Kalender Huskeliste
Kategorier

Quit Diabetes orienteringsmøde ved Busk Hansen


HAR DU TYPE 2 DIABETES ELLER ER DU MÅSKE PÅ VEJ TIL AT FÅ DET - SPIS DIG RASK Langt de fleste kan varigt blive fri for type 2 diabetes uden diabetesmedicinering og uden stroppeture - kom og hør hvordan. Tilmelding til møde: bha@foreningenquitdiabetes.dk.

De danske tv-seere har igennem et stykke tid haft mulighed for at følge et ganske underholdende livsstilsprogram på DR1 med et projekt, hvor type 2 diabetikere skulle bevise, om det er muligt at blive fri for sygdommen, hvis man ændrer livsstil.

Til sammenligning er Quit Diabetes konceptet en relativ enkel og overskuelig vejledning i, hvorledes de fleste type 2 diabetikere kan blive varigt fri for deres sygdom, og hvorledes man let kan undgå at udvikle sygdommen. Intensiv motion hjælper; men det er ikke en forudsætning for et godt resultat. Hovedelementer i Quit Diabetes konceptet er en kostomlægning til færre kulhydrater, et minimum af fruktose og tre måltider om dagen.

Konceptet, som i øvrigt er udfærdiget af Busk Hansen, er fuldt underbygget og dokumenteret ved videnskabelige undersøgelse og redegørelser


kultur og fritid nyt:

Med et budget på 651 millioner kroner er...

Flemming Roligheds udstilling i Kunstpakhuset er...

HAMMEL Tirsdag den 2. maj slutter næsten to...


Se Flemming Rolighed fortælle om baggrunden for...

Se Flemming Rolighed fortælle om baggrunden for...