Kalender

Tag del i Anholts forskellige aktiviteter.

Indtast dit arrangement til aktivitetskalenderen

Viser 96 events mellem 8. aug. og 6. sep. 2020

29 Aug Undervisning

Mig og min kjole i strækstof - weekendkursus

Lørdag den 29. og søndag den 30. august 2020, 2 kursusdage kl. 10-15.
Pris: (Pris: 695 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Herning, Gl. Landevej 3, Herning
Underviser: Doris Vestergaard. Jerseykjoler er populære som aldrig før! Kjolerne er syet i stræk- og jerseystoffer og pyntet efter smag og behag. På dette kursus vil du lære at sy i strækstof og designe dine helt egne modeller..

Du får lært en hel stribe teknikker, tips og tricks til at sy i netop strækstof, så dit endelige resultat bliver perfekt. Du lærer også at tilrette dine modeller, så de passer til netop din figur. Alle kan være med, da undervisningen henvender sig til både nybegyndere såvel som øvede.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på mobil 4060 0782.
Du har mulighed for at blive på AOF fra lørdag til søndag - medbring blot sovepose, underlag og egen forplejning.

Hold: 20-37203
Vis kort
3 Sep Undervisning

Mad - Vegansk Mad

Torsdag den 3. september 2020, kl. 18-21.05.
Pris: (Pris: 235 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
FOF Kursuscenter, Torvet 12, Herning
V/ Hellan Krüger..

En aften i den veganske verden

Vi skal smage på forretter, hovedretter, desserter og kager helt uden at bruge produkter fra dyreriget. Alle råvarer vil være plantebaserede og naturligvis økologiske.

Du behøver ikke at være veganer, for at deltage. Der vil være inspiration til en grønnere hverdag, samt opskrifter på alt, hvad vi fremstiller.

Udgifter til råvarer er ca. 60,-/ 70,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde
Vis kort
3 Sep Undervisning

Alphakursus - første aften

Torsdag den 3. september 2020, kl. 18.30.
Pris: (Pris: 30 kr)
Klippen, Østerbrogade 5, Lemvig
Første aften i kristendomskursus på 10 torsdage arr. Lemvig Bykirke og Lemvig Indre Mission..
Vis kort
5 Sep Undervisning

Mad Over Bål For Nybegyndere Med Grønt Fra Naturen

Lørdag den 5. september 2020, kl. 10-15.
Pris: (Pris: 427 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Kursuscenter
Løvbakke Naturskole, Løvbakkevej 32, Herning
V/ Sara Bøndergaard..

Mad over bål - skøn familieaktivitet!

Vi skal lære at starte et godt bål og lidt om de forskellige båltyper. Dernæst lærer vi nogle enkle og genkendelige planter fra naturen, som vi bruger i mad.
Vi vil tilberede et enkelt og godt måltid ved hjælp af ilden. Husk at notere allergier eller fødevare-intolerance ved tilmelding.
Kom i praktisk tøj og fodtøj.
Pris til råvarer: ca 75 kr. pr. person
Vis kort
2 Sep Undervisning

Akvarelkursus: Bjerge og landskab ved Kim Sommerschield

Onsdag den 2. til søndag den 6. september 2020, kl. 14.
Pris: (Pris: 4500 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
TUSKÆR, Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter, Tuskærvej 9, Fjaltring, Lemvig


Akvarelkursus med Kim Sommerschield

Kurset henvender sig til øvede akvarelmalere som nærmer sig landskabsmaleriet for første gang, såvel som de der vil uddybe deres kundskaber på området. Det drejer sig om en grundig behandling med udfordringer, problemløsninger og opfordring til også at bruge alternative akvarelteknikker.
Se www.sommerschield.it

Kursuspris: 4500 kr. inkl. 4 x middag og forfriskninger gennem dagen. Frokost og overnatning sørger man selv for.

Tilmelding via mail: tilmeldingtuskaer@gmail.com

Ved tilmelding betales depositum på 1300 kr. på konto Stadil Sparekasse 9629 - 8980409490 Tilmeldingen er først gældende, når depositum er registreret. Max antal 12 kursister
Vis kort
8 Aug Undervisning

Mindful Bevægelse

Tirsdag den 7. juli til tirsdag den 8. september 2020, 10 kursusdage kl. 13.30.
Pris: (Pris: 546 kr) Klik her for at tilmelde dig
Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10, Herning
Underviser: Birthe Sturm Andersen. Mindful bevægelse har100%fokus på at skabe flow i krop og sind, med øvelser som især er med til at skabeen bedre kropsbevished..

Med rolige undersøgende bevægelser, øgesevnen til selv at fornemme, hvad der er bedst for egen krop, og målet er samtidig at få en mere tonet, smidig og stærk krop. Undervisningen er opdelt i 3 forskellige dele, alle med en kort pause imellem. Først opvarmervi ved at masserer bindevævet, muskler, senerogtriggerpunkteri kroppen.Har du muskelspændinger,smerter, kramper ellerskader, kan massagemed boldeofte lindre/dæmpe og over tid evt.helt fjerne symptomer.Øget flow i kroppen fjerner affaldsstoffer, løsner spændinger, og ny forskning sandsynliggør, at smidiggørelse af bindevævet effektivt bekæmper den genstridige appelsinhud, som mange kvinder kæmper med. Efter en kort pause fortsætter vi medøvelserisær inspireret af Yin og Hata yoga. Øvelser som igenbearbejder bindevævet med roligmindfulbevægelse, og hvorflowetilter og løsner spændingerog blokeringeri kroppen -hvilketer en vigtig forudsætningfor fri bevægelse. Der undervises differentieret, så alle får mest mulig ud af træningen uanset personlige begrænsninger og udfordringer. Efter en kort pause, lægger du dig under tæppet, og gør dig klar til luksus afspænding med klag-massage og til lyden af de beroligende tibetanske klangskåle samt andre meditative instrumenter,der healer dit energisystem og skaber restitution på dybt celleplan. Pulsen sænkes, celler afbalanceres, organer stimuleres og nervesystem beroliges. Hold 320378a
Vis kort
2 Sep Undervisning

