123strik.dk - en blog om strik, garn og livet i almindelighed
NYHEDSBREV
Weblog
- Arkiv (weblog)
Strikkegalleri 2007
Strikkegalleri 2006
Strikkegalleri 2005
Strikkegalleri 2004
Strikkekalender
Strikkeråd
Pindestørrelser
Garntykkelser
Omregning af mål
Nordiske strikkeblogge
Links
Webmaster ;-)
Projekt 365
August 2008
Juli 2008
Strikkekalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Kreativ Workshop, Strik med mange farver. Underviser: Birthe Lauridsen. Dette er en af 7 enkeltstående workshops hvor du kan lære en bestemt teknik der bruges ved strik. Ud over at lære teknikken starter du dit første lille strikkeprojekt, så du kan øve videre derhjemme. Arrangeret af AOF Lolland.

Du er velkommen til at medbringe strikkepinde og/eller garn eller du kan købe det på Workshoppen
Hver workshop varer 3 timer - max. 6 deltagere.

Du kan tilmelde dig et enkelt hold 200 kr, 3 hold for 500 kr eller alle 7 gange for 1000

Når man strikker med mange forskellige farver, har det betydning hvordan man holder styr på garnet. Hvis man ikke har ordentligt styr på garnet risikerer du at arbejdet "trækkes".

På denne workshop vil vi arbejde med farveskift og med at "trække" tråde fra et sted til et andet. Vi vil desuden snakke om hvordan man bedst forbereder arbejdet.

Om underviser
Underviser Birthe Lauridsen har undervist i IT på højskoler, aftenskoler, i boligforeninger og hos private kursusudbydere siden 1992. Hun er uddannet Økonoma, EDB-assistent og Voksenunderviser.
Birthe er god til at sætte IT ind i en sammenhæng som kursisterne kende i forvejen og kan forklare tingene så det er forståeligt, også selvom kursisterne ikke kan tale "IT'sk".
Ved siden af undervisningen arbejder Birthe med at assisterer firmaer der f.eks. gerne vil have styr på deres standarddokumenter.

Ved siden af arbejdet med IT designer Birthe strikkeopskrifter. Især ting til hjemmet og til leg har den store interesse.

Hold: 824-1901.
Klik her for at tilmelde dig
Lør. d. 27. april 2019, kl. 09-12. (Pris: 200 kr)
Frivillig center Nakskov, Hoskiærsvej 17, Nakskov


Søg på 123strik.dk

Om...
Mor til to skønne drenge fra 2006 og 2009. I fritiden slapper jeg af med husmoderlige sysler som strik, syning, madlavning og bagning mm. Når jeg arbejder, sælger jeg garn. I 2009 overtog jeg Filcolana, der sælger garn engros.

Følg mine WIP på Ravelry