Kalender Huskeliste
Kategorier

MY veterantogs lange tur 19/8-2017


I år går turen fra Odense til Struer og retur. Struer var i mange år var et vigtigt jernbaneknudepunkt for DSB. Arrangeret af MY veterantog.

I år kører vi fra Odense til Struer og retur, lørdag den 19. august.

Der fløjtes afgang fra Odense klokken 08.18 og efter stop i bl.a. Vejle, Herning og Holstebro ankommer vi til Struer klokken 11.22.

I Struer vil der være mulighed for både at besøge det lokale jernbanemuseum, og Struer museum. Jernbanemuseet rummer rigtig mange spændende effekter og historier fra mere end 150 års jernbanehistorie i Struer. Derudover vil der bl.a. være mulighed for at besigtige bl.a. MX 1035 og MT 163.

På Struer museum, er der bl.a. mulighed for at stifte bekendtskab med temaudstillingen "Byen og fjorden", ligesom museet også rummer historien om Bang & Olufsen; radiofabrikken der om nogen har præget hele byen igennem årtier. Begge steder vil der være tale om guidet rundvisning. Vi kan tilbyde entré og guidet rundvisning begge steder til en samlet favorabel pris på 70,-kr. pr. person.

Er du "helt tosset" med at køre med tog, kan du i stedet vælge at fortsætte med toget, der klokken 11.45 fortsætter op ad Thybanen til Hurup, hvor vi ankommer klokken 12.52. Efter omløb returnerer toget til Struer klokken 13.35 med ankomst klokken 14.50. Både på ud - og hjemturen til Hurup vil der blive arrangeret et fotostop på den fri bane.

Klokken 15.31 siger vi farvel og tak til Struer for denne gang, og sætter kursen tilbage mod Odense med planmæssig ankomst klokken 18.33


kultur og fritid nyt:

Efter 16 år i spidsen for Danmarks største...

Chefredaktør Charlotte Ravnholt stammer fra...

DIALOGkaffe Ønsker KK44, med støtte fra Gjern...


Ikast For andet år i træk udvider Fonnesbæk...


tyttebær Slutningen af august er højsæson for...