Be aware of possible cancellations
Many events are cancelled because of COVID-19, and unfortunately you might find canceled events in this calendar. We recommend that you contact the event organizer to determine whether your event is carried out or cancelled.

Today

øvrige

Koncert - Det Klassiske Kollektiv

Det Klassiske Kollektiv er en sammenslutning af studerende fra SDMK Esbjerg, der brænder for at spille og formidle klassisk musik.
Tuesday 22 October 2020, 7 pm - 8 pm.
Sankt Ansgar Kirke og sognegård, Nørregade 52, Bramming
Ukendt
Det Klassiske Kollektiv er en sammenslutning af studerende fra SDMK Esbjerg, der brænder for at spille og formidle klassisk musik.

Det er et initiativ, som de studerende på SDMK i Esbjerg har taget, og arbejdet på i 5 år, og vi er glade for som studerende at have fået oprettet denne forening. Besætningen varierer, så det er altid spændende at få nyt musik ud af det eller at få "gammelt" musik til at blive nyt. Det ligger Det Klassiske Kollektiv meget på sinde at skabe koncerter, der kan få den klassiske musik ud til alle slags publikummer. På dette års turné vil vi spille numre, der er komponeret af de studerende i kollektivet, et nummer skrevet specielt til kollektivet af Henrik Goldschmidt samt musik, som man måske kan genkende men måske i nye sammensætninger. Alle er velkomne. Fri entre