Det sker på Samsø

 
Veranstaltungen sehen für den Zeitraum
Fra
Til
Zeigen Anbetung und Kino
 
Zeig 78820 events ab 29. Okt. 2020

Hymns from Nineveh solo

Koncerten afholdes i Alderslyst KirkeDen prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til Silkeborg som led i en stor solotourné landet over.


Donnerstag 29. Oktober 2020
Pris: Entré: 163 kr Eintrittskarten kaufen/bestellen

Alderslyst Kirke Tulipanvej 13, Silkeborg
Veranstalter: MusikRampen

Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine vedkommende, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl - Hymns from Ninevehs femte album, men det første på dansk. Sangskriveren har opnået bred anerkendelse hos anmelderne og vundet et stort publikum, ikke blot med fængende radiohits som A Kid on the Beach og Stråle - Tåre - Dråbe, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen. Oplev et sjælfuldt møde med en begavet lyriker og et nærværende menneske i intime rammer, når Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til Alderslyst Kirke.Koncerten arrangeres i samarbejde med KK44 og Alderslyst Kirke

Jacob Dinesen i Nykøbing Falster hallen

Jacob Dinesen. De seneste to år har den kun 23-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel, i kølvandet på udgivelsen af albummet 'Brace Against The Storm'.


Donnerstag 29. Oktober 2020
Pris: Entré: 340 kr Eintrittskarten kaufen/bestellen

Guldbordsundhallerne Nørre Boulevard 4 A, Nykøbing F
Veranstalter: Kanonevent ApS

Homepage: Bitte Homepage sehen
Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen - og modtog på sin 22 års fødselsdag platin for mere end 20.000 solgte eksemplarer hvilket betyder, at Jacob Dinesen er brudt igennem for alvor.
Især med nummeret 'Roll With Me', der i flere uger var P4's mest spillede nummer, har den unge sønderjyde modtaget roser for sin unikke - og store stemme, sit sangskriverhåndværk, og sympatiske sønderjyske sind.2017 var et godt år for den sympatiske musiker og med et salg på langt over 25.000 solgte billetter og mange flere albums er der ikke længere tvivl om talentet- fremtiden tilhører Jacob Dinesen.
Nu er Jacob Dinesen ude med sit 3 studie album "Found It" der indeholder singler som - "Take Her Away", "The World Before My Feet", "Never Run" og "Into Your Arms"

Foredrag med Anja Loven

Afrikas heksebørn. Anja Ringgren Lovén valgte at gå 100% efter sine drømme, hvor hun fulgte sit hjerte og satsede alt for én enkelt sag: udsatte heksebørn i Afrika.


Donnerstag 29. Oktober 2020
Pris: Entré: 300 kr Eintrittskarten kaufen/bestellen

Arena Midt Kjellerup Hasselvej 15, Kjellerup
Anja er en nordjysk kvinde, der gav slip på fast indkomst, de materielle goder og de trygge rammer i Danmark, så hun kunne bruge hver dag på at hjælpe heksebørnene i Afrika. I dag har hun etableret en nødhjælpsorganisation, som hun har kaldt DINNødhjælp. Hun bor og arbejder i Nigeria, så hun altid er i nærheden til at drive sit eget børnehjem.
I dette foredrag vil Anja give sit publikum et indblik i overtroen i Nigeria, hendes liv på børnehjemmet og om at træffe valg, der er baseret på følelserne i hjertet. Hun vil inspirere jer til at tage utraditionelle veje i livet og i karrieren og gøre det, som I er absolut bedst til.
Foredrag inkl. goodiebag med armbånd til vætdi af 500 kr. Kaffe og chokolade

Piaf & Aznavour - en hymne til kærligheden

Oplev Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang, når de med deres fantastiske sangstemmer fremfører en evigtvarende kærlighedshistorie. Hør Edith Piaf og Charles Aznavours elskede sange bundet sammen i en kærlighedscabaret.


Donnerstag 29. Oktober 2020, Aflyst.
Pris: Entré: 85-325 kr Eintrittskarten kaufen/bestellen

Arena Randers Fyensgade 1, Randers C
Det stor oplevelse, når vi skal nydede de store hits som "Non, je ne regrette rien" , "La vie en rose" og "She". Dato 29.10.20 kl. 20, Arena Randers.

