Kalender

Viser 6 events mellem 18. feb. og 19. mar. 2019

23 Feb Workshop

Workshop - lær fluebinding

Lør. d. 23. februar 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 75 kr.)
Lemvig Bibliotek, Skolegade 3, Lemvig
Intet er så tilfredsstillende som at fange en fisk med en flue, man selv har bundet. Lars Chr. Bentsen er erfaren lystfisker og har bundet fluer i mange år. I denne introduktion til fluebindingens kunst viser han de basale teknikker og demonstrerer udstyr..
Vis kort
27 Feb Workshop

Coding Pirates på heart

Ons. d. 27. februar 2019, kl. 16-20.
Pris: (Entré: 50 kr /Gratis for Coding Pirates)
HEART Herning Museum of Contemporary Art, Birk Centerpark 8, Herning
Kom med til en sjov dag i computerens tegn når Coding Pirates indtager HEART d. 27. februar..

Det vil være muligt at deltage i en ud af fire workshops i løbet af eftermiddagen. TILMELD DIG HER

1. Labyrinten: I denne workshop skal du være med til at programmere robotter, så de kan finde igennem en labyrint. Du kan både komme til at prøve kræfter med programmering og fjernstyring.

2. Månelandskabet: Forestil dig, at du sidder på jorden, og skal styre en maskine på månen. Du skal programmere din maskine til at samle kugler op på månelandskabet.

3. Raspberry Pi 3: Forestil dig, at du arbejder for NASA. Du skal udvikle rumudstyr, der kan bruges enten under rumfarten, eller oppe på månen. Det kunne f.eks. være en rumsonde.

4. Robotbrydning: Her skal du arbejde med sumobryder-robotter. Vi arbejder hen mod at skulle dyste med robotter, så du skal programmere din robot til at bryde. Der vil også være mulighed for at arbejde med 3D printere til f.eks. at lave et førerhus til din robot.

MÅLGRUPPE 11-17 år

Tid: 27. februar 2019, kl. 16-20

Sted: HEART, Bitten og Aage Damgaards Plads 2,
7400 Herning

PRIS for deltagelse 50 kr. pr. person.
Gratis adgang for medlemmer af Coding Pirates Herning

Køb af billet senest d. 20. februar 2019. Der er plads til 100 deltagere, og tilmelding gælder efter først til mølle princippet. Medbring computer. TILMELD DIG HER

PROGRAM FOR DAGEN
Kl. 16.00 - 16.20 Velkomst ved CP og HEART i koncertsalen.
Kl. 16.20 - 19:30 Børn og unge går ud til de fire workshops.
Kl. 17.15 - 18.00 Åbent i NEXT LEVEL udstillingen, hvor det vil være muligt at spille ikoniske computerspil fra 80'erne til i dag.
Kl. 18.00 - 19.00 Aftensmad i grupperne på skift.
Kl. 19.30 - 20.00 Afslutning i koncertsalen og oprydning
Vis kort
27 Feb Workshop

Håndarbejdsklub

Ons. d. 27. februar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr.)
Arrangør: Kulturens Venner
Kulturhuset Den Gl. Biograf, Ågade 2, Engesvang
Kom og vær med til en hyggelig og inspirerende aften med din hobby, strik og andet håndarbejde. Der er kaffe og te på kanden og lidt brød til. Kontaktperson: Hanne Madsen 2070 4832. Ingen tilmelding..
Vis kort
2 Mar Workshop

Workshop: Klip i dit strikketøj

Lør. d. 2. marts 2019, kl. 11.15-15.15.
Pris: (Entré: 350,- (300,- pr. gang ved tilmelding til alle tre workshops))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tekstilmuseet, Museum Midtjylland, Vestergade 20, Herning
I denne workshop skal vi arbejde med forskellige metoder til færdiggørelse af strik: skuldersømme, påsætning af ærmer, halsaflukning mm. Har du et strikketøj, kan det medbringes, ellers laver vi prøver med de forskellige metoder..

Endelig skal vi - gys - klippe i strik! Det er her selv garvede strikkere går i stå, stejler og nægter. Men det er virkelig ikke så farligt, og mestrer man først denne disciplin åbner der sig helt nye muligheder i strikkens verden.

Der skal sikres klippes og fæstnes, og skal det være rigtig fint, skal der et kantbånd på indersiden - en vidunderlig, diskret detalje.

Kom med, overvind frygten, og klip i dit strikketøj!

Medbring:

Garn og strikkepinde
Hæklenål
Stoppenål u. spids
Saks
Evt. strikketøj

Workshoppen ledes af Else Lindgaard Jørgensen, som er uddannet håndarbejdslærer og har undervist i og designet strik i mange år. Else er en del af de Garn-Elskende Mesdames (GEM'erne), som står bag udstillingen Fra knipling til strik på Tekstilmuseet, der kan ses på Tekstilmuseet fra 11. januar til d. 17. marts.

Workshoppen er den tredje ud af tre workshops med de Garn-Elskende Mesdames (GEM'erne), som arrangeres i forbindelse med udstillingen Fra knipling til strik. Se mere om udstillingen og alle tre workshops her.

Pris: 350 kr. Prisen inkluderer workshop, frokost med dansk vand, kaffe/te, kage samt adgang til Tekstilmuseets udstillinger. Har man deltaget i de to foregående workshops er prisen 300 kr.

Tilmelding senest d. 22. februar her på siden.

Ved for få tilmeldinger forbeholder museet sig retten til at aflyse
Vis kort
2 Mar Workshop

Hæklecafé for begyndere og øvede

Lør. d. 2. marts 2019, kl. 13.30.
Pris: (Entré: 75)
Lemvig Bibliotek, Skolegade 3, Lemvig
Få ny inspiration til hækleriet, når Lone Friis kommer til biblioteket med sin hæklenål og store erfaring. Under workshoppen kan du medbringe dine egne projekter eller få hjælp til at komme i gang med nye, spændende opskrifter..
Vis kort
13 Mar Workshop

Håndarbejdsklub

Ons. d. 13. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 50,00 kr.)
Arrangør: Kulturens Venner
Kulturhuset Den Gl. Biograf, Ågade 2, Engesvang
Kom og vær med til en hyggelig og inspirerende aften med din hobby, strik og andet håndarbejde. Der er kaffe og te på kanden og lidt brød til. Kontaktperson: Hanne Madsen 2070 4832. Ingen tilmelding..
Vis kort