Mad - Det Italienske Køkken

Onsdag den 2. til onsdag den 9. september 2020, kl. 10-13.05.
Pris: (Pris: 340 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
FOF Kursuscenter, Torvet 12, Herning
V/ Bjarne Ahrens..

På dette kursus arbejder vi med nemme og hurtige italienske opskrifter og retter,

så du behøver ikke at være en gastronomisk ekspert - alle kan deltage.
Som underviser fokuserer jeg på de vigtigste italienske råvarer og prøver at vise hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter.

Sammen fremstiller vi en hel menu, bestående af appetizere, forretter, hovedretter og desserter.
Vi afslutter kurset med et fælles måltid, hvor vi smager på maden - både det man selv har lavet, og det de andre har fremstillet.

Jeg mailer de italienske opskrifter til jer inden vi mødes til madlavningen. Du får italienske opskrifter, som du kan bruge, som inspiration til selv at arbejde videre med, så du kan fremstille din egen menu til familie og gæster.

Udgifter til råvarer er ca. 80,- til 100,- kr. pr. person pr. gang
Vis kort
26 Aug Undervisning

Lær at håndtere din stress

Onsdag den 26. august til onsdag den 16. september 2020, 4 kursusdage kl. 17.
Pris: (Pris: 360 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Skive
Åkjærsskolen, Åkjærsskolen, Skive
Underviser: Marianne Thomsen. Kurset henvender sig til dig, der oplever ubalance mellem de krav, der er til dig i hverdagen og de ressourcer, du har. Måske oplever du symptomer på stress eller har en bekymring for at udvikle stress..

Indholdet vil veksle mellem undervisning, øvelser og erfaringsudveksling. Eksempler på indhold: - Hvad er stress? - Hvordan bruger du dine ressourcer? - Hvordan kan du håndtere stressbelastninger? - Hvilke prioriteringer har du nu i dit liv og hvilke prioriteringer ønsker du fremover? - Hvordan bliver du din egen bedste ven? - Hvordan genfinder du trivsel i privatlivet og på arbejde?. Hold 20263
Vis kort
25 Aug Undervisning

Udnyt dit kamera optimalt

Tirsdag den 25. august til tirsdag den 22. september 2020, 5 kursusdage kl. 19.
Pris: (Pris: 625 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Skive
Åkjærsskolen, Åkjærsskolen, Skive
Underviser: Bjarne Skov Petersen. Har du et digitalt spejlrefleks-kamera og vil du gerne udnytte det mere optimalt? Så er dette kursus noget for dig. Her lærer du det grundlæggende om lukkertid, blænde og ISO og sammenhængen mellem disse tre størrelser..

Vi gennemgår også hvordan de vigtigste af de resterende indstillinger af kameraet bør være i forskellige foto-situationer. Kurset giver dig også svar på følgende: - Hvordan får jeg en sløret baggrund i billedet? - Fordele og ulemper ved forskellige objektiver - Udnyttelse af diverse ekstraudstyr såsomstativ,ekstern flash, reflektorog filtre - Fotografering af stjerner - Langtidseksponering - Hvorfor er et spejlrefleks-kamera bedre end en mobiltelefon og et kompaktkamera? - Hvordan gør jeg mine billeder mere interessante at se på? - Hvad skal jeg ønske mig af ekstra udstyr? Tag dit kamera med på kurset, så kan du prøve teknikkerne af med det samme. Husk strøm på batteriet og plads på hukommelseskortet! Hold 20230
Vis kort
18 Aug Undervisning

Natur & suppe

Tirsdag den 18. august til tirsdag den 22. september 2020, 6 kursusdage kl. 11.
Pris: (Pris: 260 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Skive
Naturen, Havnevej 39, Skive
Underviser: Ellen Margrethe Sørensen. Kom med ud i naturen med LOF. Vi tilbyder samværsgrupper ude i naturen for dig som gerne vil indgå i nye fællesskaber. Måske du kender en, som du kan invitere med?.

En som du gerne vil dele gode oplevelse med.I disse tider kan vi alle have brug for at pleje vores mentale sundhed med fokus på at gøre noget aktivt, at gøre noget sammen og ikke mindst gøre noget der føles meningsfuldt. Med LOF aktiviteten Natur & Suppe kommer du ud i naturen og går forskellige ruter i lokalområdet. Gruppen er på max 10 personer med en gåvært, som vil guide forskellige små træningsøvelser. Du vil få tilbudt inspiration til forskellige suppeopskrifter. Suppen forberedes hjemmefra - eller køb en færdig suppe. Alle medbringer suppe i deres egen termokande/kop. Undervejs vil der være en længere pause, hvor vi spiser suppe sammen. Når turen slutter er der en kort fælles opsamling og opskrifter til næste gang. Husk fornuftig påklædning og gode travesko. Medbring et siddeunderlag og en lille flaske håndsprit. Hold 20250
Vis kort