Kalender

Tag del i Anholts forskellige aktiviteter.

Indtast dit arrangement til aktivitetskalenderen

Viser 286 events mellem 14. okt. og 12. nov. 2019

26 Okt Undervisning

Færdselsrel. førstehjælp

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 09-17.45.
Pris: (Pris: 510 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive
Underviser: Marianne Mikjær Christensen. intet kørekort uden førstehjælp - det siger loven! Du skal have et 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp inden din teoriprøve..

Kurset omfatter 4 timer med basal genoplivning og 4 timer med færdselsrelateret førstehjælp plus pauser.
Har du allerede et førstehjælpsbevis fra dit knallertkørekort, og er beviser under 2 år gammelt, kan du nøjes med 4 timers færdselsrelateret førstehjælp

BEMÆRK:

a) Kursusindbetaling skal være registreret hos AOF Skive forud for kurset, for at du kan deltage.

b) Ved din tilmelding SKAL der oplyses dit fulde navn, cpr-nummer og din mailadresse - ellers vil du ikke
kunne få dit bevis, som du selv skal printe ud. Tilmelding skal ske 8 dage før kurset, hvis du skal
bruge beviset straks efter kurset.

Kom i god tid før kursusstart.

Kursusmateriale er inkl. i prisen.

BEMÆRK: Hvis du bliver forhindret i at møde op, skal der ringes til Jan på tlf. 2847 9966 mellem kl. 7:30 og 8:30, inden kurset starter.
Hold: 19828
Vis kort
26 Okt Undervisning

Greenies

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 11.
Pris: (Pris: 275 kr) Klik her for at tilmelde dig
Rødding skole, Skolevej 1, Rødding, Spøttrup
Underviser: Inge Dorthe Knudsen. Lær at lave en lækker greenie fyldt med smag & næring! De fleste mennesker har styr på hvad en smoothie er, men mange er i tvivl om hvad en greenie er..

Det er helt enkelt en lækker fløjlsblød drik, lavet af blendede grønsager, lidt flydende og evt. ekstra smag. Greenies indeholder meget lidt frugt, hvor smoothies overvejende består af frugt og bær. På dette kursus skal vi lave og prøvesmage en masse lækre greenies der booster sundheden, og i mit køkken skal både mad og drikke smage godt. Derfor vil vi med udgangspunkt i grønsager, øve os i forskellige smagskombinationer, så medbring et åbent sind og friske smagsløg. I får brug for dem. 60 kr. til råvarer afregnes med underviseren. Hold 19261
Vis kort
14 Okt Undervisning

Bryg Din Egen Jule-øl

Lørdag den 5. til lørdag den 26. oktober 2019, kl. 09-15.
Pris: (Pris: 345 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Struer håndbryg, Ringgade 66A, Struer
V/ Lehmann Højriis..

Bryg din egen jule-øl og sæt ekstra kolorit på julefrokostbordet i år!

Lørdag den 5. oktober kl. 9-15 og lørdag den 26. oktober kl. 10-12 kan du hos Struer Håndbryg i Ringgade i Struer lære at lave din egen øl og samtidig få en hyggelig og "velsmagende" oplevelse.
Brygmester Lehmann Højriis står for undervisningen. Først får du et øl-foredrag. Både om mikrobryggeriet og om alle elementer i brygge-kunsten. Du lærer om malt, humle og gær og om det udstyr, der skal til - og selvfølgelig om processen at brygge øl.
Inden du selv skal i gang og i lære som brygmester, skal du vælge, om din jule-øl skal være lys eller mørk og hvilken alkoholprocent, den skal have.
Første lørdag produceres øllet og afslutningsvis stilles øllet til gæring. Du kan medbringe en madpakke til frokost - eller købe en specialitet hos Struer Håndbryg: To frankfurtere med kartoffelsalat med Saga Ale og Borgmesterbryg. Serveres med lækkert madbrød bagt med øl og malt - herligheden koster kr. 100,- og skal forudbestilles (du kontaktes pr. mail forud for kurset).
Anden lørdag er der øl-smagning i bryggeriet - og så skal din egen øl tappes og på flaske.
Dine omkostninger ud over kursusgebyret er til udstyr og flasker i alt kr. 200,-, som betales ved kursusstart.

