123strik.dk - en blog om strik, garn og livet i almindelighed
NYHEDSBREV
Weblog
- Arkiv (weblog)
Strikkegalleri 2007
Strikkegalleri 2006
Strikkegalleri 2005
Strikkegalleri 2004
Strikkekalender
Strikkeråd
Pindestørrelser
Garntykkelser
Omregning af mål
Nordiske strikkeblogge
Links
Webmaster ;-)
Projekt 365
August 2008
Juli 2008
Strikkekalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Kreativ Workshop, Dukke/bamsetøj. Underviser: Birthe Lauridsen. Legeting. Du er velkommen til at medbringe strikkepinde og/eller garn eller du kan købe det på Workshoppen. max. 6 deltagere. Målgruppe: alle. Arrangeret af AOF Lolland.

Børn (min. 6 år) kun ifølge med voksne der er ansvarlig for og hjælp til medbragt barn

Bamser, dukke/bamsetøj og andet legetøj. Workshop for hele familien
Brug en formiddag i en hyggelig workshop hvor vi tager det stille og roligt. Vi vil koncentrere os om ting der kan leges med. Det kan være en uro, en boldt, tøj til bamse eller dukke. Du er velkommen til at tage dit barn eller barnebarn med.
Workshoppen varer 4 timer.

Om underviser
Underviser Birthe Lauridsen har undervist i IT på højskoler, aftenskoler, i boligforeninger og hos private kursusudbydere siden 1992. Hun er uddannet Økonoma, EDB-assistent og Voksenunderviser.
Birthe er god til at sætte IT ind i en sammenhæng som kursisterne kende i forvejen og kan forklare tingene så det er forståeligt, også selvom kursisterne ikke kan tale "IT'sk".
Ved siden af undervisningen arbejder Birthe med at assisterer firmaer der f.eks. gerne vil have styr på deres standarddokumenter.

Ved siden af arbejdet med IT designer Birthe strikkeopskrifter. Især ting til hjemmet og til leg har den store interesse.

Hold: 822-1802.
Klik her for at tilmelde dig
Lør. d. 17. november 2018, kl. 09-13. (Pris: 300 kr)
Stormarkskolen, Fastings Allé 1, Nakskov


Søg på 123strik.dk

Om...
Mor til to skønne drenge fra 2006 og 2009. I fritiden slapper jeg af med husmoderlige sysler som strik, syning, madlavning og bagning mm. Når jeg arbejder, sælger jeg garn. I 2009 overtog jeg Filcolana, der sælger garn engros.

Følg mine WIP på Ravelry