad og lytte til julens toner. Aktiviteter og underholdning for store og små.

Arrangeret af Rydhave Slots Efterskole
Vis kort

Julemarked på Ausumgaard

Lør. d. 8. og søn. d. 9. december 2018, Lør-søn.
Ausumgaard, Holstebrovej 101, Vejrum, Hjerm
Julemarkedet på Ausumgaard har primært fokus på de gode, lokale råvarer til julens mange middage og frokoster. Men er her også lidt forskellige gaveideer og kunsthåndværk..
Vis kort