Kalender Huskeliste
Kategorier

Fotoudstilling om udsatte børn i Nepal


Nepal 2010 viser gennem hele sommeren over det meste af Danmark, sin fotoudstilling om vores arbejde for grupper af børn og unge, der har det svært i et af verdens fattigste lande. Kom og få et indblik i dette spændende arbejde. Arrangeret af Nepal 2010.

Nepal 2010 er en 100 % frivillig drevet forening, hvis mål er at hjælpe så mange udsatte børn og unge i Nepal som det er muligt, med uddannelse, mad og beskyttelse.

Udstillingen viser billeder af vores arbejde før, under og efter jordskælvene i april 2015 samt mange andre situationer fra dagligdagen i dette meget smukke land.

Det er en fortælling om et land der til trods for, at være i knæ økonomisk, social og politisk, stadig kan fascinere os der besøger landet, hvor man virkeligt oplever og mærker den livsglæde hos disse nøjsomme mennesker og her møder man den venlighed hvormed de modtager os fremmede, med en blanding af kærlighed, respekt og ærefrygt.

Vi håber, at udstillingen vil bidrage til at fange interessen hos rigtig mange overalt i Danmark, ved at fortælle om hvorfor det er vigtigt at støtte netop Nepal, som næsten synes glemt siden katastrofen for nu 2 år siden.

Alle opfordres til at kigge forbi for at se og høre vores historie samt at få en snak med os om forholdene i Nepal netop nu.

Se mere om os på; www.nepal2010.dk og på Facebook; "Nepal 2010".

Vi glæder os til at møde dig og alle er meget velkomne.

Udstillingen er offentlig og gratis


kultur og fritid nyt:

RINGKØBING-SKJERN Byrådet i Ringkøbing-Skjern...


Masser af kirketilbud de kommende ferieuger

LANDSSKUE Kirken er meget mere...


Mange overleveringer og traditioner føjer sig til...

Den nye biskop fik 206 stemmer - modkandidaten 201