Det sker på Samsø

 
Vis arrangementer for perioden
Fra
Til
Vis gudstjenester og biograffilm
 
Viser 46 events i Samsø Kommune fra/efter 25. jan. 2021

Mellemøsten Brænder ved Stig Matthiesen - Sambiosen

Stig Matthiesen er journalist, forfatter, højskolelærer og ekspeditionsleder. Gennem 25 år har han rejst på kryds og tværs af Mellemøsten.


Onsdag den 27. januar 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 100 kr

Sambiosen Pillemarksvej 1, Samsø
Tag med på en imaginær rejse til Israel & Palæstina, hvorfra der trækkes tråde til konfliktzoner i bl.a. Syrien, Libanon, Libyen, Egypten, Iran, Irak og Afghanistan. Om vi vil det eller ej spiller Mellemøstens historie og nutid i dag en større rolle end nogensinde tidligere i Europa - og ikke mindst Danmark.

Pris medlemmer = 70 kr.

Pris ikke-medlemmer = 100 kr.

Årskontingent Foredragsforeningen = 100 kr

UDSAT En aften med "Mylle" på Perlen i Sælvig

Hør hele hans historie fra start i Danmarks Radio for mere end 50 år siden, sjove anekdoter, mødet med alle de kendte samt et kig på billeder og sjove lydklip. Ca kl 19.30 går vi i restauranten.


Fredag den 29. januar 2021, kl. 18.
Pris: Entré: 495 kr

Samsø Perlen Sælvig 48, Samsø
Arrangør: Smagen af Øen

Hør hele hans historie fra start i Danmarks Radio for mere end 50 år siden, sjove anekdoter, mødet med alle de kendte samt et kig på billeder og sjove lydklip.
Ca kl 19.30 går vi i restauranten og nyder Mylles favorit hovedret og dessert med vine ad libitum præsenteret af Smagen af Øen.
Der er mulighed for at købe de gode vine med hjem.
Mellem hovedret og dessert vil Mylle svare på dine spørgsmål.
Pris alt incl pr person 495,-
Begivenheden finder sted på Samsø Perlen i Sælvig.
Tilmelding hos Smagen Af Øen på tlf 86596665 eller ved henvendelse i butikken.
MYLLE TAK FOR GOD MENU OG AL MUSIKKEN!

Vild vest Samsø

Vild vest Samsø Lokale Birthe Nørregård Hansen og Annette Bonavent udbyder i samarbejde dette herlige og kreative kursus. Kom og sy en quiltet vest og dekorerer den i en personlig stil.


Lørdag den 30. og søndag den 31. januar 2021, 2 kursusdage kl. 10.
Pris: Entré: 615 kr Klik her for at tilmelde dig

Onsbjerg Onsbjerg, Samsø
De to vilde med veste undervisere Annette Bonavent med speciale i at mestre symaskinen og Birthe Nørregaard Hansen med håndens arbejde vil guide dig gennem processen. Du vil blive introduceret i syteknikker på maskinen til syning af vesten og den japanske ri-teknik Sashiko i dekorationen.Underviserne medbringer alle materialer og mønster til vest og dekoration: pris 250,00 kr., betales til undervisere på kurset. Du medbringer: symaskine (tjek at den virker), saks, linial, forplejning. STED: Lokale 4 i Uddannelsescentret i Onsbjerg, Tanderupvej 15 Læs evt om corona-regler på vores hjemmeside: :https://www.samsoeaftenskole.dk/corona/. Hold 2087

Få det maksimale ud af din overlock m/Annette Bonavent

Underviser: Annette Bonavent. Få det maksimale ud af din overlock på symaskinen Dette kursus er for begyndere, hvor du lærer at bruge din overlocker. Kurset gør dig dus med din maskine, og du får prøvet grundteknikkerne.


