123strik.dk - en blog om strik, garn og livet i almindelighed
NYHEDSBREV
Weblog
- Arkiv (weblog)
Strikkegalleri 2007
Strikkegalleri 2006
Strikkegalleri 2005
Strikkegalleri 2004
Strikkekalender
Strikkeråd
Pindestørrelser
Garntykkelser
Omregning af mål
Nordiske strikkeblogge
Links
Webmaster ;-)
Projekt 365
August 2008
Juli 2008
Strikkekalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Beskyt dine personlige data, Bøvl eller til gavn. Underviser: Birthe Lauridsen. Det er snart et år siden der var sidste frist for at rette til efter de nye persondataregler. Borgernes rettigheder blev præciseret og foreninger / forretninger skulle have deres systemer til at passe ind. Arrangeret af AOF Lolland.

Mange foreninger og virksomheder har brugt mange timer med at rydde op i kartoteker og lægge arbejdsgange om.
Har indsatsen udelukkende være "service" af hensyn til reglerne? Kan vi bruge resultatet af den store indsats i foreningens / forretningens interesse? Kan foreningen / forretningen få gavn af reglerne når det bliver hverdag? Hvordan kan data bruges? Hvordan kan kontakten til medlemmer / kunder bruges aktivt?
På mødet får du nogle eksempler på hvordan reglerne kan bruges aktivt i en forening og du kan fortælle om jeres erfaringer med reglerne.

Om underviser
Underviser Birthe Lauridsen har undervist i IT på højskoler, aftenskoler, i boligforeninger og hos private kursusudbydere siden 1992. Hun er uddannet Økonoma, EDB-assistent og Voksenunderviser.
Birthe er god til at sætte IT ind i en sammenhæng som kursisterne kende i forvejen og kan forklare tingene så det er forståeligt, også selvom kursisterne ikke kan tale "IT'sk".
Ved siden af undervisningen arbejder Birthe med at assisterer firmaer der f.eks. gerne vil have styr på deres standarddokumenter.
Ved siden af arbejdet med IT designer Birthe strikkeopskrifter. Især ting til hjemmet og til leg har den store interesse.

Hold: 110-1901.
Klik her for at tilmelde dig
Tor. d. 4. april 2019, kl. 19-21. (Pris: 50 kr)
Frivillig center Nakskov, Hoskiærsvej 17, Nakskov


Søg på 123strik.dk

Om...
Mor til to skønne drenge fra 2006 og 2009. I fritiden slapper jeg af med husmoderlige sysler som strik, syning, madlavning og bagning mm. Når jeg arbejder, sælger jeg garn. I 2009 overtog jeg Filcolana, der sælger garn engros.

Følg mine WIP på Ravelry