Kalender Huskeliste
Kategorier

Klimaets Dag 2017 Herning


Herning Klimaets Dag er et arrangement hvor borgere på tvært at alle skel samles med fokus på udfordringer og løsninger i forhold til klima og miljø.

www.klimaetsdag.dk

Klimaets Dag Herning arrangeres af borgere i Herning, som deler en bekymring for klima og miljø - og et ønske om at gøre en lokal indsats.

Arrangementet har til formål at igangsætte lokale initiativer i forlængelse af COP21, som fokuserede på vores natur, vores dyr, vores sundhed og i det hele taget emner, som omhandler miljø og klima lokalt i kommunen.

Vi inviterer alle interesserede til at komme og blive inspirerede denne dag. Selvom Herning er en lille by i Verden, så kan alle miljøinitiativer påvirke klimadebatten og sætte Herning på landkortet.

Mission: Inspirere, involvere og støtte Herning og omegns borgere, institutioner og erhvervsliv til at skabe en positiv overgang til et bedre miljø.

Vision: Som inspiration til handling vil vi skabe et rum til vidensdeling, løsningsforslag og tværpolitiske debatter med miljø og klima på dagsordenen


kultur og fritid nyt:

Foreløbig 550 billetter solgt til Sanne Salomonsen

Overskud på over 30.000 kroner til Høver...

En mulig H.C. Andersen dukkede op til audition på...

Krist Himmelfartsdag kulminerer Egnesfesten

Den ægte vare serveres i morgen...