Om Struer Håndbryg
Struer Håndbryg er et mikrobryggeri, som startede i 2012 af Lehmann Højriis og hans familie. I dag har bryggeriet en eksklusiv årlig produktion på ca. 20.000 liter øl i flasker. Nogle øltyper produceres både i flasker og i 20 liters fustager. Der brygges i dag øl i ni varianter, hvoraf tre af dem er årstidsbryg.
Ud over øl produceres også dessertvinen Nektaren - en med chili og en med humle. Struer Håndbryg har også honning-cider brygget på dansk honning, citron, mynte og gær på programmet
Vis kort
27 Okt Undervisning

Færdselsrelateret Førstehjælp D. 27/10 2019

Søndag den 27. oktober 2019, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 450 kr) Køb/bestil billet
Sinus Førstehjælp, Naurvej 35, Holstebro
Når du tager kørekort, er et kursus i førstehjælp en obligatorisk del af forløbet, hvor du lærer om færdselsrelateret førstehjælp. Begrænset antal pladser!.

Når du tager kørekort, er et kursus i førstehjælp en obligatorisk del af forløbet, hvor du lærer om færdselsrelateret førstehjælp
Vis kort
27 Okt Undervisning

Pileflet

Søndag den 27. oktober 2019, kl. 09.30-16.30.
Pris: (Pris: 370 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: FOF Kursuscenter
Lundgårdskolen, Tjelevej 25, Tjørring, Herning
V/ Jane Enemark..

Kan du lide at arbejde med hænderne?

Er du vild med naturmaterialer? Vil du gerne udfordres? Så er et kursus i pileflet lige noget for dig.

Vi vil lave kurve, fuglefoderhuse, bakker, hjerter, stjerner, kranse, plantestativer og mange andre ting. Du vil komme til at lære flere forskellige teknikker og prøve forskellige modeller af.

Er du nybegynder starter vi med noget der er overkommeligt, har du flettet før, er der mulighed for større udfordringer. Du kommer hjem med forskellige ting i pil, som du vil glædes over i mange år frem.

Medbring beskærersaks. Materialepris kr. 130,- pr. deltager. Max 12 deltagere.

Specielt vedrørende forårskurserne i pileflet: Vil du lave plantestativer, eller levende flettede træer, skal du også medbringe en spand eller krukke, samt sand eller jord til at lave dem i
Vis kort
26 Okt Undervisning

Livsbilleder

Lørdag den 26. og søndag den 27. oktober 2019, 2 kursusdage kl. 09.30-15.
Pris: (Pris: 650 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Herning, Gl. Landevej 3, Herning
Underviser: Yvonne Thrane. Livsbilleder. Vi arbejder efter C.G.Jung`s metode- "Aktiv imagination".En meditativ arbejdes proces hvori vi vil skabe billeder i maleri/ collage..

Billeder med udgangspunkt i vores egen biografi, i en inspireret atmosfære, hvor vi også sætter tid af til samtale. Udgifter til materialer afregnes direkte med vores underviser.

Hold: 19111
Vis kort
26 Okt Undervisning

Søgemaskineoptimering

Lørdag den 26. og søndag den 27. oktober 2019, 2 kursusdage kl. 10-16.25.
Pris: (Pris: 560 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive
Underviser: Dennis Blomholt. Overvejer du at få lavet en hjemmeside eller har du én allerede men vil have flere besøgende/kunder, så lær alt om SEO på dette kursus..

Søgemaskineoptimering hjælper dig til at sælge flere produkter i din webshop, få flere medlemmer i din forening eller flere læsere på din blog.
På kurset lærer du bl.a. de vigtigste SEO-teknikker, at finde de bedste søgeord, at optimere indholdet på dine sider, at måle og analysere trafikken på dine sider og lidt om Google Analytics og Webmaster Tools.
Vi kigger også på hvordan du sikrer, at din hjemmeside er "mobile friendly", sådan at Google synes bedst muligt om den.