Pris Abonnent: 295 kr. + 20 kr. gebyr // Ikke-abonnent: 325 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Dørene åbner 30 min før. Har du tilkøbt menu, er det kl 18 (dørene åbner kl. 17.30).

En smuk kærlighedscabaret

Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang "spiller" ikke de 2 franske legender, men bruger deres chansons til at fortælle en eviggyldig kærlighedshistorie. Man oplever mødet mellem to sjæle, og de mange følelser og kærligheden driver dem ud i forelskelse, jalousi, vanvid, begær, svigt og forsoning. Du hører naturligvis de store hits som "Non, je ne regrette rien" , "La vie en rose" og "She", men også mindre kendte numre er med i denne halvanden times tur i kærligheds-karusellen. De fleste sange bliver sunget på dansk, men der vil også blive fortolket på fransk og engelsk.

Forestillingen spillede for fulde huse på Det Ny Teater i foråret 2019.

Medvirkende: Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang

Instruktør: Jan Hertz

Pianist og arrangør: Mathias Grove

Mulige tilkøb

Forret: Fransk løgsuppe med sprød crouton og Gryére.
Hovedret: Coq au vin serveret med klassisk fransk ratatouille og kartoffelgratin.
Kr. 265,- pr. person.

Dessert: Dessert tallerken bestående af Gatau Marcel, Creme Brûlee og frisk frugt.
Kr. 85,- pr. person.

Teknisk arrangør er CSB og JFM.
Medbring din billet i udprintet form

Debataften om FN's 17 Verdensmål

Under overskriften "Naturen i det grønne Aarhus" lægger vi op til en spændende debat om vores natur og "grønne" områder under målene: 11 "Bæredygtige byer og lokalsamfund", 14: "Livet i havet" og 15: "Livet på land".


Donnerstag 29. Oktober 2020, Aflyst-29.10.20.
Pris: Entré: 75 kr Eintrittskarten kaufen/bestellen

Naturhistorisk Museum, Aarhus Wilhelm Meyers Allé 10, Aarhus C
Dato 29.10.20 kl. 18.30 - 20.30. Naturhistorisk Museum, Aarhus.

Pris 75 kr.

Bemærk Arrangementet er kun for abonnenter. Begrænset antal pladser.

Debataften om FN's 17 Verdensmål

2020-målsætningen om fremgang for de danske arter er ikke i hus. Mål 15: Livet på land taler som det eneste mål rent ind i at "beskytte og genoprette" økosystemer samt "standse tab af biodiversitet".

Vækst og byggeri boomer i Aarhus, men hvilke tanker er der om de eksisterende og fremtidige grønne områder? Hvordan sætter vi sammen fokus på og skaber en grøn og mangfoldig by? Hvem bidrager ind i naturen og sætter arterne på dagsordenen? Hvordan bidrager Aarhus ind i Verdensmål 11, 14 og 15? Kan vi kombinere en by i (så kraftig) vækst med en omtanke for artsmangfoldigheden?

Aftenens debattører er Rasmus Ejrnæs, Institut for Bioscience, Almaz Mengesha, byrådsmedlem, medlem af Teknisk Udvalg, Søren Møller, styregruppen for Collective Impact.

Aftenens debatmoderator er Århus Stiftstidendes chefredaktør, Jan Schouby.

Museumsvært er Pernille Mølgaard Andersen.

Vi tager forbehold for ændringer.

Program

Dørene til museet åbnes kl. 18.30

Museets vært tager i mod og angiver, hvor man kan hænge sit tøj.

Der er et glas vin/vand ved indgangen til udstillingen Fugleperspektiv. Hver gæst tager det ønskede glas og går rundt om glasvæggen gennem Fugleperspektiv, så der er en fremadgående kø.

Gæsterne sætter sig i Auditoriet.

Kl. 19.00

Velkomst ved museumsvært Pernille Mølgaard, der angiver retningslinjer, og Chefredaktør Jan Schouby, Århus Stiftstidende.

Kl. 19.10 - 19.45

Hver debattør holder 10 minutters pitch.

Kl. 19.45 - 20.15

Debat og spørgsmål.

Kl. 20.15 - 20.30

Opsamling og farvel og tak for i aften.

