Det sker på Samsø

 
Vis arrangementer for perioden
Fra
Til
Vis gudstjenester og biograffilm
 
Viser 180 events i Samsø Kommune fra/efter 28. sep. 2020

Håndarbejdsgruppe i Sognegården

Håndarbejdsgruppen vi er en gruppe håndarbejdsglade kvinder (mænd er dog absolut også velkomne!), der mødes i Sognegården i Tranebjerg onsdag eftermiddag fra kl. 14 til 16 året rundt.


Onsdag den 30. september 2020, kl. 14.
Tranebjerg Sognegård Langgade 44, Samsø
Hjemmeside: Se hjemmeside
Formålet er at producere håndlavede ting, som vi kan sælge på vores årlige bazar, som finder sted onsdag og torsdag i efterårsferien (altid i uge 42). Pengene for salget går ubeskåret til 'Læger uden grænser'. Du kan strikke, hækle, filte, løbbinde, lave decoupage, klippe, flette, lave patchwork eller, hvad du ellers brænder for, blot det er håndlavet. Vores gennemsnitsalder er pt. ret høj, men det er humøret også, for vi nyder nemlig godt af den sidegevinst, der følger med - samvær, gode snakke og selvfølgelig kaffe med lidt kage til. Vi vil rigtigt gerne have flere med i gruppen, og er du yngre end os, er det bare et plus.Vi modtager garn fra folk på øen, og du kan frit finde garn i vore poser til at strikke eller hækle af. Er du fantasifuld og god til at udnytte rester, kan du rigtigt boltre dig, for dem har vi mange af. Eneste krav er, at det, du laver, skal sælges på bazaren. Har du lyst til at være med, er du meget velkommen. Du møder bare op en onsdag, og der er ingen binding i det - man kommer, når man kan. Vil du gerne tale med én først, kan du ringe til Bente Olsen tlf. 86591109 eller 29217813. Velkommen! Fotos: Jens Øster-Mortensen

Fællesspisning i SamBiosen

Kom til fællesspisning i SamBiosen og mød folk. Hver onsdag fra sep-april kl. 18-20 serverer vi lækker og billig mad i SamBiosens café. Onsdag er der mange foreningsaktiviteter i huset og der er ofte også foredrag eller andre arrangementer i kultursalen.


Onsdag den 30. september 2020, kl. 18-20.
Pris: (Entré: 30/60 kr)

Sambiosen Pillemarksvej 1, Samsø
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fællesspisning drives af frivillige kræfter for foreningslivet. Formålet er at mødes på tværs og samles omkring fritidsaktiviteter og almindelig hygge.

Så kom indenfor i vores allesammens kultur- og idrætscenter og spis med.

PRISER

0-4 år: gratis

5-12 år: 30 kr.

13-100 år: 60 kr.

MENU September 2020

2/9: And - Burger med and fra ØKO-AND Samsø

9/9: Fisk - Bouillabaise (fiskesuppe) med hjemmebag og kryddersmør

16/9: Svin - Hamburgerryg med Samsø kartofler, sauce og salat

23/9: Vegansk - Minestrone-suppe med Samsø grønt og hjemmebag

30/9: Lam - Lammedeller fra Samsø Lam med spidskål og kartofler

Støt op om fællesspisning og spis i hallen når du alligevel skal ind og træne, skyde, spille, danse, synge, læse eller andet i SamBiosen.

Ikke alt er økologisk, men vi køber lokalt og økologisk så meget vi kan

Coronaminder på Samsø

En lille udstilling om Samsø i starten af Coronakrisen.


Tirsdag den 1. til onsdag den 30. september 2020, kl. 08-22.
Pris: (Fri entré)

Samsø Bibliotek Marsk Stigs Vej 5A, Tranebjerg, Samsø
Der er kommet nogle få bidrag til dette projekt.
Suppleret med avisudklip m.v. fortælles lidt om, hvordan Coronasituationen forekom i starten af pandemien på Samsø.
Efterfølgende vil materialerne blive overdraget til Samsø Egnsarkiv.

Tak for bidragene!

Glad & Sund på Samsø i alle aldre - en formiddag med dejlig bevægelse

En formiddag med let bevægelse til glad musik v/Ann Pia Morgenmotion til god musik. Kroppen skal strækkes og pulsen skal op.Hjernen skal en tur i Fitness Center. Vi skal gennem leg og bevægelse aktiver, udfordre og stimulere hjernen.


Torsdag den 1. oktober 2020, kl. 09.
Pris: (Pris: 200 kr) Klik her for at tilmelde dig

Samsø Aftenskole Toftebjergvej 3, Samsø
DGI har sammen med hjerneforsker Kjeld Fredens og firmaet Train Your Eyes udviklet uddannelsen "Smart Training", som I vil få en smagsprøve på. Kroppen skal falde til ro. Vi skal lave Chi Gong. Chi gong har sine rødder i Kina og har været brugt til at vedligeholde helbredet og forebygge sygdom gennem flere tusinde år. Chi er kinesernes udtryk for den livsenergi og livskraft, der strømmer i vores krop. Programmet ser ca. således ud: 9.00-10.00 Let morgenbevægelse til glad musik 10.00-10.30 Formiddagskaffe 10.30-12.00 Smart Training 12.00-13.00 Chi Gong og afspænding 13.00 Slut - og mulighed for at købe frokost i Sambiosens cafe Underviser siger om sig selv: Jeg har undervist over 40 år. Som 3-årig startede jeg som gymnast og har lige siden dyrket gymnastik og er uddannet gymnastikinstruktør. I 30 år har jeg dyrket yoga og Chi Gong og blev senere uddannet i begge bevægelsesformer.For 2 år siden blev jeg uddannet Smart Trainings instruktør og bruger alle bevægelsesformer flittigt, dels som timelærer på Nørgaards højskole og som instruktør for DGI Nordjylland og hvad der byder sig. I2005 startede jeg for fondspenge "Sundhed i Bevægelse" et tilbud til alle kræft- og hjertepatienter om fysiske- og sociale aktiviteter. Tilbudet blev overtaget af Aalborg Kommune og eksisterer stadig. Jeg gik på efterløn da jeg var 62 og nyder nu livet som folkepensionist, underviser og bevæger mig rundt på cykel, gåben eller i kajak.Jeg er 67 år bor i Aalborg og er på 30. år gift med Kaj. Hold 2049

Glad & Sund på Samsø - en aften med juicemesteren Mads Bo

En saftig aften med juice- og smoothie mesteren Mads Bo Med humor og praktiske sundhedsråd i øjenhøjde inviterer Danmarks juice- og smoothiemester Mads Bo dig med ind i en verden af sundhed og energi.


Torsdag den 1. oktober 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 150 kr) Klik her for at tilmelde dig

Samsø Aftenskole Toftebjergvej 3, Samsø
Hjemmeside: Se hjemmeside
Mads Bo træder speederen i gennem gulvbrædderne, når han med stor begejstring taler om sundhed på den super simple måde. Og selvfølgelig forkæles du med lækre smagsprøver. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel - uden det bliver kompliceret.Når aftenen er omme, vil du gå ud ad døren med et smil på læben, god energi og ikke mindst topmotiveret til at integrere super simpel sundhed i dit liv. Arrangementet er i samarbejde med Sambiosen, og vi skal være i Kultursalen i Sambiosen, og der er plads til 80 deltagere. Læs mere om Mads Bo på hjemmesiden Hold 2051

Se Arrangementer på samsø

Det sker på Samsø