Torsdag den 4. februar 2021, kl. 17.
Pris: Entré: 200 kr Klik her for at tilmelde dig

Onsbjerg Onsbjerg, Samsø
Her lærer du at tråde, indstille rigtigt og prøve at sy forskellige sømme, som fladlock samt rullesøm. Du vil opdage, at mange af sømmene også kan bruges kreativt til forskellige fine udsmykninger. Husk at medbringe brugsanvisning og tilbehørtil din maskine. For at jeg kan være så forberedt som muligt, bedes du sende mig en mail om, hvilken maskine, du har. Skriv til :bybonavent@gmail.com Medbring: Din overlocker med alt værktøj, tilbehørog manual. Vær sikker på, at din maskine fungerer, som den skal. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig på mobil 21 42 81 48 eller mail. Materialeudgifter:Regn med ca. kr. 100,-til kompendie og materialer. Hold 2088

Skulpturel keramik - v/Lea Grau Møller

Skulpturel keramik Dette kursus henvender sig til dig, som gerne vil modellere efter et billede, en skitse eller en model.


Mandag den 18. januar til torsdag den 4. februar 2021, 6 kursusdage kl. 19.
Pris: Entré: 650 kr Klik her for at tilmelde dig

Samsø Aftenskole Toftebjergvej 3, Samsø
Der vil være en introduktion til menneskets proportioner med fokus på ansigt og hoved i form af skitsetegning, og der vil være indføring af teknik og redskaber. Materialepris pr deltager: 200 kr. som betales direkte til underviser første mødegang. Kurset forløber over 6 gange á to timer, og der er undervisning to aftener om ugen i 3 uger. Sted for undervisning: Skulpturværkstedet, Nørreskiftevej 25 Underviser om sig selv: Jeg hedder Lea Grau Møller,er uddannet lærer og har undervist i 20 år på Samsø. Ved siden aflærerjobbet har jeg arbejdet som autodidakt kunstner i Skulpturværkstedet. Jeg er nu blevet selvstændig kunstner, og jeg har derfor tid og mulighed for at lave undervisning for kursister.Jeg elsker at undervise, når der er motivation og lyst til at lære,, så hvis kurset her lyder som noget for dig, så er du meget velkommen til at deltage uanset, om du har arbejdet med ler før, eller du ernybegynder. Hold 2069

INVITATION - Til alle lokale virksomheder på Samsø

Alt det arbejde, som vi alle har stået sammen om at få udført, og som vi stadigvæk udføre, med vind,- sol og biomasse. har vi i fælleskab iværksat en større bæredygtigheds agenda som mærkes og kendes på den nationale og internationale arena.


Mandag den 8. februar 2021, kl. 19.
Pris: Fri entré

Samsø Energiakademi Strandengen 1, Samsø
Hjemmeside: Se hjemmeside
det har bonnet opgaver,- ordrer og økonomi ud for rigtig mange lokale virksomheder og for fælleskassen, samsø kommune. 100% selvforsynende-ø, har haft et kæmpe fokus og nu kan vi også se at fokus på den social ansvarlighed, idag giver en ubetalelig opmærksomhed. uanset størrelse, -produkt , -antal medarbejdere og indtjening er du/ i inviteret til en aften-, hvor nille skals kommer med bud og inspiration på, hvor verden er på vej hen i forhold til viden om, hvordan bundlinje og bæredygtighed kan blive til aktivisme og nye aktivitet.

HVORDAN GØR VI BRØDDET STØRRE SÅ FLERE KAN FÅ EN SKIVE MED.

AFTEN MØDE ALLE ER VELKOMMEN

MANDAG DEN 8.2 2021 KL 19:00 TIL 22.00 TILMELDING MAX 50 PERSONER MED SPISNING

TILMELDING

Navn /Antal Info@Energiakademiet.dk
Sms 20964458 Malene Ring 87921011 STØTTET AF REAL DANIA "BYD INDEN FOR PULJEN "

Hvem Er Nille Skals?
- Corporate Activist - Hun Har Arbejdet Sammen Med Energiakademiet Om Udgivelse Af Pionerguiden, En Op Dateret Forenings Håndbog. Idag Er Hun Medstifter Af B- Corp Bevægelsen Og Ejer Af MäRK

Se Arrangementer på samsø

Det sker på Samsø