3 gode grunde til at deltage
  • Naturhistorisk Museum sætter fokus på FN's 17 Verdensmål i 4 spændende PowerTalks
  • Stærkt line-up og spændende debat i de flotte rammer på Naturhistorisk Museum
  • Som abonnent på Århus Stiftstidende kommer du med for kun 75 kr., og der er kun 20 billetter i salg pr. debataften!


POWER TALKS om FN's 17 Verdensmål på Naturhistorisk Museum

Udstillingen "Vores Verden" på Naturhistorisk Museum sætter fokus på FN's 17 Verdensmål med et finurligt tvist og smittende livsglæde. Udstillingen danner den enkle ramme for gode snakke om de store ting, og det udnytter vi til at gå et spadestik dybere ned i målene.

Vores Verden til debat

Fire kraftfulde debataftener om FN's 17 Verdensmål med folk, der har noget på hjerte og meninger om vores fælles fremtid.

På fire underholdende og meningsgivende debataftener stiller vi skarpt på FN's 17 Verdensmål, når Naturhistorisk Museum i Aarhus og Århus Stiftstidende sammen skaber et højaktuelt debatforum. Nogle mål står stærkt alene, mens andre er indbyrdes afhængige eller måske ligefrem modstridende. Politikere, eksperter og borgere tager målenes indhold og fokus under kærlig behandling. Lige så vigtigt er det, at vi kigger på initiativerne for at nå derhen. Debataftenerne tager et lokalt udgangspunkt, men har et globalt udsyn.

Du er inviteret til at debattere og stille de helt rigtige spørgsmål, når vi sammen går på tværs af eller dykker ned i enkeltmål.

Der er en risiko for at blive klogere eller få flyttet sine holdninger på sådan en aften, hvor meningerne brydes og bølgerne går højt.

Debatterne ledes med elegance og autoritet af Århus Stiftstidendes chefredaktør Jan Schouby.

Verdensmålene er omtalt som "menneskehedens fælles overlevelsespakke" - en strategisk nyorientering med det fælles sigte: At sikre "Vores Verden". Det er altså menneskets overlevelse, vi arbejder med her - og det er vel ikke for sjov!

Det er vigtigt, at vi som verdensborgere tager beslutninger for liv og handlinger, men det skal være på det rigtige grundlag.

Debatterne bliver tilgængelige på museets YouTube-kanal, så de også kan bruges som undervisningsoplæg til de ældste folkeskoleklasser og i gymnasiet.

Fotos: Naturhistorisk Museum.

Arrangør: Naturhistorisk Museum Aarhus og Århus Stiftstidende.
Arrangementet er kun for abonnenter.
Programmet vedhæftes billetten.
Dørene åbner kl. 18.30

Frederikshavn Beerwalk - vælg mellem 9 forskellige steder

Oplev Frederikshavn på en Beerwalk.


Donnerstag 29. Oktober 2020, 07.30-03.
Frederikshavn Turistbureau Skandiatorv 1, Frederikshavn
Homepage: Bitte Homepage sehen
Du kan prøvesmage udvalgte øl fra 9 forskellige værtshuse og udskænkningssteder. For kr. 125,- får du eget ølglas (15 cl), 6 drikke kuponer og kort med de 9 deltagende steder på.

Bemærk at åbningstiderne kan variere fra sted til sted, og visse steder holder også åbent om søndagen.

Læs mere her: Frederikshavn Beerwalk.

Kontakt: frederikshavn@turisthusnord.dk / 98423266

UDSAT - Bliv glad og frisk med morgensang

Kom til morgensang i Nedre foyer.


Donnerstag 29. Oktober 2020, 08.
Pris: Entré:

Skanderborg Bibliotek Parkvej 10B, Skanderborg
Kom gratis i godt humør med en halv times syngende start i Kulturhuset.

Bibliotekschef og jazzpianist Jens-Ole Winther spiller for til sange vi kan synge med på, tilpasset årstider, højtider og andre passende sammenhænge.

Vi bruger Kulturhusets flygel i Nedre foyer og synger til vores egen koncert.

Der er ingen tilmelding, bare kom glad.

Morgensang er et samarbejde mellem Kulturhuset og Biblioteket.

Vi håber meget I vil komme forbi inden I tager på arbejde og synger med, med ønsket om en rigtig god start på dagen

Se Arrangementer på samsø

Det sker på Samsø