Søgemaskineoptimering er særdeles vigtigt og udbytterigt for såvel helt nye hjemmesider som for allerede eksisterende sider.

Søgemaskineoptimering (SEO) handler om at optimere din hjemmeside på en række områder (såsom hastighed, indhold og links), så den ligger godt placeret på Google, hvilket giver dig langt flere besøgende

Kursisternes egne hjemmesider inddrages i undervisningen i videst muligt omfang
Du må gerne medbringe din egen PC, men der er pc'er i lokalet.

Vil du vide lidt mere om søgemaskineoptimering, og kursets indhold, så se her: https://dbseo.dk

Hold: 19232
Vis kort
26 Okt Undervisning

Mig og min kjole - strækstof/jersey

Lørdag den 26. og søndag den 27. oktober 2019, 2 kursusdage kl. 10-16.30.
Pris: (Pris: 735 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive
Underviser: Doris Vestergaard. Jerseykjoler er populære som aldrig før! Kjolerne er syet i stræk- og jerseystoffer og pyntet efter smag og behag. På dette kursus vil du lære at sy i strækstof og designe dine helt egne modeller..

Du får lært en hel stribe teknikker, tips og tricks til at sy i netop strækstof, så dit endelige resultat bliver perfekt. Du lærer også at tilrette dine modeller, så de passer til netop din figur
Alle kan være med, da undervisningen henvender sig til både nybegyndere såvel som øvede.

Det vil være en fordel for dig at medbringe din egen symaskine, men der findes maskiner på skolen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på mobil 4060 0782.

Du har mulighed for at blive på AOF Centret fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Huskeliste SKAL downloades
Hold: 19210
Vis kort
26 Okt Undervisning

Pileflet

Lørdag den 26. og søndag den 27. oktober 2019, 2 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 650 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Lem Multikulturhus, Vejbyvej 5, Lem, Spøttrup
Underviser: Anne Schroll. Kurvemager for begyndere/ let øvede, er en appetitvækker som giver dig indsigt i at fremstille en lille kurv i dit eget design..

Vi arbejder i meget tynde pil, så alle kan være med. Pil i forskellige farver og længder gør det spændende for dig at skabe dit eget udtryk og samtidig lærer du teknikker du kan arbejde videre med derhjemme eller forbedre gennem flere kursusforløb. Underviseren medbringer forskellige eksempler så du kan få et indtryk af det færdige produkt. Du kan også gå ind på underviserens hjemmeside og blive yderligere inspireret, En uge før kursusstart udsendes et materialebrev på mail. Tilmelding senest 14 dage før, da pilen skal ligge i blød i langtid før den kan bruges -dvs senest 12. oktober. Der bruges ca. 200 kr. i materialer, som afregnes med underviseren. Hold 19275
Vis kort
25 Okt Undervisning

Intarsia

Fredag den 25. til søndag den 27. oktober 2019, 3 kursusdage kl. 16.
Pris: (Pris: 975 kr) Klik her for at tilmelde dig
Træmuseet, Strøget 16 A, Oddense, Spøttrup
Underviser: Ursula Dyrbye-Skovsted. Kurset er både for begyndere og kursister med lidt kendskab til teknikken. Intarsia er italiensk og betyder indlagt arbejde. Vi laver dekoration med motiv i finer af forskellige træsorter på en plade..

Der skal optegnes, saves ud, samles, limes og til sidst pudses. Overfladebehandlingen kan foregå efterfølgende hjemme.Materialer til motiv, 200,- kr., afregnes direkte med underviseren. Der vil være mulighed for at købe ekstra materialer. Mulighed for overnatning på Roslev Vandrehjem. Der undervises fredag kl. 16-21.30, lørdag kl. 9-17.00, søndag kl. 9-16.00. Hold 19282
Vis kort